Šta mi nisi skuva štogod.Karl Jozef » wrote: Sve, grozim se otog čuda.
Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
A je, moš odma napisat Ostavite svu nadu vi koji ulazite.
Treba malo marketinga. Mi znamo da ćemo tamo dugo, a možda i zauvijek
Pusti ti meni PR. Ti se bavi nabavkom kuharica.
Pa ja znam samo puding skuvat, možda palačinku speć. Šećer bi ti bio preko svake granice.Zekoslawa » wrote: Šta mi nisi skuva štogod.
Jasno vam je da neće biti švercanja na tuđu iksicu? I da se ne trebate nadati više od jednoga obroka dnevno, ako i to. I da, kantina će biti pušačka.ex anais » wrote:
A je, moš odma napisat Ostavite svu nadu vi koji ulazite.
Treba malo marketinga. Mi znamo da ćemo tamo dugo, a možda i zauvijek, biti i da ćemo bit kruva gladni, ali treba drugima dat nadu. : ivo sanader:
Pusti ti meni PR. Ti se bavi nabavkom kuharica.
Oh, taman razmišljam o pudingu. Iden ća to skuvat, vratit ću se.Karl Jozef » wrote: Pa ja znam samo puding skuvat, možda palačinku speć. Šećer bi ti bio preko svake granice.
Oukey, da treba knjižnicu s kuharicama nabaviti ...ex anais » wrote: Pusti ti meni PR. Ti se bavi nabavkom kuharica.
Evo prva,
[spoiler]
[/spoiler]Da je zbog nečeg drugog ljutio bi se al' ovako dobro. Samo ti kuvaj.Zekoslawa » wrote: Pa ja znam samo puding skuvat, možda palačinku speć. Šećer bi ti bio preko svake granice.
Oh, taman razmišljam o pudingu. Iden ća to skuvat, vratit ću se.
Nego ex, jel' ti znaš kuvat?
I pregače ćeš nabavljati.Karl Jozef » wrote: Oukey, da treba knjižnicu s kuharicama nabaviti ...
Evo prva,
[spoiler][/spoiler]
Znam. Kao i ti.Karl Jozef wrote: Da je zbog nečeg drugog ljutio bi se al' ovako dobro. Samo ti kuvaj.
Nego ex, jel' ti znaš kuvat?![]()
Neće nositi pregače.ex anais » wrote: I pregače ćeš nabavljati.
Ček što nismo ti i ja trebali biti gosti? Meni se čini da smo oteli Zecu posao koji još nije ni počeo.
Jao, jao meni. Nevalja ti to.Karl Jozef wrote: Znam. Kao i ti.
Jao, da.Karl Jozef » wrote: Neće nositi pregače.
Ček što nismo ti i ja trebali biti gosti? Meni se čini da smo oteli Zecu posao koji još nije ni počeo.
Zecu je suđen biro. Zamisli bruke, da ti vječni studenti otmu posao.
Znam, zato nisam udana.Jao, jao meni. Nevalja ti to.
Bože.Karl Jozef » wrote: Ja to često zamišljam. Imam pomalo fetiš na neki takav događaj.
To je gore nego otet ženu/muža, u ova krizna vremena.
Jaoooooooo.A bit će. Evo možda ovdje nađeš kakvog ženika.

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ti kao vječna ne maštaš o tako nečemu?
Nemoj sad odustat od studija. Ne mora značit da su bogati.Jaoooooooo.
Odsad da.Karl Jozef » wrote: Ti kao vječna ne maštaš o tako nečemu?
Pa sigurno nisu. Da su bogati gnjavili bi svoj tim privatnih liječnika.Nemoj sad odustat od studija. Ne mora značit da su bogati.

A i što će mi netko takav, treba mi glas razuma.

Znači ipak ne može bez desno orjentiranih.ex anais » wrote: A i što će mi netko takav, treba mi glas razuma.
Kad to tako postaviš...Karl Jozef » wrote: Znači ipak ne može bez desno orjentiranih.

Hm, ma mora biti i ljevičara koji nisu konzumenti marihuane sa FF i hipohondri. Ali opet, oni imaju kosu.
Mda razum vs. kosaex anais » wrote: Hm, ma mora biti i ljevičara koji nisu konzumenti marihuane sa FF i hipohondri. Ali opet, oni imaju kosu.
pitanje je sada. Nije lako, nije. Bome da znaš da i nije.
A evo, general ima kose.
Doduše, ima on i prijatelja u SDP-u, a možda vas još i iznenadi sve.
No, puno je lip, al nije moj tip.
Kosa, dakle. Ovo je užasna dilema. Stvarno.
Imaju oba.ex anais » wrote: A evo, general ima kose.
Al' hajde ti na trg ipak je on zloćko a ne zločinac.
Jezik pregrizla ....Doduše, ima on i prijatelja u SDP-u, a možda vas još i iznenadi sve.![]()
No, puno je lip, al nije moj tip.![]()
Ti si zapravo prikriveni ćelavoljubac. :PopularnaPsihologija:Kosa, dakle. Ovo je užasna dilema. Stvarno.
Što stalno te starce guraš, imaš neki fetiš?Karl Jozef » wrote: Imaju oba.![]()

Al' hajde ti na trg ipak je on zloćko a ne zločinac.
Jezik pregrizla ....
Objasni to. Slušam.Ti si zapravo prikriveni ćelavoljubac. :PopularnaPsihologija:
Ne al' ne mogu ti preporučit nekog mlađeg kad ne znam hoće li imati kose kad ostari. Ne bi htio falš robu ponuditi.ex anais » wrote: Što stalno te starce guraš, imaš neki fetiš?
A ono homofobi su prikriveni, .... tako i ćelavofobi su prikriveni, ...Objasni to. Slušam.
Nego onu kojoj ističe rok trajanja.Karl Jozef » wrote: Ne al' ne mogu ti preporučit nekog mlađeg kad ne znam hoće li imati kose kad ostari. Ne bi htio falš robu ponuditi.
Molim lijepo, ti kojima je dokazano su podvrgnuti testovima, slikama. Da su i tad osjećali odbojnost, bilo bi drukčije.A ono homofobi su prikriveni, .... tako i ćelavofobi su prikriveni, ...
Pa s obzirom na sve tvoje bolešćine neš' ni ti vječno.ex anais » wrote: Nego onu kojoj ističe rok trajanja.
Pa puštat ćemo i tebi slike.Molim lijepo, ti kojima je dokazano su podvrgnuti testovima, slikama. Da su i tad osjećali odbojnost, bilo bi drukčije.
[spoiler]
[spoiler]
[/spoiler]Ok, previše je.
Karl Jozef » wrote: Pa s obzirom na sve tvoje bolešćine neš' ni ti vječno.
Marš, ovčurino, odi trčat ispred tri mačke da povučeš ovaj urokljiv komentar.
Da znaš, moram biti iskrena, Stanković je jedini ćelavi lik za kojeg sam ikad pomislila da nije loš. Ali to je iznimka koja potvrđuje pravilo.Pa puštat ćemo i tebi slike.
Ovo drugo neću ni komentirati.
-
- Information
-