Srećom rokovnik je tu ... a on služi za uzbuđivanje gospona Diplomskog.
Tema za pružanje podrške Eksači
A ja taman nabavila novu pernicu. Šta ću sad s njom? Znaš kakvog studenta da mu treba?ex anais » wrote: Ja sam htjela kupiti neku s čupavim nečim, ali nije bilo. ;plavuša s harvarda:
Poše, nedostajat će mi škola.![]()
Nek' se nađe. Moš preventivno mlatarat po zraku njime, možda koga dozove fijuk.![]()
E da, uvijek mogu fijukati na mjesec, nisi ti ni luda.
Dronfulja obična.ex anais wrote:I Serenitu je trevio?![]()
Pojma nemam, tko će dati vagu. Samo vidim da mi je nešto napučeno u trapericama.Karl Jozef wrote: Malo je nedefiniran pojam, daj neke mjerne jedinice u ISO sustavu ono cm, kg, ...
Dabogda ti žena bila ovakva ko ja dok pišem diplomski, usrićija bi se.Samo dvije.i još k tome kuvaš.
Boli te dupe od sjedenja doma .... , postaješ pravo žensko.
![]()
Zekoslawa » wrote: Ti si se pripremala godinama, dakle ne bi trebao biti problem.
Na mjesec dana i računam otprilike. Samo moram prije toga riješiti talijanski. Bit će sramote.
Jezik pregrizla. :anđelko:Sve me strah ne bi li tu kakvi bakalari ispali od stare rodilje.
Ostavse mog rokovnika!Karl Jozef wrote: Srećom rokovnik je tu ... a on služi za uzbuđivanje gospona Diplomskog.
Daj ga Ofci. Da bar ima pernicu kad nema život.Zekoslawa » wrote: A ja taman nabavila novu pernicu. Šta ću sad s njom? Znaš kakvog studenta da mu treba?
Ja nekad s mačkama tiho zamjaučem.E da, uvijek mogu fijukati na mjesec, nisi ti ni luda.![]()
Opet sam zbunjena. Karl ili Serenita?Dronfulja obična.
Ja sam smršavila.Pojma nemam, tko će dati vagu. Samo vidim da mi je nešto napučeno u trapericama.![]()
Čuj, kroz koji tjedan bit će nezaposlenih talijanista koji jeftino daju instrukcije.ex anais » wrote:![]()
![]()
Na mjesec dana i računam otprilike. Samo moram prije toga riješiti talijanski. Bit će sramote.![]()
Istina boli, a?Jezik pregrizla. :anđelko:
A jel' na ovcu.Zekoslawa » wrote: A ja taman nabavila novu pernicu. Šta ću sad s njom? Znaš kakvog studenta da mu treba?![]()
Znači ljulja, ... rekli bi stari ...Pojma nemam, tko će dati vagu. Samo vidim da mi je nešto napučeno u trapericama.![]()
Misliš da je pernica neka utjeha? Ah, čini mi se da bih i ja dala pola života svog (koji nemam) da mi je imat život, a ne pernicu...ex anais » wrote: Daj ga Ofci. Da bar ima pernicu kad nema život.![]()
Ja nemam ni tvora da s njim zasmrdim.Ja nekad s mačkama tiho zamjaučem.![]()
Ofčurina razbludna. Serenita' je fina cura, blaga i šutljiva ko svi pravnici.Opet sam zbunjena. Karl ili Serenita?
Skoro mi te žao.
Ja sam smršavila.Nemam pojma od čega. :hipohondar:
Nije ni na šta. Neka obična zelena. Ali još imam Miki Mausa iz osnovne. I neke koale. Ta je bila super, imala je flomiće i bojice i sve živo. I dva kata.Karl Jozef » wrote: A jel' na ovcu.
Nećeš doživjeti status bravetine, ja ti kažem.Znači ljulja, ... rekli bi stari ...
Ja nisam imao pernicu od valjda 98'. Pernica je za curice. Ja sam to držao razbacano u torbi ili nekom pretincu.Zekoslawa » wrote: Nije ni na šta. Neka obična zelena. Ali još imam Miki Mausa iz osnovne. I neke koale. Ta je bila super, imala je flomiće i bojice i sve živo. I dva kata.
Al' kaštradina bi mogao postati veliš.Nećeš doživjeti status bravetine, ja ti kažem.
Ja sam fit.Zekoslawa wrote: Tonažu.
Pernicom možeš nacrtati život.Zekoslawa » wrote: Misliš da je pernica neka utjeha? Ah, čini mi se da bih i ja dala pola života svog (koji nemam) da mi je imat život, a ne pernicu...
Još crkavam kad se sjetim Tvoruma.Ja nemam ni tvora da s njim zasmrdim.
A nu ovo.
Takve i napada. I ona s LJES-a je bila neka fina i samozatajna.Ofčurina razbludna. Serenita' je fina cura, blaga i šutljiva ko svi pravnici.
Je, sad kad počnu hladni dani, učenje...Skoro mi te žao.
Što se repeticija tiče, kako, online
Pa sad nisam mislio da to snimaš al' tako nešto.Zekoslawa » wrote: Šta, smrdite s Renatom Sopek i to?
Karl Jozef » wrote: Ja nisam imao pernicu od valjda 98'. Pernica je za curice. Ja sam to držao razbacano u torbi ili nekom pretincu.

Pa zapravo ...ex anais » wrote: Takve i napada. I ona s LJES-a je bila neka fina i samozatajna.
Bit će kod tebe stalno ljeto.Je, sad kad počnu hladni dani, učenje...
Aha, ti si je bolje upamtio, da.Karl Jozef » wrote: Pa zapravo ...
Jezik pregriz'o.Bit će kod tebe stalno ljeto.
Imaš pravo. :kupuje pernicu: Ovaj plavi je moj. Zec, nu tebi ovaj drugi. Viš kako pernica donosi život.Karl Jozef wrote: Mm da. Kad bolje razmislim ovo bi trebala biti pernica za curice.![]()
Zaboravio sam nickex anais » wrote: Aha, ti si je bolje upamtio, da.![]()
Mora da je krasno, ... sve puno razdraganih turista, mladosti i zabave.Jezik pregriz'o.
Zecu daješ ovog kojem se ne vidi lice.Karl Jozef wrote: Imaš pravo. :kupuje pernicu: Ovaj plavi je moj. Zec, nu tebi ovaj drugi. Viš kako pernica donosi život.
Jesam i ja dok nisam počela imati čudesne rane po rukama i nogama i dok mi se nije svaka podstava u torbi isparala. Onda sam skužila da bi valjalo oštre predmete pospremiti u pernicu.Karl Jozef » wrote: Ja nisam imao pernicu od valjda 98'. Pernica je za curice. Ja sam to držao razbacano u torbi ili nekom pretincu.
Ta mi jedna stoji u torbi. Druga mi stoji na radnom stolu i u njoj držim kemijske u boji. ta je inače plišani pas s otvorom na leđima. Floki mu je ime.
E a imam još puno puno onih kantica s flomićima i olovčicama i kemijskama i svašta nešto. Ali ne volim narančaste i žute i kričavo zelene, pa ako netko želi, dam mu to. Najdraže su mi roza i plava i ljubičasta, a imam još i zlatnu, srebrnu i sve moguće sedefaste nijanse i svašta nešto.
Ali sve je to zakurac kad na Zavodu trebaš samo običnu plavu.
Zabludjela ovca si bio, to ćeš i ostati. Ne moš ni naprid ni nazad. :anđelko:Al' kaštradina bi mogao postati veliš.
Ok.Ja sam fit.
ex anais wrote:
Pernicom možeš nacrtati život.
Što drugo da se radi u jesenske kišne dane. Organizirat ćemo natječaj ko će bolje nacrtati život.
Pazi ti, oni su fancy.
Tvorumaši se čine kao jako poremećen svijet, mislim da ću se rado družiti s njima.
Pa šta je s njom, jel preživjela napad razbludne ovčurine? Jel je preobratio?Takve i napada. I ona s LJES-a je bila neka fina i samozatajna.
A tebi je kao problem misliti da sve znaš, a nemati pojma? Pa eto, ja te mogu uvjeravati da si sve naučila. Mukte, šta oš.Što se repeticija tiče, kako, online
Ukratko, ja dobih ovo -->Karl Jozef » wrote: Zecu daješ ovog kojem se ne vidi lice.
To je super kad imaš nekoliko šestara i velikih trokuta i onda je gužva u tramvaju ...Zekoslawa » wrote: Jesam i ja dok nisam počela imati čudesne rane po rukama i nogama i dok mi se nije svaka podstava u torbi isparala.
Mislim da ne propisuju boju, možeš i ovom zlatnom pisati molbu. Iskočit ćeš iz mase.Ali sve je to zakurac kad na Zavodu trebaš samo običnu plavu.
U prijevremenu mirovinu.Karl Jozef » wrote: možeš i ovom zlatnom pisati molbu. Iskočit ćeš iz mase.
-
- Information
-