Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
MightyMe

Post 27 Feb 2013, 11:54

Zekoslawa » wrote:Eto, božemiprosti, dobro jutro. :D

Ti, mali, tebe ću tužiti zbog krivotvorine. :durica: :rofl:
Šta ja? Nisan ja ništa. :D
Možeš undu pitat, ako mi ne viruješ. :rofl:
Zekoslawa wrote:E vako ćemo sad.

http://i55.tinypic.com/dxy8sl.png

Neka stoji dokumentirano. :kava:
To je nešto najnovije? :misli:

Eks

Post 27 Feb 2013, 12:44

Chilimama » wrote:

Ti si, Bara, nešto i ubrala :misli:
:ne zna:

Ja se uopće više ne trudim. Ovaj topić mi predstavlja otajstvo .
Ne znam što je prije, što je poslije, ne znam ni što je On što je Off :zubo:
Mislim, ništa ne znam..ali uvijek se nešto kao nadam da će se otkrit šifra pa ću i ja bit upućena.
:misli:

:ne zna:
A kakoš razumit?

Btw, sanjala sam undu, da me pok sačuva. :facepalm: Da oće negdi nastupit. :ne zna: Što to znači? Jesam skroz otišla što vas SAD I SANJAM??? :gaah:

Sanjala sam i da sam kupila novi mobitel, identičan ovome i da se čudim koja sam tuka pošto moram platit zakasninu, a onda sam išla da platim zakasninu i skužila da tamo radi onaj što je ćakulao s mojom babom (nesuđeni, jel) i saznala da je to tristo kn i onda sam skužila da mi je mater napravila novu osobnu dok ja nisam znala i da je na njoj slika s fejspuka, jedna starija slika i bila sam zadovoljna što ne izgledam kao debil kao na prethodnoj i tako.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Feb 2013, 12:55

Zekoslawa » wrote:Eto, božemiprosti, dobro jutro. :D

Ti, mali, tebe ću tužiti zbog krivotvorine. :durica: :rofl:
pa to te ja pitam.. :cheer:

..jel bilo odgovora? :kokice:

omda, kakav ti je sad status? ..permanentan, mjesec dana, dva mjeseca..par nepar? ono, samo parne di daju logirat se? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 12:57

ex anais » wrote:
A kakoš razumit?

Btw, sanjala sam undu, da me pok sačuva. :facepalm: Da oće negdi nastupit. :ne zna: Što to znači? Jesam skroz otišla što vas SAD I SANJAM??? :gaah:

..
sta to znaci..kakos razumit i bdv sanjala sam undu. sta bdv?

to ti je upozorenje. znaci da nisi jos skroz otisla, ali ako ne pripazis, ubrzo bi mogla. :kokice:
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:03

..a unda » wrote:
sta to znaci..kakos razumit i bdv sanjala sam undu. sta bdv?

to ti je upozorenje. znaci da nisi jos skroz otisla, ali ako ne pripazis, ubrzo bi mogla. :kokice:
Kako da pripazim? Jesam ja kriva što vas sanjam? Mislim, ne govorim tebi vi, ali bojim se da će mi i drugi počet navraćat i u san, ne mogu od vas odmorit ni tih par sati. :mama:

Večeras bih trebala negdje i opet taj moj inat- neću i neću. I ne znam zašto to radim, nitko me više nigdje neće zvat uskoro, fali mi samo milimetar do toga. Al ne mogu i ne mogu i užas. :facepalm:
Zekoslawa

Post 27 Feb 2013, 13:08

ex anais » wrote:
Kako da pripazim? Jesam ja kriva što vas sanjam? Mislim, ne govorim tebi vi, ali bojim se da će mi i drugi počet navraćat i u san, ne mogu od vas odmorit ni tih par sati. :mama:

Večeras bih trebala negdje i opet taj moj inat- neću i neću. I ne znam zašto to radim, nitko me više nigdje neće zvat uskoro, fali mi samo milimetar do toga. Al ne mogu i ne mogu i užas. :facepalm:
Aj nemoj pizdit, aj. Mislim, ja te stopostotno razumijem da ti se ne da i neš i inatiš se i sve to, ali jebiga, moraš nekad malo imati posla s ljudima. Kad živiš sam, daleko od familije i kad nemaš nikoga, shvatiš da je isto lijepo kad te se zove i treba. I još ljepše kad ti imaš koga zvati i trebati.

A ljudi nakon nekog vremena ipak odustanu od tebe. Ne što te ne bi zvali, nego im se ne da stalno pitati kad nikad nećeš. Pa se osjećaš blesavo kad skužiš da si otpisan. Dakako, oni pravi će shvatiti i sjetit će te se uvijek, ali nije teško shvatiti zašto ljudi naprosto odustanu od tebe.

Znači, izvoli se natjerati.

I da, ja sam isto sanjala undu ono jednom, a i druge i da, nije to baš skroz normalno, al šta'š. :zubo:
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:15

Zekoslawa » wrote: Aj nemoj pizdit, aj. Mislim, ja te stopostotno razumijem da ti se ne da i neš i inatiš se i sve to, ali jebiga, moraš nekad malo imati posla s ljudima. Kad živiš sam, daleko od familije i kad nemaš nikoga, shvatiš da je isto lijepo kad te se zove i treba. I još ljepše kad ti imaš koga zvati i trebati.

A ljudi nakon nekog vremena ipak odustanu od tebe. Ne što te ne bi zvali, nego im se ne da stalno pitati kad nikad nećeš. Pa se osjećaš blesavo kad skužiš da si otpisan. Dakako, oni pravi će shvatiti i sjetit će te se uvijek, ali nije teško shvatiti zašto ljudi naprosto odustanu od tebe.

Znači, izvoli se natjerati.
A znam... al nije samo to, ne da mi se petat kosu danas popodne. :facepalm: Mislim da sam u nekakvoj postispitnoj depri, u pmsu znam da jesam totalnom jer žderem ko nespašena. Ekšli, već je jedan sat, ne stignem ni ugrijat bojler, spor j eza popizdit. :gaah:
I da, ja sam isto sanjala undu ono jednom, a i druge i da, nije to baš skroz normalno, al šta'š. :zubo:
:rofl: :rofl:

Jes ti spavala?
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 13:19

Zekoslawa » wrote:..

A ljudi nakon nekog vremena ipak odustanu od tebe.
..
da nakon nekog vremena. odustanu oni prije, puno prije, mozda cak i odmah, ali treba proc vremena dok se to ne shvati ili dok se ne napravi finta, ono..evo, sad je nakon nekog vremena i sad smo tek odustali..a bili smo strpljivi, satrali smo se, nije nam bilo lako. :D
pa naravno da nije normalno. ne znate kad jedete, kad spavate, di je sta, ko je ko, di je ko, di je forum, di je net, di je ista..sve vam se izmisalo, a mozak treba sve to nekako pospremit, snac se, prilagodit, a neispavan, deoksidiran i onda kaze..ma jebise ti, ja cu sad ovako, kako znam i umijem, a ti pivaj borbene.. :D
Zekoslawa

Post 27 Feb 2013, 13:19

A da, da, znam to kad se nemaš vremena spremiti za ono u 20 jer već je 13. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 13:22

Zekoslawa » wrote:A da, da, znam to kad se nemaš vremena spremiti za ono u 20 jer već je 13. :zubo:
jel tu uracunato da ce se pojavit onaj umor di nemos oci drzat otvorene i nema druge nego bacit jedan pizolot od dvi ure? :kokice:
Zekoslawa

Post 27 Feb 2013, 13:22

I spavala sam, božemiprosti. Zakomila sluačajno, čekajući da se voda ugrije na 500 iljada stupnjeva, pa sam se probudila tamo oko 7, i onda sam odbauljala da se opetem jer sam legla ko šporkulja. I onda kasnije više nisam mogla spavati. Spopast će me san negdje popodne-predvečer, šta ću mu ja.
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:24

..a unda » wrote: da nakon nekog vremena. odustanu oni prije, puno prije, mozda cak i odmah, ali treba proc vremena dok se to ne shvati ili dok se ne napravi finta, ono..evo, sad je nakon nekog vremena i sad smo tek odustali..a bili smo strpljivi, satrali smo se, nije nam bilo lako. :D
Pa šta ja znam, u biti im ja ne trebam tamo, to je istina, al ako želim kakav takav društveni život onda ja moram se tu i tamo odazvat. Prije dvije godine sam se aktivno borila s tim, išla na sve živo, onda sam se povukla i šta ja znam, gledano unazad, sve je to zakurac. Ja nisam zabavljačica, od mene tamo nemaju koristi niti ću ja tamo sklapati neka nova poznanstva... ali dosta o meni. Mislim, ne govorim o prijateljima sad, više o poznanicima, društvu, kako oš.
pa naravno da nije normalno. ne znate kad jedete, kad spavate, di je sta, ko je ko, di je ko, di je forum, di je net, di je ista..sve vam se izmisalo, a mozak treba sve to nekako pospremit, snac se, prilagodit, a neispavan, deoksidiran i onda kaze..ma jebise ti, ja cu sad ovako, kako znam i umijem, a ti pivaj borbene.. :D
Ja se dižem u normalne ure, tj. dizala sam se dok sam učila, u osam, devet, sedam, a sad sam opet počela klizit, da. :facepalm:
Zekoslawa wrote:A da, da, znam to kad se nemaš vremena spremiti za ono u 20 jer već je 13. :zubo:
Al stvarno je tako. Dok se bojler ugrije... ma ne da mi se ni spremat. :rofl:
Zekoslawa

Post 27 Feb 2013, 13:25

..a unda » wrote: jel tu uracunato da ce se pojavit onaj umor di nemos oci drzat otvorene i nema druge nego bacit jedan pizolot od dvi ure? :kokice:
Je, i to, i ono kad skužiš da bi ipak trebalo to sve ponovno lakirati, pa onda treba i malo trkeljati, božemoj, pa ovo, pa ono... I jebiga, prođe vrime, dis bija, štas radija... :ne zna: :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 13:31

Zekoslawa » wrote: Je, i to, i ono kad skužiš da bi ipak trebalo to sve ponovno lakirati, pa onda treba i malo trkeljati, božemoj, pa ovo, pa ono... I jebiga, prođe vrime, dis bija, štas radija... :ne zna: :D
imas prav, ne moze se stic nikako. ex, nemoj se uopce mucit, ispizdit ces se, a nes nista stic..samo ces se jos vise umorit i iscrpit nervno.. :ne zna:
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:34

..a unda » wrote: imas prav, ne moze se stic nikako. ex, nemoj se uopce mucit, ispizdit ces se, a nes nista stic..samo ces se jos vise umorit i iscrpit nervno.. :ne zna:
Imaš pravo.
Kod mene ti obrnuta psihologija ne pali., :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 13:38

ex anais » wrote:
Imaš pravo.
Kod mene ti obrnuta psihologija ne pali., :D
koja obrnuta? mislis..komplementarna?

ma ne, nema veze, ne mislim te ja nagovarat na nista, samo uzimam u obzir cinjenice. :ne zna:

uostalom, ako ti se bude islo, dvajst minuta prije toga ces odlucit i otic, a ovako ces se nervirat citav dan i bes otic nigdje i jos ces se poslije nervirat radi toga. opusti se, akos ic, ices, akos nes.. :ne zna:
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:40

..a unda » wrote: koja obrnuta? mislis..komplementarna?

ma ne, nema veze, ne mislim te ja nagovarat na nista, samo uzimam u obzir cinjenice. :ne zna:

uostalom, ako ti se bude islo, dvajst minuta prije toga ces odlucit i otic, a ovako ces se nervirat citav dan i bes otic nigdje i jos ces se poslije nervirat radi toga. opusti se, akos ic, ices, akos nes.. :ne zna:
I to je istina.
Ma, najradije bi legla i spavala, ali to nije pametno. Jučer sam se psikički iscrpila skroz, bezveze.
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 13:42

ex anais » wrote:
I to je istina.
Ma, najradije bi legla i spavala, ali to nije pametno. Jučer sam se psikički iscrpila skroz, bezveze.
zasto nije pametno? ako nisi spavala, spavaj. jedino, steta dana, lijep je dan..svasta se moze radit.. :ne zna:
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:48

..a unda » wrote: zasto nije pametno? ako nisi spavala, spavaj. jedino, steta dana, lijep je dan..svasta se moze radit.. :ne zna:
Spavala sam, naravno, samo sam bezvoljna. Nerviraju me ovi sunčani dani jer ne znam što s njima. Tj. neću ih.
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 13:50

ex anais » wrote:
Spavala sam, naravno, samo sam bezvoljna. Nerviraju me ovi sunčani dani jer ne znam što s njima. Tj. neću ih.
pa sidnes na rivu, rasiris suncane kolektore i punis baterije. kako ne znas sto ces s njima..mos sta os.. :ne zna:
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:53

..a unda » wrote: pa sidnes na rivu, rasiris suncane kolektore i punis baterije. kako ne znas sto ces s njima..mos sta os.. :ne zna:
Been there... ne volim ti ja baš bit puno nasamo sa svojim gradom. :D Puno puta se to činila dobra ideja, kao šetnje su kul, super, ali nije baš tako kul u praksi. :D
Ali, volim šetat, samo što rijetko tko voli, što me bilo dovelo do jednog zanimljivog poznanstva gdje sam slušala pizdarije samo da imam s kim šetat na duže staze. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 13:54

ex anais » wrote:
Been there... ne volim ti ja baš bit puno nasamo sa svojim gradom. :D
nego bi ti guzvu sa svojim gradom?

pa tvoj je grad, ne daj da ti ga uzmu. nego s kim ces bit nasamo? :D
Eks

Post 27 Feb 2013, 13:55

..a unda » wrote: nego bi ti guzvu sa svojim gradom?

pa tvoj je grad, ne daj da ti ga uzmu. nego s kim ces bit nasamo? :D
Kurac je moj. :D Da sam pametna, davno bih otišla. Mislim, je, moj je, tako kažu dokumenti i to, al jebeš ga.
Eks

Post 27 Feb 2013, 14:02

E da, sjetila sam se, dok sam čekala talijanski, jedan je lik kraj mene oslovio curu kraj mene s Vi. Nije do mene, nije do mene :lux: to je valjda neka praksa.
Zekoslawa

Post 27 Feb 2013, 14:13

ex anais » wrote:E da, sjetila sam se, dok sam čekala talijanski, jedan je lik kraj mene oslovio curu kraj mene s Vi. Nije do mene, nije do mene :lux: to je valjda neka praksa.
naravno, pa rekoh ti da je i mene netko vikao. :kava:

Štas ti mislila, da ja izgledam staro? :durica:

Viš kakva si. A sutra ćeš lamentirati kako je današnja mladež neodgojena. A kad te lipo oslove ko jednu studenticu u najboljim godinama, onda ti smeta. Eh... :rolleyes:
  • Information