ex anais » wrote:
Sad sam se sjetila i da su jednu vezali.

A da, sad pretjeruješ. Pa uspavali bi je skroz ako treba. Ne vežu ljude kad im srce operiraju a kako bi za zube.
Ne znam, kad sam guglala operacija zuba izbacilo mi par tih naslova, ali se nisam usudila čitati.
Možda je bolove poslije zubara liječio drogiranjem pa se predozirao.
Po čemu si ih prepoznao?

Pokraj automata sam stajao i pijuckao kavu te slušao priče o pojedinim kolegijima koje vrlo vjerojatno vode u vječnost da tako kažem.
Bolje to nego sljepoća.

Ali, što je previše, previše je.
Vjerojatno.

Il, ima ona kojoj se stalno kiše. Hmm da, kad promislim sve priče o "zajebanom živcu" a da sam ih čuo dogodile su se ženama.
Tako sam završila jednom kod zamjene i radila mi je neku nadogradnju, sat vremena sam sjedila tamo i molila sve svece da prestane i da ga iščupa radije ili da me pusti nedovršenog posla, prolila mi je more i more krvi, a bolilo je ko svi vragovi.
Nisam ni pomišljao da su stomatolozi mogući evangelizatori.

Podržavam tvoje odlaske zubaru. Od nekuda se mora krenuti.
Ali, čini se da je dobro napravila. Inače je privatnica.
Javno-privatnica? Te teško podnosim. Ne zubare nego u mom slučaju okuliste. Dođem na pregled, preko zdravstvenog, na kraju kojega mi daje podsjetnicu za svoje privatno

Naravno otišao sam privatno jer je pregled izgledao kao pogađanje dioptrije a ne mjerenje - ne kod nje nego kod nekog drugog i to sam platio - ništa, jer pregled je bio besplatan ukoliko se poslije kod njih kupi a to sam ovako i onako trebao.