Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Svi desničari su zakleti komunisti.
Ajde, ajde, ti si naše janje
A nema pojma da je nama sasvim svejedno i da za mužjake hajemo koliko za njegovu muževnost. Samo da se ima s kim laprdati.ex anais » wrote:Znala sam da se osjeća ugroženim.
Mene više brine što je skroz prolupao, a što svjedoči ovaj link. Ujme oca i sina...
Euklid je naš pjetlić, zaboravila si.ex anais » wrote:
Svi desničari su zakleti komunisti.![]()
Ajde, ajde, ti si naše janje, unda je naša baba
, majti nam je pile, svatko ima svoje misto.
Aj šta sad, svako ima svoj fetiš. Njegov su partizanke mlade.Zekoslawa » wrote: A nema pojma da je nama sasvim svejedno i da za mužjake hajemo koliko za njegovu muževnost. Samo da se ima s kim laprdati.
Mene više brine što je skroz prolupao, a što svjedoči ovaj link. Ujme oca i sina...
Mogu ga zamislit di ženi kupuje opravicu.
Bio sam na nekom otoku, nakon wellness tretmana vratio sam se skroz preodgojen.Zekoslawa » wrote: Mene više brine što je skroz prolupao, a što svjedoči ovaj link. Ujme oca i sina...
ex anais » wrote:Svrbe me prsti da ti dam jedan link jednog zakletog desničara koji je komentirao Nu2 danas.
Ee da, on je Eowinin pa se nisam tila pačat, ali slažem se.
Ajde ti ajde.Zekoslawa » wrote:Drugovi i drugarice, odoh ja jesti i obisit robu i tako svašta. :zec arnie:
Oću oću.Zekoslawa » wrote: Karl, aj i ti sad leći, aj.
P.S. Umalo rekoh tamo Eovinki da nam je šapnula tićica.
Fala. Ma to su ti matematičari. Oni te zajebu u par rečenica, tako da sve stane na jednu stranu.ex anais » wrote:Majti, sretno na ispitu. I okreni papir. Ja sam to jednom zaboravila.
Sad zvučiš kada si faks upisala taman kad se Dayton potpisiva.
Unda, si vidio šta si dobio za rođendan 
Nastavak Pervertitovog vodiča kroz film i 4 opere britanske Royal Opera House
Sretan
Nastavak Pervertitovog vodiča kroz film i 4 opere britanske Royal Opera House
Sretan
Ovo je bio usran dan, skroz na skroz. I još moram ići večeras na promociju. Zašto, o zašto sam poslala mamu da kupuje cvijeće? 
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Naravno da zna, ali da ga nije kupila, mogla bih mirne duše reći da neću doći. Ovako mi je žao da propadne.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
-
- Information
-