Tema za pružanje podrške Eksači

Razgovor ugodni, divan natenane

Koliko će se dugo Ex odmarati od Trkeljanja?

Poll ended at 27 Sep 2012, 21:59

Minutu-dvije
1
7%
Do prekosutra
1
7%
Nešto sitno
2
13%
Jel vi to mene jebete?
9
60%
Koliko god treba
2
13%

Total votes: 15
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 02:34

Karl Jozef » wrote: To je super kad imaš nekoliko šestara i velikih trokuta i onda je gužva u tramvaju ... :zubo:
Isuse, to nikad nisam ni imala. Nikad nisam znala rukovati tim prokletim šestarom. :facepalm: I mrzila sam kad mi na ravnalu ili trokutu ima koja udubina i kad fale kutevi.

Ah, kako je lijepo biti olovčar. Jeftinije nadasve.
Mislim da ne propisuju boju, možeš i ovom zlatnom pisati molbu. Iskočit ćeš iz mase.
Misliš? Ali ja imam sve moguće boje, pa ako im se ne sviđa zlatna, mogu ja i štogod drugo. Samo neka oni kažu.

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 30 Sep 2012, 02:36

ex anais » wrote:Neeeeeeee, glupo glupo Trkeljanje i komp, obrisao mi je post s puno kvotova i odgovora. :mama: :mama: :mama

To je zato što si neku zagradu izbrisala pa je on automatski maknuo "viškove". Kad postam s puno kvotova onda select all + copy pa tek onda preview pa ako je krivo možeš zaljepiti ponovno i nać grešku.
Uzela sam ovog zbog kose.
Voliš arijevce ... :zubo:
Ja znam nick, Karl. :raspa:
A da, ... khm sad se ne sjećam jel' rekla da zna kuvat. :rofl: Zašto brišete postove :gaah:
Imala sam Flokija u djetinjstvu, ali nije imao otvore.
Je, je, to je i Elvisa navodno koštalo glave. :rofl:
Eks

Post 30 Sep 2012, 02:40

Karl Jozef » wrote:
To je zato što si neku zagradu izbrisala pa je on automatski maknuo "viškove". Kad postam s puno kvotova onda select all + copy pa tek onda preview pa ako je krivo možeš zaljepiti ponovno i nać grešku.
Ne, nego me odlogirao i zaštekala je back opcija. Misterij.
Voliš arijevce ... :zubo:
Ovisi. Većinom su bljutavi, ali volim vidjet plavu kosu. :o Inače volim tamne i valovite. :o
A da, ... khm sad se ne sjećam jel' rekla da zna kuvat. :rofl: Zašto brišete postove :gaah:
A i njen je obrisan? :rofl:
Je, je, to je i Elvisa navodno koštalo glave. :rofl:
Opet ne kužim. :tuzni:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 02:41

Zekoslawa » wrote: Isuse, to nikad nisam ni imala. Nikad nisam znala rukovati tim prokletim šestarom.
Ni ja :zubo: hvala nebesima na raznim CADovima.
Misliš? Ali ja imam sve moguće boje, pa ako im se ne sviđa zlatna, mogu ja i štogod drugo. Samo neka oni kažu.
Mislim da samo crvenu ne daju koristiti. :D
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 02:44

Ma znate šta, vas dvoje, jepite se. Zapričali ste me, a čeka me moj vjerenik. Odoh ja raditi, a vi tu pretačite iz šupljega u prazno kao...kao... propali studenti. :zubo:

Ajte pok!
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 02:45

ex anais » wrote: Ne, nego me odlogirao i zaštekala je back opcija. Misterij.
Da ovdje ne radi back opcija, drukčije je programirano.
Inače volim tamne i valovite. :o
Kao onaj pjevač Opće opasnosti?
A i njen je obrisan? :rofl:
Sad ne znam, mislim da da.
Opet ne kužim. :tuzni:
Mah Elvis je navodno umro na školjci među ostalim jer ga je mučilo što nije imao "otvora". :zubo: :facepalm:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 02:47

Zekoslawa » wrote:Ma znate šta, vas dvoje, jepite se. Zapričali ste me, a čeka me moj vjerenik. Odoh ja raditi, a vi tu pretačite iz šupljega u prazno kao...kao... propali studenti. :zubo:
Koja netrepeljivost prema vječnome ... :zubo:
Ajte pok!
Glumiš terminatora :rofl:

Laku noć. :w
Eks

Post 30 Sep 2012, 02:49

Ne, taj iz Opće je gadan. Ovako nešto.

Zec, pa u ove sate? Do jutra? Ja sam okrenula dan za noć opet. :facepalm: Moram oprati kosu. :o Ne znam što bih gledala, nemam serija više. :tuzni:
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 02:52

Popoku, ex, đe nađe ovoga pederka, pari iz reklame za Pantene. :facepalm: Sad mi je jasnije zašto trebaš naučiti talijanski. :zubo:

Jašta, u ove ure, uobičajeno.

Ajte pok! :darinka:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 02:52

ex anais » wrote: Zec, pa u ove sate? Do jutra?
A to je tako s tim mladima :rolleyes: sve oće nabrzinu.
Ja sam okrenula dan za noć opet. :facepalm: Moram oprati kosu. :o
Sada ideš prat kosu, pa kako ti se da, čemu, ...
Ne znam što bih gledala, nemam serija više. :tuzni:
Kako misliš nema, ... Marisol, Esmeralda, Rosa, ... neka nešto :D
Eks

Post 30 Sep 2012, 02:55

Zekoslawa » wrote:Popoku, ex, đe nađe ovoga pederka, pari iz reklame za Pantene. :facepalm: Sad mi je jasnije zašto trebaš naučiti talijanski. :zubo:

Jašta, u ove ure, uobičajeno.

Ajte pok! :darinka:
Zašto moj ukus ljudi na internetsima proglašavaju pederskim. :mama: Ja samo volim malo suptilnije muškarce. :tuzni:
Karl Jozef wrote: A to je tako s tim mladima :rolleyes: sve oće nabrzinu.

Sada ideš prat kosu, pa kako ti se da, čemu, ...

Kako misliš nema, ... Marisol, Esmeralda, Rosa, ... neka nešto :D
Subota je. Dan za pranje. :ne zna:

Nah, serije s neta. :tuzni:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 02:56

ex anais » wrote: Zašto moj ukus ljudi na internetsima proglašavaju pederskim. :mama: Ja samo volim malo suptilnije muškarce. :tuzni:
Zato što je suptilnost tanka granica. :zubo:

Subota je. Dan za pranje. :ne zna:
Dobro ali je 3 sata, mislim neće se ništa dogoditi do npr. 13 sati sutra. :D Što ne smeta ukućanima i tako to.
Nah, serije s neta. :tuzni:
Aha, strašno je to. Tko zna što bi mogla raditi umjesto toga. :zubo:
Eks

Post 30 Sep 2012, 02:59

Karl Jozef » wrote: Zato što je suptilnost tanka granica. :zubo:
Dobro, taj možda jest malo ženskast, ali sam ga stavila zbog kose. :durica:
Dobro ali je 3 sata, mislim neće se ništa dogoditi do npr. 13 sati sutra. :D Što ne smeta ukućanima i tako to.
Dotad ću bit budna kako je krenulo, tj. taman ću zaspati tad. :o
Aha, strašno je to. Tko zna što bi mogla raditi umjesto toga. :zubo:
Učenje mi je iz treće palo na pamet. :zubo:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 03:02

ex anais » wrote: Dobro, taj možda jest malo ženskast, ali sam ga stavila zbog kose. :durica:
Bit će ti to problematično s godinama. Muškarci pokazuju tendenciju da kosa nestaje. :zubo:
Dotad ću bit budna kako je krenulo, tj. taman ću zaspati tad. :o
Ja kad zamjenim dan za noć tako i radim, namjerno ostanem budan, eventualno sat vremena popodne spavam i onda nakon što odem navečer spavati u cca 20 sati i odspavam cca 12 sati može početi novi ciklus preokretanja, ... :xlux:
Učenje mi je iz treće palo na pamet. :zubo:
Tako sam i mislio. :D
Eks

Post 30 Sep 2012, 03:04

Karl Jozef » wrote: Bit će ti to problematično s godinama. Muškarci pokazuju tendenciju da kosa nestaje. :zubo:
A ne ne, to neću. Mora mi dat ovjeren dokument da neće oćelavjeti, da nema genecku predispoziciju za to i tako to sve. :E Kosa je moj fetiš. : potjeh:
Ja kad zamjenim dan za noć tako i radim, namjerno ostanem budan eventualno sat vremena popodne spavam i onda nakon što odem navečer spavati u cca 20 sati i odspavam cca 12 sati može početi novi ciklus preokretanja, ...
To sam napravila prije tri tjedna. Nije potrajalo. Nikad ne potraje. :tuzni:
Eks

Post 30 Sep 2012, 03:05

Jel bademi imaju neko ograničenje koliko ih se smije pojest? Znam da mi je baba za orahe znala govorit da ih se ne smije puno, ali se ne sjećam zašto. :misli:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 03:08

ex anais » wrote: A ne ne, to neću. Mora mi dat ovjeren dokument da neće oćelavjeti, da nema genecku predispoziciju za to i tako to sve. :E Kosa je moj fetiš. : potjeh:
A onda ćeš morat pregledat ćaću mi, dede itd. osim toga morat ćeš bit dobra žena jer oće to i od stresa. :zubo:

Ima jedan profesor na mom faksu, ima frizuru ko taj tvoj, valovita i svjetla a blizu 50 godina. Uglavnom to govorim zato što hoću reći da je on valjda jedina osoba koja mi sad pada na pamet da ima oko 50 godina a da nije makar malo proćelava. :D

Loša ti je prognoza ex.
To sam napravila prije tri tjedna. Nije potrajalo. Nikad ne potraje. :tuzni:
Trotjedni ciklus, pa to je OK. :D
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 03:09

ex anais » wrote:Jel bademi imaju neko ograničenje koliko ih se smije pojest? Znam da mi je baba za orahe znala govorit da ih se ne smije puno, ali se ne sjećam zašto. :misli:
Meni je netko govorio nešto radi tlaka da ne jedem previše oraha il' su to bili lješnjaci. Hmmm možda i grožđice.

Mislim da te orašaste stvari nemaju neko ograničenje.
Eks

Post 30 Sep 2012, 03:11

Karl Jozef » wrote: A onda ćeš morat pregledat ćaću mi, dede itd. osim toga morat ćeš bit dobra žena jer oće to i od stresa. :zubo:
I oću dabome. Ne, ne tako kako možda misliš. :durica:

Ovo drugo ne mogu obećat. :tuzni: Ali, ne, od stresa može posijediti, ali ne oćelavjeti? :nogica:
Ima jedan profesor na mom faksu, ima frizuru ko taj tvoj, valovita i svjetla a blizu 50 godina. Uglavnom to govorim zato što hoću reći da je on valjda jedina osoba koja mi sad pada na pamet da ima oko 50 godina a da nije makar malo proćelava. :D
:crying:
Ima ih, ima. Mora bit. Brad Pitt nije ćelav, aha!
Trotjedni ciklus, pa to je OK. :D
E, al je ovaj išao brže, za par dana sam posve izokrenula.
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 03:16

ex anais » wrote: I oću dabome. Ne, ne tako kako možda misliš. :durica:
Koliko posla za malo kose a pretpostavljam drugdje hoćeš da bude ćosast :zubo: a na glavi kosmat. :ccc:
Ovo drugo ne mogu obećat. :tuzni: Ali, ne, od stresa može posijediti, ali ne oćelavjeti? :nogica:

Dobro ako ti je sijedo OK. Zapravo možda bi stres i pomogao jer krv udari u glavu pa je bolja apsorpcija hranjivih tvari, kisika i tako to. :D
:crying:
Ima ih, ima. Mora bit. Brad Pitt nije ćelav, aha!
A bit će tvoj kraj pun Bradova izgledom i dušom. :D Božidar je izgledom takav, jel da? :zubo:
E, al je ovaj išao brže, za par dana sam posve izokrenula.
Mislim da će jednog dana, redovno radno vrijeme to riješiti.
Eks

Post 30 Sep 2012, 03:20

Karl Jozef » wrote: Koliko posla za malo kose a pretpostavljam drugdje hoćeš da bude ćosast :zubo: a na glavi kosmat. :ccc:
Ja sam skromna, ništa osim kose, ruku i visine ne tražim. :tuzni: I da nema oči kao krava.
Za sve ostalo tu je žilet. :E
Dobro ako ti je sijedo OK. Zapravo možda bi stres i pomogao jer krv udari u glavu pa je bolja apsorpcija hranjivih tvari, kisika i tako to. :D
Pa nije mi ok, ali bolje i to, štaš. :skromna:
A bit će tvoj kraj pun Bradova izgledom i dušom. :D Božidar je izgledom takav, jel da? :zubo:
:horor: Poše sačuvaj, da, on ima kosu. :rofl:

Nema u ovoj vukojebini Bradova. :tuzni:
Mislim da će jednog dana, redovno radno vrijeme to riješiti.
I ja mislim.
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 03:26

ex anais » wrote: Ja sam skromna, ništa osim kose, ruku i visine ne tražim. :tuzni: I da nema oči kao krava.
Za sve ostalo tu je žilet. :E
Za visinu pretpostavljam al' što nevalja s rukama? I kakve su to oči ko krava, izbuljene?
Pa nije mi ok, ali bolje i to, štaš. :skromna:
Vidi Anderson Cooper on ima kosu ali sjedu.
Nema u ovoj vukojebini Bradova. :tuzni:
Kako misliš vukojebina, to je kao ona plemenita plijesan koja daje vrijednost ovom društvu ekonomskim riječnikom, dodana vrijednost :zubo:
I ja mislim.
Eto, još nekoliko F5 pa dvije muhe jednim udarcem.
Eks

Post 30 Sep 2012, 03:34

Karl Jozef » wrote: Za visinu pretpostavljam al' što nevalja s rukama? I kakve su to oči ko krava, izbuljene?
Moraju biti lijepe. Ne smiju biti za kopanje, jel. :zubo: :snob:

Aha, izbuljene i s telećim pogledom.
Vidi Anderson Cooper on ima kosu ali sjedu.
Ko je taj lik? Ne lajkam baš. Malo djeluje robotasto.
Kako misliš vukojebina, to je kao ona plemenita plijesan koja daje vrijednost ovom društvu ekonomskim riječnikom, dodana vrijednost :zubo:
vukojèbina ž

podr. zabačen kraj, zabačeno, zaostalo mjesto; selendra, bogu za leđima

:zubo:
Eto, još nekoliko F5 pa dvije muhe jednim udarcem.
A ne, ne, ovo je zbilja zadnja. Ali zbilja. Zakonski. :D
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 03:40

ex anais » wrote: Moraju biti lijepe. Ne smiju biti za kopanje, jel. :zubo: :snob:
Znači ti više manje tražiš obrazovanog manekena ... :D
Ko je taj lik? Ne lajkam baš. Malo djeluje robotasto.
Na CNNu radi, ima neku svoju emisiju a i kad god je neko sranje po svijetu onda je on tamo i izvještava. Poznati izvjestitelj da tako kažem.
vukojèbina ž

podr. zabačen kraj, zabačeno, zaostalo mjesto; selendra, bogu za leđima

Pa ako ćemo geografski, što se nisi nekad žalila da ti muzika pod nosom na glavnom trgu svira ili tako nešto, ... to nikako nemore bit geografska vukojebina, dakle ostaje ova intelektualna zabačenost. :D
A ne, ne, ovo je zbilja zadnja. Ali zbilja. Zakonski. :D
Je, da :rolleyes: a ja prekjučer razgovarah s kolegom koji je upisao 97'. Nema ti tu zadnjih rokova. Makar ne za ove koji nisu bologna. Po bologni da. Dvostruko više od minimalnog je makismalni rok.

Jel' tebi to ostalo puno ispita il' tek neki ispit kojeg odbijaš položiti?
Eks

Post 30 Sep 2012, 03:44

Karl Jozef » wrote: Znači ti više manje tražiš obrazovanog manekena ... :D
Pa ne mora biti toooliko lijep. :zubo:
Na CNNu radi, ima neku svoju emisiju a i kad god je neko sranje po svijetu onda je on tamo i izvještava. Poznati izvjestitelj da tako kažem.
Aaa. Ne pratim vijesti godinama.
Pa ako ćemo geografski, što se nisi nekad žalila da ti muzika pod nosom na glavnom trgu svira ili tako nešto, ... to nikako nemore bit geografska vukojebina, dakle ostaje ova intelektualna zabačenost. :D

Šta ja znam, ja sam uvijek uvozila likove. :D
Je, da :rolleyes: a ja prekjučer razgovarah s kolegom koji je upisao 97'. Nema ti tu zadnjih rokova. Makar ne za ove koji nisu bologna. Po bologni da. Dvostruko više od minimalnog je makismalni rok.
A ne, sve ove upisane prije mene su bacili na bolonju. Za dlaku sam izmakla.
Jel' tebi to ostalo puno ispita il' tek neki ispit kojeg odbijaš položiti?
Malo više ispita. :zubo:
  • Information