Tema za pružanje podrške Eksači

Razgovor ugodni, divan natenane

Koliko će se dugo Ex odmarati od Trkeljanja?

Poll ended at 27 Sep 2012, 21:59

Minutu-dvije
1
7%
Do prekosutra
1
7%
Nešto sitno
2
13%
Jel vi to mene jebete?
9
60%
Koliko god treba
2
13%

Total votes: 15
Zekoslawa

Post 29 Sep 2012, 15:52

Karl Jozef » wrote: Nikad, nebi ja to nikada. Image I dotična nije bila s Religije bila je s LJESa. :zubo: Na Religiji su časne i pristojne žene, njima ponudim kolačić i to je to. Image
Ajme, difna je ova otužna kafa. Naprosto difna! Za razliku od Anđelka. :D

Priti pliz, neka se razmotri uvrštavanje iste među smajliće!

A šta, onima s Religije daš hostiju? :D
Nu poklončić

[spoiler]Image[/spoiler]
pa još jedan, pripravljen tako da čak ne moraš ni grist

[spoiler]Image[/spoiler]
Evo malo i ovoga da se zanimaš u ove ladne jesenje dane ...
[spoiler]Image[/spoiler]
Ajme, beštija... :love:

Kako bi difno bilo, oh kako divno, da on smrducka u svom kavezu dok ja srčem ovi napitak i listam ovi kodekas! Orgazmično nadasve!
A je me koštalo zericu bivanja okolo.
Tko pod drugim jamu kopa, i samoga ga se istalka! :mudri:

Pa se ti kurvaj po forumu! A mogu misliti šta sve radiš jer ako te ex uhvatila, a nje nikad nema na forumu, tko zna koliko toga još ima i koliko ćeš beštija morati nabaviti da me udobrovoljiš. :D

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 29 Sep 2012, 15:59

Zekoslawa » wrote: A šta, onima s Religije daš hostiju? :D
A nije, dam obični kolačić. Prošli put sam dao neki suhi kolačić pa se nije svidjelo. Što je, kad bolje razmislim, i logično ni ja ne volim suhe kolačiće :D a onda sam našao neki bolji i sočniji pa je bio OK.

Evo Zec, sve, sve sam ti rekao. Oh, ne kažu uzalud, istina oslobađa. Evo mi je odma lakše što sam skinuo taj teret sa sebe.
Kako bi difno bilo, oh kako divno, da on smrducka u svom kavezu dok ja srčem ovi napitak i listam ovi kodekas! Orgazmično nadasve!
Iju ju, jesam pogodio botune ... :cerek:
Tko pod drugim jamu kopa, i samoga ga se istalka! :mudri:
Iliti kako bi Matan reko, svako ima svoju dektivu. :D
Pa se ti kurvaj po forumu! A mogu misliti šta sve radiš jer ako te ex uhvatila, a nje nikad nema na forumu, tko zna koliko toga još ima i koliko ćeš beštija morati nabaviti da me udobrovoljiš. :D
Neću :durica: koristit ću druge nickove. Bem' ti transparentnost.
Eks

Post 29 Sep 2012, 18:59

Zekoslawa » wrote:
I kažeš ništa nisi trevila u ovih mjesec dana? :cerek:

Ae, kako si i mogla kad učiš 24/7, je i ja pričam pizdarije. Ništa, uživaj još jednu (dvije-tri-pet) godina. Sad je najljepše doba u životu svakoga đaka - kupnja pernice, šarenih olovčica i to. Pravo ti zavidim. :D
Nisam. :tuzni: Mogu komotno na onu tvoju jesen temu. :tuzni:

Kupila sam šareni rokovnik. :lux:

Nu, Potješe

Image

Lijena sam kvotati sve.

Karl, jesi, stavio si klopu. :E
Ima da služiš Zec do Božića. :raspa:
Karlinjo

Post 29 Sep 2012, 19:33

ex anais » wrote: Karl, jesi, stavio si klopu. :E
Ćuti :zubo:
Ima da služiš Zec do Božića. :raspa:
A na Božić kad se malo ugoji na ražanj. :no:

OK, dosta je. Pretjerujem. :facepalm:
Eks

Post 29 Sep 2012, 19:56

Zec, izvoli, trebat će ti.

Image

:rofl:
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:11

Ajd, nemojte se praviti da imate život. Subota je navečer, nanoć. Jesen je. Kamon. :rolleyes:

1 hidden. :rofl:

Zaboravila sam reć da mi je rokovnik na ofcu. :raspa:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 01:12

A neki nemaju al' nije ti neki izbor onih koji nemaju život. :zubo:
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:13

Karl Jozef » wrote:A neki nemaju al' nije ti neki izbor onih koji nemaju život. :zubo:
Daj šta daš. :zubo:

Nisam ni editirala... :rofl:

A Zec? :ceka:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 01:16

ex anais » wrote: Zaboravila sam reć da mi je rokovnik na ofcu. :raspa:
To ti nije dobro za duševni mir. :D
ex anais wrote: Daj šta daš. :zubo:
Je istina, darovanom konju se ne gleda u zube.
Nisam ni editirala... :rofl:
Bože, koja očajnost. :rofl:
A Zec? :ceka:
Zec vjerojatno ima život :rolleyes: vidjet ćemo jel' koga trevila. :D
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:22

Karl Jozef » wrote: To ti nije dobro za duševni mir. :D
Image

Ne znam doduše što piše. :rofl:

Je istina, darovanom konju se ne gleda u zube.
Molim, ja te nisam nazvala konjem. :o
Bože, koja očajnost. :rofl:
To se kaže "brzo tipkam", ali dođe ti na isto, ako brzo tipkaš jamačno nemaš život. :giggle: :tuzni:
Zec vjerojatno ima život :rolleyes: vidjet ćemo jel' koga trevila. :D
Ja sam čula da trevi nekog tipa kojeg zovu Diplomski. Poše sačuvaj. :ne zna:
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 01:33

Aupičku, na šta sam spala. Stvarni ljudi misle da radim, virtualni pak da imam život. A ja se ne družim ni s jednima ni s drugima, nego s gore navedenim mladićem. :zubo:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 01:33

ex anais » wrote:
Image

Ne znam doduše što piše. :rofl:

Crna ovca iliti ovca delikvent. Piše čini mi se KUKU + UMUSU, bit će neki ovčji par. I to nije rokovnik, to je bilježnica. :kava:

Rokovnik je ono što ima datume po unutra. Ex, ex nije ni čudo da se često zajebeš s datumima. :D
To se kaže "brzo tipkam", ali dođe ti na isto, ako brzo tipkaš jamačno nemaš život. :giggle: :tuzni:
:tuzni:, nema život. Iako danas sam skoro imao život al' odustah u zadnji čas.
Ja sam čula da trevi nekog tipa kojeg zovu Diplomski. Poše sačuvaj. :ne zna:
Ae, ... čuo sam za njega i znam mnoge koji bježe od njega. Kažu kad se uđe s njim u vezu i po tri mjeseca maltretira ljude.
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 01:35

P. S. Sviđam to što ex rokovnikom zove, a nije rokovnik nego bilježnica. Poše, ofco, otkud bi ona znala šta ja šta. Ne bi da je puno muče datumi i rokovi u životu, a u bilježnicu nema šta pisati i da oće.

P. P. S. Fala na biču, Eksačo. Poslužit će već negdje, za ofcu mi to ne treba. On dođe čim ga mrko pogledam.

P. P. P. S. Ofco, jebi se, kako znaš da sam se malo ugojila? :tuzni:

P. P. P. P. S. Ne da mi se kvotat.
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:37

Zekoslawa » wrote:Aupičku, na šta sam spala. Stvarni ljudi misle da radim, virtualni pak da imam život. A ja se ne družim ni s jednima ni s drugima, nego s gore navedenim mladićem. :zubo:
Otupavjela sam. Mislila sam da misliš na Karla pa gledam kako se družiš s njim kad on nema život, a nemaš ni ti kad si tu i onda sam se zbunila. :tuzni:

I kako ide, jel dobar, jel napredujete? :o
Karl Jozef wrote:
Crna ovca iliti ovca delikvent. Piše čini mi se KUKU + UMUSU, bit će neki ovčji par. I to nije rokovnik, to je bilježnica. :kava:
Meni je to rokovnik jer je tvrdih korica i uvezano žicom. Ako Splićani lubenicu mogu zvat dinja i obrnuto, mogu i ja bilježnicu rokovnikom. :durica:
Rokovnik je ono što ima datume po unutra. Ex, ex nije ni čudo da se često zajebeš s datumima. :D
Te bilježnice su ružne. :durica:
:tuzni:, nema život. Iako danas sam skoro imao život al' odustah u zadnji čas.
Neka. Štaš vani, tamo te nitko ne zna. :ne zna:
Ae, ... čuo sam za njega i znam mnoge koji bježe od njega. Kažu kad se uđe s njim u vezu i po tri mjeseca maltretira ljude.
Ja ću biti u kratkoj vezi s njim. :raspa:
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:39

Zekoslawa » wrote:P. S. Sviđam to što ex rokovnikom zove, a nije rokovnik nego bilježnica. Poše, ofco, otkud bi ona znala šta ja šta. Ne bi da je puno muče datumi i rokovi u životu, a u bilježnicu nema šta pisati i da oće.

P. P. S. Fala na biču, Eksačo. Poslužit će već negdje, za ofcu mi to ne treba. On dođe čim ga mrko pogledam.
Unutra ima boje. :xlux: :dijete: : osnovna:

Meni ne treba pa rekoh da ga proslijedim. :jesen u srcu: :single do groba: : patetika: :rofl:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 01:41

Zekoslawa » wrote: P. P. S. Fala na biču, Eksačo. Poslužit će već negdje, za ofcu mi to ne treba. On dođe čim ga mrko pogledam.
Ovo su grube insinuacije, očekujem da pravna služba reagira ... ovako oklevetat čovjeka Image
P. P. P. S. Ofco, jebi se, kako znaš da sam se malo ugojila? :tuzni:
A da, jesi? :D Što je tebi malo. :kava:

A ono, taj diplomski hrani dušu pa malo pređe i na tijelo.
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 01:42

ex anais » wrote: Otupavjela sam. Mislila sam da misliš na Karla pa gledam kako se družiš s njim kad on nema život, a nemaš ni ti kad si tu i onda sam se zbunila. :tuzni:

I kako ide, jel dobar, jel napredujete? :o
Sve je to u radni staž, lako se zbuniti kad pričam o tome kako Ofca ili ja imamo život. I ja se zbunim kad vječni studenti počnu spominjati rad. :zubo:

A ide, ide, pri samom sam kraju, sad još ispravljam malo, pa šaljem mentoru sutra-prekosutra. Još uvod, zaključak i ta sranja. :xlux:
Meni je to rokovnik jer je tvrdih korica i uvezano žicom. Ako Splićani lubenicu mogu zvat dinja i obrnuto, mogu i ja bilježnicu rokovnikom. :durica:
Ja glasam za čentrun, ti kako oš. :zubo:

Ne trebam ti govoriti da koristiš zašitu, štitiš se ti apstinencijom. :D
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 01:44

ex anais » wrote:
Unutra ima boje. :xlux: :dijete: : osnovna:

Meni ne treba pa rekoh da ga proslijedim. :jesen u srcu: :single do groba: : patetika: :rofl:
Sad sam tužna. Ja bih se još malo školovala, nisam još potrošila kemijske u boji. :tuzni:

A meni kao treba. :rolleyes: :single za popizdit: :sreća što je toplo i ne pada kiša:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 01:45

ex anais » wrote: Meni je to rokovnik jer je tvrdih korica i uvezano žicom. Ako Splićani lubenicu mogu zvat dinja i obrnuto, mogu i ja bilježnicu rokovnikom. :durica:
Ajde dobro. Bezrokovni, rokovnik. Zvuči kao kakav pendrek za maloljetnike.
Neka. Štaš vani, tamo te nitko ne zna. :ne zna:
A istina. :D
Koliko se sjećam stanovitog incidenta s transparentnošću, skoro će vam prva godišnjica. :zubo:
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:45

Zekoslawa » wrote: Sve je to u radni staž, lako se zbuniti kad pričam o tome kako Ofca ili ja imamo život. I ja se zbunim kad vječni studenti počnu spominjati rad. :zubo:
:rofl:
A ide, ide, pri samom sam kraju, sad još ispravljam malo, pa šaljem mentoru sutra-prekosutra. Još uvod, zaključak i ta sranja. :xlux:
Bravo. :xlux:
U koliko vremena si ga napisala? Čisto da znam što me čeka. :o
Ja glasam za čentrun, ti kako oš. :zubo:
Čentrun ili četrun?
Ne trebam ti govoriti da koristiš zašitu, štitiš se ti apstinencijom. :D
Bojim se da ne rodimo Doktorat. Još sam premlada za djecu. :mama:
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 01:47

Karl Jozef » wrote: Ovo su grube insinuacije, očekujem da pravna služba reagira ... ovako oklevetat čovjeka Image
Eno ti tamo Serenita', ona će valjda znati šta se radi kad oklevetaš ovčju kurvu.
A da, jesi? :D Što je tebi malo. :kava:

A ono, taj diplomski hrani dušu pa malo pređe i na tijelo.
Malo je... Malo. :durica:

Ne mogu više, gade mi se ove knjige i papiri ispred mene, gadim se sama sebi što popušim dvije kutije, što žderem u hodu, što kuham svaki treći dan i što me dupe boli od sjedenja. :gaah:
Moram diplomirat odmah sada odmah. :gaah:
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:49

Zekoslawa » wrote: Sad sam tužna. Ja bih se još malo školovala, nisam još potrošila kemijske u boji. :tuzni:

A meni kao treba. :rolleyes: :single za popizdit: :sreća što je toplo i ne pada kiša:
Ja sam htjela kupiti neku s čupavim nečim, ali nije bilo. ;plavuša s harvarda:
Poše, nedostajat će mi škola. :tuzni:

Nek' se nađe. Moš preventivno mlatarat po zraku njime, možda koga dozove fijuk. :o
Karl Jozef wrote: Ajde dobro. Bezrokovni, rokovnik. Zvuči kao kakav pendrek za maloljetnike.
Nemoj ti meni s perverzijama na moj rokovnik. :bič:
Koliko se sjećam stanovitog incidenta s transparentnošću, skoro će vam prva godišnjica. :zubo:
Ups. :zubo:
Neka, nismo konzumirali vezu, još je platonska. :love:
Eks

Post 30 Sep 2012, 01:51

I Serenitu je trevio? :eek:
Karlinjo

Post 30 Sep 2012, 01:51

Zekoslawa » wrote: Eno ti tamo Serenita', ona će valjda znati šta se radi kad oklevetaš ovčju kurvu.
:frajer:
Malo je... Malo. :durica:
Malo je nedefiniran pojam, daj neke mjerne jedinice u ISO sustavu ono cm, kg, ...
Ne mogu više, gade mi se ove knjige i papiri ispred mene, gadim se sama sebi što popušim dvije kutije, što žderem u hodu, što kuham svaki treći dan i što me dupe boli od sjedenja. :gaah:
Samo dvije. :cerek: i još k tome kuvaš. :D Boli te dupe od sjedenja doma .... , postaješ pravo žensko. :zubo:
Zekoslawa

Post 30 Sep 2012, 01:52

ex anais » wrote: Bravo. :xlux:
U koliko vremena si ga napisala? Čisto da znam što me čeka. :o
Pa... S obzirom na to da sam se s metodologijom upoznala već lani, pa sam onda provela dva tjedna samo kopajući po knjižnicama u ZG, pa još dva mjeseca pisala, to bi bilo sve skupa nekih tri mjeseca intenzivnog rada. Ali ja sam bolesni perfekcionist, tako da se to valjda moglo i malo brže, da je biti traljaviji. Dobro je blaze bila rekla, može se to za manje od mjesec dana, samo ovisi kakvu pripremu imaš. Ti si se pripremala godinama, dakle ne bi trebao biti problem. :o

Čentrun ili četrun?
Čen-trun. Japanska buba i to. :D
Bojim se da ne rodimo Doktorat. Još sam premlada za djecu. :mama:
Sve me strah ne bi li tu kakvi bakalari ispali od stare rodilje. :zubo:
  • Information