Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Feb 2013, 00:14

Silajn » wrote:
Ma neeeeee. On ti je star. To je o meni :zubo:
A ja mislio da si pala na spiku...

'if you fall, i'll be there' (floor)
ali

Post 22 Feb 2013, 00:14

Šta je zbilja bio Suzie Q ovdje :ne zna: Potjerali ste ga, gamadi :crying:
Silajn

Post 22 Feb 2013, 00:15

Euklid » wrote: A ja mislio da si pala na spiku...
Naravno da sam pala na spiku. Bila sam mlada, jel :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2013, 00:18

ali » wrote:Šta je zbilja bio Suzie Q ovdje :ne zna: Potjerali ste ga, gamadi :crying:
on ovde dolazi samo kad mu i kju padne ispod 120.. :D

idjen..hasta la postelja.. :usama:

:D
Euklid
old school

Post 22 Feb 2013, 00:18

Silajn » wrote:
Naravno da sam pala na spiku. Bila sam mlada, jel :zubo:
Ah, mladost ludost,

bolje da si se zagledala dok je pišao u grmlju...
karambol

Post 22 Feb 2013, 00:20

Silajn » wrote:
Od kikija ili od pive? Ili od paštafažola-čokolade-kave-pive-kikija? :zubo:
Od kikija, naravno. Ne moze bit od piva. Meni nikad nije zlo od piva vec od zvake kad sjedem u auto ili od kobasice prije spavanja...da, naravno, ili' je tesko i masno il' je kemija... Ma vrazji su ti kikiji, a tako se nevino zovu... Trebali bi se zvat kinkiji...

:zubo:
Silajn

Post 22 Feb 2013, 00:21

Odo ja u (nadam se) kinki postelju. Fala, ljudi :cerek:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2013, 00:22

Silajn » wrote:Odo ja u (nadam se) kinki postelju. Fala, ljudi :cerek:
Opa bejbe. Unda, najebo si... :D
karambol

Post 22 Feb 2013, 00:24

Silajn » wrote:Odo ja u (nadam se) kinki postelju. Fala, ljudi :cerek:

Ajde cao...

Iz Unde svi vrazi vire....vidim ja....

:zubo:

E, fakat...ajtibok svima vama uslast i mirno nocno more....

Ne zaboraviti izrec' koju za ex....

:cerek:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2013, 00:26

Odoh i ja...

laku noć svima i hvala na dobroj zabavi :w
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 01:57

Pocrkali svi, a radni dan tek počeo. :zubo:

Vama laku noć, eksači pak isto laka i mirna noć. I rekla bih da mi je žao što sam je oprala, ali neću, neka misli da sam opaka. :D

I neka se ne vraća vamo bez dvojke, ali ne više od toga, jer će onda biti jedna od onih koji seru da nemaju pojma, a takvi me nerviraju. I neka joj se ostvari ona karambolova molitva. I meni isto. Da zaradim puno para, pa ću nam objema platiti tečaj za turističkog vodiča. Njoj ću ako treba i diplomu. :xlux:
Euklid
old school

Post 22 Feb 2013, 10:03

Zekoslawa wrote:Pocrkali svi, a radni dan tek počeo. :zubo:

Vama laku noć, eksači pak isto laka i mirna noć. I rekla bih da mi je žao što sam je oprala, ali neću, neka misli da sam opaka. :D

I neka se ne vraća vamo bez dvojke, ali ne više od toga, jer će onda biti jedna od onih koji seru da nemaju pojma, a takvi me nerviraju. I neka joj se ostvari ona karambolova molitva. I meni isto. Da zaradim puno para, pa ću nam objema platiti tečaj za turističkog vodiča. Njoj ću ako treba i diplomu. :xlux:
Mislim da si u krivu. Dobiti ce najmanje tricu :top:
Zna ona puno vise nego sto misli da zna, samo je smotana ko sarma...
Eks

Post 22 Feb 2013, 10:56

Jesu Unda i Silajn živi, bojler i to?

Drugo, Zec, kad si bila opaka? :misli: Moraš ti još od unde učit. :giggle:

Treće, pijem kavu i razmišljam kako ništa ne znam. Onda ću se uvatit one sumLJive skripte. Pa kako bilo da bilo.

Smotanost je pola neznanja, istina. :mudri:
Beau

Post 22 Feb 2013, 11:02

Eksačo, držim fige, nadam se da ćeš proć :lux:

Jebate, dobila sam želju učit talijanski :rofl:
Jednom davno sam radila s Talijanima.
Divan jezik, bar ono malo 'osnove' što sam od njizi naučila: lavorare e no parlare i imbećilo kroatiko :S :S :rofl:
I, ofkors, par krasnih psovki :cerek:

Aj, biće sve ok, vidićeš.
Eks

Post 22 Feb 2013, 11:09

Fala, Bo :kiss:

Zec (moš me ubit kasnije i nahranit tvora mnome) ali samo mi reci, muči me taj sia bravessimo iz prvog pitanja, šta to znači i jel to uopće išta znači? Ako me pita da joj prevedem tu rečenicu pošto kao fol nisam znala šta triba tad. :facepalm:
Bara huda

Post 22 Feb 2013, 11:11

Malo da zabrmbam vibrice ex ako navrati, mada joj nece trebat jer je sreca na ispitu posljedica znanja a nesreca-neznanja.
Kako ona zna da nista ne zna, slijedi da vise zna od onih koji ne znaju da nista ne znaju a posljedica toga je prolaz na ispitu. :lux: :D
Go, ex, go, trci ko Forrest kad mu je dosla sila da trci. Razbucaj okove predrasuda da moras sve znat ka sta je i on one proteze. :cheer:
Euklid » wrote: Mislim da si u krivu. Dobiti ce najmanje tricu :top:
Zna ona puno vise nego sto misli da zna, samo je smotana ko sarma...
Ma bistro je to ko gorski potok i ostro ko britva, samo neka zamisli da mora na barikade i u revolucionarne povorke, bok uz bok buntovnicima sa ili bez razloga, noseci neki transparent, palestinku preko glave ka zastitu od suzavca, stine po zepima i trule pomidore u kesu i ostalu prikladnu ikonogrfiju ako ne zavrsi faks i odma ce progovorit i kineski a da ne bi proparlala ono za sta je vec davno klica bila posijana sa onim...Fabiom, Fuliom, Tuliom ili kako se vec zvao.

A da bude i duja, sta ima veze za kasnije, uvik moze poslat SS ka atacment uz poslovni dopis. Tako ce lakse skrenut paznju sa gramatike a usput slikovno docarat sve ljepote naseg turizma ....uz ostale prednosti. :D
Bara huda

Post 22 Feb 2013, 11:17

ex anais » wrote:Jesu Unda i Silajn živi, bojler i to?

Drugo, Zec, kad si bila opaka? :misli: Moraš ti još od unde učit. :giggle:

Treće, pijem kavu i razmišljam kako ništa ne znam. Onda ću se uvatit one sumLJive skripte. Pa kako bilo da bilo.

Smotanost je pola neznanja, istina. :mudri:
A, evo te, bravo, tako treba, lansam, slowly, legero prije ispita, kava i mozak na pasu da se odmori pa da bude spreman ko napet luk kad treba odapet strelicu i ubit jos jedan ispit. :lux:

A sta zec ne spava sad?
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2013, 11:30

ex anais » wrote:Fala, Bo :kiss:

Zec (moš me ubit kasnije i nahranit tvora mnome) ali samo mi reci, muči me taj sia bravessimo iz prvog pitanja, šta to znači i jel to uopće išta znači? Ako me pita da joj prevedem tu rečenicu pošto kao fol nisam znala šta triba tad. :facepalm:
da nije tipfeler. bravissimo..
Euklid
old school

Post 22 Feb 2013, 11:36

I taman lijepo kad diplomira upast će u ono što Kinezi nazivaju''žene ostaci''.

:giggle:

Jedino me muči kako oni to klasificiraju: žene kvalitete A, žene kvalitete B, žene kvalitete C, žene kvalitete D. :misli:

Jel to veličina košarica ili šta? :ne zna:
Eks

Post 22 Feb 2013, 11:40

Blago meni. :S :rofl: :rofl:

Sad se pokušavam sjetiti jel bilo remota uopće u ispitu ili smo to radili na drugoj godini pa me možda to neće ni pitat. :misli:
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 12:03

Ja mislim da ti bravessimo ima nešto veze s bravetinom, pa će ti to Karl bolje znati. A možda ima štogod veze i s bravima, onima iz Manzonijevih romana. :D

Ja za to nikad čula. Ako nije bravissimo, onda nemam pojma šta je. E sad, postoji još jedna, odnosno nekoliko mogućnosti. Možebitno je to običan konjunktiv koji znači sve ono što znači jedan dobro odgojen konjunktiv, dakle sumnju, nesigurnost, odnosno u ovom slučaju ako stoji samostalno - želju (Neka bude najbolji!). I to ćemo mi tako tebi reći kad budeš izlazila iz kuće danas. :D E, a može bit još nešto. Mogu ja recimo Karlu reći "Sidi drvo na drvo", a on meni "Sija!". A ja njemu na to "Bravissimo!" I pišem duju. :zubo:

I na koncu, paz sad ovo, možda tebi ta tvoja danas kaže "C ya!" I onda još falije rod i spol, pa kaže "bravissimo!". :cerek: Eto, pa ti vidi šta ti paše od ovoga svega. :zubo:

Barakudo, spavam, ako ćemo pravo. Nego nisam mogla mirno krmiti, a ova ima ići na ispit. Rekoh idem se ja dignit, triba malu opremit, štono reče moja mater. :D
Eks

Post 22 Feb 2013, 12:05

Zekoslawa » wrote:Ja mislim da ti bravessimo ima nešto veze s bravetinom, pa će ti to Karl bolje znati. A možda ima štogod veze i s bravima, onima iz Manzonijevih romana. :D

Ja za to nikad čula. Ako nije bravissimo, onda nemam pojma šta je. E sad, postoji još jedna, odnosno nekoliko mogućnosti. Možebitno je to običan konjunktiv koji znači sve ono što znači jedan dobro odgojen konjunktiv, dakle sumnju, nesigurnost, odnosno u ovom slučaju ako stoji samostalno - želju (Neka bude najbolji!). I to ćemo mi tako tebi reći kad budeš izlazila iz kuće danas. :D E, a može bit još nešto. Mogu ja recimo Karlu reći "Sidi drvo na drvo", a on meni "Sija!". A ja njemu na to "Bravissimo!" I pišem duju. :zubo:

I na koncu, paz sad ovo, možda tebi ta tvoja danas kaže "C ya!" I onda još falije rod i spol, pa kaže "bravissimo!". :cerek: Eto, pa ti vidi šta ti paše od ovoga svega. :zubo:
:rofl: :rofl: :rofl:
Barakudo, spavam, ako ćemo pravo. Nego nisam mogla mirno krmiti, a ova ima ići na ispit. Rekoh idem se ja dignit, triba malu opremit, štono reče moja mater. :D
:grli:

Dobro je možda što je popodnevni ispit, bit će opuštenija valjda. :o
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 12:06

Euklid » wrote:I taman lijepo kad diplomira upast će u ono što Kinezi nazivaju''žene ostaci''.

:giggle:

Jedino me muči kako oni to klasificiraju: žene kvalitete A, žene kvalitete B, žene kvalitete C, žene kvalitete D. :misli:

Jel to veličina košarica ili šta? :ne zna:
U Murteru (ili na Murrteru) to zovu zekače. Samo šta je tamo granica negdje od 22-23, do 27 su već izgubljeni slučajevi. :zubo:

Di sam ja onda, negdje oko B? :misli: Nemam još 27, ali nisam daleko. A još sam i rabljena. :crying:
Eks

Post 22 Feb 2013, 12:07

Baba kuva fažol, pa kud baš danas, sva mi se majica osjeti, još će i kosa. :facepalm: :gaah:
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 12:07

ex anais » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:

:grli:

Dobro je možda što je popodnevni ispit, bit će opuštenija valjda. :o
A dobro je, nisi zakomila na ispit, to je dobar znak. :zubo:
  • Information