Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 03 Aug 2012, 10:08

Morticia » wrote:
Meni se glodavci toliko gade da nisam nakon toga mogla ni pogledati taj krevet, a kamoli zamisliti da spavam u njemu. :horor:
Ovo ti se gadi?
Image

Ili ovo?
Image

Pa kaka si ti to žemska?! :gaah:

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 03 Aug 2012, 10:10

Morticia » wrote:Nemam pojma, mislim da masa žena nema problema s glodavcima. :ne zna:
Meni su neopisivo gadljivi. Strašno.
Ma nisu miševi uopće gadljivi, mogli bi đavla izist... :rofl:
Morticia

Post 03 Aug 2012, 10:27

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRESTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 03 Aug 2012, 10:58

Bravo, judolino, bravisimo.
Potjeraj nam i ovo malo zenskinja sto imamo na forumu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ombia

Post 03 Aug 2012, 11:41

Euklid » wrote:Sta da ti kazem?
Maslina je neobrana a ima koga da je bere :(

G.O. 3 tjedna + 20 dana na racun prekovremenih :)
I to trosis sve odjednom? Ja imam cijeli ovaj godisnji :rolleyes: neplanirano, dio proslog i skupilo se razno raznih 7 dana. Utopija da to uzmem u komadu. :zubo:
K tome ne treba ti nista ostati za Bozic?
Nica

Post 03 Aug 2012, 11:55

I ja bih dva mjeseca godišnjeg. :S

Pozdrav svima. :w

Mišić je sladak. :cerek: Miša koji je meni uletio u stan nazvala sam Bobo i bio je jako poslušan. Kad bi počeo grebati o namještaj, ja bih rekla "Bobo, prestani" i on bi prestao. :o

Vjeverica. :cerek:

Bježim. :w
Groupie :cerek:
karambol

Post 03 Aug 2012, 12:13

Barbiemiš...
Image

Uploaded with ImageShack.us

Strašnimiš...

Image

Skočimiš...
Image

Euklid
old school

Post 03 Aug 2012, 17:32

ombia wrote:
I to trosis sve odjednom? Ja imam cijeli ovaj godisnji :rolleyes: neplanirano, dio proslog i skupilo se razno raznih 7 dana. Utopija da to uzmem u komadu. :zubo:
K tome ne treba ti nista ostati za Bozic?
Za Bozic cu garant biti dezuran.
Volio bi i ja ostavit koji tjedan za po zimi al nemere.
Sve ide u komadu iskljucivo preko ljeta.
baja

Post 03 Aug 2012, 17:36

Nica » wrote: Miša koji je meni uletio u stan nazvala sam Bobo i bio je jako poslušan. Kad bi počeo grebati o namještaj, ja bih rekla "Bobo, prestani" i on bi prestao. :o
i kažeš, ne drogiraš se?! :D
karambol

Post 03 Aug 2012, 17:47

baja » wrote: i kažeš, ne drogiraš se?! :D
:rofl: :rofl:
Euklid
old school

Post 03 Aug 2012, 17:55

u jednu ruku ne

u drugu ruku da

:lol:
karambol

Post 03 Aug 2012, 18:00

Image

:cerek:
Euklid
old school

Post 03 Aug 2012, 18:05

Aha, znaci Nica nam je na veselim pecurkama :misli:

Ajd, bar nije neka kemija u pitanju nego sve fino prirodno...
baja

Post 03 Aug 2012, 18:07

:rofl:

gledali smo nekidan dokumentarac o ekv-u; tužno sve u svemu ali i s nekoliko smiješnih momenata... kako bi mučne bile probe kad bi došli na različitim drogama, onom na spidu sve presporo, onaj na horsu ništa ne može poloviti .. :D
Nica

Post 03 Aug 2012, 19:15

baja » wrote::rofl:

gledali smo nekidan dokumentarac o ekv-u; tužno sve u svemu ali i s nekoliko smiješnih momenata... kako bi mučne bile probe kad bi došli na različitim drogama, onom na spidu sve presporo, onaj na horsu ništa ne može poloviti .. :D
:rofl:

Gdje je to? :cerek:

Navodno se ne drogiram, a moguće i da se ne sjećam. :o
Groupie :cerek:
Euklid
old school

Post 03 Aug 2012, 19:21

Nije ni cudo
koji rudarski posao obavljas tamo...
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 03 Aug 2012, 20:22

..kupao sam se. :cher: prvi put ove godine. sad sam dosao s mora. znam da to izgleda i jest prebanalno, ali situacija mi je takva da sam..ne znam..jako sam ono..jel..ka ono..odlicno je okupat se. jest da je bilo penzionerski za popizdit :facepalm: :facepalm: , od ulaska do boravka, ali opet, neka, bilo kako da je, dobro je.
aj, barem nisam imao sugaman, ko zadnja pickica.. :D
karambol

Post 03 Aug 2012, 20:52

..a unda » wrote:..kupao sam se. :cher: prvi put ove godine. sad sam dosao s mora. znam da to izgleda i jest prebanalno, ali situacija mi je takva da sam..ne znam..jako sam ono..jel..ka ono..odlicno je okupat se. jest da je bilo penzionerski za popizdit :facepalm: :facepalm: , od ulaska do boravka, ali opet, neka, bilo kako da je, dobro je.
aj, barem nisam imao sugaman, ko zadnja pickica.. :D
Unda...cestitam!
Nego, jesi li ti aktivan clan Lige za boj protiv turizma? :D
To je jedna od udruga, pokreta, ideja...koja ima moje simpatije iako im to, pretpostavljam, nista ne znaci.
..a unda
Undaminator

Post 03 Aug 2012, 21:02

karambol » wrote:
Unda...cestitam!
Nego, jesi li ti aktivan clan Lige za boj protiv turizma? :D
To je jedna od udruga, pokreta, ideja...koja ima moje simpatije iako im to, pretpostavljam, nista ne znaci.
hvala na cestitkama. ne znam, osjecam se kao da mi treba cestitat. :D
jos da mi je bilo nekako se vratit u formu, ono da mogu koji kilometar preplivat, malo duze ronit, uf. sad sam bio dvajst minuta u moru, plivuckao kao pas stenac i to veseli...i pasica sa kraja mi se smijala i govorila da tako ni pasi ne plivaju i, mogu ti rec, poceo sam osjecat da mi je nakon petnajst, dvajst minuta, malo ka, zima.
mozda moram koje kilo nabacit? :misli:

il postoji ta liga? dobro se zove, ali ja nista vise ne vjerujem tim ligama i udrugama i pokretima. nema od toga nista. prema tim turistima, jest da su jadni i oni, ali treba se ponasat kao ona baba kad ju je njemacki ss oficir pitao..babo, gdje su ti sinovi. a ona njemu, drsko, netremice..idi, paaa, vidi.. :D :D

mislim, nemam pojma zasto se turizam vec jednom ne proglasi teroristickom aktivnoscu. i to zestokim terorizmom. zadovoljeno je cini mi se dosta uvjeta.. :raspa:
karambol

Post 03 Aug 2012, 21:13

Franci Blaskovic je utemeljitelj...
Ja bi tuizam proglasio ekoloskom prijetnjom... U danasnje vrijeme se loze na to. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 03 Aug 2012, 21:18

karambol » wrote:Franci Blaskovic je utemeljitelj...
Ja bi tuizam proglasio ekoloskom prijetnjom... U danasnje vrijeme se loze na to. :zubo:
pa to ne bi trebao bit problem. mnoge vrste turizma su ekoloski na razini teske industrije, tj ako se uzmu u obzir neki prioriteti poput bazne ili bazicne privrede, rast, granicni prirast itd, ispada da turizam nema nikakvih pozitivnih efekata u smislu strategije neke ili neke dugorocnosti, takve vrste planiranja, ami bacili sve na tu kartu. mono kartu.

odavno se to zna, cak i kod nas, to se uci na nasim faksevima, ali..jebiga. prije nego sto se redefinira ili uopce i definira turizam, najprije se treba dogovorit da je glupost sila. poslije sve lakse ide. :D
blaze

Post 03 Aug 2012, 21:26

karambol » wrote:Franci Blaskovic je utemeljitelj...
i jedini član. ne prima nikog
i mislim da se zove za borbu protiv, boj ima druge konotacije
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Eks

Post 03 Aug 2012, 21:47

..a unda » wrote:
mislim, nemam pojma zasto se turizam vec jednom ne proglasi teroristickom aktivnoscu. i to zestokim terorizmom. zadovoljeno je cini mi se dosta uvjeta.. :raspa:
Izvoli. :o

"Tako turista i terorista - ti blizanački duhovi aerodromskih apstrakcija - pate od identične gladi za autentičnim. "
..a unda
Undaminator

Post 03 Aug 2012, 22:15

ex anais » wrote:
Izvoli. :o

"Tako turista i terorista - ti blizanački duhovi aerodromskih apstrakcija - pate od identične gladi za autentičnim. "
da, da, autenticnost. i to ekskluzivna. da mos poslije pricat. da se vidi konosijerstvo. npr, narucit friganu rizu sa zobi na tecnom istocnokantonskom. u njujorku. u onom posebnom restoranu, ma znas tamo, kad ides od 25. avenije u 38. ulicu, e tamo, pa livo. tako da se poslije ne zna jel si bio u njujorku ili u gvangdzou. :D

preletio sam tekst, na miru cu ga poslije citat, ali primijetio sam da spominje hodocasnike. e, pa da, to jest bio turizam. nadjite knjizu normana fostera..hodocasnici. isti onaj koji je pisao jela iza samostanskih zidina.
ako je nadjete, nabavite meni dva primjerka, placam dobro. meni su oba moja ukrali. besramno. a reprinta nema od 1980. ko zna zasto. valjda kaptol ne da. :D
Eks

Post 03 Aug 2012, 22:25

..a unda » wrote: da, da, autenticnost. i to ekskluzivna. da mos poslije pricat. da se vidi konosijerstvo. npr, narucit friganu rizu sa zobi na tecnom istocnokantonskom. u njujorku. u onom posebnom restoranu, ma znas tamo, kad ides od 25. avenije u 38. ulicu, e tamo, pa livo. tako da se poslije ne zna jel si bio u njujorku ili u gvangdzou. :D
Svidjelo mi se da je turist parazit. Poše, koji ću ja krasni turistički radnik biti. :raspa:
Ne znam jel odvratniji masovni ili selektivni turizam. :mama: Elitni. :rigo:
preletio sam tekst, na miru cu ga poslije citat, ali primijetio sam da spominje hodocasnike. e, pa da, to jest bio turizam. nadjite knjizu normana fostera..hodocasnici. isti onaj koji je pisao jela iza samostanskih zidina.
To su prapočeci turizma. Knjigu nemam. :o
  • Information