Pa malo ćeš ti to probrati, ne bi mi svašta poslao na vrata, jel tako?
Evo nam Majti. Saće on nama pričati o seksu u Španiji.
..al vi jos sve to gledate? i jos u kinu?Nije ti bio dobarNikako da ga pogledam, a baš sam se veselila novom PTA. I Hoffmanu
(ok, ok, i Phenixu
)..
..
Gotovo.Zekoslawa » wrote: Pa malo ćeš ti to probrati, ne bi mi svašta poslao na vrata, jel tako?![]()
..pa, uvik mos pocet pit kad mislis da je doslo vrijeme.Zekoslawa » wrote: A šta da čekam, da pitaju mater, da se razvedu, da završe faks, šta?Šta ti misliš da ću ja bit vječno mlada?
Šta mogu kad si izbirljiva.Zekoslawa » wrote: A šta da čekam, da pitaju mater, da se razvedu, da završe faks, šta?Šta ti misliš da ću ja bit vječno mlada?
Skupo mi je to, jeftiniji je net...a unda » wrote: ..pa, uvik mos pocet pit kad mislis da je doslo vrijeme.
uzas. ne sjecam se da sam ikad jeo kokice u kinu. ustvari, da sam bilo sta jeo. ok, mozda jednom, dvaput, valjda me zanimalo kako je to..ono, malo probat, eksperimentirat, ali ako je i tih par puta bilo, ne sjecam se.
ne bi nikad rekao za tebe da si takav huligan..a unda » wrote: uzas. ne sjecam se da sam ikad jeo kokice u kinu. ustvari, da sam bilo sta jeo. ok, mozda jednom, dvaput, valjda me zanimalo kako je to..ono, malo probat, eksperimentirat, ali ako je i tih par puta bilo, ne sjecam se.
ako se i sjecam, ne sjecam se koji je film bio..![]()
Da znaju šta ih čeka čekali bi oni još i dužeZekoslawa » wrote: Ma dobro, kad su oni mene mogli čekati cijeli život...
Kako je krenulo, dobro da se još uopće sjećaš da si bio u kinu..a unda » wrote: uzas. ne sjecam se da sam ikad jeo kokice u kinu. ustvari, da sam bilo sta jeo. ok, mozda jednom, dvaput, valjda me zanimalo kako je to..ono, malo probat, eksperimentirat, ali ako je i tih par puta bilo, ne sjecam se.
ako se i sjecam, ne sjecam se koji je film bio..![]()
Pa ono....pa jel vi u kino idete zderat ili.. sta?
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests