Karl nema problema. Naime Karl nema društva.ex anais » wrote: Ili ovaj momak Karl, on isto ima problema.![]()
Psihokauč - upomoć!!!!
Evo ga, požalio se!Karl Jozef » wrote: Karl nema problema. Naime Karl nema društva.Tako da ga nitko ne može ne pozvati, pa se ne može niti očekivati pozivanje, voljenje, zanimljivost, dosadnost ....
A sad... a unda will speak:
tako je cezar za sebe govorio u trecem licu. ok, i kerum..Karl Jozef » wrote: Karl nema problema. Naime Karl nema društva.Tako da ga nitko ne može ne pozvati, pa se ne može niti očekivati pozivanje, ....
ti si kao mali, sigurno imao nekog medu ili zeku imena karl i kad bi napravio neku pizdariju, npr razbijao case i vaze po kuci..onda bi govorio pokazujuci medu..opaki karl, karl je to napravio.
to sto medek karl nema drustva, nije bas neka emerdzensi, ali ono je zanimljivo..tako da ga nitko ne moze pozvati, pa se ne moze niti ocekivati pozivanje..e, tu je nesto na cemu bi mogli poradit ako oces. na ocekivanjima..
uostalom, previse dramatiziras. vidis kako se rouzi sama pozvala i sta joj fali?
ne. nije tako. ono sto ti ustvari govoris i sto oces jest da takvi nadju tebe, a ne ti njih.
dakle, jesi li skuzila sto ti ustvari govoris, jebala te potjera..
pa poslusaj jednom ono sto govoris, a ne sebe. cim se opustis, potjera ce doc tebi, a onda ces moc i birat. ovako stvaras visak ponude,a tako se baca cijena..
Mean.
Prevedi mi ovo jer nisam sigurna da sam dobro shvatila, ali djeluje mi malo uvredljivo...a unda wrote: ne. nije tako. ono sto ti ustvari govoris i sto oces jest da takvi nadju tebe, a ne ti njih.
dakle, jesi li skuzila sto ti ustvari govoris, jebala te potjera..
pa poslusaj jednom ono sto govoris, a ne sebe. cim se opustis, potjera ce doc tebi, a onda ces moc i birat. ovako stvaras visak ponude,a tako se baca cijena..
![]()
![]()
Šta, ovdje cendramo undi?
Danas sam dobre volje, pa neću puno.
Uostalom, moje teme govore više o meni nego sve moje žalopojke.
Znači, muči me winter blues, raspuštenica sam, nemam posla, imam ekipu, ali toliko nemam para da društveni život smatram najvećim zlom koje postoji jerbo naime za njega treba imati para. Koje nemam. Jer ne radim. Pa zato nemam para. U ostalim vijestima: nemam posao i nemam para, inače sam dobro. 
Danas sam dobre volje, pa neću puno.
Što svjetina će mi dati na važnost i svjetina će me uništiti, ... jednom nekada...a unda » wrote: tako je cezar za sebe govorio u trecem licu. ok, i kerum..
ti si kao mali, sigurno imao nekog medu ili zeku imena karl i kad bi napravio neku pizdariju, npr razbijao case i vaze po kuci..onda bi govorio pokazujuci medu..opaki karl, karl je to napravio.
Nije bilo baš tako. Karl je bio mirno dijete i miran je čovjek.
to sto medek karl nema drustva, nije bas neka emerdzensi, ali ono je zanimljivo..tako da ga nitko ne moze pozvati, pa se ne moze niti ocekivati pozivanje..e, tu je nesto na cemu bi mogli poradit ako oces. na ocekivanjima..![]()
Tom metodom više manje se jedino i služim kad se ipak ponekad družim.uostalom, previse dramatiziras. vidis kako se rouzi sama pozvala i sta joj fali?![]()
e, sad tebi djeluje uvredljivo, sacemo se jos i vrijedjat. cuj, opusti se, budes li se vrijedjala za svaku pizdariju, di ces doc?ex anais » wrote:
Mean.![]()
![]()
Prevedi mi ovo jer nisam sigurna da sam dobro shvatila, ali djeluje mi malo uvredljivo.![]()
sama si pocela govorit o opcem bjezanju i tebe i drugih i izgleda da je jedini problem sto je to bjezanje nekako neuskladjeno..nikako u toj opcoj frci da dodje do neke interferencije i da u toj frci i bjegovima, ono, kao na sto metara, ali picis kilometrima, dok se ne umoris, dakle, nikako da u toj strci, onako zadihana, uspuvana, oznojena (znam, znam, ali pusti sad te misli i lascivnosti na stranu, nisam na to mislio) odjednom vidis nekog do sebe kako i ne znajuci trci u istom smjeru kao ti, zaboravljajuci u panici od cega, koga i kuda bjezi..
jelda, jelda?
Nisi shvatio...a unda » wrote: e, sad tebi djeluje uvredljivo, sacemo se jos i vrijedjat. cuj, opusti se, budes li se vrijedjala za svaku pizdariju, di ces doc?
sama si pocela govorit o opcem bjezanju i tebe i drugih i izgleda da je jedini problem sto je to bjezanje nekako neuskladjeno..nikako u toj opcoj frci da dodje do neke interferencije i da u toj frci i bjegovima, ono, kao na sto metara, ali picis kilometrima, dok se ne umoris, dakle, nikako da u toj strci, onako zadihana, uspuvana, oznojena (znam, znam, ali pusti sad te misli i lascivnosti na stranu, nisam na to mislio) odjednom vidis nekog do sebe kako i ne znajuci trci u istom smjeru kao ti, zaboravljajuci u panici od cega, koga i kuda bjezi..![]()
jelda, jelda?![]()
Ja obično pobjegnem od prijatelja. Dakle, prijatelji, nema nikakve relacije s ničim romantičnim.
Kakve onda veze ima što ovi koji me zanimaju na drugi način pobjegnu? I kad kažem prijatelji, ne govorim o muškim prijateljima pretežno.
Tako da, nema tu trčanja u istom smjeru jer su to dvije različite vrste odnosa.
cuj, pola drzave nema posla, devet desetina drzave nema para, a rijetko je lijepo sazvucje uskladjeno fijukanje bure kroz nekoliko fisura po kuci.Zekoslawa » wrote:Šta, ovdje cendramo undi?![]()
Danas sam dobre volje, pa neću puno.Uostalom, moje teme govore više o meni nego sve moje žalopojke.
Znači, muči me winter blues, raspuštenica sam, nemam posla, imam ekipu, ali toliko nemam para da društveni život smatram najvećim zlom koje postoji jerbo naime za njega treba imati para. Koje nemam. Jer ne radim. Pa zato nemam para. U ostalim vijestima: nemam posao i nemam para, inače sam dobro.
te se ekipe za koju treba imat para odreci, a odredjuem ti terapiju sudjukom i pecenicom. ne znam kako, ali zercu sudjuka i pecenice se vazda naslo. ako jos dikod imas i bokun komina, aijjjj, sta ce ti ista.. toliko o vinter bluzu.
Fala, dr. Phil...a unda » wrote: cuj, pola drzave nema posla, devet desetina drzave nema para, a rijetko je lijepo sazvucje uskladjeno fijukanje bure kroz nekoliko fisura po kuci.
te se ekipe za koju treba imat para odreci, a odredjuem ti terapiju sudjukom i pecenicom. ne znam kako, ali zercu sudjuka i pecenice se vazda naslo. ako jos dikod imas i bokun komina, aijjjj, sta ce ti ista.. toliko o vinter bluzu.![]()
Jab radije zericu salate, negoli pečenice, ipak sam zec. Kobasicu već bih, ali kad nema, nema. Ognjište nemam, ali imam radijator na struju, a struju mi još nije isključilo. Znači, dobro je meni, samo puno tražim.
ex anais » wrote:
Nisi shvatio.
Ja obično pobjegnem od prijatelja. Dakle, prijatelji, nema nikakve relacije s ničim romantičnim.
Kakve onda veze ima što ovi koji me zanimaju na drugi način pobjegnu? I kad kažem prijatelji, ne govorim o muškim prijateljima pretežno.
Tako da, nema tu trčanja u istom smjeru jer su to dvije različite vrste odnosa.
sve ima veze. sve je povezano. ja sam ti sve lijepo rekao, a ti oces na tanjuru i jos da te pitam.
cuj, ne mos se odlucit tako da se pitas..jesam li se ja ovo odlucila ili nisam.
dok je glave na ramenima, dobro je.Zekoslawa » wrote: Fala, dr. Phil.![]()
Jab radije zericu salate, negoli pečenice, ipak sam zec. Kobasicu već bih, ali kad nema, nema. Ognjište nemam, ali imam radijator na struju, a struju mi još nije isključilo. Znači, dobro je meni, samo puno tražim.
ma ne trazis uopce puno, sto uopce ne znaci da neces traziti jos vise i zadovoljit se sa jos manje.
dakle, metoda radi. probaj je primjenjivat vise. jebo ocekivanja..Karl Jozef » wrote: Tom metodom više manje se jedino i služim kad se ipak ponekad družim.
Kobasicu pokraj pečenice.Zekoslawa » wrote: Fala, dr. Phil.![]()
Mene tvoji zadnji postovi asociraju na Grdovića i njegovu Bolje živim nego ministar.
Nemam ništa za psihokauč, čekam ponoć da konačno odgledam Dr. Živaga. Učiti ne mislim.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
eh, ovo su mi najdrazi slucajevi..nemam nista za psihokauc. a da sam pokvaren kao sto nisamSerenità » wrote:..
Nemam ništa za psihokauč, čekam ponoć da konačno odgledam Dr. Živaga. Učiti ne mislim.
A ima veze jedino ako mi sugeriraš da ću se zaljubiti u prijateljicu...a unda » wrote:![]()
sve ima veze. sve je povezano. ja sam ti sve lijepo rekao, a ti oces na tanjuru i jos da te pitam.
cuj, ne mos se odlucit tako da se pitas..jesam li se ja ovo odlucila ili nisam.![]()
Serenità wrote:
Kobasicu pokraj pečenice.![]()
Mene tvoji zadnji postovi asociraju na Grdovića i njegovu Bolje živim nego ministar.![]()
Ogledalce, ogledalce, koga li si ugledao?..a unda » wrote: eh, ovo su mi najdrazi slucajevi..nemam nista za psihokauc. a da sam pokvaren kao sto nisam, postavis dva tri pitanja, a ono dobijes rat i mir u obliku dzojsovog uliksa..
![]()
Happy Easter!
jesi li primijetila kako sam znacajno presutio ovo..Zekoslawa » wrote:.., raspuštenica sam, ..
ee, tako da nemoj ti mislit da si me uspjela preveslat i da si liso prosla..
nista ja ne sugeriram, nemoj sad ovo ono...unda mi je rekao. mislim, sta fali prijateljici, ako me razumijes.
to, sto ces ti i s kim ces ti sta radit, to se mene ne tice, a nije ni bitno..
Serenità » wrote:
Kobasicu pokraj pečenice.![]()
Mene tvoji zadnji postovi asociraju na Grdovića i njegovu Bolje živim nego ministar.![]()
Nećem ni kobasicu, ni pečenicu. To me podsjeća na prošli Božić, ko onoga na onoj temi na forumhaeru. Prošli sam Božić naime imala oboje. Čak i svekra s kojim sam tamanila pečenicu.
Želim kobasicu povrh pečenice, kruha povrh pogače i sve ostalo, neskromna sam.
I hvala što me shvaćaš doslovno, to još nisam iskusila. :šmokljo:
I koga briga imaš li ili nemaš što ispričati, unda će umjesto tebe.
Dobila sam novi termin, krećem u 11!..a unda » wrote: eh, ovo su mi najdrazi slucajevi..nemam nista za psihokauc. a da sam pokvaren kao sto nisam, postavis dva tri pitanja, a ono dobijes rat i mir u obliku dzojsovog uliksa..
![]()
Ma moji problemi su preduboko zakopani da bi ih vadila u ovih 40ak minuta, možeš biti miran.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Sad bi ti rekla, ali previše psujem u zadnje vrijeme pa neću.
Koji spin.
..a unda » wrote: jesi li primijetila kako sam znacajno presutio ovo..![]()
ee, tako da nemoj ti mislit da si me uspjela preveslat i da si liso prosla..![]()
Tu se više ništa novo nema reći, ali ne vjerujem da će tebe to spriječiti.
-
- Information
-