Neću valjda morat računat?..a unda » wrote: pa to je drugo..to je kalkulacija cijene. trebas znat kako se kalkulira cijena, a ne brojeve. valda ce dat neke podatke, elemente ili cete smjet imat te neke tablice, pravilnike. pa nitko ne zna ni sve logaritme napamet i ond imas tablice, digitron da ne racunas na ruke..
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
pa sta ja znam. tamo pise..kalkulacija cijene, a kalkulacija obicno znaci racunanje.
nego sta si mislila..da cete pitat..jel znas racunat?
Ček, ti studiraš ili? Jesam ja dobro shvatila da imaš neke veze sa svećenstvomKarl Jozef » wrote: Ajde, odoh i ja štogod raditi.
Školuješ se za svećenika
(ako je smiješno, smijmo se
Studiram, ništa društveno ni humanističko.ali » wrote: Ček, ti studiraš ili? Jesam ja dobro shvatila da imaš neke veze sa svećenstvom![]()
Školuješ se za svećenika![]()
(ako je smiješno, smijmo seal ozbiljno pitam
)
Nemam nikakve veze sa svećenstvom osim toga što sam vjernik pa s vremena na vrijeme odem na misu.
Iako da smješno je. Ostavljam poprilično krivi dojam. Od godina do zanimanja.
eto, bogoslovija..Karl Jozef » wrote:..Studiram, ništa društveno ni humanističko.![]()
bogoslovija, garant..Nemam nikakve veze sa svećenstvom osim toga što sam vjernik pa s vremena na vrijeme odem na misu.![]()
..e, jebiga.To tu dolazi od toga što na onom forumu sam dosta pisao po Religiji pa se onda i tu prelilo pa tako i ostalo.
Štono kažu iz tvojih usta u ...
Znam da se meni smije...a unda wrote:ali, ja bih izbrisao ovaj moj gore post, al mi ne da vise. ovo se ex tebi smije..![]()
najprije, pusti ti moja usta..Karl Jozef » wrote: Štono kažu iz tvojih usta u ...![]()
a ko ce? zekoslawa ti je vec u fazi neckanja..
Čeka otog tvog doktora GSSovca koji u slobodno vrijeme bankari na veliko.
Ma par puta sam naletila da ti se obraćaju nekako....ne znam...kao da si predstavnik KC ili tako neštoKarl Jozef » wrote: Studiram, ništa društveno ni humanističko.
Nemam nikakve veze sa svećenstvom osim toga što sam vjernik pa s vremena na vrijeme odem na misu.To tu dolazi od toga što na onom forumu sam dosta pisao po Religiji pa se onda i tu prelilo pa tako i ostalo.
Hm, sad si me malo razočarao
Pa kad su ovdje svi pomalo lijevo pa tako nekako to ispada ako oponiram.ali » wrote: Ma par puta sam naletila da ti se obraćaju nekako....ne znam...kao da si predstavnik KC ili tako neštopa sam stvarno mislila da se školuješ za svećenika ili da bar studiraš teologiju, u najmanju ruku
![]()
A štaš.Hm, sad si me malo razočarao
ma, pusti ti to. bolje golub ..stono se kaze..Karl Jozef » wrote: Čeka otog tvog doktora GSSovca koji u slobodno vrijeme bankari na veliko.
..jesi li nam je stigla pozdravit?Zekoslawa » wrote:Odjebala me.![]()
Undo, nemoj mu davati lažne nade. Ostajem u celibatu do prve prilike.
..ne dajem ja njemu lazne nade, nego tebi..
Nisam. Šta ću ti je pozdravljati, ti voliš piletinu.
Zao si.
Noćas ću ja sanjati muškiće, pa ti laprdaj kolko oš.
Svakako su me tješili, ali da je kapitalizam kriv...Karl Jozef wrote:Što učini taj kapitalizam.
Idem ja treba nešto pisati.![]()
A ideš nešto i raditi? A je, aj, lipo smo se napričali danas.
Zekoslawa » wrote:Svakako su me tješili, ali da je kapitalizam kriv...![]()
Jesmo ponešto.A ideš nešto i raditi? A je, aj, lipo smo se napričali danas.
-
- Information
-