Dan kada je svijet ugledao ..a undu

Dobre želje i pozdravi
ali

Post 29 Jan 2013, 10:11

Čula sam na Tv kalendaru da nam se čak i ..a unda nekoć rodio.
Da... i on :S

Pa eto, kad već niču čestitarske teme kao da su ovo jedini dani u godini kad se trkeljašima dopušta imati rođendan, red je da jednu otvorimo i ..a undi, čovjeku-lijepku, čovjeku koji drži ovaj forum na okupu, undafixu, čovjeku koji poput mudrog pastira koji uvijek ima knjigu u jednoj ruci, frulu u drugoj i koji često svojem stadu rado i nesebično zasvira melodiju utjehe, mudrosti, nade ili podjeba, strpljivo bdije nad Trkeljanjem i trkeljašima. Bdije, doduše, jer nema gdje spavati, ali - bdije :S

Riječ je o čovjeku koji o svijetu oko sebe i (o) onima kojima se obraća, kad nešto napiše, onim sretnicima koji uspiju pročitati post do kraja, nepogrešivo u samo 200-300 redaka otvara oči i ubada u srž.
Naposlijetku što još reći, pa govorimo o čovjeku (?), koji je čak i Ex Anais, na još neutvrđen način, uspio nagovoriti da u rukama konačno drži skriptu :S

Pridružimo se slavlju. Dugujemo to, ako ne Undi, onda sebi.

Sretan je bio dan kada je svijet ugledao ..a undu :S
Slavimo ga :tulum:

Nemojte samo pitati "jel danas, jel danas??"
Nitko točno ne zna koji je to dan, no je li uopće i bitno? Nemojmo tražiti kruha preko pogače!

Unda, mi smo sretnici što ti uopće imaš rođendan :S

Sretan nama, a sretan i tebi :lux: :lux: :lux:

ali

Post 29 Jan 2013, 10:20

Mislim da je slavljenik vidio ovo jučer, ali je ignorirao jer se mudro (kakav već jest :unda: ) pravio da se zapravo nije rodio :S

Unda, gle opet - ročkas :zubo: :lux:
ali » wrote:Unda, si vidio šta si dobio za rođendan :tulum:
Nastavak Pervertitovog vodiča kroz film i 4 opere britanske Royal Opera House :S

Sretan :lux:
karambol

Post 29 Jan 2013, 10:55

Please schedule a 30 minute consultation with our UNDA trained nutritionist who will take your unique health situation into consideration to recommend the best protocol. (Note: we offer a $25.00 gift certificate with your consult that you can use towards your product purchase!)

:zubo:

Hotel Minhauzena Unda
Are you looking for spacious premises for a festive event for your employees or partners? Are you looking for the best place for a seminar for a large audience? Stop looking for it! Just come here and have one! Recreation complex “Minhauzena Unda” is at your disposal:

:D
Eks

Post 29 Jan 2013, 13:03

Image

Sretan :cheer: :grli:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 29 Jan 2013, 13:23

Sretan rođendan. :cheer: :xlux: :Pivo:
MightyMe

Post 29 Jan 2013, 13:24

Sretan. :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 29 Jan 2013, 13:26

ali » wrote:..
Nemojte samo pitati "jel danas, jel danas??"
Nitko točno ne zna koji je to dan, no je li uopće i bitno? Nemojmo tražiti kruha preko pogače!

Unda, mi smo sretnici što ti uopće imaš rođendan :S

Sretan nama, a sretan i tebi :lux: :lux: :lux:
..hvala, na lijepim rijecima, ali, ali..malo mi zvuci kao, khm..panegirik? :zubo: ..ili barem kao one neke nagrade za zivotno djelo, pa ajd da mu damo tu nagradu i par prigodnih clanaka okolo, jer moze svaki cas..scrc milojok.. :zubo: :D
..khm, narocito sto se ne osjecam bas kao bas celik zadnje vrijeme, ali..pripisat cemo to zivcima. :zubo:

vidio sam ona dva linka.. :S ..i nisam ih mudro presutio, nego glupo, tj mislio sam ih komentirat, pa sam zaboravio.. :zubo:
ma zizek je ludilo. zapadni kolonijalisticki imperij mentalitet nikako ga ne moze definirat, ajos manje ga mogu uvrstit u svoju bastinu koja i onako nije bog zna sta ili po zizeku..sta bog uopce ima znat?

cim ojutubi ovaj drugi pervetitski dio, linkajte te ga isdtog trenutka, a mozda i prije.
da je najmanje dvaput se zenio.. :rofl:

When I spoke to him for the publication of his book, Living in the End Times, in 2010, he leafed though the pages, going: "Bullshit. Some more bullshit. Blah, blah blah...", singling out only a few chapters as worthy of praise. (He also admitted to writing the chapter on the film Avatar before he had seen the film: "I am a good Hegelian. If you have a good theory, forget about the reality.")
:rofl:

svaka mu dala. pokupio je od riba najbolje sta je mogao i onda se rodio kao ovan, ostavivsi ribama te godine i ekvinocij..ono, zajebo i sefa i stanicu. :D

dugo..dugo vremena zelim otvorit topik (nema to sa dveze sa zizekom..tj ima, ali nije me on inspirirao) s misljenjima i kritikama filmova koje nismo gledali. nikako ga otvorit.
vise mi je pun kufer postkopulativnih analiza na osnovi kao fol nekog naseg iskustva, ali tek kad usvojim iskustvo onog sto analiziramo, apitanje je jel i kolko je uopce vrijedno ikakve analize.
zato, za neke pojave..eto, pocnimo od filma recimo, bilo bi sjajno govoriti, narocito napasti te mentalne halucinogene infuzije u obliku filma i televizije, rasturit to, kao i ona misljenja koja govore da je to nemoguce, da najprije treba vidjet o cemu se radi (a ne radi se o nicemu novom, nemoguce je da se radi o necem novom, neiskusanom) i navalit na te belaj betonlije svom silom leprsavih apstrakcija, svih nijansi, boja i sjajeva... :cheer: :D

eto, hvala, nije mi rodjendan ni danas, ni sutra, ni jucer nije bio..bio je prije jedno devet deset mjeseci i..nista ja ne drzim na okupu. znam da vam je mnome lakse bjezat od odgovornosti, ali vremenom cete vidjet da preuzimanje odgovornosti zna bit vrlo..ali vrlo zabavno. stoga, opustite se.. :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 29 Jan 2013, 13:32

ex anais » wrote:Sretan :cheer: :grli:
Karl Jozef » wrote:Sretan rođendan. :cheer: :xlux: :Pivo:
MightyMe » wrote:Sretan. :zubo:
:rofl:

sta je ovo?..masovna neka histerija. ono ka..ali ja nemam rodjendan. :mama: ..imat ces, imat..tako nam gospe sinjske, imat ces ga.. :pila: :zmaj: :unda:

aj, aj.. hvala svima, ok, racunam da ste mi cestitali..ok, platit cu pivu kad se vidimo, ok, ok, platit cu..:rolleyes:

ali

Post 29 Jan 2013, 17:19

Riba? Šta da Image

Izgleda da sam nešto pomiješala :misli: , mislila sam da si vodenjak :ne zna:

Molim moderatore onda da promijene naslov i tekst tako da riječ "unda" zamijene riječju "schmokljan" :zubo:
..a unda wrote:i..nista ja ne drzim na okupu. znam da vam je mnome lakse bjezat od odgovornosti, ali vremenom cete vidjet da preuzimanje odgovornosti zna bit vrlo..ali vrlo zabavno. stoga, opustite se.. :zubo: :D
Držiš, držiš :vidiga:

Dobro, da ne zađem opet u panegirike :D , pustit ću se objašnjavanja, ali imaš i ti putra na glavi ono...kantu putra imaš.

Aj otvori temu o filmu, evo možeš si to poklonit za rođendan :cheer:
Pero

Post 29 Jan 2013, 17:22

Kurdish
Adjective
unda
lost

Swahili
Verb
unda
manufacture (to make things)
..a unda
Undaminator

Post 29 Jan 2013, 17:24

ali » wrote:Riba? Šta da Image

Izgleda da sam nešto pomiješala :misli: , mislila sam da si vodenjak :ne zna:

Molim moderatore onda da promijene naslov i tekst tako da riječ "unda" zamijene riječju "schmokljan" :zubo:
..pa jesam vodenjak, a zizek zamalo bipa..riba. :D

mislim, zivimo u postmodernoj..sve je izbor, sloboda..neko je odlucio bit hrvat, neko povjesnicar, aja sam odlucio bit vodenjak..:zubo: :D
Aj otvori temu o filmu, evo možeš si to poklonit za rođendan :cheer:
ma otvorio bih, ali moram od neceg pocet, a svi sad filmovi su ono..totalno bezvezni.

doduse, ima i filmova od prije koje nisam gledao (najdraze mi je kad za neki film iz devedesetih se kaze da je to stari film :zubo: ), ali su isto bezveze. :D
Zekoslawa

Post 29 Jan 2013, 18:21

Ujme meni, i naš unda isto vodokotlić. :xlux:

A srami se bidan. :grli: A dođi, ajde, šta se sramiš? Šta bižiš? Dođider da te izljubimo, da se malo proljudikamo, ajde. :kiss: :kiss: :grli: :kiss: :grli: :kiss:

Kad si ti, tamo malo iza rata, jel? :kokice:

I šta oće reći taj undafix - da se lijepimo na tebe ko muhe na govno? :zubo:
Margarita

Post 29 Jan 2013, 18:30

..a unda » wrote:ma otvorio bih, ali moram od neceg pocet, a svi sad filmovi su ono..totalno bezvezni.

doduse, ima i filmova od prije koje nisam gledao (najdraze mi je kad za neki film iz devedesetih se kaze da je to stari film :zubo: ), ali su isto bezveze. :D
Predlažem da dajemo mišljenje i kritike o filmovima koji još nisu snimljeni. Još nije ni pomišljeno na njihovo snimanje. Manje su bezvezni.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator

Post 29 Jan 2013, 18:46

Margarita » wrote: Predlažem da dajemo mišljenje i kritike o filmovima koji još nisu snimljeni. Još nije ni pomišljeno na njihovo snimanje. Manje su bezvezni.
..kako? :confused: koji je smisao toga? a ni logike nema. :confused:

sto vise, takvi filmovi mogu bit i dobri. :ne zna: :cheer:

puno zahvalnije i kvalitetnije je ono prvo..govorit o filmovima koje jos nismo gledali, a snimljeni su. producirani.. :kokice:
karambol

Post 29 Jan 2013, 18:48

Margarita » wrote: Predlažem da dajemo mišljenje i kritike o filmovima koji još nisu snimljeni. Još nije ni pomišljeno na njihovo snimanje. Manje su bezvezni.
Men' je ovo gemijalno... :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 29 Jan 2013, 18:51

karambol » wrote:Men' je ovo gemijalno... :zubo:
bezveze. vi uopce ne razumijete film. ni kritiku. vi ste u biti religiozni. ocekujem da pocnete pisat bibliju od bing benga pa unatrag.. :zubo:

Margarita

Post 29 Jan 2013, 19:11

..a unda » wrote: bezveze. vi uopce ne razumijete film. ni kritiku.

E, pa to. Šta ću davat mišljenje o nečemu što razumijem. Šta tu imam za mislit. To znam.
..a unda
Undaminator

Post 29 Jan 2013, 19:14

Margarita » wrote: E, pa to. Šta ću davat mišljenje o nečemu što razumijem. Šta tu imam za mislit. To znam.
a stas davat misljenje o necemu sto razumijes? to mos, jel?

najprije, sve si naopako postavila i od naopakog naopako. najpriej, sta se tu ima za razumjet? to je pravo pitanje.
a drugo, ko kaze da se ne razumijes.. :ne zna:

ja? :zubo: ..ok, ti onda nes pisat, tebi je i onako sve dobro.. :zubo:

karambol

Post 29 Jan 2013, 19:17

:kokice:
Margarita

Post 29 Jan 2013, 19:38

..a unda » wrote: a stas davat misljenje o necemu sto razumijes?
Pa to sam i rekla.
najprije, sve si naopako postavila i od naopakog naopako.
Moraš postavit naopako ako hoćeš nešto dobiti. Što god. Ili ti treba slamčica ili okreni bocu.
najpriej, sta se tu ima za razumjet? to je pravo pitanje.
a drugo, ko kaze da se ne razumijes.. :ne zna:
ja? :zubo: ..ok, ti onda nes pisat, tebi je i onako sve dobro.. :zubo:
A ovo se ti dogovaraj sam sa sobom pa nam javi.
Bara huda

Post 29 Jan 2013, 21:21

Cestitke, sretno, ziv i bogat bio, dobro se zabavio i tako to.:jumping: :cheer: :lux: :trio:

Vidim da je tu vama stalno neko slavlje.
Neka, neka, bolje se veselit nego....neg...nego...a ne pada mi nista drugo na pamet.
Znam...nego se ne veselit. :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 614 times
Been thanked: 954 times
Post 29 Jan 2013, 22:42

Ajoj. Pa koliko to svečarskih tema moramo imati? :D

Znate što, svima sretno sve. Do kraja godine. I stoljeća. :zivili:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 29 Jan 2013, 22:56

hvala svima. :S

..ali i ja cu otvorit topik jednom, di cu nekog odabrat i cestitat mu rodjendan. ma sta jednom..stalno cu otvarat. :D
Margarita » wrote:A ovo se ti dogovaraj sam sa sobom pa nam javi.
nemam se sta dogovarat. aj ti otvori taj tvoj topik, a ja cu, valjda, ovaj drugi.. :D
Margarita

Post 29 Jan 2013, 23:00

..a unda » wrote:nemam se sta dogovarat. aj ti otvori taj tvoj topik, a ja cu, valjda, ovaj drugi.. :D
Koliko će to otvaranje donijet radnih mjesta?
..a unda
Undaminator

Post 29 Jan 2013, 23:02

Margarita » wrote:Koliko će to otvaranje donijet radnih mjesta?
..kolko drustveno politicka zajednica odluci.. :cheer:
  • Information