Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 16 Feb 2013, 04:59

Babo.
Nije bilo meteora, prespavala sam sve i preživjeli smo.
Znala sam.
Neće ni meteor u šuplje.
Bara huda wrote:Ajme koje vi imate bioritmove! :zvrko:
Mozda ne bi bilo lose da se prekvalificirate za nesto vise u skladu s vasom prirodom.
Recimo...vampirice. :D
A ima i zgodnih vampira, nikad se ne zna di sreca vreba.

Sta se tice Ivancica, meni se on uopce ne cini prestar. Nego bas prave dobi. :cerek:
Uostalom, ne valja gledat bas svaki zub kad se kupuje konj, vazno je da se da jasit i da bude izdrzljiv.
Daleko je suton, treba izdurat za doc do njega.
Ne može to više nitko pratit pa ni ja sama, to što sam ja napravila s bioritmom ovaj tjedan je kriminal. Kao oni ljudi što često putuju pa kad se probude u nekom hotelu nisu sigurni u kojoj su zemlji. Tako je meni bilo ovog tjedna, koji je dan, koji sat. Ostala sam ugodno iznenađena da je danas subota i da ja imam cijelu subotu za sebe jer sam jučer legla popodne i uspjela prespavati nakon nekih tridesetak sati budnoće, cijeli petak i evo sad do četiri i po. :mirko:

Imam subotu, imam jutro. :mirko:
Zekoslawa wrote:Šta je? :kokice:

Baro, molim te da se okaniš Viktora. I ti i eksača. On je moje otkriće, prste k sebi, dakle. :durica:

I da, ja se ne trebam prekvalificirati, birala sam struku u kojoj postoji mogućnost vampirskog radnog vremena, nije to slučajno. :D
Slušala sam ga one noći na YT i malo čituckala, prisjetila se nekih njegovih članaka, ma na ti ga, meni je prestrog. Ne znam ti ja s autoritetima. :zubo: Dežulović mi pari opušteniji dosta. Iako, neću ni njega. Zaključila sam da još uvijek ne poznajem nekog koga bi baš tila. Nosite sve. :raspa:

Eks

Post 16 Feb 2013, 05:00

Zekoslawa » wrote:Došla sam štogod napisati čisto da ne ispadne da svi imamo život jer mislim, dajte me nemojte. :zubo:
Poukte, pa znaš kad nas nema da spavamo i da se Karl pravi da uči. Što ti tu nije jasno? :raspa:

Idem si spraviti nes. :cerek:

I robu sam obisila jučer, sve se skoro osušilo. :bliss: Jutra su dobra.
Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 05:10

Oukej, ona se digla, ja idem leć, onaj se pravi da uči i stišće F5, nije ovo normalno... :D

Odoh ja pokušati spavati, imam ujutro kavu (čitaj: ne prije popodne) i navečer život, ko će to sve, jebate. :gaah:
Eks

Post 16 Feb 2013, 05:14

Zekoslawa » wrote:Oukej, ona se digla, ja idem leć, onaj se pravi da uči i stišće F5, nije ovo normalno... :D

Odoh ja pokušati spavati, imam ujutro kavu (čitaj: ne prije popodne) i navečer život, ko će to sve, jebate. :gaah:
:rofl: :rofl: :rofl:

Kako je lijepo ne ić leć sad. :raspa:
Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 05:18

ex anais » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:

Kako je lijepo ne ić leć sad. :raspa:
Di si ti bila dok sam ja vješala robu i petala sve ikad. Pih! :rolleyes: Čak sam se sjetila i Đurđu malo iznijeti na sunce, čini mi se da već pomalo vene od grijanja, duhanskog dima i roleta koje se ne dižu prije večeri. :D

Al danas sam osjetila miris kraja zime. To je onaj miris, znate onaj, da sad ne objašnjavam. I skužila da mrak pada tek oko 18 h. :bliss:

Znači, saće proljeće, pa ćemo se mi zaljubit. :xlux: :zubo:

Iden leć, pričam pizdarije.

Aj. :w
Eks

Post 16 Feb 2013, 07:12

Men se čini da će Đurđa morati mutirati u vampir-biljku ako želi preživjeti.

Došla si se pohvalit životom večeras. :zubo:
Neka, ja ću taman krmit dok ti budeš vatala selebritije po gradu.

Idem spremat sobu, uh, nakupilo se. Saće unda doć s nekom bombastičnom vijesti, ne trebam portale otvarat uopće...
A onda idem petat kosu pa učit.
Serenità

Post 16 Feb 2013, 11:02

Evo i mene, znam da nisam falila, ali nema veze. :zubo:

Nakon brutalnog pada na prvom roku, dobila sam svoju prvu pravu peticu na drugom. Srce mi nije otkazalo od šoka, srećom. Sad malo guštam, imam život i tako to. :raspa:

Ne znam oftopičarim li, moja čedo je zatvoreno. :tuzni:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Eks

Post 16 Feb 2013, 11:06

Bravo! :xlux:

Ne oftopičariš, ovo je nastavak, a i nema ovdje oftopika. :o

Al' je sunčano danas, nervira me ovoliko sunca, nisam navikla. :vampir: Dolazi proljeće...

Prokleti kofein... moram prestat. :facepalm: :unda:
Serenità

Post 16 Feb 2013, 11:20

ex anais » wrote:Bravo! :xlux:

Ne oftopičariš, ovo je nastavak, a i nema ovdje oftopika. :o

Al' je sunčano danas, nervira me ovoliko sunca, nisam navikla. :vampir: Dolazi proljeće...

Prokleti kofein... moram prestat. :facepalm: :unda:
Hvala :grli:
Falio mi je internet. :cerek:

Tu i dalje magla. Ni meni ne paše sunce sve dok se ne vrati sat. Prebrzo padne mrak, ne stignem se ni prošetati po suncu.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Eks

Post 16 Feb 2013, 13:17

Serenità » wrote:
Hvala :grli:
Falio mi je internet. :cerek:

Tu i dalje magla. Ni meni ne paše sunce sve dok se ne vrati sat. Prebrzo padne mrak, ne stignem se ni prošetati po suncu.
Mene misao o produživanju dana paralizira. Jer, nikad mi ovako brzo nije prošla zima. Ljeto će sutra. ;panika:

Stojim već dvi ure mokre kose, zamotane ofkors. :facepalm:
Nema nikoga, jepte se. Riga mi se od talijanskog, riga. :facepalm:

Btw, postoji li beskofeinski nescafe?
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Feb 2013, 13:27

sve brze i brze ce ti prolazit. ne samo zime.. :kokice:

govoreci o nasim sirinama geografskim, meni fali jos jedno mjesec dana duge noci i zime, peci, vatre. ali mi i fali jos jedno mjesec dana kad je u osam navecer jos uvijek dan, pa onda dolazit u neku luku jos ono za vidjela.. :kokice:

a fali mi i jedno mjesec jos dana tamo negdje, cetvrti, peti mjesec..to je najbolje poslijepodnevno svjetlo sto postoji..mozda i najbolje svjetlo uopce, predivno nesto. a jos, a da je jos produzit mjesec dana negdje tamo izmedju 15. desetog i 15. jedanajstog, malo za dusu, za odmor, setat se, planinarit, stic obrat sve masline, eee..

:D
Eks

Post 16 Feb 2013, 13:31

..a unda » wrote:sve brze i brze ce ti prolazit. ne samo zime.. :kokice:

govoreci o nasim sirinama geografskim, meni fali jos jedno mjesec dana duge noci i zime, peci, vatre. ali mi i fali jos jedno mjesec dana kad je u osam navecer jos uvijek dan, pa onda dolazit u neku luku jos ono za vidjela.. :kokice:

a fali mi i jedno mjesec jos dana tamo negdje, cetvrti, peti mjesec..to je najbolje poslijepodnevno svjetlo sto postoji..mozda i najbolje svjetlo uopce, predivno nesto. a jos, a da je jos produzit mjesec dana negdje tamo izmedju 15. desetog i 15. jedanajstog, malo za dusu, za odmor, setat se, planinarit, stic obrat sve masline, eee..

Volim ja proljeće, obožavam, ali nisam ga ove godine tako brzo očekivala. Muka mi je zbog faksa, lako sve ostalo.
Ljeto ne volim, tj. volim ga u iznimnim trenucima, ali one nesnosne vrućine me ubijaju. Više volim i zimu nego ljeto. Kad bi plaže bile puste, a ljeto umjereno kao nekad, onda super. Il sam ja nekad bila mlađa, šta ja znam... I mrsko mi je da će opet doć ljeto tako brzo i onda će trajat sto godina u onom vrućem košmaru, a ja ću bit nigdi di sam i sad. :facepalm:

Neka zima potraje, neka se vrate kratki dani. :mama:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Feb 2013, 13:47

ex anais » wrote:
Volim ja proljeće, obožavam, ali nisam ga ove godine tako brzo očekivala. Muka mi je zbog faksa, lako sve ostalo.
Ljeto ne volim, tj. volim ga u iznimnim trenucima, ali one nesnosne vrućine me ubijaju. Više volim i zimu nego ljeto. Kad bi plaže bile puste, a ljeto umjereno kao nekad, onda super. Il sam ja nekad bila mlađa, šta ja znam... I mrsko mi je da će opet doć ljeto tako brzo i onda će trajat sto godina u onom vrućem košmaru, a ja ću bit nigdi di sam i sad. :facepalm:

ljeto je odlicno. :cheer: ..najbolje je ljeto na moru negdje na osami, tj dalje od turizma. i u brdima je ljeto odlicno. ma u gradu, cak uz malo paznje i izbjegavanja, moze bit i vise nego sasvim dobro ljeto..
..a turisticko ljeto, e to je vec horor, s nekim trendom rasta potencije. vise mi nije jasan smisao tog turistickog ljeta. ako je ikako moguce, najbolje je od toga nekako pobjec ili barem pokusat za to vrijeme elementarne nepogode izgradit neki svoj paralelni svijet.. :D

par ljeta sam proboravio u zagrebu..dakle, ljeti je zagreb..ono, negdje od polovine sedmog do polovine osmog, ljepse i ugodnije mjesto za boravak od kompletne nase duzobalne, te..kako se zove, litoralne crte..
ne znam, mozda sam imao srece, grad je bio pust, a jos su jedno ljeto kopali onaj zeleni val sta idje amo i okolne ulice, ono, neopisivo nesto..sjajno.. :cheer:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Feb 2013, 13:54

ex anais wrote:

Sta te briga ove godine koje je vani godisnje doba i koliko su dugi dani.
Ionako ces vecinu vremena provoditi za knjigom. Bilo uceci bilo pisuci diplomski...

:kava:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 16 Feb 2013, 13:56

..a unda » wrote:
ljeto je odlicno. :cheer: ..najbolje je ljeto na moru negdje na osami, tj dalje od turizma. i u brdima je ljeto odlicno. ma u gradu, cak uz malo paznje i izbjegavanja, moze bit i vise nego sasvim dobro ljeto..
..a turisticko ljeto, e to je vec horor, s nekim trendom rasta potencije. vise mi nije jasan smisao tog turistickog ljeta. ako je ikako moguce, najbolje je od toga nekako pobjec ili barem pokusat za to vrijeme elementarne nepogode izgradit neki svoj paralelni svijet.. :D

par ljeta sam proboravio u zagrebu..dakle, ljeti je zagreb..ono, negdje os polovine sedmog do polovine osmog, ljepse i ugodnije mejsto za boravak od kompletne nase duzobalne, te..kako se zove, litoralne crte..
ne znam, mozda sam imao srece, grad je bio pust, a jos su jedno ljeto kopali onaj zeleni val sta idje amo i okolne ulice, ono, neopisivo nesto..sjajno.. :cheer:

Ja mrzim turizam.
Vjerojatno je sad jasnije zašto mi je ovo sve skupa mrsko, no pustimo sad to.
Cijela ta "služi gostu" ideologija mi je duboko ogavna. Taj ljetni cirkus, ta rijeka tjelesa koja odaju dojam da se nešto događa, ta sluzava, spora, nekoordinirana masa u bermudama i ružnim japankama, taj znojni klišej koji čini da Kalelargu prelazim pola sata, ti žderači pizza cutova i sjedači na orguljama, ta PONUDA, turistička ponuda koja osim navedenog uključuje blagi užas zvučnika na glavnom trgu iz kojih trešte Mišo Kovač i Bralić naizmjence, a vrhunac te ponude je kad to otpjeva neki svadbarski bend na istom tom trgu, uživo!

Plaže, jebemu, plaže, otkad više ne možeš otići u dva sata da te sunce ne sprži, na plažama se sva ta odvraština udesetorostruči, postane opipljiva, gola. Plaže su odvratna tumorozna izraslina turističke ponude. Zadar nema jednu jedinu plažu koja nije inficirana turizmom. Ima, par zabačenih mjesta gdje dolaze babe koje se oduvijek poznaju i privatiziraju ih.
I svake godine isto, svake godine jedna te ista pizdarija bez jedne puste uvale.
Ponekad nađeš neki detalj, nešto ti odvrati pažnju, nekakvo društvo, nešto pedeseto pa pokoje ljeto ne bude baš grozno, ali uglavnom je ljigavo ukoliko se ne stopiš s masom. A to mi rijetko uspije.
Ljeto u turističkom gradu je koma. Ne znam jel mi odvratnija ova pizza i besplatni najljepši zalazak sunca copyright Hitchock varijanta ili ona elitna dubrovačka.
Eks

Post 16 Feb 2013, 13:58

Euklid » wrote: Sta te briga ove godine koje je vani godisnje doba i koliko su dugi dani.
Ionako ces vecinu vremena provoditi za knjigom. Bilo uceci bilo pisuci diplomski...

:kava:
Baš zato.
Anksiozna sam umjesto da budem smirena što imam nekog posla. A opet, možda je to od kofeina. :misli: :ne zna:
Silajn

Post 16 Feb 2013, 14:51

Ja mrzim jeftini glupi kratkomisleći turizam. Poput hrvatskog.

Točno u ponoć i 28 minuta u igarskoj su lučici pogledi brojnih gostiju bili usmjereni ka morskoj površini u očekivanju izranjanja mača kralja Artura. I koju minutu kasnije proročanstvo se ostvarilo! Excalibur je počeo izranjati, a iz mraka se pojavila brodica s kraljem Arturom i čarobnjakom Merlinom. Praćen glasnom podrškom puka, domaćeg i stranog, legendarni kralj Artur uze mač iz morske dubine i preda ga lokalnom, Jarsanskom gusaru Emilu u zamjenu za otetu i zatočenu, ljubljenu Guinevere. Bio je to vrhunac spektakularne, prve Noći kralja Artura u Igranima, u petak, 5. kolovoza. Najveći ljetni spektakl Makarske rivijere, a možda i Dalmacije.

Igrane, Igraine, isti kurac...
Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 16:42

:bliss: :bliss: :bliss:

Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 17:27

Eks

Post 16 Feb 2013, 17:38

Juricu i Juru. :facepalm: :rofl:

Jesi je trevila već? :D
Eks

Post 16 Feb 2013, 17:41

Silajn » wrote:Ja mrzim jeftini glupi kratkomisleći turizam. Poput hrvatskog.

Točno u ponoć i 28 minuta u igarskoj su lučici pogledi brojnih gostiju bili usmjereni ka morskoj površini u očekivanju izranjanja mača kralja Artura. I koju minutu kasnije proročanstvo se ostvarilo! Excalibur je počeo izranjati, a iz mraka se pojavila brodica s kraljem Arturom i čarobnjakom Merlinom. Praćen glasnom podrškom puka, domaćeg i stranog, legendarni kralj Artur uze mač iz morske dubine i preda ga lokalnom, Jarsanskom gusaru Emilu u zamjenu za otetu i zatočenu, ljubljenu Guinevere. Bio je to vrhunac spektakularne, prve Noći kralja Artura u Igranima, u petak, 5. kolovoza. Najveći ljetni spektakl Makarske rivijere, a možda i Dalmacije.

Igrane, Igraine, isti kurac...
Ovo sam guglala da se uvjerim da je istinito. :rofl:

Ali ajd, oni bar imaju "priču", mi imamo Mladena Grdovića, doduše, nemamo više ni njega. Ali kralj Arthur... :S Da se netko poznat popišao na našem tlu napravili bi fontane na tom mjestu. :S
Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 17:50

ex anais » wrote:Juricu i Juru. :facepalm: :rofl:

Jesi je trevila već? :D
Nisam još, ali budem, pa ćemo skupa tvorumariti i šetati tforove. :xlux: :xlux:

Eksačo, s tobom takvom entuzijastičnom i gostoljubivom, turizam će nam procvjetati, nema šta. :D

Ali ne daj se smesti, da ne moram ja pisati o svom preziru prema turistima i turizmu. :zubo: Štono reče unda, najbolje je na ljeto u Zagreb. Ko onaj Calvinov Marcovaldo šta bi tumarao Rimom ljeti kad nema pasa. Divotica!
Eks

Post 16 Feb 2013, 17:54

Zekoslawa » wrote: Nisam još, ali budem, pa ćemo skupa tvorumariti i šetati tforove. :xlux: :xlux:

Eksačo, s tobom takvom entuzijastičnom i gostoljubivom, turizam će nam procvjetati, nema šta. :D
Već vidim napise: Vlasnica Tvoruma tražila sudsku zabranu od pomahnitale obožavateljice tvorova. :raspa:

Dašta, ja ću položiti zadnji kamen u temelje propasti ove države. :raspa:
Zekoslawa

Post 16 Feb 2013, 17:55

ex anais » wrote:
Već vidim napise: Vlasnica Tvoruma tražila sudsku zabranu od pomahnitale obožavateljice tvorova. :raspa:

Dašta, ja ću položiti zadnji kamen u temelje propasti ove države. :raspa:
Neću, ja sam nježna i brižna buduća majka maloga tfora. :durica:

Dobro, ne moraš ti u turizam da nam država propadne, radi šta oš, svejedno je. :zubo:
Eks

Post 16 Feb 2013, 17:56

Zekoslawa » wrote: Neću, ja sam nježna i brižna buduća majka maloga tfora. :durica:

Dobro, ne moraš ti u turizam da nam država propadne, radi šta oš, svejedno je. :zubo:
Tvorzilla. :zubo:

Turizam je ona tanka nit što nas drži na okupu. Kad to prerežem kao mašnu, onda odosmo. :o
  • Information