Tema za pružanje podrške Eksači

Razgovor ugodni, divan natenane

Koliko će se dugo Ex odmarati od Trkeljanja?

Poll ended at 27 Sep 2012, 21:59

Minutu-dvije
1
7%
Do prekosutra
1
7%
Nešto sitno
2
13%
Jel vi to mene jebete?
9
60%
Koliko god treba
2
13%

Total votes: 15
Zekoslawa

Post 06 Oct 2012, 02:11

Karl Jozef » wrote: Ubio me ovaj liberalizam na sve strane. Čovjek se povodi za masama.
A znala sam da će se to kad tad dogoditi i tebi. A bio si tako divan relikt nekih davnih vremena. :tuzni:
A da, pohvala na moje pisanje :cerek: pa dobro - može. Ovako i onako su kasni sati.
A dogodi se, šta ćeš. Mislim, voljela bih i ja da je to na kakvoj čitanijoj temi i čitanijem forumu, pa da još tko vidi to čudo, ali eto, šta je, tu je. :D
Da ti znaš kad sam ja učio vremena i od koga ... :facepalm: to je više za PM.
A kad si učio... Dok se aorist još koristio, tamo negdje u prošlom stoljeću. :zubo:
A štaš, takva joj je sudbina. Što bi rekao mudri pjesnik s kraja 20 stoljeća - "puna zla i teška, pa se život nekad čini kao greška" ili tako nešto.
A ti si njoj, pretpostavljam, zapjevao "Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira". :zubo:
Dobro to je malo dugo, mislim da je 15 sasvim dovoljno.
Pa jest, ajde, iako ni 20 nije za baciti. :zubo:
Ex je bit će pospana.
I nije jedina. :zubo:

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 06 Oct 2012, 02:20

Zekoslawa » wrote: A znala sam da će se to kad tad dogoditi i tebi. A bio si tako divan relikt nekih davnih vremena. :tuzni
Ma povratit ću se ja, ići ću na neke terapije kod don ili fra nekoga. :D
A dogodi se, šta ćeš. Mislim, voljela bih i ja da je to na kakvoj čitanijoj temi i čitanijem forumu, pa da još tko vidi to čudo, ali eto, šta je, tu je.
A jel' vi jezikoslovci imate onu foru da kad netko nešto prvi puta upotrijebi / otkrije onda to po njemu nazovete.
A kad si učio... Dok se aorist još koristio, tamo negdje u prošlom stoljeću. :zubo:

Tada očito nisam učio, jer znamo tko i što mi je bila profesorica hrvatskog. :durica:
A ti si njoj, pretpostavljam, zapjevao "Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira". :zubo:
Uf Zec, ... :cerek: sviđa mi se tvoje poznavanje suvremenog pjesništva.
Pa jest, ajde, iako ni 20 nije za baciti. :zubo:
To bi moglo biti preveliko opterećenje. :D Nestrpljiv čovjek postane.
I nije jedina. :zubo:
:durica: onda idem ... laku noć :D
Zekoslawa

Post 06 Oct 2012, 02:27

Karl Jozef » wrote: Ma povratit ću se ja, ići ću na neke terapije kod don ili fra nekoga. :D
Povratit ću i ja. :D
A jel' vi jezikoslovci imate onu foru da kad netko nešto prvi puta upotrijebi / otkrije onda to po njemu nazovete.
Kao da mi znamo kad je tko što prvi put upotrijebio, nije da je jezik netko izumio. A i da nije toga, mi ionako pretačemo iz šupljega u prazno i prežvakavamo uvijek isto, nema tu puno novosti.

Ako si se ponadao da si jako inovativan, daj ono. :D
Tada očito nisam učio, jer znamo tko i što mi je bila profesorica hrvatskog.
Jel joj ćaća bija vojno lice? :D
Uf Zec, ... :cerek: sviđa mi se tvoje poznavanje suvremenog pjesništva.
Ne služi mi na čast. :tuzni:
To bi moglo biti preveliko opterećenje. :D Nestrpljiv čovjek postane.
O, da, vječne studente naročito krasi nestrpljivost. :D
onda idem ... laku noć
Pa, laka ti noć, Karl. Ja sam zbilja pospana. :giggle:

:w
Karlinjo

Post 06 Oct 2012, 02:32

Zekoslawa » wrote: Povratit ću i ja. :D
Glavno da se ja spasim zloga a ti radi što te volja. :D
Ako si se ponadao da si jako inovativan, daj ono.
:durica: pa eto baš i jesam iako ne bih znao ponoviti eksperiment. :D
Jel joj ćaća bija vojno lice? :D
Pa prije bih rekao da je ona bila vojno lice, sunce li joj jebem ... aždaja. :D
Ne služi mi na čast. :tuzni:
Kako ne, kako si ti mislila na svadbi pjevati. Pa onaj prvi ples sada ide baš uz tu pjesmu, ... "neka nitko ne dira u moj mali dio svemira".
O, da, vječne studente naročito krasi nestrpljivost.
Da
Pa, laka ti noć, Karl. Ja sam zbilja pospana. :giggle:

:w
Uši ti se zapetljale. Laku noć. :w
Eks

Post 09 Oct 2012, 18:06

Bila sam vadit zub. :tuzni:

Ali to nije sve! :tuzni:

Ost'o korijen unutra. Ne vidi se, ne može se do njega, ne može se ništa. Osim operirati, što mi nije preporučila jer bi mi vadili na ubibože načine. :mama:

I sad imam korijen zuba pored sinusa koji će kad rana zaraste ostati zauvijek tu. Dok mi ne prouzrokuje upalu mozga ili nešto takvo. To je iz mog laičkog zubarskog znanja i stručnog hipohondarskog.

Veli mi mater da kud se baš to meni ovakvom hipohondru desilo. :rofl:

Eto, bar sam ga riješila nakon toliko vremena. To sam mogla i sama počupat. :ne zna:

edit: kad sam bila mala, djeca su laprdala da samo umni ljudi imaju zube u glavi, da im umnjaci nikad ne narastu i to.
Ja eto imam umnjake, ali imam i zub u glavi. :tuzni: Bar sam pametna. :tuzni:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 18:25

ex anais » wrote:Bila sam vadit zub. :tuzni:
:grli:
Ost'o korijen unutra. Ne vidi se, ne može se do njega, ne može se ništa. Osim operirati, što mi nije preporučila jer bi mi vadili na ubibože načine.
Kak misliš ne može? Pa rengen + sitna klješta i mora bit negdje. Mislim ako te ne boli OK, al' što nije da se zubobolja stvara u korjenu jer tamo su neki živci? Koliko se sjećam kad sam ja bio kod zubara u prošlom stoljeću, onda mu je za zub(e) koji me bolio cilj bio očistiti korjen i u njega staviti nekakve iglice i onda to sve spaliti i tako to.

I zaš' neće operaciju. Osim ako imaš štajaznam neke druge bolesti (realne :zubo:) pa ne želi to komplicirat. Netko je imao problema sa srcem i koliko se sjećam nisu htjeli sređivati zube dok ne operira srce ili tako nešto :rofl:, jer kao anestezija ovo ono. :ne zna:
I sad imam korijen zuba pored sinusa koji će kad rana zaraste ostati zauvijek tu. Dok mi ne prouzrokuje upalu mozga ili nešto takvo. To je iz mog laičkog zubarskog znanja i stručnog hipohondarskog.
Gledano iz tvog kuta gotovo kao da si dobila poklon. Ne može te nitko proglasit hipohondrom a možda možeš i zatražit mirovinu. :D
Veli mi mater da kud se baš to meni ovakvom hipohondru desilo.
Ae, kud baš tebi. Da si ono prije jedno cca 3 godine išla vadit taj zub onda se to nebi dogodilo. :E
edit: kad sam bila mala, djeca su laprdala da samo umni ljudi imaju zube u glavi, da im umnjaci nikad ne narastu i to. Ja eto imam umnjake, ali imam i zub u glavi. :tuzni: Bar sam pametna. :tuzni:
Ovo svakako stavi u CV i priloži RTG snimku. :D
Eks

Post 09 Oct 2012, 18:44

Karl Jozef » wrote:
I zaš' neće operaciju. Osim ako imaš štajaznam neke druge bolesti (realne :zubo:) pa ne želi to komplicirat. Netko je imao problema sa srcem i koliko se sjećam nisu htjeli sređivati zube dok ne operira srce ili tako nešto :rofl:, jer kao anestezija ovo ono. :ne zna:
Mislim da nemam. :misli:
Ali to je bolno i odvratno. Moraju rezat. I boli nesnosno. I ne znam ni koliko traje, možda čak sat vremena. :horor:
Gledano iz tvog kuta gotovo kao da si dobila poklon. Ne može te nitko proglasit hipohondrom a možda možeš i zatražit mirovinu. :D
:rofl:
Ae, kud baš tebi. Da si ono prije jedno cca 3 godine išla vadit taj zub onda se to nebi dogodilo. :E
Bilo bi isto. Stvar je u tome da je taj korijen smješten toliko duboko da se prostim okom ne vidi i ne može izvuć.
Ovo svakako stavi u CV i priloži RTG snimku. :D
I hoću. :raspa:
Eks

Post 09 Oct 2012, 18:46

Sad sam se sjetila onog tvog frenda kojem su bušili glavu. :tuzni:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 18:49

ex anais » wrote: Mislim da nemam. :misli:
Misliti je jedno ... :E
Ali to je bolno i odvratno. Moraju rezat. I boli nesnosno. I ne znam ni koliko traje, možda čak sat vremena. :horor:
Kako misliš bolno, kad ti daju inekciju osjetiš točno ništa. To kad sam bio jednom sam si skoro pregrizao usnu. Ono osjetiš da ne osjetiš pa sve stiskaš i ne kužiš koliko zapravo to jako radiš a to je samo jedna obična injekica. Za tako nešto bi ti ih sigurno dali više.
Bilo bi isto. Stvar je u tome da je taj korijen smješten toliko duboko da se prostim okom ne vidi i ne može izvuć.
Gospođa stomatolog je nešto starija, jel? :zubo:
I hoću. :raspa:
Podržavam.

Inače, ovim putem bi htio pozdraviti sve one koji pišu ili će tek pisati uvode, sažetke, završetke i slične umotvorine. :D
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 18:53

ex anais » wrote:Sad sam se sjetila onog tvog frenda kojem su bušili glavu. :tuzni:
Al' to je bilo zbog bakterije koja je (očito preko korjena :E ) ušla u krvotok i odlučila se u mozgu razmnožavati. Inače on je sasvim dobro sada, radi i sve to.

Iako ima kul iskustvo. :rofl: ostvarenje vsnova svakog hipohondra, da mu buše glavu jer je jako jako jako bolestan. :D
Eks

Post 09 Oct 2012, 18:54

Karl Jozef » wrote: Misliti je jedno ... :E
:azdaja:
Kako misliš bolno, kad ti daju inekciju osjetiš točno ništa. To kad sam bio jednom sam si skoro pregrizao usnu. Ono osjetiš da ne osjetiš pa sve stiskaš i ne kužiš koliko zapravo to jako radiš a to je samo jedna obična injekica. Za tako nešto bi ti ih sigurno dali više.
Jedna je na fhr opisala horor. :D Unatoč anesteziji. A druga je pričala da su sestre pričale da jednoj anestezija nije prodjelovala i da je vrištala svo vrijeme. :D
Jedna žena je oslijepila, a sin Stallonea umro.

I tako. :hekla:

No na stranu i to, bolovi nakon popuštanja anestezije su navodno dosta gadni.
A i strah me da mi ne sjebu neki živac. :mama: Ili sinus.
Gospođa stomatolog je nešto starija, jel? :zubo:
Nije. I jako je spretna i stručna, tako da sumnjam da ne bi izvadila. Ali potražit ću i druga mišljenja.

Inače, ovim putem bi htio pozdraviti sve one koji pišu ili će tek pisati uvode, sažetke, završetke i slične umotvorine. :D
I ja. :w
Eks

Post 09 Oct 2012, 18:56

Karl Jozef » wrote: Al' to je bilo zbog bakterije koja je (očito preko korjena :E ) ušla u krvotok i odlučila se u mozgu razmnožavati. Inače on je sasvim dobro sada, radi i sve to.

Iako ima kul iskustvo. :rofl: ostvarenje vsnova svakog hipohondra, da mu buše glavu jer je jako jako jako bolestan. :D
Na snimci se ne može vidjeti ako je samo točkica karijesa, npr. :misli: I onda kad rana zaraste taj karijes će mi doć glave jer će rasti i rasti, kao tumor. :mama:

Neću da mi buše glavu. :durica:
Oću bit pošten hipohondar, onaj koji se uvijek žali bez razloga.
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 19:03

ex anais » wrote: Jedna je na fhr opisala horor. :D Unatoč anesteziji. A druga je pričala da su sestre pričale da jednoj anestezija nije prodjelovala i da je vrištala svo vrijeme. :D
Kako misliš nije prodjelovala a oni je krenuli rezuckat, ja bi u svakom slučaju nečiji prst odgrizao. :D
Jedna žena je oslijepila, a sin Stallonea umro.
A da? Šta se nije njegov sin predozirao ili tako nešto?
No na stranu i to, bolovi nakon popuštanja anestezije su navodno dosta gadni.
A to vjerojatno al' ne traje vječno ko štajaznam vječni student. Danas sam bio na fakultetu i vidio hrpu prolaznih studenata koji sada počinju s nastavom. Uočio sam i neke potencijalno vječne. :D
A i strah me da mi ne sjebu neki živac. :mama: Ili sinus.
Da bila je ona neka žena kojoj su tako nešto zeznuli s živcem pa je stalno spontano doživljavala orgazme ... :rofl:

Nije. I jako je spretna i stručna, tako da sumnjam da ne bi izvadila. Ali potražit ću i druga mišljenja.

Makar jedno, jer nekako mi stvarno ne zvuči logično da je problem isčupat korjen zuba koji je mali i jadan (bez uvrede) obično je problem neki ogromni, čvrsti korjen.
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 19:07

ex anais » wrote: Na snimci se ne može vidjeti ako je samo točkica karijesa, npr. :misli: I onda kad rana zaraste taj karijes će mi doć glave jer će rasti i rasti, kao tumor. :mama:
Mislim da se karijes ne može vidjeti, ali točkica neke košćice sasvim sigurno da. Okolno meso je premekano u odnosu na zub da se ne bi vidjelo.

Mda, nisam o tome mislio da je možda ostao i komadić karijesa ili neka bakterijica koja je i uzrokovala problem. Možda da to rješiš ispiranjem alkoholom. Ono mućkaš na zubu litru vina dnevno. To bi moglo rješiti i više problema nego što je zub, sinuse ćeš potpuno zaboraviti. :rofl:
Eks

Post 09 Oct 2012, 19:11

Karl Jozef » wrote: Kako misliš nije prodjelovala a oni je krenuli rezuckat, ja bi u svakom slučaju nečiji prst odgrizao. :D
Sad sam se sjetila i da su jednu vezali. :crying:
A da? Šta se nije njegov sin predozirao ili tako nešto?
Ne znam, kad sam guglala operacija zuba izbacilo mi par tih naslova, ali se nisam usudila čitati. :D

A to vjerojatno al' ne traje vječno ko štajaznam vječni student. Danas sam bio na fakultetu i vidio hrpu prolaznih studenata koji sada počinju s nastavom. Uočio sam i neke potencijalno vječne. :D
Po čemu si ih prepoznao? :rofl:
Da bila je ona neka žena kojoj su tako nešto zeznuli s živcem pa je stalno spontano doživljavala orgazme ... :rofl:
Bolje to nego sljepoća. :zubo: Ali, što je previše, previše je. :D

Makar jedno, jel' nekako mi stvarno ne zvuči logično da je problem isčupat korjen zuba koji je mali i jadan (bez uvrede) obično je problem neki ogromni, čvrsti korjen.
I meni čudno, ali povezujem to s tim što je zub uvijek bio kriv, taj jedini, valjda je čudno urastao, ne znam stvarno.

Strah me da se na namjerim na nekog nadobudnog tko bi išao pokušati izvući ga pa me maltretirao kliještima satima.
Tako sam završila jednom kod zamjene i radila mi je neku nadogradnju, sat vremena sam sjedila tamo i molila sve svece da prestane i da ga iščupa radije ili da me pusti nedovršenog posla, prolila mi je more i more krvi, a bolilo je ko svi vragovi.
Ali, čini se da je dobro napravila. Inače je privatnica.
Eks

Post 09 Oct 2012, 19:13

Karl Jozef » wrote: Mislim da se karijes ne može vidjeti, ali točkica neke košćice sasvim sigurno da. Okolno meso je premekano u odnosu na zub da se ne bi vidjelo.

Mda, nisam o tome mislio da je možda ostao i komadić karijesa ili neka bakterijica koja je i uzrokovala problem. Možda da to rješiš ispiranjem alkoholom. Ono mućkaš na zubu litru vina dnevno. To bi moglo rješiti i više problema nego što je zub, sinuse ćeš potpuno zaboraviti. :rofl:
Kako se ne može vidjeti. Tek onda sam najebala. Možda imam karijes, a nema načina da saznam. :rofl:

I nemam kako ispirati, kad se zatvori rana, gotovo je, korijen je nedostupan. A sad ne smijem ispirati jer bih opet prolila krv, a ionako sam anemična. :zubo:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 19:24

ex anais » wrote: Sad sam se sjetila i da su jednu vezali. :crying:
A da, sad pretjeruješ. Pa uspavali bi je skroz ako treba. Ne vežu ljude kad im srce operiraju a kako bi za zube.
Ne znam, kad sam guglala operacija zuba izbacilo mi par tih naslova, ali se nisam usudila čitati. :D
Možda je bolove poslije zubara liječio drogiranjem pa se predozirao.
Po čemu si ih prepoznao? :rofl:

Pokraj automata sam stajao i pijuckao kavu te slušao priče o pojedinim kolegijima koje vrlo vjerojatno vode u vječnost da tako kažem. :zubo:
Bolje to nego sljepoća. :zubo: Ali, što je previše, previše je. :D
Vjerojatno. :D Il, ima ona kojoj se stalno kiše. Hmm da, kad promislim sve priče o "zajebanom živcu" a da sam ih čuo dogodile su se ženama.
Tako sam završila jednom kod zamjene i radila mi je neku nadogradnju, sat vremena sam sjedila tamo i molila sve svece da prestane i da ga iščupa radije ili da me pusti nedovršenog posla, prolila mi je more i more krvi, a bolilo je ko svi vragovi.
Nisam ni pomišljao da su stomatolozi mogući evangelizatori. :rofl: Podržavam tvoje odlaske zubaru. Od nekuda se mora krenuti.
Ali, čini se da je dobro napravila. Inače je privatnica.
Javno-privatnica? Te teško podnosim. Ne zubare nego u mom slučaju okuliste. Dođem na pregled, preko zdravstvenog, na kraju kojega mi daje podsjetnicu za svoje privatno :gaah: Naravno otišao sam privatno jer je pregled izgledao kao pogađanje dioptrije a ne mjerenje - ne kod nje nego kod nekog drugog i to sam platio - ništa, jer pregled je bio besplatan ukoliko se poslije kod njih kupi a to sam ovako i onako trebao.
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 19:25

ex anais » wrote: I nemam kako ispirati, kad se zatvori rana, gotovo je, korijen je nedostupan.
Znači danas i sutra opijanje. :zivili:
Zekoslawa

Post 09 Oct 2012, 19:38

I oni vas pozdravljaju. :w

Eksačo... Ne pakiti, to je samo zubek i malo korijena, a ti si velika cura. :grli:
Shvati to ko da si mu produžila jednu godinu za diplomiranje, kako se to radi s vječnim studentima. :zubo:
Eks

Post 09 Oct 2012, 19:40

Karl Jozef » wrote: A da, sad pretjeruješ. Pa uspavali bi je skroz ako treba. Ne vežu ljude kad im srce operiraju a kako bi za zube.
Rekla žena na vorumu. Zašto bi tu lagala. :rofl:
To da ne radi nagle pokrete pa se ne ozlijedi valjda. :ne zna:
Možda je bolove poslije zubara liječio drogiranjem pa se predozirao.
Onda zamisli koliki su to bolovi. :zubo:
Pokraj automata sam stajao i pijuckao kavu te slušao priče o pojedinim kolegijima koje vrlo vjerojatno vode u vječnost da tako kažem. :zub o:
Jesi im udijelio koji savjet? :kokice:
Kako najuspješnije ne izaći na ispit 13i put i tako... :o
Vjerojatno. : D Il, ima ona kojoj se stalno kiše. Hmm da, kad promislim sve priče o "zajebanom živcu" a da sam ih čuo dogodile su se ženama.
To im rade namjerno. Zli zli patrijarhat. :tuzni:

:E
Nisam ni pomišljao da su stomatolozi mogući evangelizatori. :ro fl: Podržavam tvoje odlaske zubaru. Od nekuda se mora krenuti.

Istina, doimalo mi se da se borim protiv sotoninih napada.
Javno-privatnica? Te teško podnosim. Ne zubare nego u mom slučaju okuliste. Dođem na pregled, preko zdravstvenog, na kraju kojega mi daje podsjetnicu za svoje privatno :g aah: Naravno otišao sam privatno jer je pregled izgledao kao pogađanje dioptrije a ne mjerenje - ne kod nje nego kod nekog drugog i to sam platio - ništa, jer pregled je bio besplatan ukoliko se poslije kod njih kupi a to sam ovako i onako trebao.
Mislim da je i moja poluprivatna, ali besplatno je, osim ako ćeš raditi krunice i to. Mislim, zubne krunice. :zubo:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 19:40

Zekoslawa » wrote:I oni vas pozdravljaju. :w
I što imaju za reći u svoju obranu? :D
Zekoslawa

Post 09 Oct 2012, 19:42

Karl Jozef » wrote: I što imaju za reći u svoju obranu? :D
Uvod je pri kraju, za zaključak i sažetak duga je noć. :D
Eks

Post 09 Oct 2012, 19:42

Karl Jozef » wrote: Znači danas i sutra opijanje. :zivili:
:nono:
Alkohol pospješuje nezarastanje rane i krvarenje. Gugl is my enemy. :o
Zekoslawa wrote:I oni vas pozdravljaju. :w

Eksačo... Ne pakiti, to je samo zubek i malo korijena, a ti si velika cura. :grli:
Shvati to ko da si mu produžila jednu godinu za diplomiranje, kako se to radi s vječnim studentima. :zubo:
Zapravo, kad se bolje sjetim, taman smo u isto vrijeme postali vječni studenti. Produžavali su nam godine usporedo, a sad je kucnuo čas. Možda ga nakon diplome izvadim. Ako crknem, neka crknem kao VSS. :raspa:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 19:45

ex anais » wrote: Rekla žena na vorumu. Zašto bi tu lagala. :rofl:
Baš se i ja pitam.
Jesi im udijelio koji savjet? :kokice:
Kako najuspješnije ne izaći na ispit 13i put i tako... :o
Ne, nasmješio sam se diskretno. Nije bilo to 13 puta, nego su govorili o tome kako će i kada i koliko učiti za neke točno određene kolegije za koje znam da gotovo svi imaju problema s njima i vidim da su priče iste kao što su bile i prije. :D
Mislim da je i moja poluprivatna, ali besplatno je, osim ako ćeš raditi krunice i to. Mislim, zubne krunice. :zubo:
:rofl: Sve više mi se sviđaju zubari. Oni su petokolonaši što se tiče religije. Sve nešto subliminalno ili ne baš toliko. Ono bijele kute, zli su, pa dobri, daju halucogena sredstva, ...
Eks

Post 09 Oct 2012, 19:49

Karl Jozef » wrote: Baš se i ja pitam.
A može bit da, forumaško mjerenje kurca. "Ja sam najviše patila, ne ja sam, ja sam poginula na zubarskom stolcu :raspa: :čupanje:" :D
Ne, nasmješio sam se diskretno. Nije bilo to 13 puta, nego su govorili o tome kako će i kada i koliko učiti za neke točno određene kolegije za koje znam da gotovo svi imaju problema s njima i vidim da su priče iste kao što su bile i prije. :D
Eternal Trek, the next generation. :rofl:
:rofl: Sve više mi se sviđaju zubari. Oni su petokolonaši što se tiče religije. Sve nešto subliminalno ili ne baš toliko. Ono bijele kute, zli su, pa dobri, daju halucogena sredstva, ...
Jel to znači da mi koji najviše patimo kod zubara u zubarskom raju imamo zdrave nove zube s Plidenta reklame i besplatne droze? :raspa:

edit: dobra vijest kod vađenja- preporuča se žderanje sladoleda! Imam još pola :raspa:
  • Information