Al aj reci pošteno, imamo li mi šta pametnije raditi? nemamo. E pa onda ćemo bit undina anegdota, šta. Nikad ne znaš kome ćemo biti od koristi.ex anais » wrote:
A misliš da mi nećemo bit anegdota, a? Pa će pričat jednom "i onda sam slušao neke dvije, nit je to znalo šta oće ni šta neće, poke poke, blabla, kokice, bla"
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
A ko što je i nama od koristi "išli ćaća, ćer i magarac, nije bilo vode".Zekoslawa » wrote: Al aj reci pošteno, imamo li mi šta pametnije raditi? nemamo. E pa onda ćemo bit undina anegdota, šta. Nikad ne znaš kome ćemo biti od koristi.
Opa, prešli smo i na erocke fantazije.
ne radi se o povrsnosti nepovrsnosti ili sanjanju nesanjanju. neka bude sta oce, samo nek se primjeni. bilo kako..ex anais » wrote:
Ma serem, uvijek sam pristajala na obratno pa oću više oči da napasam na nekome. Ubijte me, mogu i ja bit malo površna.Not gonna happen, ali mogu sanjat.
Oće oće...a unda » wrote:
ne radi se o povrsnosti nepovrsnosti ili sanjanju nesanjanju. neka bude sta oce, samo nek se primjeni. bilo kako..

..jedina analiza je..od svih mogucih dana, bas ste danas odredili dat materijal na analizu.Zekoslawa » wrote: Pusti ga, gušta ko prase, samo čeka da mu damo materijala za analize. S ovakvim se sluačjevima još nije susreo u praksi, izazov smo mu.
cuj, nemoj tako..nemoj mislit da ne mos nize..mos, mos, onda jos unda ispadne mila majka.Zekoslawa » wrote:Jesmo mi ovo došli do toga da nas unda šalje da se olakšamo kako god znamo? Muko moja, na šta smo spale.![]()
Zekoslawa » wrote:Jesmo mi ovo došli do toga da nas unda šalje da se olakšamo kako god znamo? Muko moja, na šta smo spale.![]()
To i radi, da nas sramoti.
Prošol je Valentinovo, šta oš. Aj još neku o magarcu...a unda wrote: ..jedina analiza je..od svih mogucih dana, bas ste danas odredili dat materijal na analizu.![]()
Ma jebi se, znaš, njoj si barem neki plan i program napravio. Pa Dežulović, Dežulović, bolje nego ništa. U mene nemaš nimalo vjere...a unda » wrote: cuj, nemoj tako..nemoj mislit da ne mos nize..mos, mos, onda jos unda ispadne mila majka.
Muči, molim te. Ne moš niže od mene. Jutros sam pred san se sjetila Dežulovića i onda sam nabadala po tač skrinu da vidim ma jel se prolipšao... pa sam mu guglala bračni status, unda laže, oženjen je. I žena mu je plavuša.Zekoslawa » wrote: Ma jebi se, znaš, njoj si barem neki plan i program napravio. Pa Dežulović, Dežulović, bolje nego ništa. U mene nemaš nimalo vjere.
Eto, ne moš niže. Čovjek mi se ne sviđa, jebote.
Ima i maltezera, mislim. Trevila sam ga s njim.ex anais » wrote:
Muči, molim te. Ne moš niže od mene. Jutros sam pred san se sjetila Dežulovića i onda sam nabadala po tač skrinu da vidim ma jel se prolipšao... pa sam mu guglala bračni status, unda laže, oženjen je. I žena mu je plavuša.![]()
Eto, ne moš niže. Čovjek mi se ne sviđa, jebote.
Štajaznam, ja bih mu dala da pita, neću lagat.
kako nemam vjere? ne bojim se ja za tebe. ti si sada samo u jednoj ono..fazi, tebi sad samo treba mali motiv, malo te pogurnut i otra ti, prasinu ti pete dizu..Zekoslawa » wrote: Ma jebi se, znaš, njoj si barem neki plan i program napravio. Pa Dežulović, Dežulović, bolje nego ništa. U mene nemaš nimalo vjere.
poslije ces jos govorit..ma je mi bilo lipo dok sam sama bila..
cek malo..nisam shvatio..ro sta se on tebi ne svidja, jel ne mos nize ti ili ne moze nize on?
vidis da se uvijek moze nize i vidis da nije da tebe niko nece, nego ti neces neke, a ko zna..mozda oni tebe oce.
i sta sad kukas, nemos nize, nemos nize..
Pa i je tako, ako ćemo pravo. Ne bih ja sad baš da mi se remeti moj zen, znam da bi mi falio. A pogotovo ne bih da me tkogod ometa u traženju posla. Lako ja zaboravim da treba raditi u životu i umislim da se živi od ljubavi...a unda » wrote: kako nemam vjere? ne bojim se ja za tebe. ti si sada samo u jednoj ono..fazi, tebi sad samo treba mali motiv, malo te pogurnut i otra ti, prasinu ti pete dizu..
poslije ces jos govorit..ma je mi bilo lipo dok sam sama bila..
Ali ono, isto bih ja da vako imam nešto u vidu. Al, brate mili, ništa ni u vidu. Al nema veze, sad će proći zima, onda će mi manje trebati.
Mrš, prvo ti meni reci zašto si mi htio namjestit oženjenog tipa. Nema boga da bih ja više pisala po ljubavnicama...a unda » wrote: cek malo..nisam shvatio..ro sta se on tebi ne svidja, jel ne mos nize ti ili ne moze nize on?![]()
vidis da se uvijek moze nize i vidis da nije da tebe niko nece, nego ti neces neke, a ko zna..mozda oni tebe oce.
i sta sad kukas, nemos nize, nemos nize..
Drugo, žena mu je plavuša. Imam tikove od supruga plavuša.
Treće, gledam je upravo. Jebote. Jes ti zdrav
Ja neću. Jašta, ja neću zauzete tipove, oli sam izbirljiva.
I šta, ko to mene oće, Dežulović? Ajd lipo kvragu.
Ne davaj nam lažne nade, ne guraj nas s ruba.
Sve ti smeta.ex anais » wrote:
Mrš, prvo ti meni reci zašto si mi htio namjestit oženjenog tipa. Nema boga da bih ja više pisala po ljubavnicama.![]()
Drugo, žena mu je plavuša. Imam tikove od supruga plavuša.
Treće, gledam je upravo. Jebote. Jes ti zdrav![]()
Ja neću. Jašta, ja neću zauzete tipove, oli sam izbirljiva.![]()
![]()
E aj, aj sada kad si bacio upljuvak...a unda » wrote:..aj vi izinjavajte, idjen ja bacit jedan bjuti slip..
Muči, raspizdio si me...a unda » wrote: bolje ti je da i ti bacis bjuti slipic..
A kao nije ti se sviđao?
Neš ti njegove žene, šta si se pripala.
-
- Information
-