ex anais » wrote:..
Muči. Samo muči.
Mene je zadnju ispitivao, bila dva dečka prije mene (jedan me oslovio s vi u hodniku

) i bacio ih je, a sa mnom je bio u stilu "ajte,ajte, samo ajte više, dosta je, dobro je... : onaj smajlić što maše rukom u stranu:"
..znam. 19og.
dobro, mucat cu. ali, malo cu mucat..
a sta da ti sad ja kazem da sam znao da ce tako nesto bit? dakle, jest da se sazalio (
ok, ne mora se uvijek radit o milosrdju, jedan jedini put sam dobio dvojku, a nikad nista u zivotu nisam ucio kao za tu dvojku..sve sam znao, ne napamet, nego sam ja mogao drzat profi predavanje..nisam napamet znao materiju, ja jesam bio materija .
, ali..najsladja ocjen koju sam dobio.
), ali nema veze.
budimo iskreni, jest da si ucila, jest da nesto znas i da ces nesto zapamtit, ali nemojmo sad bas pretjerivat.
vidi, student mora izac na ispit..mora, mo ra. i nije bitno kako ce ga polozit. jest bilo bi bolje da ga nauci kako treba, ali zivot nije savrsen i to svi znaju, cak i profesori. i oni su bili studenti.
ovo ti je istinita prica..jednom je jednom profesoru dosao prijatelj. ono, prijatelj. mislim, niej dosao, nego su cesto zajedni i pricaju. i vaj o jednom trenutku kaze..znas, mala od sestre mi ima ubrzo kod tebe ispit. a jel, a koja je..koja godina itd.
enivej, vide se oni opet nakon nekog vremena i ovaj mu kaze..znas, bila mi je mala od sestre kod tebe na ispitu, dobila je cetiri.
ovaj profa prijatelj mu kaze..ma znas

, sjetio sam se taj dan, ali sam zaboravio kako se zove

, a imao sam vise od trideset studentica na ispitu. i znas sta, za svaki slucaj sam ih sve pustio..
devetnajstog? pa to je brzo..a sta?