Ma neću sad znam a i dok ih ne puste malo će porast, da ne bi ja u ćuzi završio.
Kuha nešto možda.Di je Zec nestala?
EDIT: a šta ja znam, kažu da je Praljak isto tako markantan. Ti ćeš to bolje znati, daj pogledaj da vidiš jel' se isplati.
Ma neću sad znam a i dok ih ne puste malo će porast, da ne bi ja u ćuzi završio.
Kuha nešto možda.Di je Zec nestala?
Što, samo djeca? Pa kako to..Karl Jozef » wrote: Ma neću sad znam a i dok ih ne puste malo će porast, da ne bi ja u ćuzi završio.
To si ti kriv. Umjesto da pohvališ njen pokušaj kuhanja ti si odmah išao prigovarati koju je kuharicu kupila.Kuha nešto možda.A i nekad ima običaj zaspati pred računalom.
Pa zapravo i da. U mojem videokrugu od ženskih osoba bilo stvarno puno maloljetnih djevojaka. Zanimljivo stvarno kako im se dalo tamo čekati.ex anais » wrote: Što, samo djeca? Pa kako to..
Imaš i ti.Imaš edit u prošlom postu.![]()
A kad sam seljačina. Šta ću. Sorry Zec.To si ti kriv. Umjesto da pohvališ njen pokušaj kuhanja ti si odmah išao prigovarati koju je kuharicu kupila.
Da, onaj s bradom. Pa ima kosu.
Ajme, pročitala sam da je danas taj dan i opet zaboravila.Karl Jozef » wrote:Nestade i ti sad. Ovako me ignorirati na svjetski dan muškaraca.
Pa da to je ona od Vladimira Kočiša Zecaex anais » wrote:E da, čitam tamo pa sam se i ja zapitala- zašto su mahom puštali Gospodine generale? Jel itko čuo tekst te pjesme ikad?
Dobro, jesam ja luda ili samo meni ta pjesma nekako nije u tom kontekstu u kojem se pušta i nije tome kome se pušta?Karl Jozef » wrote: Pa da to je ona od Vladimira Kočiša Zeca
http://www.youtube.com/watch?v=DQmPnKNZeZ4
ne znam iz prve ruke, ali čula sam nešto da ako ideš na njihove tečajeve, gubiš neka prava, pa daj si molim te to proguglaj..Zekoslawa » wrote: A ima nešto popusta na razne tečajeve, radionice i igraonice. Ako mi bude baš jako dosadno, možda iskoristim štogod of toga.
Pa to su ratne pjesme i bitno su ovisne o vremenu kad su pisane. Ova je napisana 1991 kad je Vukovar tek pao, ostatak teritorija je bio zauzet, ... i u tom kontekstu govori vjerojatno o pravdi koja će ga stići zbog toga.ex anais » wrote: Dobro, jesam ja luda ili samo meni ta pjesma nekako nije u tom kontekstu u kojem se pušta i nije tome kome se pušta?![]()
http://www.pjesmarica.com/vladimir-koci ... -generale/
Zašto opominje "Zapamtite Vukovare"?
I ovo:
U mraku vidim, bojite se sjene
Ne može se lako ubiti vrijeme
Gospodine generale
Dječak pred crkvom ostavlja svatove
Mora se krenut u vaše ratove
Da se nije jedna forumašica začudila, ne bih se ni sjetila, ali stvarno, ja mislim da tu nešto ne štima.
E, to me buni, jer imam dojam da ljudi pogrešno misle da je to pjesma u čast generalima, a nije, nego opomena i bunt tima koji su razarali Vukovar i njih opominje i zato kaže "vaše ratove".Karl Jozef » wrote: Pa to su ratne pjesme i bitno su ovisne o vremenu kad su pisane. Ova je napisana 1991 kad je Vukovar tek pao, ostatak teritorija je bio zauzet, ... i u tom kontekstu govori vjerojatno o pravdi koja će ga stići zbog toga.
A ovaj drugi dio meni govori o nametnutom ratu, kada su ljudi naprasno morali napuštati uobičajeni tok života da bi se branili od ubijanja tog generala.
Istina ako su je sada puštali zvuči malo naopako jer u ovom našem slučaju generali su pravedni al' opet valjda je taj dolazak generala čistih od optužbe za zločine ta osveta i "isplativost" napuštanja normalnog tijeka života nekog mladića i sl.
Pa možda ovi dosta mlađi. Nekako sumnjam da netko tko je imao tada više od 6 godina se može zeznuti.ex anais » wrote: E, to me buni, jer imam dojam da ljudi pogrešno misle da je to pjesma u čast generalima, a nije, nego tima koji su razarali Vukovar i njih opominje i zato kaže "vaše ratove".
Moguće, da.Karl Jozef » wrote: Pa možda ovi dosta mlađi. Nekako sumnjam da netko tko je imao tada više od 6 godina se može zeznuti.
Hm, fala na upozoridbi, prvi put čujem. Ništa takvo nije spominjala teta na grupnom informiranju, ali budem se bolje raspitala oko toga.Pješčana » wrote: ne znam iz prve ruke, ali čula sam nešto da ako ideš na njihove tečajeve, gubiš neka prava, pa daj si molim te to proguglaj..
Ajde ajde. Trolaš Zeca.ex anais » wrote: Pao mi je na pamet biznis prijedlog za Zec. (Isuse, nije pun intended ovo s pjesmom i nickom![]()
)
Ja se slažem s ovim visokokvalitetnim prijedlozima.Neka otvori menzu.
Ima dvije stalne mušterije.
Ima vremena naučiti kuhati jer mi nigdje ne idemo.
Win win.
Jebote, moj rođak Vlado.ex anais » wrote:
Moguće, da.
Pao mi je na pamet biznis prijedlog za Zec. (Isuse, nije pun intended ovo s pjesmom i nickom![]()
)
Neka otvori menzu.
Ima dvije stalne mušterije.
Ima vremena naučiti kuhati jer mi nigdje ne idemo.
Win win.
Neka joj se prvo jelo zove Novi fosili.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests