Oh...
..a unda wrote: ..magarce..konju..![]()
![]()
Oš da ga banam ako nam ne reče šta je radio i koga je trevio u Španiji?..a unda » wrote:jebate, salje i admin upozorenja..![]()
da ce banat i mene i forum ako ne budem pazio sta pisem..
ma to se sjecam, ali ne sjecam se kad zadnji put..ali » wrote: Kako je krenulo, dobro da se još uopće sjećaš da si bio u kinu
cek, ides u kino gledat operu? ono, platis kartu i gledas operu u londonu? jel ide to uzivo ili oni to snime, reziraju, pa dilaju okolo?pa jel vi u kino idete zderat ili.. sta?
Pa ono.........da
![]()
I najgluplji film je podnošljiv uz kokice i veliko platno
Žderem ovisno o tome šta gledam.
Recimo, prije par dana sam u kinu gledala prijenos iz Royal Opera House i eto, nisam uzela kokice.
Može se
22 Feb 2013, 21:43Zekoslawa » wrote: Oš da ga banam ako nam ne reče šta je radio i koga je trevio u Španiji?![]()
A ti, piliću, di si bija kad me pokušavalo ubiti? A? Da nije eksača prijavila, ne bi ni znao šta se ovdje dešavalo. Jebe se tebi.
n bava kua?MightyMe » wrote:Unda, pozdravila te ekipa iz Augustinera.
a cime ces ga ti banat, aj molim te kazi..os mobitelom, cime?Zekoslawa » wrote: Oš da ga banam ako nam ne reče šta je radio i koga je trevio u Španiji?![]()
A ti, piliću, di si bija kad me pokušavalo ubiti? A? Da nije eksača prijavila, ne bi ni znao šta se ovdje dešavalo. Jebe se tebi.
produznim..a unda » wrote: a cime ces ga ti banat, aj molim te kazi..os mobitelom, cime?
..a cuj, i to je valjda neki sex..Zekoslawa » wrote:Ako mi ne bloka ovi laptop ka šta oće, sve ću vas pobanat, vidit ćete.
Cila priča je u tome šta mi se nije dalo 8 sati stajat na terminalu flughafena. Napravija san izlet koji mi je ispa super i sad san cili sritan...a unda » wrote: n bava kua?![]()
![]()
i? sta kazu, kako im je..vam je..vise ne znam di si..nadrid, berlim..svjetska si faca, svje tska..![]()
Ovo je bio prijenos, inače daju i snimke...a unda » wrote:
ma to se sjecam, ali ne sjecam se kad zadnji put..![]()
mislim, govorimo o kinu..ono, cine multipleksus ili neko ono, nekad ozbiljnije kino..
bit ce prije pet sest godina?..prije toga bit ce isto negdje pet sest godina..
![]()
cek, ides u kino gledat operu? ono, platis kartu i gledas operu u londonu? jel ide to uzivo ili oni to snime, reziraju, pa dilaju okolo?
sta ti je tehnika..cudo jedno, cu do..
a to cekas avion za zagreb?MightyMe » wrote:
Cila priča je u tome šta mi se nije dalo 8 sati stajat na terminalu flughafena. Napravija san izlet koji mi je ispa super i sad san cili sritan.
Jel moguće da si nasjeo na taj marketinški trik?..a unda » wrote: ..a cuj, i to je valjda neki sex..![]()
i euklida ces banat? a kako ce ti on pi emice onda slat kad bude neka frkica za prevest nesto?
Ček, šta nisi ti neki klinac brucoš šmokljan nerd rookie dotepenacMightyMe » wrote:
Cila priča je u tome šta mi se nije dalo 8 sati stajat na terminalu flughafena. Napravija san izlet koji mi je ispa super i sad san cili sritan.
U Zagrebu san ja već. Popodne san bija tamo. Mada san se jedva odlučija dignit od stola kako mi je spiza bila dobra...a unda » wrote: a to cekas avion za zagreb?
sam si ili s tom ekipom? tj jesi li sad upoznao tu ekipu i jesi li siguran da ces veceras za zagreb?
Nisan ti ja čovik od velikih riči, više ovako za pokazat.Zekoslawa wrote: Piliću, a akcija?![]()
HNK piva i za 30
Jes mačke prebrojio?..a unda » wrote:..sve je dobro, svi su dosli kuci s puta, svi zdravi i veseli..idem lec.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests