Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Feb 2013, 14:53

ex anais » wrote: Preumorna sam da te kicknem. :tuzni:
Ah da, ... godine. :tuzni: Reuma uhvatila prste. :o Jel' imaš reumu - to još nisi prijavila koliko se sjećam. :misli:

Odoh nešto raditi. :D

Ajde i ti, Zec je rekla da te pošaljem učiti ako se pojaviš pa eto ... :tuctuc:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Feb 2013, 16:00

Zekoslawa » wrote:Oću temu di Euklid kune, nema smisla da ga ovako vatamo za rukav di stignemo, a svako malo nekome treba kletva. :D
kako se kaze..kletem? ..kletem..kunem po kucama. :zubo: ..peta gratis. :zubo:
Vama je jasno da SS ne znači slika sisa? :zubo:
nego slike seksa? ..sta?

a sta cemo sad..a daj sta das.. :ne zna:
Zekoslawa » wrote:..

Euklide, tebi onda neću dat. Svima ću dat, tebi ništa. :p
:rolleyes: :rolleyes:
elma

Post 12 Feb 2013, 21:18

ex anais » wrote:Prokleto mi se spava. Badava nes, badava kola, badava sav kofein. Jebemu, ako se noćas konačno ne naspavam, poludjet ću.

Btw, ne uspijevam dokučiti zašto mi jedna osoba ide na živce, ali ono momentalno dobivam osip od njenih fraza, komentara, pasivno agresivnog plačipičkanja između redaka, a svima je super (to je najgori dio jer mislim da nisam normalna, samo mene izgleda nervira :rofl: ). Nije odavde. :o :D I malo se grizem što mi ide na kurac, ne mislim da je loša osoba, jednostavno jebiga, popizdim na njene rečenice. Inače ja uvijek znam izanalizirati zašto mi nešto ide na kurac, ponosim se svojim psihoanalitičkim sposobnostima :raspa: pa mi je ovo stoga veći misterij. Pomislih da mi ide na živce jer ja plačipičkam, ali nije to, ta osoba ima skroz drukčiji modus operandi. Ja plačipičkam kao elma i elma mi je draga :cerek: ali ova osoba je drukčija. :ne zna: A i inače mi ne smeta tuđe plačipičkarenje, posebno ako je duhovito i simpa i meni blisko. :ne zna:

I tako. Ovo je bilo više u svrhe razbuđivanja. :visi:
Meni tuđe plačipičkanje smeta ako smatram da sere bezveze i ako ne vidim problem tamo gdje ga ona vidi :zubo: Možda je to i kod tebe, ne znam oko čega ova drami točno :D
Ja plačipičkam kao elma i elma mi je draga
:peshe:
Bara huda

Post 12 Feb 2013, 22:09

elma » wrote:
Meni tuđe plačipičkanje smeta ako smatram da sere bezveze i ako ne vidim problem tamo gdje ga ona vidi :zubo: Možda je to i kod tebe, ne znam oko čega ova drami točno :D

:peshe:
Da, placipickanje mora biti iskreno da bi bilo ganutljivo.
A sad...jel do plackoposiljaoca ili do plackoprimaoca?..... :ne zna:
Lakse se postovjetit sa necim sto nam je slicno, ali ako je placipickanje dobro prikazano onda moze dirnuti cak i kad nam situacija nije bliska.
A ima nesto i do hormona, nekad bih se sazalila i nad slomljenom travkom, a nekad mi se cini da sam srca kamenog. :D
Srecom sam zensko pa mi je to dovoljna isprika. :lux:
Zekoslawa

Post 12 Feb 2013, 22:29

..a unda » wrote: nego slike seksa? ..sta?

a sta cemo sad..a daj sta das.. :ne zna:
Sve sam vam dala. Svima. Nemošte reć da nisam. :D
Margarita

Post 12 Feb 2013, 23:04

Zekoslawa » wrote: Sve sam vam dala. Svima. Nemošte reć da nisam. :D
Sebe samu i sve svima i sve svoje i ništa. Danas razmišljam u vicevima:
"Stoji žena ispred ogledala i gleda se, gleda, gleda, gleda i onda se okrene mužu i kaže:"Bolje nisi ni zaslužio."
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Feb 2013, 23:07

:nogica:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 12 Feb 2013, 23:11

Margarita » wrote: Sebe samu i sve svima i sve svoje i ništa. Danas razmišljam u vicevima:
"Stoji žena ispred ogledala i gleda se, gleda, gleda, gleda i onda se okrene mužu i kaže:"Bolje nisi ni zaslužio."
:zubo: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 12 Feb 2013, 23:15

meni se cini da ti dajes tamo di ne triba, pa onda to vidis, tj rendas konte, pa se onda iznerviras, sama sebe, pa onda nama na kraju ne ostane nista..slabo.. :raspa: :D

ukratko, krivo te naopako se dajes. nikad tako nes bit zadovoljna.. :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 13 Feb 2013, 00:40

:ne zna:

:kokice:
Zekoslawa

Post 13 Feb 2013, 00:44

..a unda » wrote: meni se cini da ti dajes tamo di ne triba, pa onda to vidis, tj rendas konte, pa se onda iznerviras, sama sebe, pa onda nama na kraju ne ostane nista..slabo.. :raspa: :D

ukratko, krivo te naopako se dajes. nikad tako nes bit zadovoljna.. :zubo: :D
A jebemu miša, meni su rekli da se samo trebam davati, da nema tu nekog velikog umijeća, tako da nisam uopće napravila neki plan i program. Ako ti imaš kakvi savjet, samo ti meni reci, ja oću da se dajem kako triba i di triba. :D
Zekoslawa

Post 13 Feb 2013, 00:45

..a unda » wrote::ne zna:

:kokice:
I šta? Oni topće nožicom, ovaj sliježe ramenima, šta je ovo danas, svi mutavi? :D
..a unda
Undaminator

Post 13 Feb 2013, 00:45

..zeka, di si zeka? ..cuj, ono ti je bilo malo ono ka..glupo? :kokice: :D

mislim da je onaj forum nekako zarazan. upravo sad citam obrazlozenje od almost u vezi nekog prejudiciranja buducnosti.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 13 Feb 2013, 00:47

Zekoslawa » wrote: A jebemu miša, meni su rekli da se samo trebam davati, da nema tu nekog velikog umijeća, tako da nisam uopće napravila neki plan i program. Ako ti imaš kakvi savjet, samo ti meni reci, ja oću da se dajem kako triba i di triba. :D
..a moras se ono malo, jel, igrat. nemos odma sve odma. nije zabavno.. :D
Zekoslawa

Post 13 Feb 2013, 00:48

..a unda » wrote:..zeka, di si zeka? ..cuj, ono ti je bilo malo ono ka..glupo? :kokice: :D

mislim da je onaj forum nekako zarazan. upravo sad citam obrazlozenje od almost u vezi nekog prejudiciranja buducnosti.. :D :D
..unda, tu sam ..unda. A gle, kad čovjeka više nije briga i nema šta izgubiti, onda se počne ponašati glupo, jebešga.

Šta, ko prejudicira budućnost? jes ti to opet prejudicirao horoskope? :zubo:
Zekoslawa

Post 13 Feb 2013, 00:49

..a unda » wrote: ..a moras se ono malo, jel, igrat. nemos odma sve odma. nije zabavno.. :D
Ma ko će to, ja sam žena u godinama, ne da se tu meni vako ćemo, nako ćemo. Oš-neš, da prostiš, Bangladeš. :D
..a unda
Undaminator

Post 13 Feb 2013, 00:50

Zekoslawa » wrote: ..unda, tu sam ..unda. A gle, kad čovjeka više nije briga i nema šta izgubiti, onda se počne ponašati glupo, jebešga.

Šta, ko prejudicira budućnost? jes ti to opet prejudicirao horoskope? :zubo:
..ja? nikad, nikad! :mudri: :D

jel mozemo ovdje o onom za ono pricat il cemo se svasta nesto u pi emovima? :D :D
..a unda
Undaminator

Post 13 Feb 2013, 00:53

Zekoslawa » wrote: Ma ko će to, ja sam žena u godinama, ne da se tu meni vako ćemo, nako ćemo. Oš-neš, da prostiš, Bangladeš. :D
..a kus dis, mogadis? :D

slazem se s tobom i vise nego sto mislis, ali ne i na isti nacin, tj sumnjam da je razlog isti. :D

mislim, sto si onim dobila? :kokice:
Zekoslawa

Post 13 Feb 2013, 00:55

..a unda » wrote: ..ja? nikad, nikad! :mudri: :D

jel mozemo ovdje o onom za ono pricat il cemo se svasta nesto u pi emovima? :D :D
A nemojmo to ovdje rastezati, jebiga. Mislim, mogla sam isto tako zakeljiti SS ovdje da mi je do toga da ga vidi cijeli svijet, ali nisam baš zato što ovdje ima ljudi kojima će to stvoriti nelagodu. Pa nemojmo.

Načelno da, ali ovako konkretno bolje ne.
Zekoslawa

Post 13 Feb 2013, 00:56

..a unda » wrote:
..a kus dis, mogadis? :D

slazem se s tobom i vise nego sto mislis, ali ne i na isti nacin, tj sumnjam da je razlog isti. :D

mislim, sto si onim dobila? :kokice:
A šta sam dobila? A ništa, ja svoje rekla. Ko i uvijek u životu, ja svoje rekla i meni dosta. Najebala, pa najebala, šta se može. :zubo: Nikad me nije krasila inteligencija i obzir po tom pitanju, nemoj sad i ti. :D
Eks

Post 13 Feb 2013, 00:57

d :gaah: nis ne vidim na mobu. kakvn obtqazlozenje :D :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 13 Feb 2013, 00:58

Zekoslawa » wrote: A nemojmo to ovdje rastezati, jebiga. Mislim, mogla sam isto tako zakeljiti SS ovdje da mi je do toga da ga vidi cijeli svijet, ali nisam baš zato što ovdje ima ljudi kojima će to stvoriti nelagodu. Pa nemojmo.

Načelno da, ali ovako konkretno bolje ne.
ok, ali sad ti je i onako svejedno. :D ali, ok, kako ti kazes. :D

inace, nevezano sad za konkretnost ovu, vidim da se puno spominje u zadnje vrijeme, a meni jos uvijek nije jasno. trolanje..

niko ne zna rec sto je to trolanje. te ovo, te ono, te puste definicije..jel se moze normalno rec da je trolanje zajebavanje? :D

mislim i sokrat je trolao..jel ga zato banalo? :D
Zekoslawa

Post 13 Feb 2013, 00:59

ex anais » wrote:d :gaah: nis ne vidim na mobu. kakvn obtqazlozenje :D :zubo:
Docra vdčer i tfbi. :D
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 13 Feb 2013, 01:01

ex anais » wrote:d :gaah: nis ne vidim na mobu. kakvn obtqazlozenje :D :zubo:
Možda bi ti dobro došla jedna mala dioptrijca. :o
..a unda
Undaminator

Post 13 Feb 2013, 01:01

Zekoslawa » wrote: A šta sam dobila? A ništa, ja svoje rekla. Ko i uvijek u životu, ja svoje rekla i meni dosta. Najebala, pa najebala, šta se može. :zubo: Nikad me nije krasila inteligencija i obzir po tom pitanju, nemoj sad i ti. :D
ma nes ti sta si najebrala. ok, i najebala, viska mi je r tamo. :D

ali, prejeftino se najebrala. ono, bezveze.. :D
  • Information