Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Perzefona

Post 19 Sep 2011, 17:36

Lord Byron wrote: Znaš što je ironično u toj priči? Ako je ovo događanje naroda, on je on tom analogijom i ebe i kolegu stavio u ulogu staroga, rigidnog CK SK Srbije. :facepalm:
Jebemti, to sam htjela napisati. I već jesam, pa sam pobrisala.

"Niko ne sme da vas bije!"

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Lord Byron

Post 19 Sep 2011, 17:37

klonka wrote:anderlonus ex machina dolazi kao dobročinitelj koji će se spustiti međ' forumski puk i s nekoliko klikova ispraviti stvar.
Poanta je u tome da postoje dvije, podjednako vjerojatne, verzije. Po jednoj, šutnja je podrška. Po drugoj, "Anderlona boli kurac za forum".
dimnjak

Post 19 Sep 2011, 17:40

re: na lord & perzefona post nakon auto-brisanja duplog kvota:

a bas!
:facepalm:

al vidim sad kad sam malo guglala i da hrvatska trazi svog vozda :misli:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
nemam pojma

Post 19 Sep 2011, 17:41

Lord Byron wrote: Po drugoj, "Anderlona boli kurac za forum".
Ova je puno vjerojatnija.

Već sam negdje rekla - moje mišljenje je da se samo javnim blaćenjem Foruma i Anderlona, možda, može postići. I to samo zato jer je on preveliki egoist da bi mogao progutati bila šta loše napisano u javnosti o sebi.

Eno se Kitača uspjenila :kava:
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 17:41

A smijem ja nešto pitati tebe što nemaš pojma? Što to zna pola foruma? Ja ne znam. :(

Nego, što se tiče aktualnih događanja, dvije stvari.

Mislim da je forum koji se spominje da odvlači članove zbog paranoje oko PM-ova Slobodni.net ili kako već. I mene se pozvali nakon recentnih događanja na PŽK-u. Dok sam ja pročitala PM pošiljatelj je već bio siv, dakle, netko je to prijavio. I to je vBulletin.

I drugo, što se kissače tiče. Oprostit ćete mi, ali ja mislim da je žena jednostavno malko priglupa. Ili ne to, nego jednostavno tvrdoglava. I uživa u kontriranju jerbo ona zna bolje i "svi ćete vi doći na moje". I tako nedavno reče kako je otvorila dvije teme na LJESU i nitko joj ih nije nabrzaka zaključao. Ne budi luda, otišla ja provjeriti. Kad, gle, jednu od tema zatvorio Tyndall identičnim riječima kao onu prvotnu s idiotarijama: "završit će s druge strane forumske ograde". Dakle, problem kratka pamćenja, mladost, ludost, štatigajaznam. Ili joj je jednostavno neugodno odstupiti sada kad se već ovoliko obrukala. Meni bi bilo.

A klonkin deus ex anderlonus... Neće biti potrebe za tim. Kao što vidite, reforme se spremaju, zasluge će preuzeti kome već bude zgodno.
bliss

Post 19 Sep 2011, 17:45

Ja sam uvjerena da Anderlona boli kurac. Čovjek vjerojatno nema pojma što se događa i nije ga briga.
dejzi

Post 19 Sep 2011, 17:46

Zekoslawa wrote:A smijem ja nešto pitati tebe što nemaš pojma? Što to zna pola foruma? Ja ne znam. :(
Topik koji je nemam pojma linkala je navodno o Adminu.
Prozivalo se Kiss za to i na topiku, no ona tvrdi da nije istina.
Njoj na dušu ide.

Anderlona boli kurac. Tako je već godinama, ne vidim zašto bi se sad promijenilo.

O ostalome radije ne bih.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Lord Byron

Post 19 Sep 2011, 17:47

Zekoslawa wrote:I drugo, što se kissače tiče.
Žena je tamo napisala elementarnu laž da postoji moj izbrisani post zbog kojeg sam dobio parcijalu. Poslije je ustvrdila da me uopće nije spomenula (mali problem razumijevanja uporabe zamjenica, pretpostavljam).
Ni o čijim privatnim stvarima ne bih, niti bih to upetljavao u forumske rasprave. Doduše, ako netko sâm obznani svoju frišku rastavu na forumu, nije mi baš jasno zašto se kasnije eventualno spominjanje toga (nisam ja, ja to ne radim) smatra objavom privatnih podataka.
Kao što vidite, reforme se spremaju
Riječ "kozmetika", zvuči poznato? :)
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 17:47

bliss wrote:Ja sam uvjerena da Anderlona boli kurac. Čovjek vjerojatno nema pojma što se događa i nije ga briga.
Iz izvora bliskih Vladi ... navodno njemu osobno nije odgovaralo da se išta mijenja, dočim je, kao, od strane izvršne vlasti volja postojala već duže vrijeme. Samo dok se nije uskomešalo par kokoški, naravno, nikome se nije žurilo.
nemam pojma

Post 19 Sep 2011, 17:48

Zekoslawa wrote:A smijem ja nešto pitati tebe što nemaš pojma? Što to zna pola foruma? Ja ne znam. :(.
:vidiga:

Sad će mi spičiti karton jer sam postala poslije njega :facepalm:
A nisam ga vidjela, majke mi :o
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 17:49

Lord Byron wrote: Riječ "kozmetika", zvuči poznato? :)
Meni i tebi možda kozmetika, nekome big deal.
Beta ženka

Post 19 Sep 2011, 17:51

bliss wrote:Ja sam uvjerena da Anderlona boli kurac. Čovjek vjerojatno nema pojma što se događa i nije ga briga.
Glavno da mu na profilu na linkedinu ponosno stoji da je osnivač/vlasnik (tako nešto) forum.hr-a. :rolleyes:

Boli njega briga, posjećenost je tu (a sad tek!), njemu pare u džep. :)
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
dimnjak

Post 19 Sep 2011, 17:51

nisam htjela skretat s teme pa sam za kiss i admina pitala na drugom topicu.
znam da se kod samog pokretanja tog topica a gutacicama pisalo da ce svi odmah shuzit o kom se radi. or something like that. pa sam ja citala njen topic i pokusavala skuzit. nisam. nikad dobar spija od mene.
al nisam ni do kraja pratila topic, tako da...olakotna okolnost.

ja zaista mislim da DEA zaista boli kurac. nit vidim niti cujem. nit zelim.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 19 Sep 2011, 17:52

Zekoslawa wrote:A smijem ja nešto pitati tebe što nemaš pojma? Što to zna pola foruma? Ja ne znam. :(
Pola foruma misli da zna. :D

Ali ta priča je tako nebitna za situaciju tamo.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
nemam pojma

Post 19 Sep 2011, 17:53

Odoh na roditeljski, uživajte Image
dejzi

Post 19 Sep 2011, 17:53

Ajvi wrote: Ali ta priča je tako nebitna za situaciju tamo.
Baš, ima milijun važnijih stvari.
nemam pojma

Post 19 Sep 2011, 17:55

Ajvi wrote:Ali ta priča je tako nebitna za situaciju tamo.
Naravno.
Ta priča služi samo za dizanje živaca gospođici :E
Beta ženka

Post 19 Sep 2011, 18:00

:rofl:
I opet ključanje teme! :lol:
I nemam pojmin post zadnji! :s
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Lord Byron

Post 19 Sep 2011, 18:00

nemam pojma wrote:To ti je pogrešno. To jest, bilo pogrešno : locked:.
Imam probleme s vidom. Zakleo bih se da sam bio vidio post u kojem piše nešto o "budalama koji se zajebu pa odu pa se poslije pokunjeni vrate". A sad ga nema. Znači, haluciniram.
dejzi

Post 19 Sep 2011, 18:02

nemam pojma wrote: Naravno.
Ta priča služi samo za dizanje živaca gospođici :E
Ali koji je smisao toga da se njoj digne živce? Što se neće, al dobro.

Pa nije mi cilj naživcirat ljude tamo i bockat ih, nego da mi pisanje opet postane ugodno. :ne zna:
dimnjak

Post 19 Sep 2011, 18:27

Lord Byron wrote:Imam probleme s vidom. Zakleo bih se da sam bio vidio post u kojem piše nešto o "budalama koji se zajebu pa odu pa se poslije pokunjeni vrate". A sad ga nema. Znači, haluciniram.
bio je, al na onoj drugoj temi, mislim.
o identitetu.
Silajn

Post 19 Sep 2011, 18:43

Sumnjam da ću se vratiti na forum.hr, ikad. Nemam pojma di bi, zašto i što tamo pisala. Naravno da sam išla pregledat i pm-ove i što se događa na pžk i samo se osjećam posrano.
Naravno da mi je palo na pamet rasut se po svim pdf-ovima tamo i prcat, ali, jebote :eek:, da još klikova nabijam nekome tko me očito duboko prezire? Blah. I da, najlakše je gazit (dakle dosadno) nekog poput Kisače koja je stvarno spektakularno glupa. Čak mi je i Sasha bilo žao :D :D Čak mi je palo na pamet da nije baš lijepo tak sjebanog čovjeka zajebavat, da sebi neš ne napravi.
Svjedno, ne bih imala niš protiv labuđeg pjeva u smislu objave smeća s moderatorskog negdje. Pa nek im onda netko drugi zagorčava život. Anderlon, na primjer, ne zbog sadržaja već zbog same objave.

Ovaj forum mi kao forma još nije sjeo, valjda ni ne može dok nas je toliko malo i dok smo svi manje-više sličnomišljenici. Došlo mi je da podsjetim sticha da smo se i poklali svojedobno, samo da se malo razigra rasprava (hint: neispravno, ispravno, najispravnije) :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 19 Sep 2011, 18:46

Nedostatak sugovornika će se, nadam se, početi rješavati kad budemo vidljivi i neulogiranima, ali rekli smo da ćemo se s time malo strpiti, dok se Trkeljanje malo ne izgradi.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
jevgenija

Post 19 Sep 2011, 18:48

a možemo i raspisat konkurs "dovedi budalu ili svađalicu". Ko pobijedi, dobije Hekatonira za po doma.
ako dečki mogu za sise, možemo i mi za fajtove, šta :nezna:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Silajn

Post 19 Sep 2011, 18:49

ElliQuinn wrote:Nedostatak sugovornika će se, nadam se, početi rješavati kad budemo vidljivi i neulogiranima, ali rekli smo da ćemo se s time malo strpiti, dok se Trkeljanje malo ne izgradi.
To je pametno. Valjda ću bit konstruktivnija za neko vrijeme :zubeki:
  • Information