A ja mislio da si pala na spiku...
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Od kikija, naravno. Ne moze bit od piva. Meni nikad nije zlo od piva vec od zvake kad sjedem u auto ili od kobasice prije spavanja...da, naravno, ili' je tesko i masno il' je kemija... Ma vrazji su ti kikiji, a tako se nevino zovu... Trebali bi se zvat kinkiji...
Pocrkali svi, a radni dan tek počeo.
Vama laku noć, eksači pak isto laka i mirna noć. I rekla bih da mi je žao što sam je oprala, ali neću, neka misli da sam opaka.
I neka se ne vraća vamo bez dvojke, ali ne više od toga, jer će onda biti jedna od onih koji seru da nemaju pojma, a takvi me nerviraju. I neka joj se ostvari ona karambolova molitva. I meni isto. Da zaradim puno para, pa ću nam objema platiti tečaj za turističkog vodiča. Njoj ću ako treba i diplomu.
Vama laku noć, eksači pak isto laka i mirna noć. I rekla bih da mi je žao što sam je oprala, ali neću, neka misli da sam opaka.
I neka se ne vraća vamo bez dvojke, ali ne više od toga, jer će onda biti jedna od onih koji seru da nemaju pojma, a takvi me nerviraju. I neka joj se ostvari ona karambolova molitva. I meni isto. Da zaradim puno para, pa ću nam objema platiti tečaj za turističkog vodiča. Njoj ću ako treba i diplomu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mislim da si u krivu. Dobiti ce najmanje tricuZekoslawa wrote:Pocrkali svi, a radni dan tek počeo.![]()
Vama laku noć, eksači pak isto laka i mirna noć. I rekla bih da mi je žao što sam je oprala, ali neću, neka misli da sam opaka.![]()
Zna ona puno vise nego sto misli da zna, samo je smotana ko sarma...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eksačo, držim fige, nadam se da ćeš proć 
Jebate, dobila sam želju učit talijanski
Jednom davno sam radila s Talijanima.
Divan jezik, bar ono malo 'osnove' što sam od njizi naučila: lavorare e no parlare i imbećilo kroatiko

I, ofkors, par krasnih psovki
Aj, biće sve ok, vidićeš.
Jebate, dobila sam želju učit talijanski
Jednom davno sam radila s Talijanima.
Divan jezik, bar ono malo 'osnove' što sam od njizi naučila: lavorare e no parlare i imbećilo kroatiko
I, ofkors, par krasnih psovki
Aj, biće sve ok, vidićeš.
Malo da zabrmbam vibrice ex ako navrati, mada joj nece trebat jer je sreca na ispitu posljedica znanja a nesreca-neznanja.
Kako ona zna da nista ne zna, slijedi da vise zna od onih koji ne znaju da nista ne znaju a posljedica toga je prolaz na ispitu.
Go, ex, go, trci ko Forrest kad mu je dosla sila da trci. Razbucaj okove predrasuda da moras sve znat ka sta je i on one proteze.
A da bude i duja, sta ima veze za kasnije, uvik moze poslat SS ka atacment uz poslovni dopis. Tako ce lakse skrenut paznju sa gramatike a usput slikovno docarat sve ljepote naseg turizma ....uz ostale prednosti.
Kako ona zna da nista ne zna, slijedi da vise zna od onih koji ne znaju da nista ne znaju a posljedica toga je prolaz na ispitu.
Go, ex, go, trci ko Forrest kad mu je dosla sila da trci. Razbucaj okove predrasuda da moras sve znat ka sta je i on one proteze.
Ma bistro je to ko gorski potok i ostro ko britva, samo neka zamisli da mora na barikade i u revolucionarne povorke, bok uz bok buntovnicima sa ili bez razloga, noseci neki transparent, palestinku preko glave ka zastitu od suzavca, stine po zepima i trule pomidore u kesu i ostalu prikladnu ikonogrfiju ako ne zavrsi faks i odma ce progovorit i kineski a da ne bi proparlala ono za sta je vec davno klica bila posijana sa onim...Fabiom, Fuliom, Tuliom ili kako se vec zvao.Euklid » wrote: Mislim da si u krivu. Dobiti ce najmanje tricu
Zna ona puno vise nego sto misli da zna, samo je smotana ko sarma...
A da bude i duja, sta ima veze za kasnije, uvik moze poslat SS ka atacment uz poslovni dopis. Tako ce lakse skrenut paznju sa gramatike a usput slikovno docarat sve ljepote naseg turizma ....uz ostale prednosti.
A, evo te, bravo, tako treba, lansam, slowly, legero prije ispita, kava i mozak na pasu da se odmori pa da bude spreman ko napet luk kad treba odapet strelicu i ubit jos jedan ispit.ex anais » wrote:Jesu Unda i Silajn živi, bojler i to?
Drugo, Zec, kad si bila opaka?Moraš ti još od unde učit.
![]()
Treće, pijem kavu i razmišljam kako ništa ne znam. Onda ću se uvatit one sumLJive skripte. Pa kako bilo da bilo.
Smotanost je pola neznanja, istina.
A sta zec ne spava sad?
da nije tipfeler. bravissimo..ex anais » wrote:Fala, Bo
Zec (moš me ubit kasnije i nahranit tvora mnome) ali samo mi reci, muči me taj sia bravessimo iz prvog pitanja, šta to znači i jel to uopće išta znači? Ako me pita da joj prevedem tu rečenicu pošto kao fol nisam znala šta triba tad.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
I taman lijepo kad diplomira upast će u ono što Kinezi nazivaju''žene ostaci''.
Jedino me muči kako oni to klasificiraju: žene kvalitete A, žene kvalitete B, žene kvalitete C, žene kvalitete D.
Jel to veličina košarica ili šta?
Jedino me muči kako oni to klasificiraju: žene kvalitete A, žene kvalitete B, žene kvalitete C, žene kvalitete D.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ja mislim da ti bravessimo ima nešto veze s bravetinom, pa će ti to Karl bolje znati. A možda ima štogod veze i s bravima, onima iz Manzonijevih romana.
Ja za to nikad čula. Ako nije bravissimo, onda nemam pojma šta je. E sad, postoji još jedna, odnosno nekoliko mogućnosti. Možebitno je to običan konjunktiv koji znači sve ono što znači jedan dobro odgojen konjunktiv, dakle sumnju, nesigurnost, odnosno u ovom slučaju ako stoji samostalno - želju (Neka bude najbolji!). I to ćemo mi tako tebi reći kad budeš izlazila iz kuće danas.
E, a može bit još nešto. Mogu ja recimo Karlu reći "Sidi drvo na drvo", a on meni "Sija!". A ja njemu na to "Bravissimo!" I pišem duju. 
I na koncu, paz sad ovo, možda tebi ta tvoja danas kaže "C ya!" I onda još falije rod i spol, pa kaže "bravissimo!".
Eto, pa ti vidi šta ti paše od ovoga svega. 
Barakudo, spavam, ako ćemo pravo. Nego nisam mogla mirno krmiti, a ova ima ići na ispit. Rekoh idem se ja dignit, triba malu opremit, štono reče moja mater.
Ja za to nikad čula. Ako nije bravissimo, onda nemam pojma šta je. E sad, postoji još jedna, odnosno nekoliko mogućnosti. Možebitno je to običan konjunktiv koji znači sve ono što znači jedan dobro odgojen konjunktiv, dakle sumnju, nesigurnost, odnosno u ovom slučaju ako stoji samostalno - želju (Neka bude najbolji!). I to ćemo mi tako tebi reći kad budeš izlazila iz kuće danas.
I na koncu, paz sad ovo, možda tebi ta tvoja danas kaže "C ya!" I onda još falije rod i spol, pa kaže "bravissimo!".
Barakudo, spavam, ako ćemo pravo. Nego nisam mogla mirno krmiti, a ova ima ići na ispit. Rekoh idem se ja dignit, triba malu opremit, štono reče moja mater.
Zekoslawa » wrote:Ja mislim da ti bravessimo ima nešto veze s bravetinom, pa će ti to Karl bolje znati. A možda ima štogod veze i s bravima, onima iz Manzonijevih romana.![]()
Ja za to nikad čula. Ako nije bravissimo, onda nemam pojma šta je. E sad, postoji još jedna, odnosno nekoliko mogućnosti. Možebitno je to običan konjunktiv koji znači sve ono što znači jedan dobro odgojen konjunktiv, dakle sumnju, nesigurnost, odnosno u ovom slučaju ako stoji samostalno - želju (Neka bude najbolji!). I to ćemo mi tako tebi reći kad budeš izlazila iz kuće danas.E, a može bit još nešto. Mogu ja recimo Karlu reći "Sidi drvo na drvo", a on meni "Sija!". A ja njemu na to "Bravissimo!" I pišem duju.
I na koncu, paz sad ovo, možda tebi ta tvoja danas kaže "C ya!" I onda još falije rod i spol, pa kaže "bravissimo!".Eto, pa ti vidi šta ti paše od ovoga svega.
Dobro je možda što je popodnevni ispit, bit će opuštenija valjda.
U Murteru (ili na Murrteru) to zovu zekače. Samo šta je tamo granica negdje od 22-23, do 27 su već izgubljeni slučajevi.Euklid » wrote:I taman lijepo kad diplomira upast će u ono što Kinezi nazivaju''žene ostaci''.
![]()
Jedino me muči kako oni to klasificiraju: žene kvalitete A, žene kvalitete B, žene kvalitete C, žene kvalitete D.![]()
Di sam ja onda, negdje oko B?
A dobro je, nisi zakomila na ispit, to je dobar znak.
-
- Information
-