Meni se uvijek nekako potrefi da snijeg ne pada u one dane kad smo mi zaduženi za čišćenje ulaza.Zekoslawa » wrote: Dobro me sjeti, treba kupiti lopatu.
A neću im otkrivat toplu vodu.Zekoslawa wrote: Aha, al nemoj to govoriti na misi.![]()
![]()
Meni se uvijek nekako potrefi da snijeg ne pada u one dane kad smo mi zaduženi za čišćenje ulaza.Zekoslawa » wrote: Dobro me sjeti, treba kupiti lopatu.
A neću im otkrivat toplu vodu.Zekoslawa wrote: Aha, al nemoj to govoriti na misi.![]()
![]()
Prođe ga volja za padati kad zna da je tvoj red?Karl Jozef » wrote: Meni se uvijek nekako potrefi da snijeg ne pada u one dane kad smo mi zaduženi za čišćenje ulaza.
Nemoj, ne bih da se pročuje i da se zna da je došlo od mene. BTW, imaš li sliku pišulinca kad si se rodio? To je must have.A neću im otkrivat toplu vodu.
Koliko znam nemam kad sam se rodio, al' imam s cca godinu dana valjda.Zekoslawa » wrote:BTW, imaš li sliku pišulinca kad si se rodio? To je must have.
Dobro sad, sve je to okej u okviru godine dana, ali jednu takvu moraš imati. I, šta kažete, koliko ste sretni šta imate takve slike, koliko ih često gledate i zašto itko misli da to netko želi imati?Karl Jozef » wrote: Koliko znam nemam kad sam se rodio, al' imam s cca godinu dana valjda.
Ja takvih slika nemam. Samo pristojne.Zekoslawa » wrote: Dobro sad, sve je to okej u okviru godine dana, ali jednu takvu moraš imati. I, šta kažete, koliko ste sretni šta imate takve slike, koliko ih često gledate i zašto itko misli da to netko želi imati?
Nemam ni ja, ali to je zato što me općenito nisu puno slikavali.
Meni je drago što je imam. Slika je baš slatka. Ne gledam ju baš. Znam da je u albumima al' ne sjećam se kad sam je zadnji puta vidio.Zekoslawa » wrote: Dobro sad, sve je to okej u okviru godine dana, ali jednu takvu moraš imati. I, šta kažete, koliko ste sretni šta imate takve slike, koliko ih često gledate i zašto itko misli da to netko želi imati?
A da, kao zahtjev za informacijom.Zekoslawa wrote: Ali si isto ubrao da se radi o zahtjevu.![]()
Mene jesu dosta. Imam pun kufer slika iz djetinjstva.Zekoslawa » wrote: Nemam ni ja, ali to je zato što me općenito nisu puno slikavali.
Karl Jozef » wrote: Meni je drago što je imam. Slika je baš slatka. Ne gledam ju baš. Znam da je u albumima al' ne sjećam se kad sam je zadnji puta vidio.
Pa, reci nam jel te tada još dojilo, pa ćemo ti reći imaš li dvije ili tri godine.Možda sam i malo stariji od godinu dana jer stojim na slici.
Nemam ništa golih slika prije punoljetnosti. Ove te ionako ne bi zanimale.Ti?
A kao nemaš iksicu?A da, kao zahtjev za informacijom.Nemoj mi sad mamu dat uhitit, što ću jest jadan.
Što?Zekoslawa » wrote:
Mislim da nije, pitat ću pa ti javim.Pa, reci nam jel te tada još dojilo, pa ćemo ti reći imaš li dvije ili tri godine.![]()
Ae.Nemam ništa golih slika prije punoljetnosti. Ove te ionako ne bi zanimale.
Imam iksicu al' samo max. 300kn na njoj. To nije dovoljno za svaki dan jest.A kao nemaš iksicu?
Možda su ti sinuse oštetili od tolikog slikanja.ex anais » wrote: Mene jesu dosta. Imam pun kufer slika iz djetinjstva.
Hajte.Ali vratimo se na Karla.
Pa ništa, on kaže da ima golu sliku i da mu je drago što je ima i da je baš slatka.Karl Jozef » wrote: Što?
Par dana prije nego što si krenuo u školu si prestao, jelda?Mislim da nije, pitat ću pa ti javim.
Uf, koliko je to pudinga i voćnih jogurta... Ja sam imala 800.Imam iksicu al' samo max. 300kn na njoj. To nije dovoljno za svaki dan jest.
Pa nemam ih, upravo iz tog razloga.ex anais » wrote:A nije vas strah imati kompromitirajuće fotke na kompu, u slučaju da nedobog crknete pa to obitelj vidi?
Možda su tebi oštetili nešto od tolikog slikanja.Karl Jozef » wrote: Možda su ti sinuse oštetili od tolikog slikanja.
Akoš stavit sliku, ne moraš okolo naokolo. Samo stavi u spoiler.Hajte.
Ne, al' imam sliku od prvog dana škole. Još uvijek imam tu vesticu u kojoj sam išao. Tad sam je mrzio totalno, sad mi je baš OK.Zekoslawa » wrote: ]Par dana prije nego što si krenuo u školu si prestao, jelda?
A ništa dva tri.Uf, koliko je to pudinga i voćnih jogurta... Ja sam imala 800.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests