Zekoslawa » wrote:
Ajme meni... Ne mogu još, ja jednostavno ne mogu pitati za posao iste te ljude koji su mi obećavali ovo i ono. Par puta sam krenula napisati mejl ili tako nešto, pa mi je onda uskuvalo u želucu i odustala sam. I bolje da to ne činim dok ne budem spremna na te i takve korake jerbo ću se pojesti živa.
U biti, nije toliko puno vremena ni prošlo, ako ćemo pravo. Diplomirala sam prije manje od 4 mjeseca, tako da ne mogu reći da je baš toliko strašno i da ama baš ništa nisam napravila za to vrijeme. Volontiram, na koncu. A treba i diplomski srediti za tisak. Tako da, ajde, radim nešto. Samo što od toga nema para. I upravo to - otvorit će se nešto kad-tad, samo je pitanje hoće li trenutak biti još uvijek povoljan i hoću li se tada pitati jesam li mogla više.
Meh...
Nije poslijediplomski gotova priča. A ne! Upisat ću ja to kad-tad, samo što nemam sada pare za to, a nije mi se otvorila nikakva mogućnost da mi tkogod tu baci u škrabicu.
Ma uglavnom, meni je relativno dobro. Još uvijek. Samo me treba tu i tamo malo trisnuti, zaliti ladnom vodom, opizditi nogom u guscu ili tako nešto. Ali mrdnut ću se ja, znam da oću.
aj ti vidi malo za taj postdiplomski dok je jos vruce. barem sta se nudi, di sta, kako, ima li tu neka stipendijica, nesto, nesto iz starog prljavog grada..neki program, razmjena..negdje se uvalit. masu ima toga sto se ne zna, treba to iscackat, probit nekako sve te forme, formulare, aplikacije, birokracije..dalo bi se tu nac i lovice neke dovoljno. samo treba bit uporan, pratit..
to za posao.pa nemoj pitat iste ljude, pitaj nove ljude, nepoznate.

dobar dan, ja sam ta i ta, cujem da imate posao za mene. nemamo. pa imaj ebem te blesava, nesposobna.
a to, za te poznate ljude..ne brini se ti nista, pitaj opet, njima nece bit neugodno, a onda zasto bi tebi bilo? ne moras uopce se pozivat na neka obecanja, nego onako..ej : poke, poke..: a ima li sta, a? : poke, poke:
cuj, tvoje je pitat i oni to znaju. a ako im dosadis, reci ce ti, i to ce bit dobro jer ces znat s kim neces gubit vrijeme, a ti ces to zapamtit i reces u sebi..a jebala ja sebe, nadoces, nadoces kad tad..