Ne zajebavaj, ti si pitao što "ćemo"...a unda » wrote: aj malo promijeni pa umjesto da sebi govoris mi, govori..oni.
A ništa, naučit ću dotle. Jedino me usmeni muči.
Ne zajebavaj, ti si pitao što "ćemo"...a unda » wrote: aj malo promijeni pa umjesto da sebi govoris mi, govori..oni.
pa ja mogu to pitat, ali ti nesmis to rec. nista nisi naucila..ex anais » wrote:
Ne zajebavaj, ti si pitao što "ćemo".![]()
A ništa, naučit ću dotle. Jedino me usmeni muči.
A jebiga, ako može Ingrid dobit tamo šta je već dobila, mogu ja valjda proć....a unda » wrote: pa ja mogu to pitat, ali ti nesmis to rec. nista nisi naucila..![]()
a naucit ces i za usmeni, nema druge, tako se najbolje lomi psiicka blokada engleskog.lipo naucit i popricat s njim..vot iz klok? fajv o klok. sac mac? sac tac..
pa to ti je super. barem ces imat cv na taljanskom. obavezno u cv napisi da si taljanski polozila na faksu s odlicnim uspjehom, pa neka ona cita, nek se misli..ti si svoj cv napisala.ex anais » wrote:Ajme, CV, koliko toga... neću ja valjda morat sastavljat svoj CVopet ću se sramotit pred tom ženom.
..bit ce onaj slikovni.ex anais » wrote:
A jebiga, ako može Ingrid dobit tamo šta je već dobila, mogu ja valjda proć..
Nego, sad sam se sjetila, rekla mi je neki peterostruki? peteronešto rječnik. Ma što? Talijanski, jel.
Razmišljam da stavim i da sam čistila hotele, plaže i tako to. Nemam šta stavit. Radila sam samo jednom i to kao novinar i to je to...a unda » wrote: pa to ti je super. barem ces imat cv na taljanskom. obavezno u cv napisi da si taljanski polozila na faksu s odlicnim uspjehom, pa neka ona cita, nek se misli..ti si svoj cv napisala.
Cile dvi rečenice po slajdu.ex anais » wrote:Evo, ima vakvih sto-dvisto po mojoj slobodnoj procjeni. I još jedna skriptica.
ex anais » wrote:
Razmišljam da stavim i da sam čistila hotele, plaže i tako to. Nemam šta stavit. Radila sam samo jednom i to kao novinar i to je to.
Ja ti imam pet starih, za neke nemam punjače, mislim da su skoro svi živi inače. Ne znam jel se mogu zaminit za jedan pravi.Zekoslawa » wrote:Najprije sam ugazila na produžni koji je bio na podu i odvalila mu onaj prekidač i sad je ostao ugašen i više ne radi. A drugi nemam. I onda nisam imala gdje uštekati mobitel da se puni. Aj dobro, jebo produžni, nabavit ću. Onda je uslijedio šok i nevjerica. Mobitel krepao.Ono što se već događa kliznim mobitelima, dogodilo se i s prošlim - kad ga zatvoriš, više mu se ekran ne pali.
![]()
Dakako, garancija je istekla prije mjesec dana.![]()
Šta ću sad, koju pizdu materinu? Ko će mi dat para za mobitel? Ma i za popravak? Imam tu neki stari na koji ne mogu pisati, a ni baterija mu nije nešto. Pa ću ih skombinirati, jedan će biti za poruke, drugi za pozive.Ali ko će mi dat sad za drugi mobitel?
Sve je to lipo, ali kako ću ja to reć na talijanskom?..a unda » wrote:![]()
nisi radila kao novinar. radila si kao reporter, kao izvjestitelj (oabevezno napisat ijedno i drugo), imala si svoju kolumnu, bila si terenska zamjenica urednika, a ponekad si uskakala i kao novinar.
kako si radila s prekidima, ukupno si tri godine obavljala te zadatke opri cemu si stekla bogato iskustvo u marketinku, novinarstvu i medijima, elektronickim narocito gdje sve poslove obavljas brzo, rutinski, ali i kreativno, u vrlo plodnim kolicinama.
nisi cistila hotele i plaze, nego imas bogato iskustvo u hotelijerstvu pocevsi od temeljnih hotelijerskih poslova, a organizirala si pri tom i ekoloske akcije kao doprinos komunikaciji gosta i cjelokupnog hrvatskog turizma kroz taj dio u sklopu masterplana turisticke zajednice hrvatske u suradnji s ministarstvom turizma republike hrvatske.
A je, imam i ja doma jednu Nokiju 3310, jedan Siemens C35, još jednu Nokiju jedno 6 godina staru i tako to. Valjda bi se moglo nešto skrpati od njih.ex anais » wrote:
Ja ti imam pet starih, za neke nemam punjače, mislim da su skoro svi živi inače. Ne znam jel se mogu zaminit za jedan pravi.![]()
A jebemu, štaš sadIma na pretplatu kupit možda za nešto sitno para?
pa lakse je rac na taljanskom. i nije nista izmisljeno kad bolje razmislis. nista nisi lagala.ex anais » wrote:
Sve je to lipo, ali kako ću ja to reć na talijanskom?![]()
![]()
A i kako ću lagat u izmišljenom CV-u?
Je, ovo je tema na kojoj smo kao duhoviti, a nismo. Sad se moš prestat furat na Šmoklju.judolino » wrote:Fulao sam 180 stranica ove teme, ali nekako mi se čini da nisam puno fulao...
Onome tko ga je projektirao treba.Zekoslawa » wrote: Dakako, garancija je istekla prije mjesec dana.
Pitaj doma jel' oni žele da ih zovu/zoveš.Ali ko će mi dat sad za drugi mobitel?
mozda mobitel i radi. daj mu malo vremena. mozda ga stavit punit, neki reset nesto.Zekoslawa » wrote:Najprije sam ugazila na produžni koji je bio na podu i odvalila mu onaj prekidač i sad je ostao ugašen i više ne radi. A drugi nemam. I onda nisam imala gdje uštekati mobitel da se puni. Aj dobro, jebo produžni, nabavit ću. Onda je uslijedio šok i nevjerica. Mobitel krepao.Ono što se već događa kliznim mobitelima, dogodilo se i s prošlim - kad ga zatvoriš, više mu se ekran ne pali.
![]()
Dakako, garancija je istekla prije mjesec dana.![]()
Šta ću sad, koju pizdu materinu? Ko će mi dat para za mobitel? Ma i za popravak? Imam tu neki stari na koji ne mogu pisati, a ni baterija mu nije nešto. Pa ću ih skombinirati, jedan će biti za poruke, drugi za pozive.Ali ko će mi dat sad za drugi mobitel?
Ja se privikavam na tač.Zekoslawa » wrote: A je, imam i ja doma jednu Nokiju 3310, jedan Siemens C35, još jednu Nokiju jedno 6 godina staru i tako to. Valjda bi se moglo nešto skrpati od njih.![]()
Nemoj pretplatu spominjat, riješila sam je se nedavno. A i šta će mi novi, koji vrag? Ovaj je dobar. Mislim, jest bio na popravku, ali to im je bila serijska greška. Al ne bih se ja rastajala od mog tipkovničara, neću više vakvog nać.
Bio je već na popravku, dakle ko ih jebe.Karl Jozef » wrote: Onome tko ga je projektirao treba.![]()
Pa nego, netko od njih će uzeti kantu, a meni dati svoj. Pitanje je samo tko.Pitaj doma jel' oni žele da ih zovu/zoveš ih.
Ja imam samo svoj ...
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests