Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:11

..a unda » wrote: odakle bi ja znao di si?

ee, znam ja to..samo pozvonis. pa onda..aj skuvaj rucak, aj skuvaj veceru..aj mi po duvan..a nestalo je pive..ako se oprat sve ovo sudje..ajme, kad bi ispeglao ove dvi stvari..a moga si usput stavit prat robu..

e, kua..ne znam di zivis, necu zvonit, necu nikom nista pricat. :gaah:

:D
Pa tu, di je Goran, rekla sam ti sto puta. :zubo:

A šta bi ti radije, da moraš donit ciglicu i Bajaderu, ili da mi štogod pripomogneš po kući? Ja mislim da je lakše ovo drugo, ne budi ti teško. Mislim, skupa ćemo mi to izist šta skuvaš, neću sve ja. Eto, peglati ne moraš, to volim raditi. A suđe itneš kroz prozor. To bih i ja rado činila, ali mi neugodno. Vako ćeš ti biti kriv.

Mislim, ne moraš ti ništa. Drži ti sve u sebi, ali nije ti to dobro, znaš. :D

Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:13

Ljudi, brišite citate ako ona briše postove. Ili prijavite, pa da Majti makne te citate.
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:14

Zekoslawa » wrote:Ljudi, brišite citate ako ona briše postove. Ili prijavite, pa da Majti makne te citate.
Da. I nisam luda, recite ako tko pita. :mama: :D
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 04 Feb 2013, 02:17

I tako. Eto vam pjesmica. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:17

ex anais » wrote:
Da. I nisam luda, recite ako tko pita. :mama: :D
I ex nije luda, tako da znate. Majti, ex nije luda, briši i muči. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:18

Karl Jozef » wrote:I tako. Eto vam pjesmica. :D
Nu ovoga militantnog. :rolleyes:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Feb 2013, 02:20

Zekoslawa » wrote: Ajme meni... Ne mogu još, ja jednostavno ne mogu pitati za posao iste te ljude koji su mi obećavali ovo i ono. Par puta sam krenula napisati mejl ili tako nešto, pa mi je onda uskuvalo u želucu i odustala sam. I bolje da to ne činim dok ne budem spremna na te i takve korake jerbo ću se pojesti živa.

U biti, nije toliko puno vremena ni prošlo, ako ćemo pravo. Diplomirala sam prije manje od 4 mjeseca, tako da ne mogu reći da je baš toliko strašno i da ama baš ništa nisam napravila za to vrijeme. Volontiram, na koncu. A treba i diplomski srediti za tisak. Tako da, ajde, radim nešto. Samo što od toga nema para. I upravo to - otvorit će se nešto kad-tad, samo je pitanje hoće li trenutak biti još uvijek povoljan i hoću li se tada pitati jesam li mogla više.

Meh...

Nije poslijediplomski gotova priča. A ne! Upisat ću ja to kad-tad, samo što nemam sada pare za to, a nije mi se otvorila nikakva mogućnost da mi tkogod tu baci u škrabicu.

Ma uglavnom, meni je relativno dobro. Još uvijek. Samo me treba tu i tamo malo trisnuti, zaliti ladnom vodom, opizditi nogom u guscu ili tako nešto. Ali mrdnut ću se ja, znam da oću.
aj ti vidi malo za taj postdiplomski dok je jos vruce. barem sta se nudi, di sta, kako, ima li tu neka stipendijica, nesto, nesto iz starog prljavog grada..neki program, razmjena..negdje se uvalit. masu ima toga sto se ne zna, treba to iscackat, probit nekako sve te forme, formulare, aplikacije, birokracije..dalo bi se tu nac i lovice neke dovoljno. samo treba bit uporan, pratit..

to za posao.pa nemoj pitat iste ljude, pitaj nove ljude, nepoznate. :ne zna: dobar dan, ja sam ta i ta, cujem da imate posao za mene. nemamo. pa imaj ebem te blesava, nesposobna. :gaah: :D

a to, za te poznate ljude..ne brini se ti nista, pitaj opet, njima nece bit neugodno, a onda zasto bi tebi bilo? ne moras uopce se pozivat na neka obecanja, nego onako..ej : poke, poke..: a ima li sta, a? : poke, poke: :D

cuj, tvoje je pitat i oni to znaju. a ako im dosadis, reci ce ti, i to ce bit dobro jer ces znat s kim neces gubit vrijeme, a ti ces to zapamtit i reces u sebi..a jebala ja sebe, nadoces, nadoces kad tad.. :D :D
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:27

..a unda » wrote:
nego onako..ej : poke, poke..: a ima li sta, a? : poke, poke: :D
:rofl: :rofl: Ne znam zašto mi je to tako smiješno. :rofl:
elma

Post 04 Feb 2013, 02:27

Bok, nemam pojma o cemu pricate :misli: Shacam samo da netko ex zajebava, a da su Zeca vec zajebali.

Nego, unda, ti stvarno citas horoskop ili je to isto neka zajebancija koju ne razumijem? :D
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:28

elma » wrote:Bok, nemam pojma o cemu pricate :misli: Shacam samo da netko ex zajebava, a da su Zeca vec zajebali.

Nego, unda, ti stvarno citas horoskop ili je to isto neka zajebancija koju ne razumijem? :D
Pitaj ga horoskop. :zubo: :zubo:
elma

Post 04 Feb 2013, 02:29

Jednom sam pitala jednu sto se kao razumije i rekla mi je nesto sto me danima proganjalo :tuzni:
Zekoslawa

..a unda » wrote: aj ti vidi malo za taj postdiplomski dok je jos vruce. barem sta se nudi, di sta, kako, ima li tu neka stipendijica, nesto, nesto iz starog prljavog grada..neki program, razmjena..negdje se uvalit. masu ima toga sto se ne zna, treba to isackat, probit nekako sve te forme, formulare, aplikacije, birokracije..dalo bi se tu nac i lovice neke dovoljno. samo treba bit uporan, pratit..

to za posao.pa nemoj pitat iste ljude, pitaj nove ljude, nepoznate. :ne zna: dobar dan, ja sam ta i ta, cujem da imate posao za mene. nemamo. pa imaj ebem te blesava, nesposobna. :gaaah: :D

a to, za te poznate ljude..ne brini se ti nista, pitaj opet, njima nece bit neugodno, a onda zasto bi tebi bilo? ne moras uopce se pozivat na neka obecanja, nego onako..ej :poke, poke..: a ima li sta, a? :poke, poke: :D

cuj, tvoje je pitat i oni to znaju. a ako im dosadis, reci ce ti, i to ce bit dobro jer ces znat s kim neces gubit vrijeme, a ti ces to zapamtit i reces u sebi..a jebala ja sebe, nadoces, nadoces kad tad.. :D :D
Ma ništa, omanila sam upise na jesen, sad ništa od toga. A uostalom, gdje god da ja upišem taj poslijediplomski, ostaje to da treba plaćati stan, hranu i tako to. Nisam ja domaća ni u ST, ni u ZG. Tako da ne znam baš mogu li se upuštati u to dok ne nađem kakav ozbiljniji poslić. Jebiga, mene financira sisterka, mater i ćaća ne bi to mogli. Ćaća ima sto boleština, tako da je vrime da čovik uživa u to malo zdravlja šta ima, a ne da financira moje studiranje još par godina. A sestra može neko vrijeme, ali mi postaje pomalo neugodno. Znači, radije bih ja to sama zaradila. Ipak je to 3-4 godine studiranja, ne mogu se baš olako upuštati u to.

A ovo ostalo... Ae, znam, sve znam. Odnosno, ne znam, nego tek učim. Oće to tako kad si bolonjac, pa pet godina ne dižeš glavu s knjige, dok tržište rada vodi svoju politiku. Onda diplomiraš, pa ne znaš ni di si, ni šta si, ni čiji si. Nisam prirodno nadarena za snalaženje i laktarenje, a ponuditi mi neće nitko ništa dok sama ne pitam. A pitati niti znam, niti želim jer mi taština i ostali demoni ne daju. Radim na tome pomalo, šta da kažem. :brukica:

Tu i tamo mi dajte nogom u guzicu, onako ko eksači i Karlu kad uče i bit će to dobro.
..a unda
Undaminator

ex anais » wrote:
to je takva ura kad ti postane sve smiejsno. vec je dva i po..sta me sutra ceka..sta sutra, za par sati.. :facepalm:

ali ajd, bilo je i puno gorih dana. puno gorih. ovo sutra barem mogu rijesit. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:30

ex anais » wrote:
I meni. :rofl:
Još više kad zamislim sebe u toj ulozi. :rofl:
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:32

elma » wrote:Jednom sam pitala jednu sto se kao razumije i rekla mi je nesto sto me danima proganjalo :tu zni:
Meni su rekli sve lipe stvari. :gaah: :D
Zekoslawa wrote:Nisam prirodno nadarena za snalaženje i laktarenje, a ponuditi mi neće nitko ništa dok sama ne pitam. A pitati niti znam, niti želim jer mi taština i ostali demoni ne daju. Radim na tome pomalo, šta da kažem. :bru kica:
Same here. Mislim da ću totalno propast u životu. :rofl:
Jednostavno mi je to, a ne znam, ispod časti il' tako nekako, ne znam precizno objasnit, ali n emogu i ne mogu.
..a unda wrote: to je takva ura kad ti postane sve smiejsno. vec je dva i po..sta me sutra ceka..sta sutra, za par sati.. :facepalm:

ali ajd, bilo je i puno gorih dana. puno gorih. ovo sutra barem mogu rijesit. :D
:zubo:
Zekoslawa wrote: I meni. :rofl:
Još više kad zamislim sebe u toj ulozi. :rofl:
Ali poke, poke. :rofl: :rofl: :rofl: Ja zmislim undu zapravo, iako nemam pojma kako unda izgleda, ali zamislim i opalim se smijat. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 02:33

Zekoslawa » wrote: Ma ništa, omanila sam upise na jesen, sad ništa od toga. A uostalom, gdje god da ja upišem taj poslijediplomski, ostaje to da treba plaćati stan, hranu i tako to. Nisam ja domaća ni u ST, ni u ZG. Tako da ne znam baš mogu li se upuštati u to dok ne nađem kakav ozbiljniji poslić. Jebiga, mene financira sisterka, mater i ćaća ne bi to mogli. Ćaća ima sto boleština, tako da je vrime da čovik uživa u to malo zdravlja šta ima, a ne da financira moje studiranje još par godina. A sestra može neko vrijeme, ali mi postaje pomalo neugodno. Znači, radije bih ja to sama zaradila. Ipak je to 3-4 godine studiranja, ne mogu se baš olako upuštati u to.

A ovo ostalo... Ae, znam, sve znam. Odnosno, ne znam, nego tek učim. Oće to tako kad si bolonjac, pa pet godina ne dižeš glavu s knjige, dok tržište rada vodi svoju politiku. Onda diplomiraš, pa ne znaš ni di si, ni šta si, ni čiji si. Nisam prirodno nadarena za snalaženje i laktarenje, a ponuditi mi neće nitko ništa dok sama ne pitam. A pitati niti znam, niti želim jer mi taština i ostali demoni ne daju. Radim na tome pomalo, šta da kažem. :brukica:

Tu i tamo mi dajte nogom u guzicu, onako ko eksači i Karlu kad uče i bit će to dobro.
cuj, bitno je da neko negdje ima para. pa vratit ces ih. ne trebaju ti pare sad za lipit ih po guzici. :D

treba bit sretan sto je neko uopce u situaciji da ti moze nekako pomoc. sutra ces ti poomoc, pa prekosutra opet neko tebi i sik tranzit glorija mundi.. :D

idem lec..ahooj. :D
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:35

Majtiju sam dala posla. Sorry. :brukica: :o
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 02:35

elma » wrote:..

nemas pojma koliko si u pravu. :D

to cemo sutra pricat. idem sad raskrcit krevet od macaka i pasa. :D
elma » wrote:Jednom sam pitala jednu sto se kao razumije i rekla mi je nesto sto me danima proganjalo :tuzni:
ta jedna je tuka. :D
elma

Post 04 Feb 2013, 02:36

Vidiš ni za mačke nisam sigurna da ih stvarno imaš :rofl:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:36

ex anais » wrote:
Same here. Mislim da ću totalno propast u životu. :rofl:
Jednostavno mi je to, a ne znam, ispod časti il' tako nekako, ne znam precizno objasnit, ali n emogu i ne mogu.
Oš istinu? Dok ne dođem pred gotov čin, u igri je taština. Kad se već odvažim na to, onda nije taština nego manjak samopouzdanja. Ja sam skroz jako uvjerena da bi meni svatko odvalio od smija u facu da koja ja vraga njega to pitam kad ima na lageru tristo sposobnijih od mene. Kako sam poslala tih nekolicinu molbi i prijava za poslove, ništa ne napredujem, štoviše, sve je gore. Svaki put kad ne dobijem odgovor, mislim da su krepali o smija. I tako, meni treba šrink samo povodom nezaposlenosti, ostalo ćemo riješiti kad dođu bolji dani. :zubo:
..a unda wrote:

Ali poke, poke. :rofl: :rofl: :rofl: Ja zmislim undu zapravo, iako nemam pojma kako unda izgleda, ali zamislim i opalim se smijat. :rofl:
Ali ajde ti meni reci: a kako bi drugačije unda uopće mogao pitati? :D Ako ikako zamišljam undu, onda ga zamišljam tako. :zubo: :rofl:
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:37

elma » wrote:Vidiš ni za mačke nisam sigurna da ih stvarno imaš :rofl:
Mi smo se pravili da i mi mislimo da ih ima. Okrutna ženo. :o
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:39

Zekoslawa » wrote: Oš istinu? Dok ne dođem pred gotov čin, u igri je taština. Kad se već odvažim na to, onda nije taština nego manjak samopouzdanja. Ja sam skroz jako uvjerena da bi meni svatko odvalio od smija u facu da koja ja vraga njega to pitam kad ima na lageru tristo sposobnijih od mene. Kako sam poslala tih nekolicinu molbi i prijava za poslove, ništa ne napredujem, štoviše, sve je gore. Svaki put kad ne dobijem odgovor, mislim da su krepali o smija. I tako, meni treba šrink samo povodom nezaposlenosti, ostalo ćemo riješiti kad dođu bolji dani. :zubo:
Ajme, da, to je to! :facepalm: :D
Ali ajde ti meni reci: a kako bi drugačije unda uopće mogao pitati? :D Ako ikako zamišljam undu, onda ga zamišljam tako. :zubo: :rofl:
Bila jedna baba tako koja je ljude zaustavljala na autobusnoj stanici, doduše malo ih je agresivnije poukala, onako bi te odalamila šapom "jes čua, čua??" i tako dok ne dođe bus. :zubo:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:43

..a unda » wrote: cuj, bitno je da neko negdje ima para. pa vratit ces ih. ne trebaju ti pare sad za lipit ih po guzici. :D

treba bit sretan sto je neko uopce u situaciji da ti moze nekako pomoc. sutra ces ti poomoc, pa prekosutra opet neko tebi i sik tranzit glorija mundi.. :D

idem lec..ahooj. :D
Ja sam s vilozovskog, ja ću uvik bit uzdržavana stranka. :o
ex anais wrote:
Bila jedna baba tako koja je ljude zaustavljala na autobusnoj stanici, doduše malo ih je agresivnije poukala, onako bi te odalamila šapom "jes čua, čua??" i tako dok ne dođe bus. :zubo:
Jesi ti sigurna da se ti i unda ne znate? :zubo:
elma

Post 04 Feb 2013, 02:44

Zec, sposobna si ti, čitala sam tvoj postove tamo :D Jel ti znas koliko je kroatista nepismeno?! :D
sAD mi samo reci da nisi kroatist nego da sam i to pobrkala :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:45

elma » wrote:Zec, sposobna si ti, čitala sam tvoj postove tamo :D Jel ti znas koliko je kroatista nepismeno?! :D
sAD mi samo reci da nisi kroatist nego da sam i to pobrkala :D
A jesam, božemiprosti. Kamo sreće da si štogod pobrkala. :tuzni: :D

Oš mi bit groupie? :xlux: :zubo:
  • Information