znaci, nes se ni pojavit?ex anais » wrote:Nisam ja Ingrid da se suvereno, samouvjereno, sramotim. Taj prof me zna, nije baš blagonaklon, tj. nekad davno je bio na takvom glasu, a onda je doktorirao i popizdio. Jednom se derao na mene kad sam ga došla samo pitati mogu li kod njega polagati ispit umjesto neke tamo profesorice, iz čista mira je urlao da pitam pročelnika ako njemu ne vjerujem iako ja uopće nisam rekla da mu ne vjerujem. A drugi put sam skoro proplakala da mi da potpis.![]()
Tako da, recite da sam kukavica, ali ne mogu. Ne dok ne naučim.
Znam da je glupo, ali eto, nisam jača od sebe.
Uostalom, evo, za pet min ispit počinje ionako. Gotova priča.
Ništa, slijedi talijanski u petak...
pa barem ajde tamo i zicaj od kolega sta su imali na pismenom.
cuj, vidis da je pravi domaci englez. zivcan, eto.
i svi ti oni popizde kad doktoriraju, ustvari, popizde i prije, zato i doktoriraju nekako..ali nemos popizdjenje lijecit novim popizdjenjem, jel tako tako je..
eto, mislim da bi se trebala barem interesirat sta je bilo na pismenom, lakse ce ti bit sljedeci put. i onda sjest i nasjest i pokusat naucit toliko kolko mislis da nece vikat na tebe..i na tvoj superego.
tebi je sve nesto vaznije oko ispita, nego sam ispit. tj sve bi drugo u vezi ispita radile, osim ucila..
sve znas o svakom profesoru, osim o onom sto predaje..
eto, to si onda za sad rijesila, odlucila i sad je prioritet pustat paru na usi na taljanskom..