..a unda » wrote: to se ti pitas kao musko? zasto tebe kao musko to uopce zanima?
Poše, Ex, kako nam laskaju večeras.
..a unda » wrote: to se ti pitas kao musko? zasto tebe kao musko to uopce zanima?
Ono što želi snijeg kad pokrije brijeg
sta zeli? da ga se oboja? emerici, ti si veceras potpuno propuvala. aj obuci kombinet i aj lec..Emericzy » wrote: Ono što želi snijeg kad pokrije brijeg
Pa nije li to samo po sebi jasno? Kako bih inače uopće mogla pomisliti i vjerovati da itko drugi može imati zadovoljstva od mene.
pa moramo jedan drugima drzat tu musku, jel, stranu..
Ma nije stvar da muškarci slušaju kozmetičku industriju negp kozmetička industrija ne sluša muškarce. Bar ne one koji joj ne prave reklamu. A kozmetička industrija utječe na medije pa se stječe dojam da muškarci ili šute ili obožavaju kozmetiku. Uživo, nije baš tako.Perzefona » wrote: Prestani ih braniti, samo ih ukopavaš.![]()
Jer sad moram pitati zašto slušaju kozmetičku industriju. Žene imaju barem neki razlog da to čine, uvjerava ih da će biti poželjnije muškaracima. Koliko glup moraš biti da slušaš kozmetičku industriju koja te ušutkava, a ništa ti ne nudi?
Gluplji su od žena, eto!
Da.ex anais » wrote:Ali, zašto ih je briga kakvi će ispasti? Onda su jednako glupi kao i ovi što grakću u prilog modnoj industriji.
Pa što onda pitaš? Onda ti je sve jasno.Perzefona » wrote: Pa nije li to samo po sebi jasno? Kako bih inače uopće mogla pomisliti i vjerovati da itko drugi može imati zadovoljstva od mene.
..cek, imam deza vu. a vec sam imao slican dezavu. vec je negdje bila nekad slicna tema, isto se pricalo o tim bojama i onda je isto neko nesto napisao kao sto je margarito sad napisao i neko je odgovorio.. pitao..a sto ako se neko dole iza oboji i prne..i ne znam onda je bila neka frka, banovi nesto..Margarita » wrote: Ma nije stvar da muškarci slušaju kozmetičku industriju negp kozmetička industrija ne sluša muškarce. Bar ne one koji joj ne prave reklamu. A kozmetička industrija utječe na medije pa se stječe dojam da muškarci ili šute ili obožavaju kozmetiku. Uživo, nije baš tako.
eksone, ovo sto si napisao je kao da branimir bilic pita u najavi emisije..ex anais » wrote:Mogu li žene danas biti zadovoljne sobom? I koliko je to težak put?
Toliko težak da je skoro nemoguće naći neku koja jest. A kad ju nađeš, onda vidiš da je zadovoljna iz krivih razloga.ex anais » wrote:Mogu li žene danas biti zadovoljne sobom? I koliko je to težak put?
Da, znala sam da je pitanje nekako... takvo...a unda » wrote: eksone, ovo sto si napisao je kao da branimir bilic pita u najavi emisije..
Koji su to krivi razlozi?Emericzy wrote: Toliko težak da je skoro nemoguće naći neku koja jest. A kad ju nađeš, onda vidiš da je zadovoljna iz krivih razloga.
..a sad..kriv, prav, bitno je da je razlog..
Emericzy » wrote: Pa što onda pitaš? Onda ti je sve jasno.
Zato jer ne žele ispasti glupi pred drugim muškarcima. Privatno su pametni.Perzefona » wrote:![]()
Niš mi nije jasno.
Nije mi jasno zašto muškarci puštaju ženama da misle da su privlačnije obojene, ostrugane, oguljene, namazane, štrkljave, plastične, ako im se to ne sviđa. A oni su toliko pametniji od tih istih žena čije mozgove smatraju objenima. Eto. Nije mi jasno.
Nesigurne žene su žene koje slušaju.Perzefona » wrote:![]()
Niš mi nije jasno.
Nije mi jasno zašto muškarci puštaju ženama da misle da su privlačnije obojene, ostrugane, oguljene, namazane, štrkljave, plastične, ako im se to ne sviđa. A oni su toliko pametniji od tih istih žena čije mozgove smatraju objenima. Eto. Nije mi jasno.
Samo, koga slušaju?ElliQuinn » wrote:
Nesigurne žene su žene koje slušaju.
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 0 guests