Neromantičnost - razlog za zabrinutost?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beau

Post 29 Aug 2012, 13:27

Leteća, svaka ti čast :S

Meni je taj film, doduše, dobar, al nikad mi nije bilo jasno po čemu je ta ljubavna priča zaslužila takve hvalospjeve, jer je u najmanju ruku ogavna :o

kukuriku

Post 29 Aug 2012, 13:32

Chilimama » wrote: Što kažeš na Damu s kamelijama? Na romantiziranje priče o umirućoj? ili na Love story?
a e..
No, da, jako je romantično kad žena filmski umire. I uglavnom (po mom filmskom istraživanju, oko 90,6%) žene su te koje zaljubljeno umiru. I uvijek jebeno dobro izgledaju dok to rade. Je, ko, 'nako napaćeno, fensi kolobarčići oko očiju, herion šik, ali lijepo.
: opetprstuustima:
Nek(v)arljiva.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 29 Aug 2012, 13:33

Zapravo je ogavna marketing služba koja taj film predstavlja kao romantični jer to baš i nije a takav pristup publici je čisto podilaženje..ajmo reći da se tada tako moralo jer je tako bilo i nedostajalo, ali dasnas bi se distributeri trebali drugačije postavit... :giggle:

A kakve veze sad ima Skarlet s Aristocat i njenom nostalgičnom ljubavnom pričicom?

Kako stvari stoje, svi iamju svoje viđenje o romantici i nenadjebivoj ljubavnoj priči..je, sve dok traje a kad prođe onda je to zna postat i crtica iz crne kronike :zubo:
Ljubav je nešto što se ne može obezvrijediti sa milijun pokušaja..Kad više ne voliš Šimu, zavoliš Matu, Mate tebe, a Šime nađe MAricu i tako..bitno je da kola :raspa:

@kukuriku, slažem se i ja nisam sklona romantiziranju smrti i ne vidim ništa romantično u tome, ali svijet voli patnju koja ga drži po strani jer se hrani takvim pričama...Mislim, možemo pričati i o pretučenoj ženi, izbačenoj na ulicu gdje ju siluje grupa kretena, a djecu joj otimaju socijalna služba i zla svekrva, dobije herpes i upalu jajnika a nema ni za novi ajfon...nekome će i to biti topla ljudska priča o ljubavi i vjernosti
kurvanjski avatar, a
Pješčana

Post 29 Aug 2012, 13:36

Lyla » wrote:Ja sam npr tek neki dan skontala da meni muž pusti da budem u pravu samo zato što zna koliko je meni to bitno. :D I još mi se lijepo smješka.
A ja sam uvijek mislila da sam u pravu jer je on shvatio da zapravo i jesam. :rofl:
To je romantika.
:cerek:

ovo me podsjetilo na jedno crkveno vjenčanje kojem sam prisustvovala.
svećenik je pričao o starom bračnom paru, gdje su svake večeri, za večerom, on i ona jeli, i on je uvijek davao sredinu kruha njoj, i ona je jela, a ona je uvijek davala njemu okrajak i kore, i on je jeo.
i onda su si, nakon puno godina priznali, da oni u biti vole ono drugo, ali su uvijek davali jesti obrnuto iz ljubavi prema partneru, jer su mislil da i on voli sredinu (jer tko ne bi volio sredinu kruha? :) ili kore? )

ljubav :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 29 Aug 2012, 13:45

Pješčana » wrote: :cerek:

svećenik je pričao o starom bračnom paru, gdje su svake večeri, za večerom, on i ona jeli, i on je uvijek davao sredinu kruha njoj, i ona je jela, a ona je uvijek davala njemu okrajak i kore, i on je jeo.
i onda su si, nakon puno godina priznali, da oni u biti vole ono drugo, ali su uvijek davali jesti obrnuto iz ljubavi prema partneru, jer su mislil da i on voli sredinu (jer tko ne bi volio sredinu kruha? :) ili kore? )

E vidiš, meni je to užas.
Da dvoje ljudi koji desetljećima žive zajedno nisu bili u stanju izverbalizirati tko više voli batak, a tko guzicu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lyla

Post 29 Aug 2012, 13:46

Mislim da svećenik sere.
20 godina?
Nego jel objasnio kako su saznali? :D

edit: nije 20 nego puno. :D
Beau

Post 29 Aug 2012, 13:48

Morticia » wrote:
Da dvoje ljudi koji desetljećima žive zajedno nisu bili u stanju izverbalizirati tko više voli batak, a tko guzicu.
I meni je to užasno. Jer ako su tako radili u svemu, pa to otežava život u pm.
Izjasni se, jebate, kako ću te inače upoznat.
Ze.

Post 29 Aug 2012, 13:48

Leteća » wrote:
Ne pljuc nego veliki masni hrać iz najdubljih zakutaka čeonih sinusa. Mislim, tehnički je savršen za svoje doba, ali priča mi je fuj.

Imamo jednu razmaženu bitch. Koja se namjerila na to da otme zaručnika/muža najbolje frendice. U međuvremenu razori još barem jedan brak da spasi svoju jebenu farmu. Neka šupendara i pogine zbog nje, ako se dobro sjećam.

I nađe se netko tko je svjestan o kakvom se gadu od žene radi, ali ju svjedno voli. Vjerojatno zato što je i sam isto takvo beskrupulozno đubre koje se bogati dok drugi ljudi ginu u bratoubilačkom ratu i još se uspije isfurati kao narodni heroj.

Ma nema veze. On ju voli. Zna kakvo je dno, ali ju svejedno voli. Onako, oceanski. A ona ga gazi i radi šupendarom jer i dalje pati za mužem najbolje frendice.

I onda kad skuži da se je malo zajebala, njemu je već pun kurac. I veli joj nek odjebe u skokovima.

A onda si ona koeljovski zabrijava kako je sutra novi dan, sunce sija, a zemlja je crvena i sve će bit u redu jer će se cijeli svijet urotiti da ona dobije što želi.

Ma fuj! :flop:

I da me jebeš nije mi jasno što je tu lijepo i romantično. Njezino prenavljanje i afektacija? To što je on visok i crn? Ne kužim, jebeno ne kužim. :503:
Potpis! I ostali likovi u ovoj epopeji su mi iritantni do milog Mozesa... :zubo:
Lyla

Post 29 Aug 2012, 13:49

Ze. » wrote:
Potpis! I ostali likovi u ovoj epopeji su mi iritantni do milog Mozesa... :zubo:
A nije. Zgodan je onaj brko. :giggle:
Morticia

Post 29 Aug 2012, 13:50

Lyla » wrote:
A nije. Zgodan je onaj brko. :giggle:
Misliš klempo? :o :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Leteća
babin nakurnjak

Post 29 Aug 2012, 13:52

Chilimama » wrote:
A kakve veze sad ima Skarlet s Aristocat i njenom nostalgičnom ljubavnom pričicom?
Sličnost je zapravo u formi a ne sadržaju jer nemam pojma o čemu Aristocat priča. Samo vidim neke slične vanjske manifestacije, drama, onesvjest, umiranje.... ono na što većina žena okine i proglasi romantičnim, zbog čega je i Prohujalo s vihorom i smješteno u kategoriju ljubića, iako ondje ne pripada.

Damu s kamelijama nisam gledala, a umiranje od bolešćina mi nije nimalo romantično.

Najromantičniji film u zadnjih xy godina mi je Shrek. Čak sam i suzu pustila. :brukica:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Ze.

Post 29 Aug 2012, 13:53

Morticia » wrote:
Misliš klempo? :o :zubo:
Nije kempo, zalijepili mu lijepo uši karbofixom. :rofl:
Leteća
babin nakurnjak

Post 29 Aug 2012, 13:55

Morticia » wrote:
Je, i meni je to tužno. Mislim, čak je i onaj Emerov pećinar znao da njegova pička voli srneću jetru. :cerek:
Morticia

Post 29 Aug 2012, 13:59

Ja ću još samo reć' da ne mogu zamislit da dvajst godina žvačem pileće nogice ili gujsce, a njemu dajem batake, samo zato što ih on više voli. :o

Sorry Ze. :o
Al' ako ti bude ikad trebo bubreg, tu sam. :five:
baja

Post 29 Aug 2012, 13:59

najromatičnija ljubafj ikadj je njihova :o

Image
Ze.

Post 29 Aug 2012, 14:00

Moram priznati da mi je najromantičniji filmski odnos bio onaj između Doktora i Sedme... :brukica:
Morticia

Post 29 Aug 2012, 14:01

Ze. » wrote:Moram priznati da mi je najromantičniji filmski odnos bio onaj između Doktora i Sedme... :brukica:
:o

Idi ća s ove teme. :o :zubo:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 29 Aug 2012, 14:02

Pješčana » wrote: :cerek:

uf..ovo je meni tužna priča o trpljenju koju zna samo svećenik jerbo teško da poznajem nekog ko čini nešto samo zato jer "misli" da čini dobro...jebt, pa prvo pitam želiš li to i to..majgod, uzme kruh i jede dio, pa vidim i sama da mu ne paše ..nego, nešto brijem da to svećenici sami smišljaju ne bi li razgalili svjetinu na vjenčanju...ali, znam što želiš reći, nije bitan kruh, nego je bitno trpljenje bokte

Ali to i dalje ne spada u romantiku. :ne zna:
kurvanjski avatar, a
Ze.

Post 29 Aug 2012, 14:03

Morticia » wrote: Sorry Ze. :o
Nisam baš neki od bubrega, preferiram jetricu na žaru. :D
kukuriku

baja » wrote:najromatičnija ljubafj ikadj je njihova :o

Image
Jok.
Nikakve kemije tu nije bilo.
A kakva je to lijubaf bez kemije? :mudri:

Eh, Aragorn i Eowyn, to je već nešto.
Kad on njoj rekne nešto u stilu It's just a shadow and a thougt that you love. I can not give you what you seek.. to je već pun kurac romatično. Jest, nesretno, ali ima li išta romantičnije od nesretne lijubavi. :reževene:
Nek(v)arljiva.
Morticia

:facepalm: :o :rofl:

:love:
Leteća
babin nakurnjak

Post 29 Aug 2012, 14:05

Morticia » wrote:Ja ću još samo reć' da ne mogu zamislit da dvajst godina žvačem pileće nogice ili gujsce, a njemu dajem batake, samo zato što ih on više voli. :o

Sorry Ze. :o

Judolino više voli batake a ja bijelo meso. Od mladog luka više voli bijelo, a ja zeleno. Bubreg, ajd može, ali jetru mu ne bi dala jer je ne zna čuvat. :cerek:
Morticia

Post 29 Aug 2012, 14:05

Chilimama » wrote: uf..ovo je meni tužna priča o trpljenju koju zna samo svećenik jerbo teško da poznajem nekog ko čini nešto samo zato jer "misli" da čini dobro...jebt, pa prvo pitam želiš li to i to..majgod, uzme kruh i jede dio, pa vidim i sama da mu ne paše ..nego, nešto brijem da to svećenici sami smišljaju ne bi li razgalili svjetinu na vjenčanju...ali, znam što želiš reći, nije bitan kruh, nego je bitno trpljenje bokte

Ali to i dalje ne spada u romantiku. :ne zna:
To sa trpljenjem je najveće sranje i obmana koje je ikad vidio svijet.
Trpiti, trpiti i opet trpiti.
Koji je to kuac, kakav je to život, ako ja stalno moram nešto trpjeti u ime te velike "ljubavi"?
Morticia

Post 29 Aug 2012, 14:07

Leteća » wrote:

Judolino više voli batake a ja bijelo meso. Od mladog luka više voli bijelo, a ja zeleno. Bubreg, ajd može, ali jetru mu ne bi dala jer je ne zna čuvat. :cerek:
Ma bitno da si mu dala srce. :love:

:ljiga:
: patetika :

:rofl:
  • Information