Boja

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Margarita

Post 21 Jan 2013, 22:10

Perzefona » wrote:
I ne kužim tvoju usporedbu bojanja nokata s bojanjem sluznice. Mislim, mora da se zezaš kad to uspoređuješ.
Zezam se ali bih se zezala i kad bih farbala. Nisi nikad ofarbala jezik onom lizalicom? Osim toga, usne gore, usne dolje, ulaz gore, izlaz dolje. Po čemu je bojanje olovkom unutarnjeg dijela kapka logičnije osim što se vidi bez skidanja gaća? I ako to postane moda kod žena hoće li se i muškarci povesti za njom? Pa kao što neki farbaju kosu i šminkaju se mogli bi početi praviti smokey eye na vrhu pimpeka.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 21 Jan 2013, 22:20

Perzefona » wrote:Ne razumijem zašto se raduješ što se ne snalaziš sa ženama. :ne zna:
..sa zenskim umom. vi bi i um bojale da je moguce..na helou kiti dezene.. :zubo: :D
Emericzy

Post 21 Jan 2013, 23:28

..a unda » wrote: ..sa zenskim umom. vi bi i um bojale da je moguce..na helou kiti dezene.. :zubo: :D
To je već učinjeno. Zar misliš da bi bojale pičku da im um već nije obojen?
Perzefona

Post 21 Jan 2013, 23:35

A vi ste tako umni i razumni pa se ponašate kao da se to vas ne tiče i kao da to golema većina, ma šta većina, sve čine misleć da će tako ugoditi vama. Možda da se usudite reći što mislite o tome?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Emericzy

Post 21 Jan 2013, 23:41

Perzefona » wrote:A vi ste tako umni i razumni pa se ponašate kao da se to vas ne tiče i kao da to golema većina, ma šta većina, sve čine misleć da će tako ugoditi vama. Možda da se usudite reći što mislite o tome?
Mislim da je ispravno u tom smislu ugađati sebi. Ugoditi meni je sekundarno. Ako sam tako glup da mi je to krupni faktor, onda sam preglup da bi mi se ugađalo.
Eks

Post 21 Jan 2013, 23:43

Emericzy » wrote: Mislim da je ispravno u tom smislu ugađati sebi. Ugoditi meni je sekundarno. Ako sam tako glup da mi je to krupni faktor, onda sam preglup da bi mi se ugađalo.
Mene zanima kako to odjednom masa muškaraca naglo oglupi. Zapravo, što se i ja pitam. Masa uvijek oglupi.
Sad sam vjerojatno i blago offtopic.
Perzefona

Post 21 Jan 2013, 23:45

Ugađanje sebi svodi se na to da se osjećam ugodno ako sam izvor ugode tebi. Ako sam sama sebi ugoda, onda mi ti ne trebaš.

Često to poželim reći svim onim ženama koje su sebe čak i uvjerile da se šminkaju, oblače, friziraju, depiliraju i svim kozmetičkim terorima podvrgavaju i nabadaju u viskim petama i neudobnoj odjeći zbog sebe samih. Nijedna to ne radi doma i ne uživa u sebi.
Perzefona

Post 22 Jan 2013, 00:00

ex anais » wrote:
Mene zanima kako to odjednom masa muškaraca naglo oglupi. Zapravo, što se i ja pitam. Masa uvijek oglupi.
Sad sam vjerojatno i blago offtopic.
Srećom, ovdje nema oftopika. :D

Zapravo si progovorila o onome što mene zanima.

Ti isti navodno superiorni i nadmoćni muškaraci koji se podsmjehuju ženskim obojenim mozgovima, pokorno puše sve fore i pristaju na sve što im taj obojeni mozak servira? Neki i sami razmišljaju tako i kuže se u kozmetiku i celulit i dijete :rolleyes: Ajde, ti su glupi. Ali ovi koji to ne odobravaju i tome se podsmjehuju, zašto šute?
Emericzy

Post 22 Jan 2013, 00:02

ex anais » wrote:
Eto, sam si sebi odgovorio.
Eks

Post 22 Jan 2013, 00:02

Perzefona » wrote: Srećom, ovdje nema oftopika. :D

Ti isti navodno superiorni i nadmoćni muškaraci koji se podsmjehuju ženskim obojenim mozgovima, pokorno puše sve fore i pristaju na sve što im taj obojeni mozak servira? Neki i sami razmišljaju tako i kuže se u kozmetiku i celulit i dijete :rolleyes: Ajde, ti su glupi. Ali ovi koji to ne odobravaju i tome se podsmjehuju, zašto šute?
E, to i mene zanima. Zašto šute? Zašto žena mora bojažljivo otkriti/priznati nepopularnu istinu i tek onda saznati da je njemu to ipak super, ali eto, javno takvi šute. Ili pak lažu da se uklope, a zapravo im nije toliko bitno? Ili ... ne znam. Naprosto, misterij.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Jan 2013, 00:03

Perzefona wrote:Ugađanje sebi svodi se na to da se osjećam ugodno ako sam izvor ugode tebi. Ako sam sama sebi ugoda, onda mi ti ne trebaš.

Često to poželim reći svim onim ženama koje su sebe čak i uvjerile da se šminkaju, oblače, friziraju, depiliraju i svim kozmetičkim terorima podvrgavaju i nabadaju u viskim petama i neudobnoj odjeći zbog sebe samih. Nijedna to ne radi doma i ne uživa u sebi.
Ovaj, ja se ponekad znam našminkati - dobro ne napravim brazilku, ali hajde - obući, staviti visoke pete, malo nabadati po stanu i osjećati se baš super. Onda se presvučem u traperice, majicu i tenisice te izađem van.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Eks

Post 22 Jan 2013, 00:03

Emericzy » wrote: Eto, sam si sebi odgovorio.
:misli:

Još sam i muško. Poše, što sve neću doživjeti na ovom forumu večeras. :crying:
Emericzy

Post 22 Jan 2013, 00:04

Perzefona » wrote:ovi koji to ne odobravaju i tome se podsmjehuju, zašto šute?
Ja ne šutim. Već pet godina ismijavam takve bedarije na forumu. Zapravo na više od jednog foruma.
ElliQuinn
Felis nebulosa

ex anais » wrote:
E, to i mene zanima. Zašto šute? Zašto žena mora bojažljivo otkriti/priznati nepopularnu istinu i tek onda saznati da je njemu to ipak super, ali eto, javno takvi šute. Ili pak lažu da se uklope, a zapravo im nije toliko bitno? Ili ... ne znam. Naprosto, misterij.
Ne žele ispasti zaostali seljaci? Njihovo mišljenje ne donosi profit kozmetičkoj i modnoj industriji, pa ga se onda ni ne promovira?

Pričuvni moderator.
Perzefona

Emericzy » wrote: Eto, sam si sebi odgovorio.
Toliko si oglupio da ne znaš da je Ex Anais žena. :rofl:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Jan 2013, 00:05

Perzefona » wrote: Toliko si oglupio da ne znaš da je Ex Anais žena. :rofl:
Ili joj laska da je pametna. Pametan.

Pričuvni moderator.
Emericzy

Post 22 Jan 2013, 00:05

ex anais » wrote:
:misli:

Još sam i muško. Poše, što sve neću doživjeti na ovom forumu večeras. :crying:
:rofl: Sorry, nisam ni gledao nickove i avatare. :)
Eks

Post 22 Jan 2013, 00:06

ElliQuinn » wrote:
Ne žele ispasti zaostali seljaci? Njihovo mišljenje ne donosi profit kozmetičkoj i modnoj industriji, pa ga se onda ni ne promovira?
Moguće. Ali, zašto ih je briga kakvi će ispasti? Onda su jednako glupi kao i ovi što grakću u prilog modnoj industriji.
Perzefona wrote: Toliko si oglupio da ne znaš da je Ex Anais žena. :rofl:
:rofl:
Perzefona

Post 22 Jan 2013, 00:07

ElliQuinn » wrote:
Zašto im je stalo do profita kozmetičke i modne industrije? Ako jest, onda su još tragičnije glupi. Al glavno da komentiraju obojenost ženskog mozga.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Jan 2013, 00:07

Perzefona » wrote: Zašto im je stalo do profita kozmetičke i modne industrije? Ako jest, onda su još tragičnije glupi. Al glavno da komentiraju obojenost ženskog mozga.
Ma nije im stalo. Kozmetičkoj i modnoj industriji je stalo da se njihovo mišljenje ne čuje - to sam htjela reći.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 22 Jan 2013, 00:09

..emerici, jos mi nije jasno zasto si ti otvorila ovu temu? sto si zeljela njome? :kokice:

:D
Eks

Post 22 Jan 2013, 00:10

..a unda » wrote:..emerici, jos mi nije jasno zasto si ti otvorila ovu temu? sto si zeljela njome? :kokice:

:D
:rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 22 Jan 2013, 00:11

Perzefona » wrote: Srećom, ovdje nema oftopika. :D

to se ti pitas kao musko? zasto tebe kao musko to uopce zanima? :ne zna:
Perzefona

Post 22 Jan 2013, 00:12

ElliQuinn » wrote: Ma nije im stalo. Kozmetičkoj i modnoj industriji je stalo da se njihovo mišljenje ne čuje - to sam htjela reći.
Prestani ih braniti, samo ih ukopavaš. :rofl:
Jer sad moram pitati zašto slušaju kozmetičku industriju. Žene imaju barem neki razlog da to čine, uvjerava ih da će biti poželjnije muškaracima. Koliko glup moraš biti da slušaš kozmetičku industriju koja te ušutkava, a ništa ti ne nudi?

Gluplji su od žena, eto!
Emericzy

Post 22 Jan 2013, 00:14

Perzefona » wrote:Ugađanje sebi svodi se na to da se osjećam ugodno ako sam izvor ugode tebi. Ako sam sama sebi ugoda, onda mi ti ne trebaš.
Krivi redoslijed.

Prvo trebaš biti koliko-toliko zadovoljna sama sa sobom. Ne bahata i ohola, nego na miru sama sa sobom. Moraš biti svoja. Moraš biti osoba. Nezavisna. Tek se onda igra igra sa ugodom nekom drugome.

Inače si praznoglava fufa.
Naravno. Zato je žestoko šminkanje, oblačenje, friziranje, depiliranje i kozmetički teror, ultra-visoke pete i neudobna odjeća prilično dobar pokazatelj da žena ima problema sa samopouzdanjem i da sigurnost traži u površnim efektima umjesto u sebi.
  • Information