Ah da, ... godine.ex anais » wrote: Preumorna sam da te kicknem.
Odoh nešto raditi.
Ajde i ti, Zec je rekla da te pošaljem učiti ako se pojaviš pa eto ...
Ah da, ... godine.ex anais » wrote: Preumorna sam da te kicknem.
kako se kaze..kletem? ..kletem..kunem po kucama.Zekoslawa » wrote:Oću temu di Euklid kune, nema smisla da ga ovako vatamo za rukav di stignemo, a svako malo nekome treba kletva.
nego slike seksa? ..sta?Vama je jasno da SS ne znači slika sisa?
Meni tuđe plačipičkanje smeta ako smatram da sere bezveze i ako ne vidim problem tamo gdje ga ona vidiex anais » wrote:Prokleto mi se spava. Badava nes, badava kola, badava sav kofein. Jebemu, ako se noćas konačno ne naspavam, poludjet ću.
Btw, ne uspijevam dokučiti zašto mi jedna osoba ide na živce, ali ono momentalno dobivam osip od njenih fraza, komentara, pasivno agresivnog plačipičkanja između redaka, a svima je super (to je najgori dio jer mislim da nisam normalna, samo mene izgleda nervira). Nije odavde.
![]()
I malo se grizem što mi ide na kurac, ne mislim da je loša osoba, jednostavno jebiga, popizdim na njene rečenice. Inače ja uvijek znam izanalizirati zašto mi nešto ide na kurac, ponosim se svojim psihoanalitičkim sposobnostima
pa mi je ovo stoga veći misterij. Pomislih da mi ide na živce jer ja plačipičkam, ali nije to, ta osoba ima skroz drukčiji modus operandi. Ja plačipičkam kao elma i elma mi je draga
ali ova osoba je drukčija.
A i inače mi ne smeta tuđe plačipičkarenje, posebno ako je duhovito i simpa i meni blisko.
![]()
I tako. Ovo je bilo više u svrhe razbuđivanja.
Ja plačipičkam kao elma i elma mi je draga
Da, placipickanje mora biti iskreno da bi bilo ganutljivo.elma » wrote:
Meni tuđe plačipičkanje smeta ako smatram da sere bezveze i ako ne vidim problem tamo gdje ga ona vidiMožda je to i kod tebe, ne znam oko čega ova drami točno
Sve sam vam dala. Svima. Nemošte reć da nisam.
Sebe samu i sve svima i sve svoje i ništa. Danas razmišljam u vicevima:Zekoslawa » wrote: Sve sam vam dala. Svima. Nemošte reć da nisam.
Zekoslawa » wrote: Sve sam vam dala. Svima. Nemošte reć da nisam.
Margarita » wrote: Sebe samu i sve svima i sve svoje i ništa. Danas razmišljam u vicevima:
"Stoji žena ispred ogledala i gleda se, gleda, gleda, gleda i onda se okrene mužu i kaže:"Bolje nisi ni zaslužio."
meni se cini da ti dajes tamo di ne triba, pa onda to vidis, tj rendas konte, pa se onda iznerviras, sama sebe, pa onda nama na kraju ne ostane nista..slabo..Zekoslawa » wrote: Sve sam vam dala. Svima. Nemošte reć da nisam.
A jebemu miša, meni su rekli da se samo trebam davati, da nema tu nekog velikog umijeća, tako da nisam uopće napravila neki plan i program. Ako ti imaš kakvi savjet, samo ti meni reci, ja oću da se dajem kako triba i di triba...a unda » wrote: meni se cini da ti dajes tamo di ne triba, pa onda to vidis, tj rendas konte, pa se onda iznerviras, sama sebe, pa onda nama na kraju ne ostane nista..slabo..![]()
ukratko, krivo te naopako se dajes. nikad tako nes bit zadovoljna..![]()
..a moras se ono malo, jel, igrat. nemos odma sve odma. nije zabavno..Zekoslawa » wrote: A jebemu miša, meni su rekli da se samo trebam davati, da nema tu nekog velikog umijeća, tako da nisam uopće napravila neki plan i program. Ako ti imaš kakvi savjet, samo ti meni reci, ja oću da se dajem kako triba i di triba.
..unda, tu sam ..unda. A gle, kad čovjeka više nije briga i nema šta izgubiti, onda se počne ponašati glupo, jebešga...a unda » wrote:..zeka, di si zeka? ..cuj, ono ti je bilo malo ono ka..glupo?![]()
mislim da je onaj forum nekako zarazan. upravo sad citam obrazlozenje od almost u vezi nekog prejudiciranja buducnosti..![]()
Ma ko će to, ja sam žena u godinama, ne da se tu meni vako ćemo, nako ćemo. Oš-neš, da prostiš, Bangladeš...a unda » wrote: ..a moras se ono malo, jel, igrat. nemos odma sve odma. nije zabavno..
..ja? nikad, nikad!Zekoslawa » wrote: ..unda, tu sam ..unda. A gle, kad čovjeka više nije briga i nema šta izgubiti, onda se počne ponašati glupo, jebešga.
Šta, ko prejudicira budućnost? jes ti to opet prejudicirao horoskope?
..a kus dis, mogadis?Zekoslawa » wrote: Ma ko će to, ja sam žena u godinama, ne da se tu meni vako ćemo, nako ćemo. Oš-neš, da prostiš, Bangladeš.
A nemojmo to ovdje rastezati, jebiga. Mislim, mogla sam isto tako zakeljiti SS ovdje da mi je do toga da ga vidi cijeli svijet, ali nisam baš zato što ovdje ima ljudi kojima će to stvoriti nelagodu. Pa nemojmo...a unda » wrote: ..ja? nikad, nikad!![]()
jel mozemo ovdje o onom za ono pricat il cemo se svasta nesto u pi emovima?![]()
A šta sam dobila? A ništa, ja svoje rekla. Ko i uvijek u životu, ja svoje rekla i meni dosta. Najebala, pa najebala, šta se može...a unda » wrote:
..a kus dis, mogadis?
slazem se s tobom i vise nego sto mislis, ali ne i na isti nacin, tj sumnjam da je razlog isti.
mislim, sto si onim dobila?
ok, ali sad ti je i onako svejedno.Zekoslawa » wrote: A nemojmo to ovdje rastezati, jebiga. Mislim, mogla sam isto tako zakeljiti SS ovdje da mi je do toga da ga vidi cijeli svijet, ali nisam baš zato što ovdje ima ljudi kojima će to stvoriti nelagodu. Pa nemojmo.
Načelno da, ali ovako konkretno bolje ne.
Možda bi ti dobro došla jedna mala dioptrijca.
ma nes ti sta si najebrala. ok, i najebala, viska mi je r tamo.Zekoslawa » wrote: A šta sam dobila? A ništa, ja svoje rekla. Ko i uvijek u životu, ja svoje rekla i meni dosta. Najebala, pa najebala, šta se može.Nikad me nije krasila inteligencija i obzir po tom pitanju, nemoj sad i ti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests