Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Bara huda

Post 07 Feb 2013, 21:18

Oneraspolozila su me djeca. :(
Tu nema pomoci, rijesit se brige necu dok sam ziva, ali mi je drago da ih imam.
I nema se tu sto pametno i utjesno rec.

Sto se zelja tice, treba ih znati prilagoditi mogucnostima i onda ne zeljeti ono sto je..paa....nemoguce.
Barem dok ne postane moguce. :D

elma

Post 07 Feb 2013, 21:18

Margarita » wrote: To je još jedan dan s puno obaveza i odgovornosti i važnosti koje si pridajemo, iluzija koje nas sprečavaju da prestanemo postojati.

Hihi, zvučim proračunato? ETF.
Mene tvoji postovi deprimiraju jer su realni, istiniti :facepalm:

:giggle: Ma čitala sam da te hoće staviti za admina pa sam pretpostavila da je nešto matematičko, programersko, računalsko.... :D
Margarita

Post 07 Feb 2013, 21:30

elma » wrote:
Mene tvoji postovi deprimiraju jer su realni, istiniti :facepalm:
Zanemari, to je samo menopauzna depresija.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Bara huda

Post 07 Feb 2013, 21:42

Margarita » wrote: Zanemari, to je samo menopauzna depresija.
Uf, zajebano stanje.
A cak se ne mozes posteno ni pozalit.
Srecom, ostaris pa prodje samo od sebe. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Feb 2013, 22:40

Margarita » wrote:..
To je još jedan dan s puno obaveza i odgovornosti i važnosti koje si pridajemo, iluzija koje nas sprečavaju da prestanemo postojati.
..
dakle, jos jedan dan slobode i to cak i napusene. :D

jedna od jacih iluzija jest da je svaki dan isti. nije. nazalost i na srecu..nije. :kokice:
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 22:41

..a unda » wrote:
..ovo su dobre vijesti. :cheer:

ovaj topik ce zavrsit ko opra..svi cemo na kraju se isplakat , izgrlit, izljubit.. :zubo:

:D
Joj, nemoj se ti nama osjećati zanemaren. Evo, evo: :grli: :grli: :grli: Sad će ti još i Kar doći dati hug. Piva hug. :D

Daklem, Eowinka riješena ( :xlux: ), ostadosmo elma i ja. Eksača je trenutno van konkurencije jer je danas imala dobar dan. :D Vi se, Baro i Margarito, uozbiljite. Parite ozbiljne žene, nisu za vas ove kukalačke pizdarije. :D

E šta ste ono pričali, ko je htio biti astronaut, ko nije i to.

Ja sam od ovih ozbiljnih stvari htjela biti prvo policajka, pa onda odvjetnica, pa nekakav tajni agent ili neka agentica Scully ili tako nešto. Usto sam htjela biti nekakav ekolog, morski biolog ili možda veterinar, uglavnom nešto što ima veze s beštijama, a što i nije bila baš neka ideja uzevši u obzir moju gadljivost i plašljivost. Pa sam pomalo htjela biti jezičarka ili možda novinarka. Pa malo i frizerka (tu sam želju srećom upražnjavala samo na vlastitoj tikvi i s tim prestala prije nekih godinu-dvije kad sam zaključila da treba nešto kose ostaviti i za stare dane). E, ali najveća želja, i ona koja je došla najbliže realizaciji jest automehaničar. :zubo: I onda sam tamo u srednjoj imala nekog mlatimudana koji je bio automehaničar i švercao autodijelove i štajaznamšta, pa sam ga gledala ko boga jer on će mene naučiti sve što zna. I onda bih ja uredno nalakiranih noktiju zarila ruke u ulje i mijenjala gume i svašta nešto. I sve sam ja to naučila, samo pitajte, oćete konje, oćete kubike, oćete okretne momente... :facepalm: I onda sam još maštala kako ću voziti one streetraceove i te stvari. Danas, dakako, nemam ni vozačku, voziti bih valjda znala, ali ne pokušavam, a auto smatram paklenim strojem koji ubija mačke, zečeve i ljude. :zubo:

I još sam htjela biti jezičarka, a tu sam si želju i ostvarila. Odnosno, u međuvremenu sam htjela biti jebivjetar, pa sam si i tu ostvarila. :D

E sad da se vratimo malo kuknjavi. Znači, kažete vi mlada sam, zdrava sam, odškolovala sam se, muža nemam, djece nemam, kad ću ako ne sad i sve to. I baš zato jesam ljuta na sebe. Jerbo jedna takva mlada i zdrava i sve ostalo persona ne bi trebala sjediti doma i čekati da se nešto desi. Odnosno, ako već mora čekati da joj se desi posao koji priželjkuje, što samo po sebi nije tragedija, mogla bi si u međuvremenu nešto nekako uprihoditi. A ja ne znam šta bih i kako bih. Pada mi na pamet jedino da idem nešto čistiti. Jerbo mi se čini da sam jedino za to sposobna. Ne znam s ljudima, ne znam s parama, jedino s govnima i riječima znam. :tuzni:
Eks

Post 07 Feb 2013, 22:49

Ti si se baš nakanila da oš bit čistačica i oš. E bome neš. Neš ti mene u ovim kriznim vremenima rezervni budući posao otimat!

Vjerujem da je teško iako ne znam iz iskustva.. još. Ali nisi jedina u toj situaciji, mnogi su. Ok, to možda ne pomaže, vjerojatno ne. Ali nije do tebe. Nema tog zanimanja koje možeš odabrati, a da je sigurno. da si upisala nešto što ne voliš, šta bi imala od toga, tu bi sa mnom i Karlom.. ok, ionako s nama provodiš vrijeme, grozna sam u tješenju. :zubo:

E da, i ja sam htjela biti frizerka, moljakala sam godinama babu i mater da ih ošišam. Nisu dale. :durica:

Uglavnom, nema šanse da ćeš propasti. Ja ti to ne vidim u zvijezdama, a moje ne lažu, nisam ja unda. :o
:trk:
Éowyn

Post 07 Feb 2013, 22:51

A da se bogato udas? :raspa:
Desire makes slaves out of kings.
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 22:53

Éowyn » wrote:A da se bogato udas? :raspa:
..eno, na susjednom topiku..grejt majnds, etc.. :D
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 22:57

ex anais » wrote:Ti si se baš nakanila da oš bit čistačica i oš. E bome neš. Neš ti mene u ovim kriznim vremenima rezervni budući posao otimat!

Vjerujem da je teško iako ne znam iz iskustva.. još. Ali nisi jedina u toj situaciji, mnogi su. Ok, to možda ne pomaže, vjerojatno ne. Ali nije do tebe. Nema tog zanimanja koje možeš odabrati, a da je sigurno. da si upisala nešto što ne voliš, šta bi imala od toga, tu bi sa mnom i Karlom.. ok, ionako s nama provodiš vrijeme, grozna sam u tješenju. :zubo:

E da, i ja sam htjela biti frizerka, moljakala sam godinama babu i mater da ih ošišam. Nisu dale. :durica:

Uglavnom, nema šanse da ćeš propasti. Ja ti to ne vidim u zvijezdama, a moje ne lažu, nisam ja unda. :o
:trk:
Ma ja sam najviše ljuta na sebe što nikad nisam radila neke sitne, čisto ljudske, studentske poslove. Tek toliko da mogu reći da sam nešto sitno raduckala i da znam kako to izgleda. Al jebiga, nisam nikad morala, ne toliko zato što mi pare nisu trebale, daleko od toga, nego zato što sam imala drugačiju računicu. Bilo mi je isplativije biti odličan student jer time dobivam stipendiju i ne plaćam godinu na faksu. I radije sam se mrcvarila putujući svaki dan stotinjak kilometara do faksa, nego plaćala stan i sve ono što već plaćaju studenti izvan rodnoga grada. Zato sam si nekako mogla priuštiti da ne moram raditi ništa uz faks. I tako sam se zapravo pretvorila u fahidiota, sve mi se čini. Jerbo bi mi sad korisnije bilo da sam tu i tamo nekoga vraga svaštarila, nego sve moje petice i pretenciozni planovi. :tuzni:

Mene mater dan danas tlači da je opituram, ali to mi nije zabavno. Ja oću škare u ruke. :zubo:

Dobro, šta onda kažu te tvoje zvizde za ljubav, ima li tu šta dobroga? :trep:
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 22:58

Éowyn » wrote:A da se bogato udas? :raspa:
Tko, ja? Ne, hvala. Nikad više. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 22:59

Zekoslawa » wrote: Tko, ja? Ne, hvala. Nikad više. :zubo:
sta, sad ces se siromasno udat? pametno, nema sta. jos pametnije bi bilo da to napravis za osvetu. sebi. :kokice:
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 23:00

..a unda » wrote: sta, sad ces se siromasno udat? pametno, nema sta. jos pametnije bi bilo da to napravis za osvetu. sebi. :kokice:
Čitaš me ko knjigu. :zubo:
Eks

Post 07 Feb 2013, 23:00

Zekoslawa » wrote: Ma ja sam najviše ljuta na sebe što nikad nisam radila neke sitne, čisto ljudske, studentske poslove. Tek toliko da mogu reći da sam nešto sitno raduckala i da znam kako to izgleda. Al jebiga, nisam nikad morala, ne toliko zato što mi pare nisu trebale, daleko od toga, nego zato što sam imala drugačiju računicu. Bilo mi je isplativije biti odličan student jer time dobivam stipendiju i ne plaćam godinu na faksu. I radije sam se mrcvarila putujući svaki dan stotinjak kilometara do faksa, nego plaćala stan i sve ono što već plaćaju studenti izvan rodnoga grada. Zato sam si nekako mogla priuštiti da ne moram raditi ništa uz faks. I tako sam se zapravo pretvorila u fahidiota, sve mi se čini. Jerbo bi mi sad korisnije bilo da sam tu i tamo nekoga vraga svaštarila, nego sve moje petice i pretenciozni planovi. :tuzni:

Mene mater dan danas tlači da je opituram, ali to mi nije zabavno. Ja oću škare u ruke. :zubo:

Dobro, šta onda kažu te tvoje zvizde za ljubav, ima li tu šta dobroga? :trep:
Ako te išta tješi, nemam ni ja radnog iskustva. :zubo: I starija sam od tebe. :zubo: Ok, tu stajem. :zubo:

Ma gle, odabrala si najbolju odluku za sebe tad i nema sad smisla šta je bilo kad je bilo. Da nisi tako napravila, možda bi se sad grizla. Ja zaista vjerujem da je bitno studirati ono što voliš, sve ostalo kasnije dođe na naplatu. A besparica će se riješit, jebemu, ne može ni to vječno. Možda možeš pokušati s nekakvim usavršavanjem .. ne razumijem se sad točno što bi to bilo u okviru tvoje struke, ali ako postoji nešto.. Proširiš interes, ne nužno na metle. Ima vremena za to kad se udaš. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 23:02

Zekoslawa » wrote: Čitaš me ko knjigu. :zubo:
..knjigu pocetnicu. kako je ono islo..nema za macke skole, za macku je da zna presti, mlijeko jesti.. :zubo:
Silajn

Post 07 Feb 2013, 23:04

Ja sam htjela bit mecena :o Da sam slučajno rođena s parama, bila bih sjajna :o
Eks

Post 07 Feb 2013, 23:06

..a unda » wrote: ..knjigu pocetnicu. kako je ono islo..nema za macke skole, za macku je da zna presti, mlijeko jesti.. :zubo:
ajme, sjećam se toga :D
Silajn wrote:Ja sam htjela bit mecena :o Da sam slučajno rođena s parama, bila bih sjajna :o
Ako se ikad opariš (Zec, jel se to tako kaže :rofl: )... Nudim se. :raspa:
Silajn

Post 07 Feb 2013, 23:09

ex anais » wrote:
ajme, sjećam se toga :D

Ako se ikad opariš (Zec, jel se to tako kaže :rofl: )... Nudim se. :raspa:

A što nudiš? :raspa:
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 23:09

ex anais » wrote:
Ako te išta tješi, nemam ni ja radnog iskustva. :zubo: I starija sam od tebe. :zubo: Ok, tu stajem. :zubo:

Ma gle, odabrala si najbolju odluku za sebe tad i nema sad smisla šta je bilo kad je bilo. Da nisi tako napravila, možda bi se sad grizla. Ja zaista vjerujem da je bitno studirati ono što voliš, sve ostalo kasnije dođe na naplatu. A besparica će se riješit, jebemu, ne može ni to vječno. Možda možeš pokušati s nekakvim usavršavanjem .. ne razumijem se sad točno što bi to bilo u okviru tvoje struke, ali ako postoji nešto.. Proširiš interes, ne nužno na metle. Ima vremena za to kad se udaš. :zubo:
Šta, misliš na stručno usavršavanje, ono za 1600kn? Pa to je taj dio gdje je proradio inat i gdje mi se gadi pitati za te stvari. Jerbo bi to morala biti nekakva institucija bliska mojoj struci, a za što trebam imati mentora. A onda se moram raspitivati kod tih ljudi koje ne želim ništa pitati dok me ne prođe muka u želucu od pomisli na sve to. Mislim, bogu fala, imam dvije titule, pa se mogu nadati nečemu od ove druge, dakle od prevođenja. A tu sam opet ljuta na sebe što se nikad dosad nisam previše posvećivala tom dijelu jer mi je talijanski općenito bio malo u drugom planu. Ono, imam ja svoje snove i svoja snatrenja i svoju svijetlu budućnost, taj talijanski ćemo nekako privesti kraju i ajbok. Mislim, nije da ja to ne volim, daleko od toga, ali nije bilo prioritet. Da bi sad ispalo da mi je to jedina šansa, ako već govorimo o struci. Ako ne govorimo o struci, onda metla, šta drugo. :zubo:

Silajn. :S :rofl:
Silajn

Post 07 Feb 2013, 23:15

Zec, postiplomski.
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 23:16

Silajn » wrote:Zec, postiplomski.
Ma jok, ko će dat para za to.
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 23:16

Zekoslawa » wrote: Ma jok, ko će dat para za to.
ma jok..mecena, mecena..to ti ona govori.. :D
Eks

Post 07 Feb 2013, 23:17

Silajn » wrote:

A što nudiš? :raspa:
Slike sisa i poeziju. :raspa:
Zekoslawa wrote: Šta, misliš na stručno usavršavanje, ono za 1600kn? Pa to je taj dio gdje je proradio inat i gdje mi se gadi pitati za te stvari. Jerbo bi to morala biti nekakva institucija bliska mojoj struci, a za što trebam imati mentora. A onda se moram raspitivati kod tih ljudi koje ne želim ništa pitati dok me ne prođe muka u želucu od pomisli na sve to. Mislim, bogu fala, imam dvije titule, pa se mogu nadati nečemu od ove druge, dakle od prevođenja. A tu sam opet ljuta na sebe što se nikad dosad nisam previše posvećivala tom dijelu jer mi je talijanski općenito bio malo u drugom planu. Ono, imam ja svoje snove i svoja snatrenja i svoju svijetlu budućnost, taj talijanski ćemo nekako privesti kraju i ajbok. Mislim, nije da ja to ne volim, daleko od toga, ali nije bilo prioritet. Da bi sad ispalo da mi je to jedina šansa, ako već govorimo o struci. Ako ne govorimo o struci, onda metla, šta drugo. :zubo:

Silajn. :S :rofl:
Nisam mislila na to, to je sranje, nego nešto, nešto.. ne znam, mislila sam da ti znaš. :o
Pa jel ima nekih drugih ljudi u drugim gradovima, hint: metropola i to, tamo uvijek ima veće šanse, I guess?
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 23:17

..a unda » wrote: ma jok..mecena, mecena..to ti ona govori.. :D
A, to. :trep:

Evo, i kako ću ja ovakva uspit u životu. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 23:18

Zekoslawa » wrote: A, to. :trep:

Evo, i kako ću ja ovakva uspit u životu. :zubo:
pa nudi podrucja od posebne skrbi.. :zubo: :D