Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 17:59

ex anais » wrote:
Tvorzilla. :zubo:

Turizam je ona tanka nit što nas drži na okupu. Kad to prerežem kao mašnu, onda odosmo. :o
:rofl: Ma ne mogu mu ništa, tvor jede zečeve. :D

Ma uvijek nam ostaju Bog i Hrvati, ne može nas ništa razjebati, bilo bi predobro da je tako jednostavno. :zubo:

Asti, tlake, moram se spremati. :gaah:

Eks

Post 16 Feb 2013, 18:00

Zekoslawa » wrote: :rofl: Ma ne mogu mu ništa, tvor jede zečeve. :D

Ma uvijek nam ostaju Bog i Hrvati, ne može nas ništa razjebati, bilo bi predobro da je tako jednostavno. :zubo:

Asti, tlake, moram se spremati. :gaah:
Pa sad kad dođe zadnji papa, papa antikrist (kako to misle baš sad, btw :zubo: ) doći će to na svoje.

Ajd, ajd, drž taj RL. :o
Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 18:02

ex anais » wrote:
Pa sad kad dođe zadnji papa, papa antikrist (kako to misle baš sad, btw :zubo: ) doći će to na svoje.

Ajd, ajd, drž taj RL. :o
Aupičku, sad će doći neki mlađi papa, kojemu se putuje svijetom, pa će nas opet posjećivati i mladi će ga dočekivati i sve to. :facepalm:

Tlaka, eto šta je to. :gaah:

Aj učit, aj, viš kako je Karlito vrijedan. :kava:
Eks

Post 16 Feb 2013, 19:27

Spava mi se. Još samo malo, još sam.. zzzzzzzzz :tuzni:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Feb 2013, 19:46

Eeeeeex :zov tuzne knjige:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 16 Feb 2013, 19:49

Euklid » wrote:Eeeeeex :zov tuzne knjige:
Ne mogu više, jedva gledam. Od 4 sam budna, mislim 4 ujutro. :facepalm:
elma

Post 16 Feb 2013, 20:01

Pa kad si isla spavati?
Bara huda

Post 16 Feb 2013, 23:00

ex anais » wrote:
Ja mrzim turizam.
.
Ali zamisli divote kad sve to sto si opisala najednom nestane kad sunce oslabi. Pa imas 8 mjeseci mira i spokoja. :lux:

Da si u nekoj vecoj metropoli, ne bi imala mira nikad. Tamo je stalno neki susur, muving, ljudi se motaju po muzejima, crkvama, razgledavaju spomenike kulture i nekulture, sjede po kaficima i restoranima i nikako ih izbjec. Osim ako imas para pa si u stanju platiti privatnost i osamu.
Doduse, to mozes za pare nac i u Dalmaciji po ljeti.
Masovnost se najlakse izbjegne tako da se maknes od mase. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Feb 2013, 01:11

Bara huda » wrote: Ali zamisli divote kad sve to sto si opisala najednom nestane kad sunce oslabi. Pa imas 8 mjeseci mira i spokoja. :lux:

..
ti ko mujo kad mu je haso dao da mu cuva pasa.

doso haso kod muje i kaze..cuj, idem nekoliko dana na put, os mi pricuvat pasa? ocu..kaze mujo. ali..kaze haso..jako volim tog pasa i molm te neka mu bude dobro, neka uziva. cobro..kaze mujo.
i, tako, vrati se haso sa puta i ide on kod muje po pasa. kad..vidi on muju kako mu drzi pasa za rep i vitla ga, vitla povise glave, vrti ga u zraku.
pa pobogu, sto mi to radis sa pasom..pa lijepo sma ti rekao da se brines o njemu i da uziva, a ti ga tu vitlas za rep.
je, sad ga vitlam, al da vidis kad ga pustim kako on uziva..

:zubo:
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 01:31

Šta je, šta je, di ste bili, šta ste radili? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 01:34

..aj, vdim da oces da te se pita sta si ti radila i di si bila.

pa onda, aj, pricaj.. :raspa:
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 01:37

..a unda » wrote:..aj, vdim da oces da te se pita sta si ti radila i di si bila.

pa onda, aj, pricaj.. :raspa:
:rofl:

Ne želim, sram me reć. :D Ali se nisam onesvijestila, ni od gužve, ni od muke. Zapravo mi je malo i žao, al dobro. :zubo:

Aj sad ti. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 01:38

Zekoslawa » wrote: :rofl:

Ne želim, sram me reć. :D Ali se nisam onesvijestila, ni od gužve, ni od muke. Zapravo mi je malo i žao, al dobro. :zubo:

Aj sad ti. :kokice:
mene je vise sram rec. aj me ti oslobodi srama pa ti prva kazi sta te to sram rec.. :kokice:
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 01:40

..a unda » wrote: mene je vise sram rec. aj me ti oslobodi srama pa ti prva kazi sta te to sram rec.. :kokice:
Oš me prestat poukat, trisnit ću te. Neću ti reć. :gaah:

Jel tebe ikad sram, zapravo? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 01:41

Zekoslawa » wrote: Oš me prestat pokuat, trisnit ću te. Neću ti reć. :gaah:

Jel tebe ikad sram, zapravo? :zubo:
..stalno. :kokice:

ko te puka? :kokice:

aj, gukaj..:raspa:
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 01:43

..a unda » wrote: ..stalno. :kokice:

ko te puka? :kokice:

aj, gukaj..:raspa:
Aj ti meni prvo ispričaj neku angedotu kako si se ti obrukao, a da nije ona kad si prefosoru slomio nogu i ona kad si išao na prijemni iz fonetike. :D

Nitko, moj unda. :tuzni:

I neću, pati. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 01:50

Zekoslawa » wrote: Aj ti meni prvo ispričaj neku angedotu kako si se ti obrukao, a da nije ona kad si prefosoru slomio nogu i ona kad si išao na prijemni iz fonetike. :D

Nitko, moj unda. :tuzni:

I neću, pati. :raspa:
uf, kolko je toga bilo. sta os? os da ti pricam kako kad sam bio u psihologa pa kad sam isa ca od njega..tj nje, isa izac i prije nego sto sam otvorio vrata, pristojno sam pokucao..? :raspa:

aj ne pizdi nego pricaj. akos pricat. akos nes, nista.

bit ce si se zalila necim ili si oplela kolko si duga, a tila si se samo malo nabadat na take i prposit? :kokice: :zubo: :D
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 01:58

..a unda » wrote: uf, kolko je toga bilo. sta os? os da ti pricam kako kad sam bio u psihologa pa kad sam isa ca od njega..tj nje, isa izac i prije nego sto sam otvorio vrata, pristojno sam pokucao..? :raspa:
Vjerojatno nakon razgovora s tobom istu tu anegdotu sad priča dotična psihologinja, samo kaže kako je rekla "Naprijed". :zubo:
aj ne pizdi nego pricaj. akos pricat. akos nes, nista.

bit ce si se zalila necim ili si oplela kolko si duga, a tila si se samo malo nabadat na take i prposit? :kokice: :zubo: :D
Nisam, bogami, slabo ti ja nosim take, ako i nosim, nastojim da imam manje od metar i devedeset, šta će reć da ne nosim velike take. A nisam se bogami ni zalila. Ni onesvijestila, premda sad redovito izazivam sveopću paniku ako kažem da mi je vruće ili zagušljivo. :facepalm:

Bila sam tamo di je vako nekako: E onda je uslijedio znak za uzbunu, pa sam utekla. Al me bar najilo, aj, ne mogu reć.

Sad reci di si ti bija. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 02:05

Zekoslawa » wrote: Vjerojatno nakon razgovora s tobom istu tu anegdotu sad priča dotična psihologinja, samo kaže kako je rekla "Naprijed". :zubo:

Nisam, bogami, slabo ti ja nosim take, ako i nosim, nastojim da imam manje od metar i devedeset, šta će reć da ne nosim velike take. A nisam se bogami ni zalila. Ni onesvijestila, premda sad redovito izazivam sveopću paniku ako kažem da mi je vruće ili zagušljivo. :facepalm:

Bila sam tamo di je vako nekako: E onda je uslijedio znak za uzbunu, pa sam utekla. Al me bar najilo, aj, ne mogu reć.

Sad reci di si ti bija. :kokice:
nije. nego sam pokucao, uhvati za kvaku, sjetio sto sam napravio..malo zastao, okrenuo se prema njoj s onim glupim smjeskom, kao, eto, malo sam smotan, nije to nista. onda sam opet tio izac i prije toga sam isao obrisat noge na nepostojeci oni otirac. vise se nisam okretao, nego sam izasao i vise se nismo vidjeli. glupaca. :ne zna: :zubo:

znaci, bila si u neki lauandz cajka klub? :kokice:

pa sta, nes ti. jes barem sta sinjala? :kokice:
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 02:10

..a unda » wrote:

nije. nego sam pokucao, uhvati za kvaku, sjetio sto sam napravio..malo zastao, okrenuo se prema njoj s onim glupim smjeskom, kao, eto, malo sam smotan, nije to nista. onda sam opet tio izac i prije toga sam isao obrisat noge na nepostojeci oni otirac. vise se nisam okretao, nego sam izasao i vise se nismo vidjeli. glupaca. :ne zna: :zubo:

znaci, bila si u neki lauandz cajka klub? :kokice:

pa sta, nes ti. jes barem sta sinjala? :kokice:
Šta si takav, pa možda nije bila doma. :ne zna: :D

Jesam, ubila se od sinjanja, ali kad mene nitko ne sinja, šta mogu. Stojim i mučim. I čekam da prođe. :tuzni:

Jesi ti posla oni mejl? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 02:13

Zekoslawa » wrote: Šta si takav, pa možda nije bila doma. :ne zna: :D

Jesam, ubila se od sinjanja, ali kad mene nitko ne sinja, šta mogu. Stojim i mučim. I čekam da prođe. :tuzni:

Jesi ti posla oni mejl? :kokice:
koji sad mejl?

znaci nista od sinjavanja. dobro, onda si barem pivu popila? ..opet dobro. :ne zna:
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 02:15

..a unda » wrote: koji sad mejl?

znaci nista od sinjavanja. dobro, onda si barem pivu popila? ..opet dobro. :ne zna:
Dežuloviću, bogati. :gaah:

A je, dobro je, aj, šta ću, ne žalim se, ko me šta pita. Aj sad pričaj svoju sramotu. :kokice:

I šta je s ono dvoje, uče sve u šesnajst? A, Karl? :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 02:22

Zekoslawa » wrote: Dežuloviću, bogati. :gaah:

A je, dobro je, aj, šta ću, ne žalim se, ko me šta pita. Aj sad pričaj svoju sramotu. :kokice:

I šta je s ono dvoje, uče sve u šesnajst? A, Karl? :raspa:
svi uce. ako uce. :D

necu vise pricat moje sramote. bolje mi je da idem lec..
Zekoslawa

Post 17 Feb 2013, 02:25

..a unda » wrote: svi uce. ako uce. :D

necu vise pricat moje sramote. bolje mi je da idem lec..
eksača spava, Karl duboko vjeruje da uči. Elma nas čita, ono je ona hidden. :raspa:

Uvatila sam te nespremnoga, ne moš se sjetit da si se ikad sramio, jesam rekla. :raspa:
A iđen ja opetat suđe od ručka, šta ću. Mislila sam da li da ostavim za sutra, al aj, idem ipak sad. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2013, 02:33

Zekoslawa » wrote: eksača spava, Karl duboko vjeruje da uči. Elma nas čita, ono je ona hidden. :raspa:

Uvatila sam te nespremnoga, ne moš se sjetit da si se ikad sramio, jesam rekla. :raspa:
A iđen ja opetat suđe od ručka, šta ću. Mislila sam da li da ostavim za sutra, al aj, idem ipak sad. :zubo:
kako..pa rekao sam ti da se stalno sramim. :ne zna:

aj ti petaj, radi, dan je tek poceo.. :zubo:

:hrk mode:

:D
  • Information