ali » wrote:..
Nemojte samo pitati
"jel danas, jel danas??"
Nitko točno ne zna koji je to dan, no je li uopće i bitno? Nemojmo tražiti kruha preko pogače!
Unda, mi smo sretnici što ti uopće imaš rođendan
Sretan nama, a sretan i tebi

..hvala, na lijepim rijecima, ali, ali..malo mi zvuci kao, khm..panegirik?

..ili barem kao one neke nagrade za zivotno djelo, pa ajd da mu damo tu nagradu i par prigodnih clanaka okolo, jer moze svaki cas..scrc milojok..

..khm, narocito sto se ne osjecam bas kao bas celik zadnje vrijeme, ali..pripisat cemo to zivcima.
vidio sam ona dva linka..

..i nisam ih mudro presutio, nego glupo, tj mislio sam ih komentirat, pa sam zaboravio..
ma zizek je ludilo. zapadni kolonijalisticki imperij mentalitet nikako ga ne moze definirat, ajos manje ga mogu uvrstit u svoju bastinu koja i onako nije bog zna sta ili po zizeku..sta bog uopce ima znat?
cim ojutubi ovaj drugi pervetitski dio, linkajte te ga isdtog trenutka, a mozda i prije.
da je najmanje dvaput se zenio..
When I spoke to him for the publication of his book, Living in the End Times, in 2010, he leafed though the pages, going: "Bullshit. Some more bullshit. Blah, blah blah...", singling out only a few chapters as worthy of praise. (He also admitted to writing the chapter on the film Avatar before he had seen the film: "I am a good Hegelian. If you have a good theory, forget about the reality.")
svaka mu dala. pokupio je od riba najbolje sta je mogao i onda se rodio kao ovan, ostavivsi ribama te godine i ekvinocij..ono, zajebo i sefa i stanicu.
dugo..dugo vremena zelim otvorit topik (nema to sa dveze sa zizekom..tj ima, ali nije me on inspirirao) s misljenjima i kritikama filmova koje nismo gledali. nikako ga otvorit.
vise mi je pun kufer postkopulativnih analiza na osnovi kao fol nekog naseg iskustva, ali tek kad usvojim iskustvo onog sto analiziramo, apitanje je jel i kolko je uopce vrijedno ikakve analize.
zato, za neke pojave..eto, pocnimo od filma recimo, bilo bi sjajno govoriti, narocito napasti te mentalne halucinogene infuzije u obliku filma i televizije, rasturit to, kao i ona misljenja koja govore da je to nemoguce, da najprije treba vidjet o cemu se radi (a ne radi se o nicemu novom, nemoguce je da se radi o necem novom, neiskusanom) i navalit na te belaj betonlije svom silom leprsavih apstrakcija, svih nijansi, boja i sjajeva...
eto, hvala, nije mi rodjendan ni danas, ni sutra, ni jucer nije bio..bio je prije jedno devet deset mjeseci i..nista ja ne drzim na okupu. znam da vam je mnome lakse bjezat od odgovornosti, ali vremenom cete vidjet da preuzimanje odgovornosti zna bit vrlo..ali vrlo zabavno. stoga, opustite se..