Čuj, postelja.. a meni odma ona od Hrnića
Jamstvo punjenja.
Ok.
Tila sam pitat undu otkud te dvije točkice i zašto? Mislim, moralo je to nekako nastat.
A onda idem pod tuš i sa skriptom u krevet.
Ako je konjunktiv, ipak nije inventivnoNst.Karl Jozef » wrote:inventivnonst na djelu.
Jesmo ponešto.Idem dok mi je još koncept toga nečega u glavi.
Tuda sam ja do vjerojatno 6 sati.
Aj oko 4 odi pišati, digni malo glavu s knjige, protegni noge. Jebemu miša, nemoš tako cijelu noć.Karl Jozef » wrote:inventivnonst na djelu.
Jesmo ponešto.Idem dok mi je još koncept toga nečega u glavi.
Tuda sam ja do vjerojatno 6 sati.
Zekoslawa » wrote: Htio je reći: "Idem ja, treba, nešto pisati"
..pokusaj nekako obrnuto..sa skriptom u tus, pa onda pod krevet.
..a unda » wrote:..sta vam je veceras? ..jel im jos neko ko me nije poslao ukurac.
aj, rijesite to cas ko nije, pa ste mirni koji tjedan..
Okaniti se oponiranja? Jesi ti normalanKarl Jozef » wrote: Pa kad su ovdje svi pomalo lijevo pa tako nekako to ispada ako oponiram.Moram se okaniti toga.
A štaš.![]()
..fala, ti na dobrim, željama.
Ajoj.Zekoslawa » wrote: ..fala, ti na dobrim, željama.
Okej, mislim da mi susjed mlati ženu. Čujem je već treći put ovaj tjedan.
Rekoše mi kad sam se useljavala da je na katu ispod neki manijak, ali dosad nisam imala prilike saznati zašto. Izgleda da je misterij riješen.
Sranje.Zekoslawa » wrote: Rekoše mi kad sam se useljavala da je na katu ispod neki manijak, ali dosad nisam imala prilike saznati zašto. Izgleda da je misterij riješen.
Tako da sad odeš leći i do 10 bi se trebala probuditi.
Aj, ponesi, skriptu.
Nisam, staviti ću da se skida.Jesi gledao Karlita?
Zekoslawa » wrote: Rekoše mi kad sam se useljavala da je na katu ispod neki manijak, ali dosad nisam imala prilike saznati zašto. Izgleda da je misterij riješen.
Ne trljaj sol na ranu, odjebala me.
Sorry, mislih da je odgodila.
Ne učim, pišem nešto.Ne, malo radim svoj dobro plaćeni posao, pa se usput motam tuda. Ti učiš, ne bi trebao znati da sam tu.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests