Sumnjam da ću se vratiti na forum.hr, ikad. Nemam pojma di bi, zašto i što tamo pisala. Naravno da sam išla pregledat i pm-ove i što se događa na pžk i samo se osjećam posrano.
Naravno da mi je palo na pamet rasut se po svim pdf-ovima tamo i prcat, ali, jebote

, da još klikova nabijam nekome tko me očito duboko prezire? Blah. I da, najlakše je gazit (dakle dosadno) nekog poput Kisače koja je stvarno spektakularno glupa. Čak mi je i Sasha bilo žao

Čak mi je palo na pamet da nije baš lijepo tak sjebanog čovjeka zajebavat, da sebi neš ne napravi.
Svjedno, ne bih imala niš protiv labuđeg pjeva u smislu objave smeća s moderatorskog negdje. Pa nek im onda netko drugi zagorčava život. Anderlon, na primjer, ne zbog sadržaja već zbog same objave.
Ovaj forum mi kao forma još nije sjeo, valjda ni ne može dok nas je toliko malo i dok smo svi manje-više sličnomišljenici. Došlo mi je da podsjetim sticha da smo se i poklali svojedobno, samo da se malo razigra rasprava (hint: neispravno, ispravno, najispravnije)