Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Feb 2013, 23:43

ex anais » wrote:
A postoji prostitucija i bez predumišljaja?
A šta ću drugo nego čitat forume? Tu bar ljudi koliko toliko kvalitetno seru. :ne zna:
pa jedino takva i postoji. :ne zna:

ostalo je prostitucija prostitucije..:zubo:

da kvalitetno seru.. :facepalm: ..i jos se to mora gledat, provjerit..pomno pratit.. :rofl:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Feb 2013, 23:44

Zec, a di je tvoja tema s PŽK?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:45

..a unda » wrote: pa jedino takva i postoji. :ne zna:

ostalo je prostitucija prostitucije..:zubo:

da kvalitetno seru.. :facepalm: ..i jos se to mora gledat, provjerit..pomno pratit.. :rofl:
Ne pratim pomno, ne više, otvorim random topic s naslovnice, a zapravo nemam pojma što se dešava.
Čekam da zgotovim RL pa da se vratim tamo, odaberem neki kul avatar i savjetujem ljude što da rade sa svojim životom i da se pritom osjećam ultra pametno. To mi je nekako bilo kul. A i u RL, super mi je kako me ljudi vide. Oni koje nisam još zajebala.

Super mi je i kako me hvale, ti to radiš prekrasno, ali eto, puka je slučajnost što još nitko to nije prepoznao dovoljno da nešto od toga bude.
Ti si lijepa i pametna, ali puka je slučajnost što luda Marica ima dečka, a ti nemaš, ma muškarci se jednostavno boje žena poput tebe.
Ti si ovo, ti si ono... kao što rekoh, ljudi jako vole srat. To i sama činim. Komplimentiram recimo poznanici iako u sebi mislim da je neurotična i opsjednuta sobom i da nije čudo da je nitko neće ni poslovno ni privatno. Srećom, više se baš ne družimo pa se osjećam manje licemjerno.
Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:48

..a unda » wrote: kako nisi za gradnju svjetova? ma kako nisi? ..tebe je neko dobro preplasio, vidim ja. :D

a marina orlova? filologistica..etimologica. svasta nesto jos valjda..bit ce da je i semanticicica..semiolologigiginja.. :D

os link ili ces dalje o beskeru? :kokice:
Oš ti mene prestat kurvat više? :gaah:

Ja oću mračnu kancelariju iz koje izlijeću šišmiši, oću trati prašinu sa starih knjižurina, oću imati za vrećicu Golden Virginije i desetak knjiga mjesečno. I oću tvora. I jednog dvonožnog isto. Eto to oću. Neću ja nikakve reflektore. :gaah:

Dobra ota Marina, dobra, bogami. Bolja od Inoslafa. :kokice:

Eksačo, šta te čudi u tome? Ja recimo više uopće ne razgovaram sa svojim bivšim jelte skoro pa mužem. Nadurio se što nije prisustvovao mojoj diplomi i od tada se više ne čujemo. Nikako, ni rođendan mi nije čestitao. I premda sam ja njega ostavila, i premda je to prošlo svršeno vrijeme i sve to, muči me to znaš kako. Ono, toliko godina života s nekim tko danas ne želi ni razgovarati sa mnom. Zapita se čovjek tu i tamo u šta sam ja gledala kad sam htjela život provesti s nekim tko me ne smatra razgovora vrijednom. Al ja sam tašta za popizdit, da. I nije meni do njega, nego do mog ega. Tako da čak nekako razumijem te i takve. Ne mora se uvijek raditi o šupendarama, valjda ima još pokoji slučaj kome je naprosto do toga da im se kulturno objasni i da se osjećaju "poštovano" i štaliveć. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:48

ex anais » wrote:
Ne pratim pomno, ne više, otvorim random topic s naslovnice, a zapravo nemam pojma što se dešava.
Čekam da zgotovim RL pa da se vratim tamo, odaberem neki kul avatar i savjetujem ljude što da rade sa svojim životom i da se pritom osjećam ultra pametno. To mi je nekako bilo kul. A i u RL, super mi je kako me ljudi vide. Oni koje nisam još zajebala.
kako oces. jos uvijek imam sliku u glavi njih nekoliko kako kleci na rukama i nogama i kako gledaju nekog kako sere i komentiraju..a, sta ti mislis, jel ovo kvalitetno? :rofl:
Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:49

Euklid » wrote:Zec, a di je tvoja tema s PŽK?
Na PŽK. :ne zna:

Današnji su postovi obrisani, dakako.
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:49

Zekoslawa » wrote: Na PŽK. :ne zna:

a ti sejvala nisi.. :kokice:
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:51

..a unda » wrote: kako oces. jos uvijek imam sliku u glavi njih nekoliko kako kleci na rukama i nogama i kako gledaju nekog kako sere i komentiraju..a, sta ti mislis, jel ovo kvalitetno? :rofl:
Ma jebi se ti, ovo samo ti moš, čovjeka nasmijat dok bi najradije grizao štokove od ogorčenosti. :S :rofl: :rofl: :rofl:

Zec, znam i ja, i ja sam svojedobno čekala svoj odgovor, jednom od bivšeg, a jednom od nekog random lika. Znam itekako koliko to smeta, ponekad i boli.
Ali ne mogu si pomoći. Tj. ne želim. Jer to nikad nije samo jedna stvar. :ne zna:

I da, the thing is.. nemaš više poštovanja, onog trena kad nećeš nekom objasnit, stvar je u tome da tu osobu ne poštuješ. Teško je, ofkors, kad to urade tebi, ali takav je život, netko te zajebe, nekoga zajebeš.
Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:53

..a unda » wrote: a ti sejvala nisi.. :kokice:
Ma di bi ja. :raspa:
MightyMe

Post 26 Feb 2013, 23:54

:kokice:
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:56

Uostalom, to poštovanje, što je uopće to? Razumijem da ti je netko drag dok ti je drag, da nekoga voliš dok ga voliš, ali koji kurac je poštovanje? To je ono kad ljubiš staroj random tetki ruke or what? Dok ti je stalo, ponašaš se tako, kad više nije, nema ni motiva. Kakvo poštovanje, to bi bilo sažaljenje prije nego poštovanje ili ispuinjavanje nekakve društvene konvencije. Poštovanje je nametnuta stvar, ne prirodna. To su one fore kad žena prevari muža jer ga kao ne poštuje. Kurac. Ne voli ga. Šta će njemu njeno poštovanje? Ono, vlaži se na drugoga, ali poštuje muža pa trpi. Jebeš to.
Ja ne želim da me netko poštuje. Želim da me voli. ako me voli, neće radit stvari koje me bole. A kad me više ne voli, boljet će me i ovako i onako. Ta milosrdna gesta poštovanja boljela bi i više.
Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:57

Ovi mali će bit mućki provokator onako ko unda. :rolleyes:
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:57

Zekoslawa » wrote: Ovi mali će bit mućki provokator onako ko unda. :rolleyes:
Unda će biti maca za njega i to čak za kojih pet-deset godina. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:58

Zekoslawa » wrote: Oš ti mene prestat kurvat više? :gaah:

Ja oću mračnu kancelariju iz koje izlijeću šišmiši, oću trati prašinu sa starih knjižurina, oću imati za vrećicu Golden Virginije i desetak knjiga mjesečno. I oću tvora. I jednog dvonožnog isto. Eto to oću. Neću ja nikakve reflektore. :gaah:
tako jedan moj, gle, isbenika..pricao sam vec, jelda..onaj koji se niakko nije mogao zaposlit, pa mi je govorio da on nista ne trazi posebno, nikakav narocit posao, neka mu daju jednu malu sobicu bez prozora i nesto da prepisuje, a da ce on u slobodno vrijeme, za svoj gust, pisat kronike.. :D

Eksačo, šta te čudi u tome? Ja recimo više uopće ne razgovaram sa svojim bivšim jelte skoro pa mužem. Nadurio se što nije prisustvovao mojoj diplomi i od tada se više ne čujemo. Nikako, ni rođendan mi nije čestitao. I premda sam ja njega ostavila, i premda je to prošlo svršeno vrijeme i sve to, muči me to znaš kako. Ono, toliko godina života s nekim tko danas ne želi ni razgovarati sa mnom. Zapita se čovjek tu i tamo u šta sam ja gledala kad sam htjela život provesti s nekim tko me ne smatra razgovora vrijednom. Al ja sam tašta za popizdit, da. I nije meni do njega, nego do mog ega. Tako da čak nekako razumijem te i takve. Ne mora se uvijek raditi o šupendarama, valjda ima još pokoji slučaj kome je naprosto do toga da im se kulturno objasni i da se osjećaju "poštovano" i štaliveć. :zubo:
cek.. sta bi on jos sve trebao? na vjencanje ti doc? tjesit te kad se posvadjas sa svojim nekim seksadzijom? :kokice:

ustvari, ti si njega ostavila da bi se s njim ljudski napricala, jelda? :kokice: :zubo:

a to da se nadurio sto nije tvojoj diplomi prisustvovao, sori, al je papak. mislim, normalno sto nije prisustvovao, sta ce tu, kome ki.. al sta se koji kua ima durit? ..ma sta uopce ima mislit na to? :ne zna:

:D
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 00:00

..potpisujem.. :kokice:
Eks

Post 27 Feb 2013, 00:00

E da, to me sjetilo. Ja sam jedinog bivšeg koji je zavrijedio da ga se rado sjećam, ostavila bez riječi, onda sam mu se javila nakon kraćeg vremena jer me užasno mučila savjest i kinjila ga da se družimo i budemo prijatelji nekakvi i pokušavala skužit jesam li ga povrijedila i mogu li to nekako popravit. Čovjek je bio divno drag i pristojan i nije mi uputio jednu ružnu riječ. Netko drugi bi me poslao u pizdu materinu, a ne zvao da idemo skupa gdje smo već trebali ići i to sam čak zajebala.
To je jedina stvar u međuljudskim odnosima koje se i danas stidim, al baš me obuzme teški stid. Trebala sam ga ljudski ostaviti na miru.
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 00:02

ex anais » wrote:
Unda će biti maca za njega i to čak za kojih pet-deset godina. :zubo:
unda je vec maca. zajeban je majti, za je ban.. :D
Euklid
old school

Zekoslawa » wrote: Na PŽK. :ne zna:

Ma da, to sam mislio, gdje je nestao onaj post.

Znači obrisano. :bicedobro:

Nisi se smjela svađati s Tupelo izgleda...
Zekoslawa

ex anais » wrote:Uostalom, to poštovanje, što je uopće to? Razumijem da ti je netko drag dok ti je drag, da nekoga voliš dok ga voliš, ali koji kurac je poštovanje? To je ono kad ljubiš staroj random tetki ruke or what? Dok ti je stalo, ponašaš se tako, kad više nije, nema ni motiva. Kakvo poštovanje, to bi bilo sažaljenje prije nego poštovanje ili ispuinjavanje nekakve društvene konvencije. Poštovanje je nametnuta stvar, ne prirodna. To su one fore kad žena prevari muža jer ga kao ne poštuje. Kurac. Ne voli ga. Šta će njemu njeno poštovanje? Ono, vlaži se na drugoga, ali poštuje muža pa trpi. Jebeš to.
Ja ne želim da me netko poštuje. Želim da me voli. ako me voli, neće radit stvari koje me bole. A kad me više ne voli, boljet će me i ovako i onako. Ta milosrdna gesta poštovanja boljela bi i više.
Viš, ne slažem se. A previše sam pospana da bih obrazlagala. :zubo:

Neam pojma, meni je lakše prihvatiti činjenicu da me netko ne voli negoli kusati osjećaj da sam si u životu priuštila osobu koja me ne cijeni u cjelini. Moje izbore, moje poglede na svijet, svjetonazor, štaliveć tu treba dopisati kad nisi pospan. Ne voliš pa ne voliš, vozi dalje. Kad nekoga zbilja volim, onda ga volim i takvoga mene nevolećega. Ali vrijeđati mi inteligenciju, auuuuuu.... :snajper:
Eks

..a unda » wrote: unda je vec maca. zajeban je majti, za je ban.. :D
Banirao bi ga da moš, znam, znam. Kvari ti reputaciju. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 00:03

Euklid » wrote: Ma da, to sam mislio, gdje je nestao onaj post.

Znači obrisano. :bicedobro:

Nisi se smjela svađati s Tupelo izgleda...
daj, prepricaj.. :kokice:

jel zakljucano ovo trkeljanje? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 27 Feb 2013, 00:04

ex anais » wrote:
Banirao bi ga da moš, znam, znam. Kvari ti reputaciju. :zubo:
majtija? tis luda.. :D
Eks

Post 27 Feb 2013, 00:04

Zekoslawa » wrote: Viš, ne slažem se. A previše sam pospana da bih obrazlagala. :zubo:

Neam pojma, meni je lakše prihvatiti činjenicu da me netko ne voli negoli kusati osjećaj da sam si u životu priuštila osobu koja me ne cijeni u cjelini. Moje izbore, moje poglede na svijet, svjetonazor, štaliveć tu treba dopisati kad nisi pospan. Ne voliš pa ne voliš, vozi dalje. Kad nekoga zbilja volim, onda ga volim i takvoga mene nevolećega. Ali vrijeđati mi inteligenciju, auuuuuu.... :snajper:
I ja sam tako mislila. U jednom trenu sam promijenila mišljenje. A i inače, osim u iznimno rijetkim slučajevima, ne vidim što bivši imaju više jedno s drugim kad prekinu. Postoje te neke iznimke gdje se ljudi zbilja mogu nastaviti prijateljski družiti i zaboraviti sve što je bilo možda ovakvo i onakvo i biti pravi prijatelji, ali to su iznimke.

A cijenjenje stavova, a šta ja znam, ljude se može voljeti i bez toga. Nažalost ili nasreću, nemam pojma.
Euklid
old school

Post 27 Feb 2013, 00:06

..a unda » wrote: daj, prepricaj.. :kokice:
Jednog jutra probudio me zvuk pneumatskog čekića što je razbijao netom položeni asfalt...

..i unda su izjebali Zekoslawu.

Malo sam skratio.
Zekoslawa

Post 27 Feb 2013, 00:08

ex anais » wrote:
I ja sam tako mislila. U jednom trenu sam promijenila mišljenje. A i inače, osim u iznimno rijetkim slučajevima, ne vidim što bivši imaju više jedno s drugim kad prekinu. Postoje te neke iznimke gdje se ljudi zbilja mogu nastaviti prijateljski družiti i zaboraviti sve što je bilo možda ovakvo i onakvo i biti pravi prijatelji, ali to su iznimke.

A cijenjenje stavova, a šta ja znam, ljude se može voljeti i bez toga. Nažalost ili nasreću, nemam pojma.
Štajaznam, malo to drugačije izgleda kad se uvališ ono u zajedničke planove, zajednički život, skoro pa i financije, matere, ćaće, babe, dide... Ukratko kad podijeliš sve ikad s nekim. I kad skužiš da si investirao svoje sve ikad u nekoga tko te sada ne bi ni pozdravio. Treba to provariti, jebiga.

Nisam ni ja imala pojma koliko ću to variti, ali evo, varim nekako.
  • Information