Zekoslawa » wrote:
Čekaj, zašto ti nama želiš da nas udomi kakav unda, šta je tebi? Najprije, ja toliko suđa od kokica nemam namjeru prati. Drugo, svašta mogu trpit, ali poukanje nikako. Biži, satra bi mi živce takav jedan.

ne bi ti satra zivce pokanjem, nego svacim drugim. ti pokanje mrzis, a ja se ritam..laktima, rukama..automatski ritnem. skakljiv, stas.
sad sam se ponovno sjetio jedne price. isli mi kod jednog na selo. a taj je imao konja za kojeg je pricao da je ugrizao nekoliko ljudi.
i sad, dosli mi kod njega u kucu, ne bas rano jutro, ljeto i sjeli mi za stol u kuhinji, u prizemlju, pokraj otvorenog prozora.
lipo bilo, odaju kokose ispod prozora, secu macke..i jedan koji je sjedio blizu prozora, ono, okrene se malo put unutra, put nas, a laktom, rukom se naslonio na prozor, ono, malo mu lakat vanka viri.
i nista, sidimo mi tako, pricamo nesto, a mater od ovoga cija je kuca, pa nam radi kave, pa reze tamo neke slanine i kapule i svako malo nas nudi necim.
jedan od nas, znajuci vac za te price o konju, svi smo znali za tog konja i mislili smo ga taj dan i vidit, vidit to cudo sta grize ljude, izvuce se, kao ide na vece, iskrade se, izadje iz kuce i dodje ispod prozora gdje je ovaj drzao malo vanka lakat, is a dvije ruke koje je ono, napravio ih kao da su usta, zubi, odjednom zgrabi ovog za lakat..
taman kad ga je ovaj zgrabio, upravo u tom trenutku se mater od ovog cija je kuca, sa dva pjata primakla stolu da stavi pjatte na stol i jos se malo prigela put ovog kraj prozora da stavi pjat ispred njega..i bas u tom trenutku, sve se poklopilo, kad ga je ovaj zgrabio malo za lakat, ovaj je naravno mislio da je to konj, onaj konj sta grize i da ga je upravo ugrizao i ko munjen poskoci i ujedno trzne jako rukom od straja i puf, udre ovu jadnu zenu punom sakom u celo.
sto rec, klasican nokaut. bilo je malo frke, konfuzije, ali sve je proslo bez posljedica, tako da je to danas obicna vesela prica.
eto, sto se tice pokanja, nesto slicno sam kao taj sta se trza iznebuha.