Opet gutam - ništa nisam naučila!

Stare teme i začeci foruma
Sašenka

Post 05 Oct 2011, 09:35

Jutro :cerek:
Lord Byron » wrote:Koliko već stranica "piškit ću, kakit ću" premišljanja zbog nekoga za koga cijelo vrijeme govoriš da je, po svemu sudeći, posve pogrešan".
Nekad moraš isprobati i pogrešno :zubo:
ex_anais » wrote:Kriste, ovaj sajt je pomahnitao, svaki put kad kliknem na bilo što traži mi nekakvu autentifikaciju. :misli:
Meni isto, nisam mogla ništa otvoriti, samo mi je bacao taj prozor i tražio da upišem pass, ali ja sam sve samo pogasila. Sad sam se vratila i nije me tražio ništa :ne zna:
Tupelo » wrote:Jutro. :cerek:

Naravno da mi je hladno. :mama:
I meni. Ali uživajmo dok je još ovako, od petka će biti još hladnije :crying:

Life is short. Smile while you still have teeth.
baja

Post 05 Oct 2011, 09:35

dobro jutro, vaskrsnula sam :cerek: :D

hvala, Ze :cerek:
Gazda

Post 05 Oct 2011, 09:36

Lord Byron » wrote: Još nisi dobio? Slobono mi zavidi. :zubo:
Ček, jel se ti to pokušavaš, kao, natjecat sa mnom? :rofl:
Lord Byron

Post 05 Oct 2011, 09:37

Sašenka » wrote:Jutro :cerek:

Nekad moraš isprobati i pogrešno :zubo:
Pa nek proba već jednom - do sada je mogla probati, i zajebati se, i doći ovamo u suzama, i postati moderator novouspostavljenog US PDF-a, i načiniti ga PDF-om s najvećim brojem postova. :)
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:39

baja » wrote:hvala, Ze :cerek:
:durica: :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dejzi

Post 05 Oct 2011, 09:40

Ma frajer je poznat, čak ga i majka zna naša. I sad je tek upisao faks, nema tjedan dana da je počeo.
Al ono, zove ju da dođe pit s njegovom ekipom. To mi je malo. :rolleyes:

Nešt mi ne štima u tome svemu, zato pitam.
Plus što me derište maltretira da ju pustim duže vani nego što ju mater pušta. I bih ja, nije problem, ali znam da će se dogodit neko sranje onda, jer se meni UVIJEK dogodi.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:42

Pusti je da ide, ali ni minute kasnije nego što dozvoljavaju roditelji.
Ne smiješ im potkopavati autoritet.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 05 Oct 2011, 09:42

Morticia » wrote:
:durica: :zubo:
tebi ću se osobno zahvaliti :grli: :zivili: :D
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:43

baja » wrote: tebi ću se osobno zahvaliti :grli: :zivili: :D
:D :cerek:

Nego, što to Sašenka ima za avatar, neku BOMBU? :misli:
dejzi

Post 05 Oct 2011, 09:45

A što je baji bilo? :misli:

Thx, Morti. Sad ću imat manju grižnju savjesti kad ju u 11 za uši odvučem doma. :o
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:47

Gledaj, to su i tvoji roditelji, dakle i tebe su odgajali, a ne tako davno si bila tinejdžer, jel' tako?
Znači, znaš da li pretjeruju ili ne i koji su im razlozi za takvo ponašanje.
Nemaš što imati grižnju savjesti. Nisi joj ti mama.
Neka se s mamom svađa i dogovara oko izlazaka, ti to ne trebaš preuzeti na sebe.
Tupelo

Post 05 Oct 2011, 09:47

..a unda » wrote:bez brige..exanais je trenutno nesuvislija. dezura.. :raspa:
:rofl:
Znala sam da u njoj leži ogroman potencijal :cerek:
dejzi wrote:Ma frajer je poznat, čak ga i majka zna naša. I sad je tek upisao faks, nema tjedan dana da je počeo.
Al ono, zove ju da dođe pit s njegovom ekipom. To mi je malo. :rolleyes:
Dobro je što ti ovako otvoreno govori o čemu se radi i što si joj osoba od povjerenja.
Teško da joj bilo što od toga možeš zabraniti. Jednostavno, u tim godinama, klinci uvijek nađu načina da urade ono što su si zacrtali i daleko je gore kad to počnu raditi ispod radara.
Mislim da je bolje da znaš gdje je i s kim je, pa makar ti se od toga dizale lasi na glavi, nego da nemaš pojma što se s njom događa dok misliš da spava kod frendice.
Dodatno, ona je već pokazala popriličnu odgovornost i zdrav razum kad joj se ona frendica oblila.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Sašenka

Post 05 Oct 2011, 09:51

Lord Byron » wrote:Pa nek proba već jednom - do sada je mogla probati, i zajebati se, i doći ovamo u suzama, i postati moderator novouspostavljenog US PDF-a, i načiniti ga PDF-om s najvećim brojem postova. :)
Kad smo već kod ''pogrešnih'', da podijelim nešto s vama gutačicama (jel mogu i vas muške nazvati tako :zubo: ) Sretoh svog ''pogrešnog'' prošli tjedan, dok sam bila na putu, u njegovom gradu. Nismo se vidjeli više od 8 godina. Nakon što smo izmijenili nekoliko rečenica o tome kako smo, itd., pitao me da odemo na kavu. Ja sam naravno odbila, pozdravili smo se i otišla sam. Nakon dva dana, zvoni meni mob, ja se javim, bio je to on. Opet me nagovara da odemo na kavu, ja mu objasnim da ne želim ići s njim na kavu, jer nemamo o čemu pričati, sve što smo si imali reći rekli smo si prije 8 godina i to je to. A on meni kaže da ne želim ići s njim na kavu jer se bojim da ću ''popustiti''. :facepalm: Koji ego...

Istina je da je dok smo bili zajedno (što je bilo prije 9 godina) strast među nama bila nenormalna, rekla bih čak da smo bili opsjednuti jedno drugim, ali ono, prošlo je 9 godina od tada, ja imam svoj život, on ima svoj, ne mogu vjerovati da je uvjeren da mu još uvijek ne mogu odoljeti. BTW, ja sam ta koja je prekinula tu vezu.

Eto, ne znam zašto sam sad to ispričala, došlo mi :D
Morticia » wrote:Nego, što to Sašenka ima za avatar, neku BOMBU? :misli:
:rofl:

To je okovano srce. Nemoj me pitati za smisao, nema ga :rofl: Htjela sam neki novi avatar, a ne znam ni sama što bih stavila :D
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:53

Srce, kako da ne. :rolleyes:

Bože, ove žene su totalno poludjele, koje li militantnosti, bombu okačit k'o avatar. :ne zna:
Sašenka

Post 05 Oct 2011, 09:55

Morticia » wrote:Srce, kako da ne. :rolleyes:

Bože, ove žene su totalno poludjele, koje li militantnosti, bombu okačit k'o avatar. :ne zna:
Skužila si me. Propala mi zamka da vas sve utamanim :mad:
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:56

Sašice, ponekda se prisjetiti da postoji i RL ne bi bilo loše.
Naime, nećeš nikog potamaniti s bombom- avatarom. :rolleyes: :ne zna:

:D
Sašenka

Post 05 Oct 2011, 09:58

Morticia » wrote:Sašice, ponekda se prisjetiti da postoji i RL ne bi bilo loše.
Naime, nećeš nikog potamaniti s bombom- avatarom. :rolleyes: :ne zna:

:D
Ja nemam RL :crying:
dejzi

Post 05 Oct 2011, 09:59

Ima još jedan detalj. Imaju dogovor za pit vani, na poznatom alternativnom okupljalištu. Uglavnom, mala mi kaže da zovem one svoje pa budemo tri klupe dalje, ak ju treba spašavat. I da kad dođem po nju obavijestit ju da se mora ić doma, da to kažem na način kao da moramo negdje jako hitno ići, ne da mora ić doma jer je kasno. Da ju ne sramotim. :cerek:

Imate pravo, jasno. Samo sam morala provjerit da nisam krava ako ju ne puštam dulje vani.

Prošlo je mjesec dana škole, još niti jednom nije markirala. Napredujemo. :o
Tupelo

Post 05 Oct 2011, 10:00

dejzi » wrote:Ima još jedan detalj. Imaju dogovor za pit vani, na poznatom alternativnom okupljalištu. Uglavnom, mala mi kaže da zovem one svoje pa budemo tri klupe dalje, ak ju treba spašavat. I da kad dođem po nju obavijestit ju da se mora ić doma, da to kažem na način kao da moramo negdje jako hitno ići, ne da mora ić doma jer je kasno. Da ju ne sramotim. :cerek:
Ovo mi je super :cerek:

Dirljivo je kako se trudi neprimjetno paziti na tebe. :o
Morticia

Post 05 Oct 2011, 10:03

Pa dobro, a zašto ti moraš dolaziti po nju?
I zašto ona ide negdje gdje se boji da postoji mogućnost za potrebom spašavanja?

:nono:
Ne sviđa mi se to.
Sašenka

Post 05 Oct 2011, 10:04

dejzi » wrote:Ima još jedan detalj. Imaju dogovor za pit vani, na poznatom alternativnom okupljalištu. Uglavnom, mala mi kaže da zovem one svoje pa budemo tri klupe dalje, ak ju treba spašavat. I da kad dođem po nju obavijestit ju da se mora ić doma, da to kažem na način kao da moramo negdje jako hitno ići, ne da mora ić doma jer je kasno. Da ju ne sramotim. :cerek:

Imate pravo, jasno. Samo sam morala provjerit da nisam krava ako ju ne puštam dulje vani.

Prošlo je mjesec dana škole, još niti jednom nije markirala. Napredujemo. :o
Ti ćeš se totalno izvježbati u tom majčinstvu. Možeš odmah poraditi na bebi :o
dejzi

Post 05 Oct 2011, 10:05

Tupelo » wrote:
Ovo mi je super :cerek:

Dirljivo je kako se trudi neprimjetno paziti na tebe. :o
Znala sam da ćeš tako nešto reći. :tuzni:

Prosto ju vidim kako mi prilazi govoreć da mi je to već druga piva i da bih mogla malo manje pit. :facepalm:
Tupelo

Post 05 Oct 2011, 10:08

Morticia » wrote:Pa dobro, a zašto ti moraš dolaziti po nju?
I zašto ona ide negdje gdje se boji da postoji mogućnost za potrebom spašavanja?

Ne sviđa mi se to.
Meni se sviđa baš to što ona VIDI da postoji mogućnost da se stvari malo otmu kontroli.

Mislim, na takva mjesta i takva druženja smo i mi išle (ja jesam, a nekako mislim da ni ti nisi zaostajala :D ), no nismo imale toliko razuma da uopće pomislimo da nam išta prijeti ili, nedopoše, da nam treba padobran.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 05 Oct 2011, 10:12

Jutro :cerek:

Ne mogu vas pratit ovako suvisle.

Sašice :cerek:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
dejzi

Post 05 Oct 2011, 10:13

Morticia » wrote:Pa dobro, a zašto ti moraš dolaziti po nju?

Ne sviđa mi se to.
Dolazim po nju jer je jedini način da ju "pokrijem" da kažem da smo negdje skupa vani. So, moramo doć i skupa doma. A ona jednostavno ne zna na sat. Kad vidi da ima još 5 minuta, ima dojam da ima još sto sati vremena.

Potreba spašavanja je više onako ako joj bude dosadno i ako se ne snađe, da se ima gdje na brzinu prešaltat. Njezini ne dolaze tamo, a nema pojma jel bi uopće imala koga poznatog. :ne zna:
I malo je nova po pitanju i dejtanja i tog mjesta pa hoće imat sigurnu točku.
Sašenka wrote: Ti ćeš se totalno izvježbati u tom majčinstvu. Možeš odmah poraditi na bebi :o
Ha ha. :rolleyes:
Kad smo kod beba, jesi bila opuštena na ljetovanju? :raspa:
  • Information