jel vidite vi vas dvije kako ste grintave. pa ko bi to trpio? ..aj, ko?
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Pa sad kad mi je unda stavio bubu u uho, jebemu, sad ne znam više.
Nisam se prepala nego nemam ja više želuca za te stvari. Još je i plava.
Pa jel sad vidiš da smo s razlogom. Ti si kriv.
Večeras ne petam kosu. Klasično izmotavanje...a unda » wrote:..je, ja sam kriv, jesam. ali, jos uvijek mozete nesto vi napravit, neku kontrolu imat..npr, vec je ura za prat kosu, il ste na to zaboravile?
I, šta je, oš me upoznat il neš?
Ne grintam ja ništa. Ja sam odmah rekla da bih mu dala bez grintanja.
Koje stvari? Nema stvari, razvest će se odmah, bogati.ex anais wrote:
Pa sad kad mi je unda stavio bubu u uho, jebemu, sad ne znam više.![]()
Nisam se prepala nego nemam ja više želuca za te stvari. Još je i plava.I mater mi može bit.
![]()
Pa šta je tebi, ne bi ti unda tako podvalio. Zna on kakva je situacija i zašto nudi. I to šta je ona plavuša samo je prednost, znači ne voli zapravo plavuše. Sad ti samo trebaš malo njemu pokazati koliko ih ne voli. I tako.
nisam ti ja stavio bubu, nego zekoslava. ja sam ga bezveze spomenuo, jednom, a ti odma..kraa, kraa..ex anais » wrote:
Pa sad kad mi je unda stavio bubu u uho, jebemu, sad ne znam više.![]()
Nisam se prepala nego nemam ja više želuca za te stvari. Još je i plava.I mater mi može bit.
a kad je zekoslava rekla da kad bi je on pitao..eeee, onda si vec pala u nedoumicu.
Ajd, molim te, čim bilo kojem ljevičaru kažem odakle sam, svi se smrznu. A on je ono, the ljevičar.Zekoslawa » wrote: Ne grintam ja ništa. Ja sam odmah rekla da bih mu dala bez grintanja.
Koje stvari? Nema stvari, razvest će se odmah, bogati.
Pa šta je tebi, ne bi ti unda tako podvalio. Zna on kakva je situacija i zašto nudi. I to šta je ona plavuša samo je prednost, znači ne voli zapravo plavuše. Sad ti samo trebaš malo njemu pokazati koliko ih ne voli. I tako.
Misliš da unda zna neke pozadinske tračeve? Pa ne sidi im on u kuhinji.
Zašto ti znaš kad je nama dan za petanje? Jel to normalno, aj. Euklid zna koja će koje uloške, ovaj zna kad je dan za petanje.....a unda » wrote:..je, ja sam kriv, jesam. ali, jos uvijek mozete nesto vi napravit, neku kontrolu imat..npr, vec je ura za prat kosu, il ste na to zaboravile?
pa ocu, mogu mu napisat mejl, ako oces, pa se vi dogovorite..
Kraa? Jebate... Zec, di je ono čim smo mlatili Karla?..a unda » wrote: nisam ti ja stavio bubu, nego zekoslava. ja sam ga bezveze spomenuo, jednom, a ti odma..kraa, kraa..
a kad je zekoslava rekla da kad bi je on pitao..eeee, onda si vec pala u nedoumicu.![]()
Ok, u nedoumici sam. I štaš sad?
Poše me sačuvaj, mogui samo zamislit što bi mu napisao. Uhvatio bi se čovjek za glavu.
E, a žena mu je fetiva Splićanka.ex anais » wrote:
Ajd, molim te, čim bilo kojem ljevičaru kažem odakle sam, svi se smrznu. A on je ono, the ljevičar.![]()
Misliš da unda zna neke pozadinske tračeve? Pa ne sidi im on u kuhinji.
Unda da zna tračeve? daj se saberi.
Pa nije, u tom i jest stvar.
ne znam koji je dan, ali znam koja je ura, aura je tu negdje, od ponoc do tri kad vi morate prat lasi. u tri petete kose, u podne ustajete, od podne kukate, rucate u osam navecer i ajd, sad ti reci..Zekoslawa » wrote: Zašto ti znaš kad je nama dan za petanje? Jel to normalno, aj. Euklid zna koja će koje uloške, ovaj zna kad je dan za petanje...![]()
Ne znam, ti si ga zadnja mlatila.ex anais » wrote:
Kraa? Jebate... Zec, di je ono čim smo mlatili Karla?
Ok, u nedoumici sam. I štaš sad?Zapravo, nisam. Pristajem.
Čuj, a oćeš ti da ja to prvo malo provjerim. Mislim, meni je bliže, pa da ja vidim jel to čemu?
Neš preko reda.Zekoslawa » wrote: Ne znam, ti si ga zadnja mlatila.
Čuj, a oćeš ti da ja to prvo malo provjerim. Mislim, meni je bliže, pa da ja vidim jel to čemu?
A za Karla imamo kick the sheep mlatilo. Za undu bi mogli kick the magarac, ne znam.
Jašta, u Splitu ti nema desničara, sve raja širokih vidika.ex anais » wrote:
Pa nije, u tom i jest stvar.Ajd, još Splićanka i može bit ljevičarka, ali Zadranka, jebate, to se broji u promilima.
Ljudi imaju predrasude.
Znamo mi da ti znaš koja je ura, toga nas je strah...a unda wrote: ne znam koji je dan, ali znam koja je ura, aura je tu negdje, od ponoc do tri kad vi morate prat lasi. u tri petete kose, u podne ustajete, od podne kukate, rucate u osam navecer i ajd, sad ti reci..![]()
Ja sam ti mislila čuvati red, ali dobro, kad ti neš...ex anais » wrote:
Neš preko reda.: Bik:
A za Karla imamo kick the sheep mlatilo. Za undu bi mogli kick the magarac, ne znam.
Undu ćemo poukati do iznemoglosti, nećemo njega mlatiti.
Zadar je gori, črast mi.Zekoslawa » wrote: Jašta, u Splitu ti nema desničara, sve raja širokih vidika.
Znamo mi da ti znaš koja je ura, toga nas je strah.
Split je bar imao nekakvu crvenu fazu. Zadar je uvijek bio crn.
Ma ne zna on ni koja je njemu ura, samo lako nas zajebavat. Ništa, ja čekam to upoznavanje, sad sam se napenalila i bok.
nema pokanja. mislim, mozete vi, al ja sam se fejsa skinuo radi pokanja..tako da..Zekoslawa » wrote: Ja sam ti mislila čuvati red, ali dobro, kad ti neš...![]()
Undu ćemo poukati do iznemoglosti, nećemo njega mlatiti.
Čuj, ja znam da je kasna ura, ali neš se ovdje skidat...a unda » wrote: nema pokanja. mislim, mozete vi, al ja sam se fejsa skinuo radi pokanja..tako da..
Dakle, kad šalješ mail?
Slušaj, ona se obećala. Ti ako ne ispuniš obećanje, smatrat ćemo je obeščašćenom. Najmanje šta možemo napraviti je da te izmlatimo. Pa ti sad kako oš. I nemoj mu slati mejl usred noći, lipo to sastavi ujutro kad budeš prisebniji...a unda » wrote:..je, je, sve po skedjulu. dvi je ure, ura je to kad pocnete mlatit..
ko se skida?
a da ja tebi dam njegov mejl, pa se vas dva oma nama dogovorite?
tj, ja sam se predomislio. i stas sad?
-
- Information
-