Ostarili smo, o našoj mladosti prave članke.
Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Bolje da ga ja vadim nego profesor.
Grozna sam večeras.
I potjerala sam Karla.
Ja kurca ne kužim oti twitter. Samo jedan drugome govore da su majmuni, @ ovaj, @ onaj, majmun ovaj, majmun onaj i šta onda?
Ajde, ajde naletit će neka nova žrtva.ex anais » wrote:
Zekoslawa wrote:Awwwich...http://www.index.hr/black/clanak/pedese ... 47479.aspx
Vikaće la la la la žmirit i držat prst u ušima.Zekoslawa wrote: (Saće Karl pobić, gledaj sad)
Ti sve u životu pamtiš prema nekoj bolesti.Ajme, Kviskoteka.![]()
Pamtim je najviše u vezi nekog posjeta hitnoj, mislim da sam imala temperaturu pa smo morali ić, il tako nešto. Naravno da i to pamtim po bolesti.![]()
Ja ne znam jesam li ikad bio na hitnoj zbog sebe. Mislim jednom al' nisam siguran jel to bilo baš hitno hitno.
Ni ja. Meni je to glupost. Jer ne kužim. I MySpace me zaobišao posve i zadovoljna sam time. Fejs mi je sasvim dosta.Zekoslawa » wrote: Ja kurca ne kužim oti twitter. Samo jedan drugome govore da su majmuni, @ ovaj, @ onaj, majmun ovaj, majmun onaj i šta onda?
Ajme, uhvatila sam se kako se blaženo smješkam, i onda zadnja slika njih dvojica, pa sam se baš pošteno nacerila.
Meni ga nikad nitko nije izvadio.ex anais wrote: Bolje da ga ja vadim nego profesor.
Grozna sam večeras.
I potjerala sam Karla.![]()
Karl! Menga, menstruacija, mjesečnica, tetka iz Rusije, crveni karton...
Neka, drago meni da mirujem.Karl Jozef » wrote: Ajde, ajde naletit će neka nova žrtva.
Hugo. Kad narastem bit ću trol.Himen, Zagor, Doom, Mortal Combat, Cro Army sličice, ona djeca što traže blago, ... dosta toga sam koristio, gledao. Već sam star
A bolje ti se naviknut prije nego te žena bude slala u dućan, jel.Vikaće la la la la žmirit i držat prst u ušima.
Ti sve u životu pamtiš prema nekoj bolesti.
Nije bio kod zubara, na hitnoj, dobro da si u rodilištu bio.Ja ne znam jesam li ikad bio na hitnoj zbog sebe. Mislim jednom al' nisam siguran jel to bilo baš hitno hitno.
Sad više i neće. Šifra biro.Zekoslawa » wrote: Meni ga nikad nitko nije izvadio.![]()
Crveni karton.Karl! Menga, menstruacija, mjesečnica, tetka iz Rusije, crveni karton...
Komunistička urota.
Da baš to. Vidim po CNN stalno govore svoje račune i sad ne znam čemu pratiti nečiju jednu rečenicu nekada. Valjda treba skužiti.Zekoslawa » wrote: Ja kurca ne kužim oti twitter. Samo jedan drugome govore da su majmuni, @ ovaj, @ onaj, majmun ovaj, majmun onaj i šta onda?
Što to, kakva alergija?Zekoslawa wrote: Karl! Menga, menstruacija, mjesečnica, tetka iz Rusije, crveni karton...![]()
Linoladom pretpostavljam.
E da viš' zaboravio sam. Da kod zubara ono jednom.ex anais » wrote: Nije bio kod zubara, na hitnoj, dobro da si u rodilištu bio.
U ovo doba smetat ljudima s rondanjem mašine. :lijevo desno glavom:Zekoslawa » wrote:Čekajte, gotova mi mašina, idem obisit robu.![]()
S puno ljubavi i strpljenja, srce.
Zoveš undu, on će znati.ex anais wrote:
Pa mislila sam da postoji bolnica za ofce.Što ako zapne papak i to.
Pokati, sad je jeftina struja. I šta je najgore, skakuće malo i stvarno ronda. Al ja sam u penthouseu, valjda me čuju samo ovi ispod. Uostalom, ko mene šta pita po pitanju njihovih bušenja.Karl Jozef wrote: U ovo doba smetat ljudima s rondanjem mašine. :lijevo desno glavom:
I jel' puno jeftinije? Znam da to ima, al' nemam percepciju kolika je razlika?Zekoslawa » wrote:
Pokati, sad je jeftina struja. I šta je najgore, skakuće malo i stvarno ronda. Al ja sam u penthouseu, valjda me čuju samo ovi ispod. Uostalom, ko mene šta pita po pitanju njihovih bušenja.
Tamo kad snijeg padne pa ljudi neće moć iz kuće.Dobro, hoću se ja ikad naspavati? Al ono ikad.
Ne bih ni ja htjela sliku golog i zamusanog tek okoćenog Karla, izbaci to iz glave.ex anais » wrote:Unda porađa Karla. Ne mogu sad tu sliku izbaciti iz glave.
To ti je kad zamišljaš gluposti. Privati se ti rađe knjige.ex anais » wrote:Unda porađa Karla. Ne mogu sad tu sliku izbaciti iz glave.
Što se djeca rađaju gola.Zekoslawa » wrote: Ne bih ni ja htjela sliku golog i zamusanog tek okoćenog Karla, izbaci to iz glave.
Hvala na dočaravanju.Zekoslawa » wrote: Ne bih ni ja htjela sliku golog i zamusanog tek okoćenog Karla, izbaci to iz glave.
Zašto si zao odjednom?Karl Jozef wrote: To ti je kad zamišljaš gluposti. Privati se ti rađe knjige.![]()
Pa duplo, pokati: 0.91:0.45 + PDV. Pa ti računaj. Za noćne ptice koje nemaju dječurlije i koje jedva skupe čitavu mašinu robe, idealno.Karl Jozef » wrote: I jel' puno jeftinije? Znam da to ima, al' nemam percepciju kolika je razlika?
Dobro me sjeti, treba kupiti lopatu.Tamo kad snijeg padne pa ljudi neće moć iz kuće.
Aha, al nemoj to govoriti na misi.Karl Jozef » wrote: Što se djeca rađaju gola.Još samo da kažeš da lupaju djecu po guzici i zovem plavi telefon.
Ex, nema na čemu.
-
- Information
-