Studentsko-penzionerski topik
Ti beres da maca govori o odjeci a da je ovo na sto ti mislis tek ono nesto knjizevno sto ne znam kako se zove a sluzi kao postapalica, podcrtavanje teksta, italik, betoniranje ....
-
jednokratni klon
Zapravo, imam i jednu na fejsu, ali je ti ne vidiš jerbo je dio albuma frendica s privatnim postavkamaMightyMe » wrote:Te ostale kada i ne postoje. Mislin, ono, nisu joj slike na fejsu. pih.
a ja inače ne dam ljudima da me tagaju baš i tako to.
Ne mogu nać tu sliku, sad me to mori, znam da postoji.
Bara huda wrote: Ti beres da maca govori o odjeci a da je ovo na sto ti mislis tek ono nesto knjizevno sto ne znam kako se zove a sluzi kao postapalica, podcrtavanje teksta, italik, betoniranje ....![]()
-
jednokratni klon
Uostalom, šta je smiješak? Meni je to ovo
a vama je biće ovo 
Pa ono moralo bi se nazirati nekakvo zakrivljenje usana.
-
jednokratni klon
A ne, to nemam. Za razliku od nekih, ne kezim baš zube aparatu.MightyMe » wrote:
Eto ga na, s iznošenjem privatnih podataka.Karl Jozef wrote: Pa ono moralo bi se nazirati nekakvo zakrivljenje usana.Zapravo čini mi se da ja imam takvu sliku, tvoju mislim.
![]()
Imam ja puno fotki sa smiješkom.
Maca Bojler » wrote: Eto ga na, s iznošenjem privatnih podataka.
Neću više.
Da, kad se bolje pogleda. Mislim da bi se trebala malo uozbiljiti.Imam ja puno fotki sa smiješkom.
Zajebajen se, ne mora bit takva, iman jednu svoju koja mi to savršeno opisuje, al je to ode lipit malo creepy.
-
jednokratni klon
Neću te tući, džaba ti.
Pa i ja kažem.Da, kad se bolje pogleda. Mislim da bi se trebala malo uozbiljiti.
A mogo bi netko dobiti je jedan zekokiss za osobno napravljeni zekotrep i tako to.
-
jednokratni klon
Lipi u inbokas.MightyMe » wrote:
Zajebajen se, ne mora bit takva, iman jednu svoju koja mi to savršeno opisuje, al je to ode lipit malo creepy.
Ti ne znaš prepoznati osmijeh, to ti je.
Bitno da su bistre, ne podlvene krvlju i da iskre frcaju iz njih. Ono...kad vidis da je sav bozji i vrazji.
Ko ovaj tvoj drugi (smedjooki), prvii je previse metroseksualiziran. Podsjeca na mog prvog decka, onog sta mi je "zaboravio" rec da je nasao curu dok sam bila na moru.
Gledaj to sa pozitivne strane, znaci da ces biti bogata i da ti odlazak u dm nece predstavljat problem.Karl će me jednog dana ucjenjivat.![]()
A mozda proradi pravna drzava do onda pa ces ga prijavit za ucjenu i stvar ce biti rijesena.
Idem spat, popila sam 4 case vode da ne jedem i sad cu morat ic pisat cijelu noc.
Lijepo se tipkajte bez pretjerivanja. Osim ako vam ne dodje budna i orna za pricu zekoslawa. Onda se malo zabavljajte da ja imam sta ujutro citat.
I nisi skužila da se jedan zove po tebi?
btw. ajde na četvrti kat od doli i napravi šta si rekla.
Laku noć.Bara huda » wrote:Onda se malo zabavljajte da ja imam sta ujutro citat.
Zekoslawa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ćukćuk il psihozec?MightyMe » wrote:
I nisi skužila da se jedan zove po tebi?
btw. ajde na četvrti kat od doli i napravi šta si rekla.
Čekaj, bogati, jutro mi je.
-
jednokratni klon
-
- Information
-