Šta ja? Nisan ja ništa.
Možeš undu pitat, ako mi ne viruješ.
To je nešto najnovije?
Šta ja? Nisan ja ništa.
To je nešto najnovije?
A kakoš razumit?Chilimama » wrote:
Ti si, Bara, nešto i ubrala![]()
![]()
Ja se uopće više ne trudim. Ovaj topić mi predstavlja otajstvo .
Ne znam što je prije, što je poslije, ne znam ni što je On što je Off![]()
Mislim, ništa ne znam..ali uvijek se nešto kao nadam da će se otkrit šifra pa ću i ja bit upućena.
![]()
pa to te ja pitam..
sta to znaci..kakos razumit i bdv sanjala sam undu. sta bdv?ex anais » wrote:
A kakoš razumit?
Btw, sanjala sam undu, da me pok sačuva.Da oće negdi nastupit.
Što to znači? Jesam skroz otišla što vas SAD I SANJAM???
![]()
..
Kako da pripazim? Jesam ja kriva što vas sanjam? Mislim, ne govorim tebi vi, ali bojim se da će mi i drugi počet navraćat i u san, ne mogu od vas odmorit ni tih par sati...a unda » wrote:
sta to znaci..kakos razumit i bdv sanjala sam undu. sta bdv?
to ti je upozorenje. znaci da nisi jos skroz otisla, ali ako ne pripazis, ubrzo bi mogla.
Aj nemoj pizdit, aj. Mislim, ja te stopostotno razumijem da ti se ne da i neš i inatiš se i sve to, ali jebiga, moraš nekad malo imati posla s ljudima. Kad živiš sam, daleko od familije i kad nemaš nikoga, shvatiš da je isto lijepo kad te se zove i treba. I još ljepše kad ti imaš koga zvati i trebati.ex anais » wrote:
Kako da pripazim? Jesam ja kriva što vas sanjam? Mislim, ne govorim tebi vi, ali bojim se da će mi i drugi počet navraćat i u san, ne mogu od vas odmorit ni tih par sati.![]()
Večeras bih trebala negdje i opet taj moj inat- neću i neću. I ne znam zašto to radim, nitko me više nigdje neće zvat uskoro, fali mi samo milimetar do toga. Al ne mogu i ne mogu i užas.
A znam... al nije samo to, ne da mi se petat kosu danas popodne.Zekoslawa » wrote: Aj nemoj pizdit, aj. Mislim, ja te stopostotno razumijem da ti se ne da i neš i inatiš se i sve to, ali jebiga, moraš nekad malo imati posla s ljudima. Kad živiš sam, daleko od familije i kad nemaš nikoga, shvatiš da je isto lijepo kad te se zove i treba. I još ljepše kad ti imaš koga zvati i trebati.
A ljudi nakon nekog vremena ipak odustanu od tebe. Ne što te ne bi zvali, nego im se ne da stalno pitati kad nikad nećeš. Pa se osjećaš blesavo kad skužiš da si otpisan. Dakako, oni pravi će shvatiti i sjetit će te se uvijek, ali nije teško shvatiti zašto ljudi naprosto odustanu od tebe.
Znači, izvoli se natjerati.
I da, ja sam isto sanjala undu ono jednom, a i druge i da, nije to baš skroz normalno, al šta'š.
da nakon nekog vremena. odustanu oni prije, puno prije, mozda cak i odmah, ali treba proc vremena dok se to ne shvati ili dok se ne napravi finta, ono..evo, sad je nakon nekog vremena i sad smo tek odustali..a bili smo strpljivi, satrali smo se, nije nam bilo lako.
pa naravno da nije normalno. ne znate kad jedete, kad spavate, di je sta, ko je ko, di je ko, di je forum, di je net, di je ista..sve vam se izmisalo, a mozak treba sve to nekako pospremit, snac se, prilagodit, a neispavan, deoksidiran i onda kaze..ma jebise ti, ja cu sad ovako, kako znam i umijem, a ti pivaj borbene..I da, ja sam isto sanjala undu ono jednom, a i druge i da, nije to baš skroz normalno, al šta'š.
jel tu uracunato da ce se pojavit onaj umor di nemos oci drzat otvorene i nema druge nego bacit jedan pizolot od dvi ure?Zekoslawa » wrote:A da, da, znam to kad se nemaš vremena spremiti za ono u 20 jer već je 13.
Pa šta ja znam, u biti im ja ne trebam tamo, to je istina, al ako želim kakav takav društveni život onda ja moram se tu i tamo odazvat. Prije dvije godine sam se aktivno borila s tim, išla na sve živo, onda sam se povukla i šta ja znam, gledano unazad, sve je to zakurac. Ja nisam zabavljačica, od mene tamo nemaju koristi niti ću ja tamo sklapati neka nova poznanstva... ali dosta o meni. Mislim, ne govorim o prijateljima sad, više o poznanicima, društvu, kako oš...a unda » wrote: da nakon nekog vremena. odustanu oni prije, puno prije, mozda cak i odmah, ali treba proc vremena dok se to ne shvati ili dok se ne napravi finta, ono..evo, sad je nakon nekog vremena i sad smo tek odustali..a bili smo strpljivi, satrali smo se, nije nam bilo lako.
Ja se dižem u normalne ure, tj. dizala sam se dok sam učila, u osam, devet, sedam, a sad sam opet počela klizit, da.pa naravno da nije normalno. ne znate kad jedete, kad spavate, di je sta, ko je ko, di je ko, di je forum, di je net, di je ista..sve vam se izmisalo, a mozak treba sve to nekako pospremit, snac se, prilagodit, a neispavan, deoksidiran i onda kaze..ma jebise ti, ja cu sad ovako, kako znam i umijem, a ti pivaj borbene..
Al stvarno je tako. Dok se bojler ugrije... ma ne da mi se ni spremat.Zekoslawa wrote:A da, da, znam to kad se nemaš vremena spremiti za ono u 20 jer već je 13.![]()
Je, i to, i ono kad skužiš da bi ipak trebalo to sve ponovno lakirati, pa onda treba i malo trkeljati, božemoj, pa ovo, pa ono... I jebiga, prođe vrime, dis bija, štas radija.....a unda » wrote: jel tu uracunato da ce se pojavit onaj umor di nemos oci drzat otvorene i nema druge nego bacit jedan pizolot od dvi ure?
imas prav, ne moze se stic nikako. ex, nemoj se uopce mucit, ispizdit ces se, a nes nista stic..samo ces se jos vise umorit i iscrpit nervno..Zekoslawa » wrote: Je, i to, i ono kad skužiš da bi ipak trebalo to sve ponovno lakirati, pa onda treba i malo trkeljati, božemoj, pa ovo, pa ono... I jebiga, prođe vrime, dis bija, štas radija...![]()
Imaš pravo...a unda » wrote: imas prav, ne moze se stic nikako. ex, nemoj se uopce mucit, ispizdit ces se, a nes nista stic..samo ces se jos vise umorit i iscrpit nervno..
koja obrnuta? mislis..komplementarna?
I to je istina...a unda » wrote: koja obrnuta? mislis..komplementarna?
ma ne, nema veze, ne mislim te ja nagovarat na nista, samo uzimam u obzir cinjenice.![]()
uostalom, ako ti se bude islo, dvajst minuta prije toga ces odlucit i otic, a ovako ces se nervirat citav dan i bes otic nigdje i jos ces se poslije nervirat radi toga. opusti se, akos ic, ices, akos nes..
zasto nije pametno? ako nisi spavala, spavaj. jedino, steta dana, lijep je dan..svasta se moze radit..ex anais » wrote:
I to je istina.
Ma, najradije bi legla i spavala, ali to nije pametno. Jučer sam se psikički iscrpila skroz, bezveze.
Spavala sam, naravno, samo sam bezvoljna. Nerviraju me ovi sunčani dani jer ne znam što s njima. Tj. neću ih...a unda » wrote: zasto nije pametno? ako nisi spavala, spavaj. jedino, steta dana, lijep je dan..svasta se moze radit..
pa sidnes na rivu, rasiris suncane kolektore i punis baterije. kako ne znas sto ces s njima..mos sta os..ex anais » wrote:
Spavala sam, naravno, samo sam bezvoljna. Nerviraju me ovi sunčani dani jer ne znam što s njima. Tj. neću ih.
Been there... ne volim ti ja baš bit puno nasamo sa svojim gradom...a unda » wrote: pa sidnes na rivu, rasiris suncane kolektore i punis baterije. kako ne znas sto ces s njima..mos sta os..
nego bi ti guzvu sa svojim gradom?
Kurac je moj...a unda » wrote: nego bi ti guzvu sa svojim gradom?
pa tvoj je grad, ne daj da ti ga uzmu. nego s kim ces bit nasamo?
naravno, pa rekoh ti da je i mene netko vikao.ex anais » wrote:E da, sjetila sam se, dok sam čekala talijanski, jedan je lik kraj mene oslovio curu kraj mene s Vi. Nije do mene, nije do meneto je valjda neka praksa.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests