Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 04 Feb 2013, 01:02

Ajoj, Zec :grli:

Ne znam, jako sam ljuta i bojim se da mi je prekipjelo ovaj put. Trpim kojekakve luđake godinama u ovom susjedstvu, ali s ovim ja više ne mogu na kraj. Na trenutke mi stvarno dođe da se suočim s njim, iako znam da nije pametno.
I ne znam više di da boravim, di da spavam, a to da ću ja zvat policiju svaki jebeni treći dan, neću, pun mi je kurac, neću ja živit pod opsadom. I bijesna sam, užasno i previše sam bijesna i to me i plaši. :facepalm:

Stjerate me u kurac ako sam dosadial više s tim. Dosadila sam i sebi. Samo mi nemojte govorit da se ne zamaram jer mi je dosta te rečenice. :facepalm: :tuzni:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Feb 2013, 01:07

Zekoslawa » wrote: Ne može, tko ti je dao dopuštenje da teatralno bježiš? :raspa:

Ajaj, čekajte malo, doći ću vam i ja ubrzo kukati. Proći će i moj kurvin pir, pa ne samo da ću se morati vratiti kući, pasivno-agresivnoj materi i ćaći s kojim imam nepomirljive razlike u karakteru, i to ne u kuću, nego u stan u kojemu ne moš da se ne treviš putem do zahoda, nego ću se morati vratiti u moj šporki stari grad. U kojemu više nemam nikoga, a o poslu da ne govorimo. Onda ću ja dakle doživjeti konačni poraz, slom svih svojih ideala i sranja koja sam gajila pet godina faksa i još dvajst godina prije. Pa ćete onda vidjeti šta je kuknjava. :mirko: :zubo:
..
najprije, ti mozda znas di se stavljaju zarezici, ali te slova slabo idju. pir moze bit samo kurbin, nikako kurvin. znam da nije tipkogreska, znam.
drugo, ne moras se vracat doma ako neces. ok, mozda moras, mozda i moras i nemoras i oce i neces, ali jos se nisi vratila. dok se ne vratis, pokusaj radit na tome da se ne vratis, barem ne onako kako ne bi htjela se vratit.
dakle, sto sve jos nisi napravila da u najmanju ruku ostanes gdje jesi, ako vec ne pokusat se smjestit gdje mislis da bi ti bilo bolje nego sada?
dakle, predstoji ti akcija, a ovo je tvoj idealan zvjezdano astroloski period za krenut u akciju :unda: , a nece bas tako dugo bit povoljan. :mudri:
ovaj period ti je jedan od onih portala koji ce ti se ukazivat sve rjedje. ok ne bas portal, ali portalic sigurno. nije velik, al je tehnicar. :zubo:
nemoj poslije rec da ti nisam rekao.. :kokice:

:D
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 04 Feb 2013, 01:10

Zekoslawa » wrote:Karl je dobio jedinicu. :bliss: :xlux:
Ovo su grube insinuacije. :o :zubo:
Zekoslawa wrote:Pa ćete onda vidjeti šta je kuknjava. :mirko: :zubo:

:grli:
Stjerate me u kurac ako sam dosadial više s tim. Dosadila sam i sebi. Samo mi nemojte govorit da se ne zamaram jer mi je dosta te rečenice.

Pa možeš ti pisati, ljudi vole čitati crnu kroniku. :o
Pričekat ćemo da se izjasni :kava:
Ja sam desni centar. :D Što bi ameri rekli moderate conservative.

Poslao sam ti natrag. :o
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:12

ex anais » wrote:Ajoj, Zec :grli:

Ne znam, jako sam ljuta i bojim se da mi je prekipjelo ovaj put. Trpim kojekakve luđake godinama u ovom susjedstvu, ali s ovim ja više ne mogu na kraj. Na trenutke mi stvarno dođe da se suočim s njim, iako znam da nije pametno.
I ne znam više di da boravim, di da spavam, a to da ću ja zvat policiju svaki jebeni treći dan, neću, pun mi je kurac, neću ja živit pod opsadom. I bijesna sam, užasno i previše sam bijesna i to me i plaši. :facepalm:

Stjerate me u kurac ako sam dosadial više s tim. Dosadila sam i sebi. Samo mi nemojte govorit da se ne zamaram jer mi je dosta te rečenice. :facepalm: :tuzni:
Čuj, stara, naj se toliko zamarati. :kava:

:zubo:

Nisi dosadna, ali zbilja ne znam šta se tu uopće može napraviti. Kažeš, policija ništa, ostatak susjedstva ništa, a ti sama znaš da ti nije pametno i da ne možeš. Koje su uopće druge opcije, ja zbilja ne znam.
Eks

Post 04 Feb 2013, 01:15

Pa nema opcija. To mi i starci kažu tj. ima tobože, ovo ono, samo ti čekaj, neka se nakupi prijava, ma odite... Opcija je da ja pizdu sastavim na neki način sa zemljom i vratim mu svo prcanje još od prvog osnovne. Ali pizda možda ima nož, pištolj, šta ja znam šta ne i alkos je.
Ali meni se ne živi s njegovim odurnim dahom za vratom.

Opcija je bila i da se maknem na neko vrijeme, ali nije mi se izašlo u susret. I tako. Ja ne znam, ne želim izigravati žrtvu il bilo šta takvog, jednostavno želim to riješiti.
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 01:19

ex anais » wrote:Ajoj, Zec :grli:

a stas se zamarat s tim? :ne zna: :zubo:

mogu zamislit kako je. vidim, iscrpit ce ti svu energiju to stanje. kakve su sanse za maknut se odatle, barem na neko vrijeme? mogla bi cijena koju placas bit mozda manja, a ustedjenu energiju usmjerit na ono sto ce te pomaknut blize nekom sustavnijem rjesenju. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:20

..a unda » wrote: najprije, ti mozda znas di se stavljaju zarezici, ali te slova slabo idju. pir moze bit samo kurbin, nikako kurvin. znam da nije tipkogreska, znam.
drugo, ne moras se vracat doma ako neces. ok, mozda moras, mozda i moras i nemoras i oce i neces, ali jos se nisi vratila. dok se ne vratis, pokusaj radit na tome da se ne vratis, barem ne onako kako ne bi htjela se vratit.
dakle, sto sve jos nisi napravila da u najmanju ruku ostanes gdje jesi, ako vec ne pokusat se smjestit gdje mislis da bi ti bilo bolje nego sada?
dakle, predstoji ti akcija, a ovo je tvoj idealan zvjezdano astroloski period za krenut u akciju :unda: , a nece bas tako dugo bit povoljan. :mudri:
ovaj period ti je jedan od onih portala koji ce ti se ukazivat sve rjedje. ok ne bas portal, ali portalic sigurno. nije velik, al je tehnicar. :zubo:
nemoj poslije rec da ti nisam rekao.. :kokice:

Ah... :tuzni:

Duga je to priča, moj unda. Lako je sad reći "prat ću ja i suđe, samo da nešto radim". Da, u teoriji ja to bih radila, niti mi je teško, niti mi je ispod časti. Ali ja se ne znam pomaknuti s mjesta. Čitav sam faks slušala bajke, a onda ih i sama sebi pričala, kako ću ja po završetku faksa raditi...a šta neću. Mene će sve čekati. od stipendije za poslijediplomski, pa do posla. Znaš šta me dočekalo onaj dan kad sam diplomirala? "Kolegice, puno sreće vam želimo. Eto, šteta što niste nastavnički smjer, pa da barem negdje možete stažirati". Nakon toga u meni je proradilo sve osim onoga što bi trebalo proraditi. Proradio je inat, povrijeđena taština, zajedljivost, cinizam, i svako moguće zlo koje me sputava. Ja sam sad u stanju vratiti se doma i jebat mater kome god treba, ali nisam u stanju sabrati se i početi od nečega sitnoga. U stanju sam radije krepat od gladi nego pitati koga ima li posla za mene. Nekakvog, bilo kakvog. Jer ako neće biti onako kako sam mislila da će biti, onda uostalom može sve u krasni kurac.

Da, tašta sam, pretenciozna, možda i razmažena. I mrzim se zbog toga. Aj sad drvlje i kamenje po meni. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 01:25

a kako ces se fokusirat kad nema ni k od fokusa? trebala bi malo pojasnit stvari.puzvat na suradnju i razumijevanje i maknut se odatle dok se situacija ne promjeni ili vec sta bude.
pa brze ces dovest kraju faks, ako nista drugo.. :ne zna:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:29

A šta ti uopće pitaš jel mere ili ne mere? Kažeš, imaš gdje? Onda ajde, barem privremeno. Postoje li uvjeti ili ne, to će se tek vidjeti. Mislim, doći ćeš u situaciju da će ti trebati samo jedan uvjet - mir. Pa te za ostale neće biti previše ni briga.
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 01:30

Ako će policija svako malo biti kod vas možda i starcima dosadi pa ti ponude drugu mogućnost. Kako policija zbog svog mira tako i roditelji zbog svoga.
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:32

Okej, ja sam se malo pogubila. Skužila sam te bila da imaš gdje, samo što oni misle da ti je bolje tu gdje jesi, pa te ne shvaćaju ozbiljno.
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 01:33

Mislio sam ostali ukućani će onda stati na tvoju stranu jer razumio sam, svi su kontra tebe u tom naumu.
Eks

Post 04 Feb 2013, 01:34

Karl Jozef » wrote:Mislio sam ostali ukućani će onda stati na tvoju stranu jer razumio sam, svi su kontra tebe u tom naumu.
Ne. Nisu, jednostavno mater ne zna šta bi, baba je na svoju ruku i to tako stoji. Nemaju nekih opcija.
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:38

Okej, ipak jesam dobro skužila, samo što epilog nije povoljan. A bemu miša. Imaš li kakav privremeni smještaj? Ono, na par dana da se makneš tu i tamo po potrebi? Čisto kao nekakvo krpanje dok se ne stvore uvjeti za trajniji bijeg.
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:42

A čuj, ja ti imam krevet viška ako zagusti. Ozbiljno ti govorim. Dan-dva odmoriti živce, nije to za baciti. Čisto da posložiš redove. :)

Nije to neko rješenje, znam. Da imaš i sedam dana u tjednu gdje privremeno proboraviti, opet ćeš se morati vratiti. Ali utvaraj si da si na putu prema trajnijem rješenju. Tako i djeluj, na koncu.
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 01:47

Zekoslawa » wrote: Ah... :tuzni:

Duga je to priča, moj unda. Lako je sad reći "prat ću ja i suđe, samo da nešto radim". Da, u teoriji ja to bih radila, niti mi je teško, niti mi je ispod časti. Ali ja se ne znam pomaknuti s mjesta. Čitav sam faks slušala bajke, a onda ih i sama sebi pričala, kako ću ja po završetku faksa raditi...a šta neću. Mene će sve čekati. od stipendije za poslijediplomski, pa do posla. Znaš šta me dočekalo onaj dan kad sam diplomirala? "Kolegice, puno sreće vam želimo. Eto, šteta što niste nastavnički smjer, pa da barem negdje možete stažirati". Nakon toga u meni je proradilo sve osim onoga što bi trebalo proraditi. Proradio je inat, povrijeđena taština, zajedljivost, cinizam, i svako moguće zlo koje me sputava. Ja sam sad u stanju vratiti se doma i jebat mater kome god treba, ali nisam u stanju sabrati se i početi od nečega sitnoga. U stanju sam radije krepat od gladi nego pitati koga ima li posla za mene. Nekakvog, bilo kakvog. Jer ako neće biti onako kako sam mislila da će biti, onda uostalom može sve u krasni kurac.

Da, tašta sam, pretenciozna, možda i razmažena. I mrzim se zbog toga. Aj sad drvlje i kamenje po meni. :kokice:
ma sve je to meni jasno i svaka je prica duga. ono sto ti mogu garantirat jest da ce sto vrijeme bude vise prolazilo, prica bit sve duza..i teza. :D
nazalost, svaka spoznaja po definiciji dolazi prekasno i obicno se nakon nekog vremena vidi sto se trebalo raditi onda da se ne dodje tu odakle se pitanje postavlja. :D

zato sada krenut u akciju, u smislu, ako o poslu govorimo, ne pitati nekog za posao, nego pitati sve, pa kad ih sve pitas, ako uopce u tome uspijes, onda iz pocetka..piskaimatrina njiova. :cheer:
a to, poceti od neceg, neceg sitnog, paa..mislim da bi se isplatilo pokusati, barem da poslije mozes rec da si pokusala, a sigurno se nece na tom sitnom ostat, nego ce rasti, rasti..rasti..ups, sori, malo sam se zanio.. :zubo: :D
tj, nakon tog sitnog, posla jel, otvorit ce se nesto drugo, bitno je bit prisutan, zadrzat ili steci neku tu kondiciju.
ono sto ti zelim reci jest da ces sama doci do toga, do te volje, samo je pitanje hoce li to biti relativnio prekasno, u smislu da okolnosti imaju tu neku jebenu naviku da se mijenjaju i to uglavnom na nacin da nam dodatno otezaju i iskompliciraju sve oko nas i u nama, narocito ako pustimo te okolnosti da vode neku svoju igru bez da ih mi malo usmjeravamo koliko mozemo u nasem smjeru. :D

baj d vej..spomenula si postdiplomski.. :kokice: ..ne zelim cackat mecku, znam, znam tehnikalije i problematiku, ali ono..nema sanse, jel? gotova prica? misn imposibl? ..pisi propalo? ..cao djaci? :kokice:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:49

Pa dobro, knjižnica je dobro rješenje u neku ruku. Ako možeš tamo učiti, odi tamo. Prvo, nemaš tamo trkelj i štošta drugo da te ometa; drugo, steći ćeš neku naviku od toliko i toliko vremena za učenje. I sredit ćeš si bioritam. Pa ako po noći i divlja, već si nešto odradila preko dana.

E sad to što imaš nedokaznog roditelja. Ili roditelje... Ah, well, u jednom trenutku u životu skontaš da za neke stvari na njih ne računaš i okreneš se drugim potencijalnim ljudima na koje možeš računati. Da, znam da boli, ali ne možeš glavom kroz zid.
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 01:51

ex anais » wrote:.
opet??? ..pa ti si, ex, manijak.. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 01:53

Karl Jozef » wrote:Ako će policija svako malo biti kod vas možda i starcima dosadi pa ti ponude drugu mogućnost. Kako policija zbog svog mira tako i roditelji zbog svoga.
nema od policije velike pomoci. sve to dugo traje, proces je to, treba tu strpljenja, zajebavanja..odjednom se uhvatis da ti je zivot postao policija, prijava, policija, prijava, odvjetnik, policija, prijava.. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 01:56

ex anais » wrote:
Ok, al ovo stvarno moram brisat, nadam se da nitko ne čita. Moj stari ima kuću, koja je uređena, ali ja nemam pojma detalje, tko je tamo živio, jel to iznajmljivano, ovo ono, ne znam... sad kad sam ga pitala veli da ne može jer je pukla cijev za vodu. I kraj priče, nema, mogu samo dobit da se svađa sa mnom. Zapravo, da, nemam gdje. Mislila sam da imam, zato sam ga zvala, inače mu ne bih ni spominjala sve ovo.
aj, nemoj me ubit kao sto ce me ubit zekoslav postdiplomac..a da iznajmis negdje nesto? meni se cini da bi ti to mogla, ono..sve stic, napravit, priustit ti sebi..nie to bas nesto nemoguce ili neki luksuz. :kokice:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 01:58

..a unda » wrote: ma sve je to meni jasno i svaka je prica duga. ono sto ti mogu garantirat jest da ce sto vrijeme bude vise prolazilo, prica bit sve duza..i teza. :D
nazalost, svaka spoznaja po definiciji dolazi prekasno i obicno se nakon nekog vremena vidi sto se trebalo raditi onda da se ne dodje tu odakle se pitanje postavlja. :D

zato sada krenut u akciju, u smislu, ako o poslu govorimo, ne pitati nekog za posao, nego pitati sve, pa kad ih sve pitas, ako uopce u tome uspijes, onda iz pocetka..piskaimatrina njiova. :cheer:
a to, poceti od neceg, neceg sitnog, paa..mislim da bi se isplatilo pokusati, barem da poslije mozes rec da si pokusala, a sigurno se nece na tom sitnom ostat, nego ce rasti, rasti..rasti..ups, sori, malo sam se zanio.. :zubo: :D
tj, nakon tog sitnog, posla jel, otvorit ce se nesto drugo, bitno je bit prisutan, zadrzat ili steci neku tu kondiciju.
ono sto ti zelim reci jest da ces sama doci do toga, do te volje, samo je pitanje hoce li to biti relativnio prekasno, u smislu da okolnosti imaju tu neku jebenu naviku da se mijenjaju i to uglavnom na nacin da nam dodatno otezaju i iskompliciraju sve oko nas i u nama, narocito ako pustimo te okolnosti da vode neku svoju igru bez da ih mi malo usmjeravamo koliko mozemo u nasem smjeru. :D

baj d vej..spomenula si postdiplomski.. :kokice: ..ne zelim cackat mecku, znam, znam tehnikalije i problematiku, ali ono..nema sanse, jel? gotova prica? misn imposibl? ..pisi propalo? ..cao djaci? :kokice:
Ajme meni... Ne mogu još, ja jednostavno ne mogu pitati za posao iste te ljude koji su mi obećavali ovo i ono. Par puta sam krenula napisati mejl ili tako nešto, pa mi je onda uskuvalo u želucu i odustala sam. I bolje da to ne činim dok ne budem spremna na te i takve korake jerbo ću se pojesti živa.

U biti, nije toliko puno vremena ni prošlo, ako ćemo pravo. Diplomirala sam prije manje od 4 mjeseca, tako da ne mogu reći da je baš toliko strašno i da ama baš ništa nisam napravila za to vrijeme. Volontiram, na koncu. A treba i diplomski srediti za tisak. Tako da, ajde, radim nešto. Samo što od toga nema para. I upravo to - otvorit će se nešto kad-tad, samo je pitanje hoće li trenutak biti još uvijek povoljan i hoću li se tada pitati jesam li mogla više.

Meh...

Nije poslijediplomski gotova priča. A ne! Upisat ću ja to kad-tad, samo što nemam sada pare za to, a nije mi se otvorila nikakva mogućnost da mi tkogod tu baci u škrabicu.

Ma uglavnom, meni je relativno dobro. Još uvijek. Samo me treba tu i tamo malo trisnuti, zaliti ladnom vodom, opizditi nogom u guscu ili tako nešto. Ali mrdnut ću se ja, znam da oću.
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 01:58

Zekoslawa » wrote:A čuj, ja ti imam krevet viška ako zagusti. Ozbiljno ti govorim. Dan-dva odmoriti živce, nije to za baciti. Čisto da posložiš redove. :)

Nije to neko rješenje, znam. Da imaš i sedam dana u tjednu gdje privremeno proboraviti, opet ćeš se morati vratiti. Ali utvaraj si da si na putu prema trajnijem rješenju. Tako i djeluj, na koncu.
..meni niko ne nudi krevet viska. :tuzni: ..niko da cuje moju dugu pricu. :tuzni:

:zubo: :D
Eks

Post 04 Feb 2013, 02:01

Zekoslawa » wrote:

Ma uglavnom, meni je relativno dobro. Još uvijek. Samo me treba tu i tamo malo trisnuti, zaliti ladnom vodom, opizditi nogom u guscu ili tako nešto. Ali mrdnut ću se ja, znam da oću.
Znamo da oš. :grli:
..a unda wrote: ..meni niko ne nudi krevet viska. :tuzni: ..niko da cuje moju dugu pricu. :tuzni:

Evo ti, nosi sve, imaš komp, mačke i susjeda gratis. :zubo: Iznajmit ću ti. :zubo:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 02:02

..a unda » wrote: ..meni niko ne nudi krevet viska. :tuzni: ..niko da cuje moju dugu pricu. :tuzni:

Ti znaš di sam, bogati. Samo pozvoniš. Uostalom, makni mačke, paš imat di leć. :D
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 02:07

Zekoslawa » wrote: Ti znaš di sam, bogati. Samo pozvoniš. Uostalom, makni mačke, paš imat di leć. :D
odakle bi ja znao di si?

ee, znam ja to..samo pozvonis. pa onda..aj skuvaj rucak, aj skuvaj veceru..aj mi po duvan..a nestalo je pive..ako se oprat sve ovo sudje..ajme, kad bi ispeglao ove dvi stvari..a moga si usput stavit prat robu..

e, kua..ne znam di zivis, necu zvonit, necu nikom nista pricat. :gaah:

• Information