Kako god, u moju spavaću sobu ta čudovišta ne ulaze!
A i lajanje na iste što je manje moguće!
Jedino se za vas obići žrtvujem.
Upravo tako. Iz ovih linkova što sam stavio gore svatko neka izvuče zaključak kakav želi. Zasad ne postoje nekakvi dokazi, ali to ne znači da se neće pronaći. Dovoljno za biti na oprezu.bliss » wrote:
Pa ako i nije još dokazana štetnost, ne znači da nije štetno.Mobiteli su prekratko prisutni da bismo samo tako mogli odbaciti mogućnost da im je zračenje štetno.
Što te budi ujutro?Morticia » wrote::oKako god, u moju spavaću sobu ta čudovišta ne ulaze!
budilica ili vekerica?Mah, to je podmetanje šumarskog lobija, što dokazuje i Biblija. Da nije tako, i Jahve bi Mojsija lijepo nazvao najnovijim iPhoneom, kako i priliči Bogu, ne bi se služio tako primitivnim komunikacijskim kanalima kao što su gorući grmovi.bliss » wrote:
Pa ako i nije još dokazana štetnost, ne znači da nije štetno.Mobiteli su prekratko prisutni da bismo samo tako mogli odbaciti mogućnost da im je zračenje štetno.
Evo još jedne.Gazda » wrote:Bogtemazo, neki dan sam gledao to čudo. Osim šta ima onu odgriženu jabuku na sebi, pa možeš s njim mahat okolo da svi vide, koliko sam shvatio jedino drugo šta možeš s tim je igrat igrice i gledat filmiće. Ali nemreš na net, nemreš uštekat u njega USB, nemaš word ili excel pa da možeš radit kao. Ima tu neka iBudala koja je na to spizdila iPare, da mi objasni kojem iKurcu to služi?!
Uuuuu.xibalba » wrote:[quote="[url=viewtopic.php?p=18443#p18443]
Da, to je zašto imaš telefon.Hroboatos » wrote:Palo mi je na pamet, osim uobičajenih- možda griješim, jer ne poznajem tehnologiju I-P i nisam to vidio:
* osim kretenskih igrica i ostalih debilana, ti uređaji bi mogli poslužiti odlično za, recimo, liječnike
koji su na putu, a imaju bitne informacije o pacijentima koji mogu doći u teško stanje.
Tada liječnik dobio cijeli karton i snimku stanja preko I-Ph i da pravorijek podređenima što da rade
u eventualnoj kritičnoj situaciji.
Slično je s menadžerima i bilo kojom profesijom koja je fizički odijeljena od mjesta zbivanja,
a nuždan je njezin stav i mišljenje "što da se radi". Nema boljega od mogućnosti prijenosa
informacija i reakcije na to.
Vojska bi sigurno našla i druge primjene, no rekao bih da je osim zabave
glavna korist- instant skup obavijesti za osobu koja treba donijeti odluku, a nema vremena za odlaganje
i čekanje.
Kužim, zapravo oni koji posjeduju iDrk su menadžeri i doktori.Hroboatos » wrote:
Ne možeš preko telefona internistu koji je 500 km dalje poslati sliku stanja- doslovno
sliku, s obiljem informacija, a da on odluči što da se radi- naravno, drugi liječnici, ali
odluka je njegova.
Ne. iPad mi nije zamjena za laptop.Gazda » wrote: Jesi li se odrekla laptopa?
Mislim da nitko ne moze tocno reci je li bezopasno ili je malo stetno, ali znatno stetno sigurno nije jer bi posljedice bile puno ocitije.Morticia » wrote:Dakle, štetno zračenje mobitela je uistinu mit?
Gazda » wrote:iXibalba, koliko vidim, tvoj iPad radi ono šta radi i laptop ili knjiga. I dalje nisam iUvjeren.
Previše si komotna i rastrošna, neću te tražiti slike sisa. Pardon.xibalba » wrote:
![]()
Pa ni ne pokušavam te uvjeriti. Samo sam ti odgovorila na pitanje što radim na iPadu.
Nije tu stvar u ili-ili. Kao što rekoh, iPad nije zamjena za laptop ili bilo koje drugo računalo, a zamjena za knjigu onoliko je koliko i bilo koji e-reader.
Služi tome da čovjeku neke stvari olakša, a neke druge učini ugodnijima. Barem meni.
A kvragu. Da sam znala da ćeš mi zbog toga uskratiti to zadovoljstvo, ne bih ga bila kupila.Gazda » wrote: Previše si komotna i rastrošna, neću te tražiti slike sisa. Pardon.
uvijek postoji sansa, da ak kupi ajfon, moze dobit lajvstrim, besplatno, tvojih sisaxibalba » wrote:
A kvragu. Da sam znala da ćeš mi zbog toga uskratiti to zadovoljstvo, ne bih ga bila kupila.
Prvo, neću kupiti iBrzoglas.dimnjak » wrote: uvijek postoji sansa, da ak kupi ajfon, moze dobit lajvstrim, besplatno, tvojih sisa
ne gubi nadu!
dropbox je zakon. i moze se do njega i prek androida <3
Mislim da si konzervaZe. » wrote: Za kraj, mislim da su Windoze najbolji OS za desktop računala. Ne zbog neke turbo kvalitete, nego zbog populanosti i dostupnosti softvera. Ne mislim sad na neke networking alate za koje preferiram Linux, nego svakodnevni rad. Za servere je druga priča, mijenjam Win server za Linux any given sunday.
Kod mobitela je zapravo daleko opasnija toplina, to je ono što je i dokazano.Morticia » wrote:
Nisam stručnjak, ali mislim da to uopće nije za usporedbu.
Jer frižider nema antene koja traži i šalje signal pri čemu ti elektromagnetski valovi udaraju direktno u mozak.
Čak i da ima, frižider ne držiš satima kraj glave.
Al' ok, ti misliš da je priča o zračenju mobitela mit, očito.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests