Moja frendica obožava tripice, šta.ex anais » wrote:Ok, nebudlijena, guglala sam.
Obožava espresso, ne podnosi instant kavu, a omiljelo jelo su mu tripice. Ima 31 godinu i šira ga javnost prepoznaje kao jednog od dvojice aktera mostarske udruge „Urbani pokret“ koja je inicirala podizanje spomenika Bruceu Leeju, o čemu su izvještavali svi svjetski mediji. On je Nino Raspudić, asistent na katedri za talijansku književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, prevoditelj, pisac ljubavnih romana i, napokon - čovjek čiji um uvijek „glisira“.
Ranjavam se upravo.
TRIPICE?
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Moja mama obožava tripice.Zekoslawa » wrote: Moja frendica obožava tripice, šta.
Mi ostali ih ne podnosimo.
Mnogo lep. 
Jebote, sad vidim da me prije dva dana rano ujutro zvao neki čudan broj iz Šibenske županije. I provjerim u imeniku po broju, kad izgleda da me zvalo iz jedne osnovne škole iz neću reći kojeg mjesta.
Biće me zvali na zamjenu.
OMG. Pa šta nisu zvali ponovno.
Ja nisam ni skužila, ako imam više propuštenih poziva, onda mi pokaže samo zadnji, ni ne skužim da ih je bilo više.
Jebote, sad vidim da me prije dva dana rano ujutro zvao neki čudan broj iz Šibenske županije. I provjerim u imeniku po broju, kad izgleda da me zvalo iz jedne osnovne škole iz neću reći kojeg mjesta.
Ja nisam ni skužila, ako imam više propuštenih poziva, onda mi pokaže samo zadnji, ni ne skužim da ih je bilo više.
I onda tu kuka, a svi je zovu i nitko ne može do nje.Zekoslawa » wrote:Mnogo lep.
Jebote, sad vidim da me prije dva dana rano ujutro zvao neki čudan broj iz Šibenske županije. I provjerim u imeniku po broju, kad izgleda da me zvalo iz jedne osnovne škole iz neću reći kojeg mjesta.Biće me zvali na zamjenu.
OMG. Pa šta nisu zvali ponovno.
![]()
Ja ne mogu stajati u istoj prostoriji s tim. Brrr...ex anais » wrote:Eto, Zec, mogla bi na romantičnu večeru s tripicama.
Ja još nisam razvila alergiju, tek ga upoznajem. Ali, ovako po izgledu, nije mi simpatičan.Zekoslawa » wrote: Ja ne mogu stajati u istoj prostoriji s tim. Brrr...
Mislila je na tripice.ex anais » wrote: Ja još nisam razvila alergiju, tek ga upoznajem. Ali, ovako po izgledu, nije mi simpatičan.
Karl Jozef » wrote: Mislila je na tripice.Prema upisima mislim da bi s njim uspjela biti u istoj prostoriji.
Aa, tako znači.
Poše.. oće i mene to zahvatit?Zekoslawa » wrote: Ništa, ali nisam u situaciji da biram.
doduše, unda se već izrugao i s mojim "izborom".
A kao nije te već zahvatilo.
Mrzim lešo meso, oću pošteni ručak.
Za Raspudića ne.
A ti odi na tripice.
To je samo zato što si saznala koje je orjentacije.ex anais » wrote: Za Raspudića ne.
E da, vidio sam da je Zec trebala biti teta učiteljica.
a sta..leso ije posten rucak? cevapi su posten rucak? a kefir se ne srce nego se ide?
..daleko ces..
Nije. Antipatična mu faca, jbga.Karl Jozef » wrote: To je samo zato što si saznala koje je orjentacije.
E da, vidio sam da je Zec trebala biti teta učiteljica.![]()
Upravo sam pročitala Ingridin šalabahter. Koja pompozna tuketina, u pm.
Jel ja smijem ovo pisat? Ma nek me tuže, ionako mi je puna kuća opomena za knjižnicu, dužna sam ko šviarska, jebe mi se više.
Što?? Zvali su je da bude učiteljica?Karl Jozef » wrote: To je samo zato što si saznala koje je orjentacije.
E da, vidio sam da je Zec trebala biti teta učiteljica.![]()
Nisam vidio, gdje to.ex anais » wrote: Upravo sam pročitala Ingridin šalabahter. Koja pompozna tuketina, u pm.Takva je bila i kad sam je onih prvih Milanovićevih izbora vidjela uživo.
Ja se nadam da smiješ iako čini se da su "lijevi" uveli malo verbalnog delikta, nako radi nostalgije malo.Jel ja smijem ovo pisat? Ma nek me tuže, ionako mi je puna kuća opomena za knjižnicu, dužna sam ko šviarska, jebe mi se više.
Iako ovo dužna si ko švicarska bi značilo - ima se.
-
- Information
-