Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 22 Feb 2013, 20:59

..a unda » wrote: aj malo promijeni pa umjesto da sebi govoris mi, govori..oni. :kokice:
Ne zajebavaj, ti si pitao što "ćemo". :tuzni:

A ništa, naučit ću dotle. Jedino me usmeni muči.

Eks

Post 22 Feb 2013, 21:00

Ajme, CV, koliko toga... neću ja valjda morat sastavljat svoj CV :eek: opet ću se sramotit pred tom ženom. :facepalm:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2013, 21:02

ex anais » wrote:
Ne zajebavaj, ti si pitao što "ćemo". :tuzni:

A ništa, naučit ću dotle. Jedino me usmeni muči.
pa ja mogu to pitat, ali ti nesmis to rec. nista nisi naucila.. :gaah:

:D

a naucit ces i za usmeni, nema druge, tako se najbolje lomi psiicka blokada engleskog.lipo naucit i popricat s njim..vot iz klok? fajv o klok. sac mac? sac tac.. :D
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:03

..a unda » wrote: pa ja mogu to pitat, ali ti nesmis to rec. nista nisi naucila.. :gaah:

:D

a naucit ces i za usmeni, nema druge, tako se najbolje lomi psiicka blokada engleskog.lipo naucit i popricat s njim..vot iz klok? fajv o klok. sac mac? sac tac.. :D
A jebiga, ako može Ingrid dobit tamo šta je već dobila, mogu ja valjda proć..

Nego, sad sam se sjetila, rekla mi je neki peterostruki? peteronešto rječnik. Ma što? Talijanski, jel.
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:04

ex anais » wrote:Ajme, CV, koliko toga... neću ja valjda morat sastavljat svoj CV :eek: opet ću se sramotit pred tom ženom. :facepalm:
pa to ti je super. barem ces imat cv na taljanskom. obavezno u cv napisi da si taljanski polozila na faksu s odlicnim uspjehom, pa neka ona cita, nek se misli..ti si svoj cv napisala. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:05

ex anais » wrote:
A jebiga, ako može Ingrid dobit tamo šta je već dobila, mogu ja valjda proć..

Nego, sad sam se sjetila, rekla mi je neki peterostruki? peteronešto rječnik. Ma što? Talijanski, jel.
..bit ce onaj slikovni. :zubo:
Eks

..a unda » wrote: pa to ti je super. barem ces imat cv na taljanskom. obavezno u cv napisi da si taljanski polozila na faksu s odlicnim uspjehom, pa neka ona cita, nek se misli..ti si svoj cv napisala. :zubo:
Razmišljam da stavim i da sam čistila hotele, plaže i tako to. Nemam šta stavit. Radila sam samo jednom i to kao novinar i to je to.
Eks

..a unda » wrote: ..bit ce onaj slikovni. :zubo:
Marš! :rofl:

Slikat ću vam slajd jedan da se smijete.
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:06

:gaah: :gaah: :gaah:

Idem na temu o živciranju, pa ću reć. :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:

:megagaah:

:mama:

Zašto baš ja? :mama:
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:07

Zekoslawa » wrote::gaah: :gaah: :gaah:

Idem na temu o živciranju, pa ću reć. :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:

:megagaah:

Zašto baš ja? :mama:
Šta je bilo?
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:09

Evo, ima vakvih sto-dvisto po mojoj slobodnoj procjeni. I još jedna skriptica.
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:12

Najprije sam ugazila na produžni koji je bio na podu i odvalila mu onaj prekidač i sad je ostao ugašen i više ne radi. A drugi nemam. I onda nisam imala gdje uštekati mobitel da se puni. Aj dobro, jebo produžni, nabavit ću. Onda je uslijedio šok i nevjerica. Mobitel krepao. :gaah: Ono što se već događa kliznim mobitelima, dogodilo se i s prošlim - kad ga zatvoriš, više mu se ekran ne pali. :gaah:

Dakako, garancija je istekla prije mjesec dana. :gaah:

Šta ću sad, koju pizdu materinu? Ko će mi dat para za mobitel? Ma i za popravak? Imam tu neki stari na koji ne mogu pisati, a ni baterija mu nije nešto. Pa ću ih skombinirati, jedan će biti za poruke, drugi za pozive. :facepalm: Ali ko će mi dat sad za drugi mobitel? :mama:
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:14

ex anais » wrote:Evo, ima vakvih sto-dvisto po mojoj slobodnoj procjeni. I još jedna skriptica.
Cile dvi rečenice po slajdu. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:15

ex anais » wrote:
Razmišljam da stavim i da sam čistila hotele, plaže i tako to. Nemam šta stavit. Radila sam samo jednom i to kao novinar i to je to.
:facepalm:

nisi radila kao novinar. radila si kao reporter, kao izvjestitelj (oabevezno napisat ijedno i drugo), imala si svoju kolumnu, bila si terenska zamjenica urednika, a ponekad si uskakala i kao novinar.
kako si radila s prekidima, ukupno si tri godine obavljala te zadatke opri cemu si stekla bogato iskustvo u marketinku, novinarstvu i medijima, elektronickim narocito gdje sve poslove obavljas brzo, rutinski, ali i kreativno, u vrlo plodnim kolicinama.

nisi cistila hotele i plaze, nego imas bogato iskustvo u hotelijerstvu pocevsi od temeljnih hotelijerskih poslova, a organizirala si pri tom i ekoloske akcije kao doprinos komunikaciji gosta i cjelokupnog hrvatskog turizma kroz taj dio u sklopu masterplana turisticke zajednice hrvatske u suradnji s ministarstvom turizma republike hrvatske.

:kokice:
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:16

Zekoslawa » wrote:Najprije sam ugazila na produžni koji je bio na podu i odvalila mu onaj prekidač i sad je ostao ugašen i više ne radi. A drugi nemam. I onda nisam imala gdje uštekati mobitel da se puni. Aj dobro, jebo produžni, nabavit ću. Onda je uslijedio šok i nevjerica. Mobitel krepao. :gaah: Ono što se već događa kliznim mobitelima, dogodilo se i s prošlim - kad ga zatvoriš, više mu se ekran ne pali. :gaah:

Šta ću sad, koju pizdu materinu? Ko će mi dat para za mobitel? Ma i za popravak? Imam tu neki stari na koji ne mogu pisati, a ni baterija mu nije nešto. Pa ću ih skombinirati, jedan će biti za poruke, drugi za pozive. :facepalm: Ali ko će mi dat sad za drugi mobitel? :mama:
Ja ti imam pet starih, za neke nemam punjače, mislim da su skoro svi živi inače. Ne znam jel se mogu zaminit za jedan pravi. :misli:

A jebemu, štaš sad :grli: Ima na pretplatu kupit možda za nešto sitno para?
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:17

..a unda » wrote: :facepalm:

nisi radila kao novinar. radila si kao reporter, kao izvjestitelj (oabevezno napisat ijedno i drugo), imala si svoju kolumnu, bila si terenska zamjenica urednika, a ponekad si uskakala i kao novinar.
kako si radila s prekidima, ukupno si tri godine obavljala te zadatke opri cemu si stekla bogato iskustvo u marketinku, novinarstvu i medijima, elektronickim narocito gdje sve poslove obavljas brzo, rutinski, ali i kreativno, u vrlo plodnim kolicinama.

nisi cistila hotele i plaze, nego imas bogato iskustvo u hotelijerstvu pocevsi od temeljnih hotelijerskih poslova, a organizirala si pri tom i ekoloske akcije kao doprinos komunikaciji gosta i cjelokupnog hrvatskog turizma kroz taj dio u sklopu masterplana turisticke zajednice hrvatske u suradnji s ministarstvom turizma republike hrvatske.

:kokice:
Sve je to lipo, ali kako ću ja to reć na talijanskom? :rofl: :rofl:

A i kako ću lagat u izmišljenom CV-u? :tuzni:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 22 Feb 2013, 21:18

Fulao sam 180 stranica ove teme, ali nekako mi se čini da nisam puno fulao...
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:20

ex anais » wrote:
Ja ti imam pet starih, za neke nemam punjače, mislim da su skoro svi živi inače. Ne znam jel se mogu zaminit za jedan pravi. :misli:

A jebemu, štaš sad :grli: Ima na pretplatu kupit možda za nešto sitno para?
A je, imam i ja doma jednu Nokiju 3310, jedan Siemens C35, još jednu Nokiju jedno 6 godina staru i tako to. Valjda bi se moglo nešto skrpati od njih. :zubo:

Nemoj pretplatu spominjat, riješila sam je se nedavno. A i šta će mi novi, koji vrag? Ovaj je dobar. Mislim, jest bio na popravku, ali to im je bila serijska greška. Al ne bih se ja rastajala od mog tipkovničara, neću više vakvog nać. :mama:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:20

ex anais » wrote:
Sve je to lipo, ali kako ću ja to reć na talijanskom? :rofl: :rofl:

A i kako ću lagat u izmišljenom CV-u? :tuzni:
pa lakse je rac na taljanskom. i nije nista izmisljeno kad bolje razmislis. nista nisi lagala. :kokice:
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:21

judolino » wrote:Fulao sam 180 stranica ove teme, ali nekako mi se čini da nisam puno fulao...
Je, ovo je tema na kojoj smo kao duhoviti, a nismo. Sad se moš prestat furat na Šmoklju. :zubo:

Ili moš studirati s eksačom, time se obično bavimo. :D
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 22 Feb 2013, 21:22

Zekoslawa » wrote: Dakako, garancija je istekla prije mjesec dana. :gaah:
Onome tko ga je projektirao treba. :S
Ali ko će mi dat sad za drugi mobitel? :mama:
Pitaj doma jel' oni žele da ih zovu/zoveš. :zubo:

Ja imam samo svoj ...
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:22

Eksačo, ja ti imam primjere CV-a na tal., radili na 3., 4. godini, ne znam ni ja, ali sigurno to imam.
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:23

Zekoslawa » wrote:Najprije sam ugazila na produžni koji je bio na podu i odvalila mu onaj prekidač i sad je ostao ugašen i više ne radi. A drugi nemam. I onda nisam imala gdje uštekati mobitel da se puni. Aj dobro, jebo produžni, nabavit ću. Onda je uslijedio šok i nevjerica. Mobitel krepao. :gaah: Ono što se već događa kliznim mobitelima, dogodilo se i s prošlim - kad ga zatvoriš, više mu se ekran ne pali. :gaah:

mozda mobitel i radi. daj mu malo vremena. mozda ga stavit punit, neki reset nesto.

kako si mu prekidac produznom odvalila? samo onu plastiku? :kokice:
Eks

Zekoslawa » wrote: A je, imam i ja doma jednu Nokiju 3310, jedan Siemens C35, još jednu Nokiju jedno 6 godina staru i tako to. Valjda bi se moglo nešto skrpati od njih. :zubo:

Nemoj pretplatu spominjat, riješila sam je se nedavno. A i šta će mi novi, koji vrag? Ovaj je dobar. Mislim, jest bio na popravku, ali to im je bila serijska greška. Al ne bih se ja rastajala od mog tipkovničara, neću više vakvog nać. :mama:
Ja se privikavam na tač. :o
Pretplata je zlo. Jednom bila, nikad više. Tad sam bila u čudnoj fazi pa mi je ćaća dobio slom kad je vidio račun i tako to... :zubo:

Undo, nisam čistila plaže.
A ni hotele.

Judolino, ti si prepametan za ovaj topic.

:giggle:
Zekoslawa

Karl Jozef » wrote: Onome tko ga je projektirao treba. :S
Bio je već na popravku, dakle ko ih jebe. :D
Pitaj doma jel' oni žele da ih zovu/zoveš ih. :zubo:

Ja imam samo svoj ...
Pa nego, netko od njih će uzeti kantu, a meni dati svoj. Pitanje je samo tko. :raspa:
  • Information