Studentsko-penzionerski topik
..dajte, to su pizdarije. ono, nije se nadurio kad ga je ostavila, ono..sta malo..sta ima veze, ostavila me pa sta, ali to sto nije mogao prisustvovat njenom diplomskom, e preko toga se ne moze prec, to je vec ono..dno..

moze. aj da sad cujem tvoju verziju..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ex anais » wrote:A možda nije prebolio. Inače ne vidim čemu durenje oko diplome.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma nadurio se i tada, samo je tek u ovom trenutku shvatio da se ipak neću vratiti...a unda » wrote:..dajte, to su pizdarije. ono, nije se nadurio kad ga je ostavila, ono..sta malo..sta ima veze, ostavila me pa sta, ali to sto nije mogao prisustvovat njenom diplomskom, e preko toga se ne moze prec, to je vec ono..dno..![]()
![]()
![]()
Milostivo me puštao da shvatim koliko mi je lijepo s njim. E kad sam se obezobrazila i diplomirala bez njega, onda se nadurio. I onda sam ga na dan obrane trevila, kupovao burek u pekari. I ja njemu "Eto, ja božemiprosti diplomirala". A on pak "A čestitam". Niti da je ruku pružio. A ja onda "Jesi za kolačić možda?".
E, pogodila sam. Pa pusti ga, svježe je još. Ja sam forsirala, ali nije to dobro, treba ljude pustit da prebole, ma kakvi ispali, durljivi, inatljivi, svatko reagira na svoj način.Zekoslawa » wrote: Ma nadurio se i tada, samo je tek u ovom trenutku shvatio da se ipak neću vratiti.![]()
Milostivo me puštao da shvatim koliko mi je lijepo s njim. E kad sam se obezobrazila i diplomirala bez njega, onda se nadurio. I onda sam ga na dan obrane trevila, kupovao burek u pekari. I ja njemu "Eto, ja božemiprosti diplomirala". A on pak "A čestitam". Niti da je ruku pružio. A ja onda "Jesi za kolačić možda?".
pa mislim..to sta ti mislis da ne okolisas, mislis da si u pravu?
ne smijem dalje, jer ce opet zekoslava ispast jebena stranka danas..ili kad vec i kolko..
Mislim, da. Često. Prečesto. Ma, neću okolišat, uvijek...a unda » wrote: pa mislim..to sta ti mislis da ne okolisas, mislis da si u pravu?
ne smijem dalje, jer ce opet zekoslava ispast jebena stranka danas..ili kad vec i kolko..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
E, pa svašta. Nisi ga zvala na promociju a s druge strane mu nudiš kolačićZekoslawa » wrote: A ja onda "Jesi za kolačić možda?".
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pa puštam ga ja, ne diram ga uopće. Niti mu zamjeram duridbu. Ali mi je ružno, jebemu miša, baš mi je ružno šta je tako.ex anais » wrote:
E, pogodila sam. Pa pusti ga, svježe je još. Ja sam forsirala, ali nije to dobro, treba ljude pustit da prebole, ma kakvi ispali, durljivi, inatljivi, svatko reagira na svoj način.
uzas.Zekoslawa » wrote: Ma nadurio se i tada, samo je tek u ovom trenutku shvatio da se ipak neću vratiti.![]()
imas srece da ti nije rekao..a jes ti za malo bureka? ..i onda ga ono otvori, burek, jel, rasiri i stavi ti ga na glavu i jos lagano potapsa po glavi da ono sira bolje prihvati i.. ode..
Tebi je sve cirkus...a unda » wrote: uzas.
imas srece da ti nije rekao..a jes ti za malo bureka? ..i onda ga ono otvori, burek, jel, rasiri i stavi ti ga na glavu i jos lagano potapsa po glavi da ono sira bolje prihvati i.. ode..![]()
I ja kažem. Tebi...a unda wrote: blago tebi..![]()
kako ga ne diras? pa sta mu imas govorit da si diplomirala? ..ili sta si sanjala tu noc..ili bilo sta..Zekoslawa » wrote: Pa puštam ga ja, ne diram ga uopće. Niti mu zamjeram duridbu. Ali mi je ružno, jebemu miša, baš mi je ružno šta je tako.
a šta će mu reć? Šta bi mu ti rekao? Mogu mislit...a unda » wrote: kako ga ne diras? pa sta mu imas govorit da si diplomirala? ..ili sta si sanjala tu noc..ili bilo sta..
di ti vidis cirkus?
mogao je barem rec..ma i za to zaboli me kua..
Jes ti to ikad rekao nekoj, a?
ne znam. ne sjecam se. mislim nikad. najvjerojatnije zato jer nije bilo prilike..
-
- Information
-