Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 07 Feb 2013, 16:03

ex anais » wrote:Prošla sam !!!! :jumping:

Fala vam svima, detaljnije mrvicu kasnije. :grli: :love:

Moram špotat undu :rolleyes: i ispričat muke tantalove koje sam prošla. :cheer:

Dva je, ali pošemoj, prolaz je :cheer:

Vidimo se ubrzo... u nastavku slijedi...
Jesi ga? Jesi! :bliss:

:xlux: :xlux: :xlux:

Bravo! Na keksić, pusti ti undu, šta on zna. :kiss:

Bravo i ti, piliću! :xlux:

Aj se sad i ti pohvali čime, Karlito. :zubo:

Eks

Post 07 Feb 2013, 16:18

..a unda » wrote: eto. obavljeno. cestitam. dva? samo dva?

Muči. Samo muči. :azdaja:
Mene je zadnju ispitivao, bila dva dečka prije mene (jedan me oslovio s vi u hodniku :mama: ) i bacio ih je, a sa mnom je bio u stilu "ajte,ajte, samo ajte više, dosta je, dobro je... : onaj smajlić što maše rukom u stranu:"
..ali ok, jest, ispit manje. ad akta. tanrtalove muke me ne zanimaju. price o proslosti isto tako. nema se vremena. uozbilji se. :kava:

dakle, eto, lijepo smo se proveselili, zabavili, opustili i sad..dosta. eks, koji je sljedeci ispit? kad je? da cujemo.. :kava:

:zubo:
znam. 19og.

Majti, čestitike :cheer:
Eks

Post 07 Feb 2013, 16:22

70 stranica sam ponovila uz onu vražju košnicu na hodniku, u jednom trenu sam mislila da ću kolabirat.

Još ja naivno pitam koja ocjena kad je pitao jel prihvaćam. :facepalm:

Crknuta sam. Crknuta.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Feb 2013, 16:33

Hej, kakav to štreberski avatar imaš?

:D
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Feb 2013, 16:35

ex anais » wrote:..
Muči. Samo muči. :azdaja:
Mene je zadnju ispitivao, bila dva dečka prije mene (jedan me oslovio s vi u hodniku :mama: ) i bacio ih je, a sa mnom je bio u stilu "ajte,ajte, samo ajte više, dosta je, dobro je... : onaj smajlić što maše rukom u stranu:"
..znam. 19og.
dobro, mucat cu. ali, malo cu mucat.. :zubo:

a sta da ti sad ja kazem da sam znao da ce tako nesto bit? dakle, jest da se sazalio (ok, ne mora se uvijek radit o milosrdju, jedan jedini put sam dobio dvojku, a nikad nista u zivotu nisam ucio kao za tu dvojku..sve sam znao, ne napamet, nego sam ja mogao drzat profi predavanje..nisam napamet znao materiju, ja jesam bio materija .:gaah:, ali..najsladja ocjen koju sam dobio. :cerek: ), ali nema veze.
budimo iskreni, jest da si ucila, jest da nesto znas i da ces nesto zapamtit, ali nemojmo sad bas pretjerivat. :zubo:

vidi, student mora izac na ispit..mora, mo ra. i nije bitno kako ce ga polozit. jest bilo bi bolje da ga nauci kako treba, ali zivot nije savrsen i to svi znaju, cak i profesori. i oni su bili studenti. :zubo:
ovo ti je istinita prica..jednom je jednom profesoru dosao prijatelj. ono, prijatelj. mislim, niej dosao, nego su cesto zajedni i pricaju. i vaj o jednom trenutku kaze..znas, mala od sestre mi ima ubrzo kod tebe ispit. a jel, a koja je..koja godina itd.
enivej, vide se oni opet nakon nekog vremena i ovaj mu kaze..znas, bila mi je mala od sestre kod tebe na ispitu, dobila je cetiri.
ovaj profa prijatelj mu kaze..ma znas :o , sjetio sam se taj dan, ali sam zaboravio kako se zove :o, a imao sam vise od trideset studentica na ispitu. i znas sta, za svaki slucaj sam ih sve pustio.. :rofl: :cheer: :top: :D

devetnajstog? pa to je brzo..a sta? :kokice:
Bara huda

Post 07 Feb 2013, 16:39

ex anais » wrote:Prošla sam !!!! :jumping:
Nije da sam mislila da neces, ali lijepo je vidit potvrdu da sam znala da ce tako bit. :D
Evo ti jedan :S

Koliko jos brojis?
Je sitno? :ne zna:
Imas rezerviran termin na burzi ili? :ne zna:
Fala vam svima, detaljnije mrvicu kasnije. :grli: :love:
Detalji su manje bitni, vaznije je nastavit punom parom u nove pobjede....kad je led vec probijen.
Sad si ka krstarica Potemkin, nista te ne moze zaustavit. :D
Moram špotat undu :rolleyes: i ispričat muke tantalove koje sam prošla. :cheer:
Ma kakve muke, sve ces to jednog dana pricat unucima koji nece htjet ucit ka vaznu zivotnu poruku.
Dva je, ali pošemoj, prolaz je :cheer:
Ja sam znala jednog sto je na ispitu odbio cetvorku jerbo da je on za 5 naucio pa mu se nije cinilo fer da tako ne bude. :D
Eto...ima svakakvih.
Vidimo se ubrzo... u nastavku slijedi...
Polako...ko prisi, lako se sjebe. :D

Prezivila danasnji dan.:lux:
Na momente je bilo da ne znas di je nebo di je zemlja, ali ne bilo goreg od dezorijentiranosti u vremenu i prostoru.
Eks

Post 07 Feb 2013, 16:41

Euklid » wrote:Hej, kakav to štreberski avatar imaš?

:D
Stavila ga nekidan pa je bio nestao :misli: pa sam ga opet apdejtala. :cerek:
..a unda wrote: dobro, mucat cu. ali, malo cu mucat.. :zubo:

a sta da ti sad ja kazem da sam znao da ce tako nesto bit? dakle, jest da se sazalio (ok, ne mora se uvijek radit o milosrdju, jedan jedini put sam dobio dvojku, a nikad nista u zivotu nisam ucio kao za tu dvojku..sve sam znao, ne napamet, nego sam ja mogao drzat profi predavanje..nisam napamet znao materiju, ja jesam bio materija .:gaah:, ali..najsladja ocjen koju sam dobio. :cerek: ), ali nema veze.
budimo iskreni, jest da si ucila, jest da nesto znas i da ces nesto zapamtit, ali nemojmo sad bas pretjerivat. :zubo:

vidi, student mora izac na ispit..mora, mo ra. i nije bitno kako ce ga polozit. jest bilo bi bolje da ga nauci kako treba, ali zivot nije savrsen i to svi znaju, cak i profesori. i oni su bili studenti. :zubo:
ovo ti je istinita prica..jednom je jednom profesoru dosao prijatelj. ono, prijatelj. mislim, niej dosao, nego su cesto zajedni i pricaju. i vaj o jednom trenutku kaze..znas, mala od sestre mi ima ubrzo kod tebe ispit. a jel, a koja je..koja godina itd.
enivej, vide se oni opet nakon nekog vremena i ovaj mu kaze..znas, bila mi je mala od sestre kod tebe na ispitu, dobila je cetiri.
ovaj profa prijatelj mu kaze..ma znas :o , sjetio sam se taj dan, ali sam zaboravio kako se zove :o, a imao sam vise od trideset studentica na ispitu. i znas sta, za svaki slucaj sam ih sve pustio.. :rofl: :cheer: :top: :D

:rolleyes:
Da je bio još jedan dan, bilo bi to za četiri. Ništa ti ne znaš. Izmiješalo mi se na kraju sve u glavi.
Rušim si prosjek, nije bio neki, ali bar je bio 3,5. A dobro, ionako neću na postdiplomski, dosta mi i ovih deset godina. :zubo:

Što ti meni tu buncaš, kakvo milosrđe, kakve pizdarije. Čangrizavac. :gaah:
Margarita

Post 07 Feb 2013, 16:41

..a unda » wrote:
To je taman.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 07 Feb 2013, 16:43

Bara huda » wrote:
Nije da sam mislila da neces, ali lijepo je vidit potvrdu da sam znala da ce tako bit. :D
Evo ti jedan :S
:)
Koliko jos brojis?
Je sitno? :ne zna:
Imas rezerviran termin na burzi ili? :ne zna:
8. :tuzni:
Detalji su manje bitni, vaznije je nastavit punom parom u nove pobjede....
Neminovno.
Ja sam znala jednog sto je na ispitu odbio cetvorku jerbo da je on za 5 naucio pa mu se nije cinilo fer da tako ne bude. :D
Eto...ima svakakvih.
Odbijala sam i ja nekad, kad sam bila mlada i ohola. :zubo:
Prezivila danasnji dan.:lux:
Na momente je bilo da ne znas di je nebo di je zemlja, ali ne bilo goreg od dezorijentiranosti u vremenu i prostoru.
Mislila sam da govoriš o meni. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 16:45

ex anais » wrote:
Stavila ga nekidan pa je bio nestao :misli: pa sam ga opet apdejtala. :cerek:

:rolleyes:
Da je bio još jedan dan, bilo bi to za četiri. Ništa ti ne znaš. Izmiješalo mi se na kraju sve u glavi.
Rušim si prosjek, nije bio neki, ali bar je bio 3,5. A dobro, ionako neću na postdiplomski, dosta mi i ovih deset godina. :zubo:

Što ti meni tu buncaš, kakvo milosrđe, kakve pizdarije. Čangrizavac. :gaah:
a sta ti grintas..najprije deset dana..ajme, pastcuispit, ajmepastcuispit, ajmepastcuispit. i sta sad kad si ga prosla? ..a mogla sam past ispit (dobit 4), a mogla sam past ispit (dobit 4), a mogla sam past ispit (dpbit 4).

to ono kao onaj mali u autobusu..ajme sta sam zedan.. :D

dakle, sta je to devetnajstog? ne izvlaci se.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 16:46

Margarita » wrote: To je taman.
taman za past ako ne pocne sutra ucit. :zubo:
Eks

Post 07 Feb 2013, 16:50

..a unda » wrote: a sta ti grintas..najprije deset dana..ajme, pastcuispit, ajmepastcuispit, ajmepastcuispit. i sta sad kad si ga prosla? ..a mogla sam past ispit (dobit 4), a mogla sam past ispit (dobit 4), a mogla sam past ispit (dpbit 4).

to ono kao onaj mali u autobusu..ajme sta sam zedan.. :D

dakle, sta je to devetnajstog? ne izvlaci se.. :kokice:
Jab tebe nalupala sad. :rofl:

Sretna sam, šta oš više :gaah:

I kakav mali u autobusu, što nisu ćaća i ćer bili? :ne zna:
..a unda wrote: taman za past ako ne pocne sutra ucit. :zubo:
A ko je reko da neću počet? To sam zaplanirala i bez tebe. :durica:

Što, štp je? Pa talijanski. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 16:53

ex anais » wrote:
Jab tebe nalupala sad. :rofl:

Sretna sam, šta oš više :gaah:

zasto bi ti lupala?. mene. samo sam pitao..koji je ispit? jel ono taljanski, prke prke, njare njare? :kokice:

pa, ok, sretna si, to je ok..ali, kolko ti mislis slavit. aj ok, sretna si..aj reci..do kada oces.. :gleda na sat: :zubo:

A ko je reko da neću počet? To sam zaplanirala i bez tebe. :durica:
:kokice:
Eks

Post 07 Feb 2013, 16:54

Unda :facepalm: spavala sam tri sata, nešto manje možda, jučer isto ne puno više. Šta oš? Šta? Idem večeras u 11 leć, dižem se ujutro (moram zubarici :zubo: ) i onda idem učit. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 16:56

ex anais » wrote:Unda :facepalm: spavala sam tri sata, nešto manje možda, jučer isto ne puno više. Šta oš? Šta? Idem večeras u 11 leć, dižem se ujutro (moram zubarici :zubo: ) i onda idem učit. :ne zna:
pa zasto tek u 11? sta fali za tri ure? :kokice: :D
Eks

Post 07 Feb 2013, 16:56

..a unda » wrote: pa zasto tek u 11? sta fali za tri ure? :kokice: :D
Erm, možda jer želim ustajat kao normalni ljudi, a ne probudit se u tri u noći i onda zavrtjet još jedan krug spavanja po danu i ustajanja navečer? :gaah: :D
Eks

Post 07 Feb 2013, 16:57

I di je Karl, jel njemu dobro?

I da, Unda, jesi se ti nalio? Kave il nečeg? :D
Silajn

Post 07 Feb 2013, 16:59

Unda, prestani zajebavat ex i radi krumpir salatu :gaah:
Eks

Post 07 Feb 2013, 17:00

Silajn » wrote:Unda, prestani zajebavat ex i radi krumpir salatu :gaah:
Da znaš da sam te se sjetila i htjela te prizvat da mu ovako nešto kažeš. :S :rofl:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Feb 2013, 17:01

:rofl: :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Silajn

Post 07 Feb 2013, 17:03

ex anais » wrote:
Da znaš da sam te se sjetila i htjela te prizvat da mu ovako nešto kažeš. :S :rofl:
Pa, očito si me prizvala. Je l' bio ispit iz telepatije? :zubo: :cerek:

Ček, na kojem sam topiku? Mogu li ovdje kukat? Ništa mi se ne radi, ni-šta. Moram se skoncentrirat još sat vremena da bih sutra imala ugodniji dan, ali eto, čak sam i trkeljat došla. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gaah: :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 17:03

nema kumpira. :kokice:
Eks

Post 07 Feb 2013, 17:04

Silajn » wrote:
Pa, očito si me prizvala. Je l' bio ispit iz telepatije? :zubo: :cerek:

Ček, na kojem sam topiku? Mogu li ovdje kukat? Ništa mi se ne radi, ni-šta. Moram se skoncentrirat još sat vremena da bih sutra imala ugodniji dan, ali eto, čak sam i trkeljat došla. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gaah: :gaah:
Eh, iz toga bih dobila pet. :cheer:

Moš, Psihokauč je do, ali nije ni ovo puno dalje. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 17:05

ex anais » wrote:
Erm, možda jer želim ustajat kao normalni ljudi, a ne probudit se u tri u noći i onda zavrtjet još jedan krug spavanja po danu i ustajanja navečer? :gaah: :D
pa normlni ljudi se bude u pet, sest uri.. :ne zna: :raspa:
Eks

Post 07 Feb 2013, 17:06

..a unda » wrote: pa normlni ljudi se bude u pet, sest uri.. :ne zna: :raspa:
Image
  • Information