Lord Byron » wrote:Pa nek proba već jednom - do sada je mogla probati, i zajebati se, i doći ovamo u suzama, i postati moderator novouspostavljenog US PDF-a, i načiniti ga PDF-om s najvećim brojem postova.

Kad smo već kod ''pogrešnih'', da podijelim nešto s vama gutačicama (jel mogu i vas muške nazvati tako

) Sretoh svog ''pogrešnog'' prošli tjedan, dok sam bila na putu, u njegovom gradu. Nismo se vidjeli više od 8 godina. Nakon što smo izmijenili nekoliko rečenica o tome kako smo, itd., pitao me da odemo na kavu. Ja sam naravno odbila, pozdravili smo se i otišla sam. Nakon dva dana, zvoni meni mob, ja se javim, bio je to on. Opet me nagovara da odemo na kavu, ja mu objasnim da ne želim ići s njim na kavu, jer nemamo o čemu pričati, sve što smo si imali reći rekli smo si prije 8 godina i to je to. A on meni kaže da ne želim ići s njim na kavu jer se bojim da ću ''popustiti''.

Koji ego...
Istina je da je dok smo bili zajedno (što je bilo prije 9 godina) strast među nama bila nenormalna, rekla bih čak da smo bili opsjednuti jedno drugim, ali ono, prošlo je 9 godina od tada, ja imam svoj život, on ima svoj, ne mogu vjerovati da je uvjeren da mu još uvijek ne mogu odoljeti. BTW, ja sam ta koja je prekinula tu vezu.
Eto, ne znam zašto sam sad to ispričala, došlo mi
Morticia » wrote:Nego, što to Sašenka ima za avatar, neku BOMBU?

To je okovano srce. Nemoj me pitati za smisao, nema ga

Htjela sam neki novi avatar, a ne znam ni sama što bih stavila