Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Bara huda

Post 15 Feb 2013, 00:17

..a unda » wrote:..nisam ja na nicije dosao. i ako sam rekao da mi nije jasno, nisam rekao da zelim da mi se objasnjava. [/code]

Puno su mi dragi ovi sta imaju curu kao sto je silajn i onda se nadju vadit mast drugima.
Ono ka....vidite me...ko mi je ravan! :lux:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Feb 2013, 00:17

MightyMe » wrote:

Jel ti triba pomoć po tom pitanju? :zubo:
ma laze. u struji je samo dok se ne..

ma necu govorit, bolje mi je mucat, jer cu opet ispast vaki naki.. :rolleyes:
Zekoslawa

Post 15 Feb 2013, 00:18

Ja bih sad trebala objašnjavati kako meni uopće nije nejasno što nas nitko neće? Ma nisam popizdila. :raspa:

Majti, pilence, nema tu pomoći, odradilo svoje. :zubo:
MightyMe

Post 15 Feb 2013, 00:19

..a unda » wrote: ma laze. u struji je samo dok se ne..

ma necu govorit, bolje mi je mucat, jer cu opet ispast vaki naki.. :rolleyes:
Pa kad mi baterija dugo traje, šteta je ne iskoristit. :rofl:

Sad ću ja ispast vaki, naki, al jebe me se, udrilo mi je ovo sunce u glavu, nisan ga vidia misec, dva. :D
..a unda
Undaminator

Post 15 Feb 2013, 00:20

Bara huda » wrote: Puno su mi dragi ovi sta imaju curu kao sto je silajn i onda se nadju vadit mast drugima.
ma, nema veze..

kao drugo, to sta njih niko nece, to njih niko nece sad, sto ne znaci da nece sutra. ali, to bi sad, odmah i sve..e, bogati.. :kokice:
Eks

Post 15 Feb 2013, 00:21

..a unda » wrote: oce, ali vi te necete. eto, to smo rijesili.. :kokice:
Je, aj mi to pobliže objasni. :rolleyes:
Bara huda wrote: Puno su mi dragi ovi sta imaju curu kao sto je silajn i onda se nadju vadit mast drugima.
Meni to daje nadu. Ako se on uspio utrapit nekome kao Silajn, onda ćemo valjda i ja i Zec nać nekog dobrog. Ma da se utrapio i goroj, svejedno se računa. Mislim, koje su šanse da je nas teže trpit nego njega? :ne zna:
Zekoslawa

Post 15 Feb 2013, 00:22

MightyMe » wrote:

Sad ću ja ispast vaki, naki, al jebe me se, udrilo mi je ovo sunce u glavu, nisan ga vidia misec, dva. :D
A čuj, možemo se dogovoriti da mi posudiš bateriju kad mi isključi struju, nije ti loša ideja. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 15 Feb 2013, 00:22

MightyMe » wrote:

ne brini, kako god okrenes ispast ces vaki naki. navikni se. :kokice:

ma je, ali radi se o necem drugom..punjenju i praznjenju.. :kokice: :D
Eks

Post 15 Feb 2013, 00:23

MightyMe » wrote:

Je, je sunce nis vidija misec, dva. :unda:
Zekoslawa

Post 15 Feb 2013, 00:25

ex anais » wrote:
Je, aj mi to pobliže objasni. :rolleyes:

Meni to daje nadu. Ako se on uspio utrapit nekome kao Silajn, onda ćemo valjda i ja i Zec nać nekog dobrog. Ma da se utrapio i goroj, svejedno se računa.
Čekaj, zašto ti nama želiš da nas udomi kakav unda, šta je tebi? Najprije, ja toliko suđa od kokica nemam namjeru prati. Drugo, svašta mogu trpit, ali poukanje nikako. Biži, satra bi mi živce takav jedan. :D
..a unda
Undaminator

Post 15 Feb 2013, 00:25

ex anais » wrote: Je, aj mi to pobliže objasni. :rolleyes:
a sta se tu ima objasnjavat? pitaj hudu, pas vidjet da sam u pravu.. :kokice:
Meni to daje nadu. Ako se on uspio utrapit nekome kao Silajn, onda ćemo valjda i ja i Zec nać nekog dobrog. Ma da se utrapio i goroj, svejedno se računa. Mislim, koje su šanse da je nas teže trpit nego njega? :ne zna:
os rec da bi ste se vi rado utrapile? :kokice:
MightyMe

Post 15 Feb 2013, 00:26

ex anais » wrote:
Je, je sunce nis vidija misec, dva. :unda:
Dobro sad, detalji. :D

Al ja iman ispriku. :o
Bara huda

Post 15 Feb 2013, 00:26

MightyMe » wrote:

Majti, daj zajebi taj mai font, imam ocale ali da nemam tac i da ne mogu povecat, ne bih ovo tvoje mogla procitat.
Sta imas saptat tu?
Da je jos kakva pikanterija pa bi covjek reko...ajde de...ali o suncu? :ne zna:
MightyMe

Post 15 Feb 2013, 00:27

..a unda » wrote: ne brini, kako god okrenes ispast ces vaki naki. navikni se. :kokice:

ma je, ali radi se o necem drugom..punjenju i praznjenju.. :kokice: :D
A znan, polako se navikavan, teško mi pada. :tuzni:
Eks

Post 15 Feb 2013, 00:29

Zekoslawa » wrote: Čekaj, zašto ti nama želiš da nas udomi kakav unda, šta je tebi? Najprije, ja toliko suđa od kokica nemam namjeru prati. Drugo, svašta mogu trpit, ali poukanje nikako. Biži, satra bi mi živce takav jedan. :D
Oslobodimepoše, jesi se ti napila? Ne on, nego Silajn! :gaah: Mislim ne ni ona, ali... kriste, sad sam se zaplela. :rofl:
Oću reć, ako njega vakvog netko može trpit, ima nade i da će nas vakve. :tuzni:
Eks

Post 15 Feb 2013, 00:30

MightyMe » wrote:
Dobro sad, detalji. :D

Al ja iman ispriku. :o
Koju? Učio si. :rolleyes:
..a unda wrote:
a sta se tu ima objasnjavat? hudu, pas vidjet da sam u pravu.. :kokice:

os rec da bi ste se vi rado utrapile? :kokice:
I tebi se sve treba crtat. :rolleyes:

E da, mali font i meni smeta. Starim. :o
MightyMe

Post 15 Feb 2013, 00:31

ex anais » wrote:
Koju? Učio si. :rolleyes:
Pa naravno da ne. :D

Opravdanje je šta san s 5 proša. :zubo:
Zekoslawa

Post 15 Feb 2013, 00:32

ex anais » wrote:
Oslobodimepoše, jesi se ti napila? Ne on, nego Silajn! :gaah: Mislim ne ni ona, ali... kriste, sad sam se zaplela. :rofl:
Oću reć, ako njega vakvog netko može trpit, ima nade i da će nas vakve. :tuzni:
Aaaaaaa, to. :bonk:
Ma tu motam duvan, žderem usput i k tome tipkam. Krasna scena, ko me ne bi udomio. :zubo:

Ja ću naći pomorca. Nećemo se viđati pola godine, pa će me trpit nekako. Ja njega možda. :o

Usput, ja mislim da je Silajn išla udomiti mačke, a undu je dobila s njima. :o
Eks

Post 15 Feb 2013, 00:39

MightyMe » wrote: Pa naravno da ne. :D

Opravdanje je šta san s 5 proša. :zubo:
Štreberu. :rolleyes: Cure ne vole štrebere. :unda:
Zekoslawa wrote: Aaaaaaa, to. :bonk:
Ma tu motam duvan, žderem usput i k tome tipkam. Krasna scena, ko me ne bi udomio. :zubo:

Ja ću naći pomorca. Nećemo se viđati pola godine, pa će me trpit nekako. Ja njega možda. :o

Usput, ja mislim da je Silajn išla udomiti mačke, a undu je dobila s njima. :o
I meni se čini. :note to myself: ne ići u azile:

Ajme, ne bih ja pomorca, to je predugo razdoblje. ;posesivna: Ali nekog kome je posao takav da se baš ne mota svaki dan po kući, to već da. Idealno bi bilo da se vidimo vikendima i eventualno srijedom.
Bara huda

Post 15 Feb 2013, 00:39

Zekoslawa » wrote: Čekaj, zašto ti nama želiš da nas udomi kakav unda, šta je tebi? Najprije, ja toliko suđa od kokica nemam namjeru prati. Drugo, svašta mogu trpit, ali poukanje nikako. Biži, satra bi mi živce takav jedan. :D
E, to je to o cemu govorim.
Sudje od kokica...banalna i nepretnciozna stvar. Dosadna svima osim onima koji kokice jedu i sudje peru.
A kasnije se jebu. :D

To poukanje nisam bas ubrala do kraja... Mislim da je nesto u vezi sa duhom i duhovitoscu, ako nije, nema veze.
Ali ako kojim slucajem je....pa svi mi volimo poukati i biti poukani. :lux:
Eks

Post 15 Feb 2013, 00:44

Bara huda » wrote: E, to je to o cemu govorim.
Sudje od kokica...banalna i nepretnciozna stvar. Dosadna svima osim onima koji kokice jedu i sudje peru.
A kasnije se jebu. :D

To poukanje nisam bas ubrala do kraja... Mislim da je nesto u vezi sa duhom i duhovitoscu, ako nije, nema veze.
Ali ako kojim slucajem je....pa svi mi volimo poukati i biti poukani. :lux:
To sa zdjelama me podsjetilo u moje nevjerovanje u monogamnost na duge staze. :tuzni:
Mislim, govorim za sebe, ne za druge. Ja sam živi primjer one Beigbederove "ljubav traje tri godine" i šta ja znam, ne vjerujem da ja mogu nakon dvaist godina željet se seksat s nekim nakon što operem zdjele. Prije se mogu zamislit kako smsam ljubavniku i onda cvilim na ŽuD-u. :facepalm: :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 15 Feb 2013, 00:44

ne bi ti satra zivce pokanjem, nego svacim drugim. ti pokanje mrzis, a ja se ritam..laktima, rukama..automatski ritnem. skakljiv, stas.

sad sam se ponovno sjetio jedne price. isli mi kod jednog na selo. a taj je imao konja za kojeg je pricao da je ugrizao nekoliko ljudi.
i sad, dosli mi kod njega u kucu, ne bas rano jutro, ljeto i sjeli mi za stol u kuhinji, u prizemlju, pokraj otvorenog prozora.
lipo bilo, odaju kokose ispod prozora, secu macke..i jedan koji je sjedio blizu prozora, ono, okrene se malo put unutra, put nas, a laktom, rukom se naslonio na prozor, ono, malo mu lakat vanka viri.
i nista, sidimo mi tako, pricamo nesto, a mater od ovoga cija je kuca, pa nam radi kave, pa reze tamo neke slanine i kapule i svako malo nas nudi necim.
jedan od nas, znajuci vac za te price o konju, svi smo znali za tog konja i mislili smo ga taj dan i vidit, vidit to cudo sta grize ljude, izvuce se, kao ide na vece, iskrade se, izadje iz kuce i dodje ispod prozora gdje je ovaj drzao malo vanka lakat, is a dvije ruke koje je ono, napravio ih kao da su usta, zubi, odjednom zgrabi ovog za lakat..
taman kad ga je ovaj zgrabio, upravo u tom trenutku se mater od ovog cija je kuca, sa dva pjata primakla stolu da stavi pjatte na stol i jos se malo prigela put ovog kraj prozora da stavi pjat ispred njega..i bas u tom trenutku, sve se poklopilo, kad ga je ovaj zgrabio malo za lakat, ovaj je naravno mislio da je to konj, onaj konj sta grize i da ga je upravo ugrizao i ko munjen poskoci i ujedno trzne jako rukom od straja i puf, udre ovu jadnu zenu punom sakom u celo.
sto rec, klasican nokaut. bilo je malo frke, konfuzije, ali sve je proslo bez posljedica, tako da je to danas obicna vesela prica.

eto, sto se tice pokanja, nesto slicno sam kao taj sta se trza iznebuha. :D
..a unda
Undaminator

Post 15 Feb 2013, 00:47

Zekoslawa » wrote: Aaaaaaa, to. :bonk:
..
zaludu vam je. izdale ste se. ocete se utrapit.. :raspa:
Eks

Post 15 Feb 2013, 00:48

..a unda » wrote: ne bi ti satra zivce pokanjem, nego svacim drugim. ti pokanje mrzis, a ja se ritam..laktima, rukama..automatski ritnem. skakljiv, stas.

sad sam se ponovno sjetio jedne price. isli mi kod jednog na selo. a taj je imao konja za kojeg je pricao da je ugrizao nekoliko ljudi.
i sad, dosli mi kod njega u kucu, ne bas rano jutro, ljeto i sjeli mi za stol u kuhinji, u prizemlju, pokraj otvorenog prozora.
lipo bilo, odaju kokose ispod prozora, secu macke..i jedan koji je sjedio blizu prozora, ono, okrene se malo put unutra, put nas, a laktom, rukom se naslonio na prozor, ono, malo mu lakat vanka viri.
i nista, sidimo mi tako, pricamo nesto, a mater od ovoga cija je kuca, pa nam radi kave, pa reze tamo neke slanine i kapule i svako malo nas nudi necim.
jedan od nas, znajuci vac za te price o konju, svi smo znali za tog konja i mislili smo ga taj dan i vidit, vidit to cudo sta grize ljude, izvuce se, kao ide na vece, iskrade se, izadje iz kuce i dodje ispod prozora gdje je ovaj drzao malo vanka lakat, is a dvije ruke koje je ono, napravio ih kao da su usta, zubi, odjednom zgrabi ovog za lakat..
taman kad ga je ovaj zgrabio, upravo u tom trenutku se mater od ovog cija je kuca, sa dva pjata primakla stolu da stavi pjatte na stol i jos se malo prigela put ovog kraj prozora da stavi pjat ispred njega..i bas u tom trenutku, sve se poklopilo, kad ga je ovaj zgrabio malo za lakat, ovaj je naravno mislio da je to konj, onaj konj sta grize i da ga je upravo ugrizao i ko munjen poskoci i ujedno trzne jako rukom od straja i puf, udre ovu jadnu zenu punom sakom u celo.
sto rec, klasican nokaut. bilo je malo frke, konfuzije, ali sve je proslo bez posljedica, tako da je to danas obicna vesela prica.

eto, sto se tice pokanja, nesto slicno sam kao taj sta se trza iznebuha. :D
Ja bi tebe samo slušala. :rofl:
Da se ja i Zec utrapimo kod tebe, ona bi prala zdjele, ja bi slušala. Ja naprosto ne vjerujem koliko tih priča imaš. :rofl:

Ali, poanta mog posta nije bila ta. :tuzni: :gaah:
Zekoslawa

Post 15 Feb 2013, 00:49

ex anais » wrote:
I meni se čini. :note to myself: ne ići u azile:

Ajme, ne bih ja pomorca, to je predugo razdoblje. ;posesivna: Ali nekog kome je posao takav da se baš ne mota svaki dan po kući, to već da. Idealno bi bilo da se vidimo vikendima i eventualno srijedom.
Ae, to i meni sada tako izgleda dok nema nikoga na vidiku. Te mi ga se ne gleda svaki dan, te mi ide na živce jer puno melje, te puno ždere, te puno sere, te ne priča o bitku... Ukratko, nikad mi udovoljiti. Dok se ne nađe na vidiku neki takav koji mi vadi mast na sve načine i oću da ga gledam svaki dan kako mi vadi mast. Zato budite sretni što me poznajete ovakvu nezaljubljenu, djelujem koliko-toliko prisebno. Mislim, kako da ikome zamjerim što me neće, kad promislim na šta sličim kad se zaljubim. Biži, biži, ne poželi nikome. :D
  • Information